Kakav napad jbt. J.ebo Higuaina i Benzemu!

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Znaci vece nego da Real dodje do dvocifrenog broja...Portillo je napisao/la: Sanse da Ronaldo ode jednake su onima da nas Barca za 5. godina stigne u trofejima Lige prvaka
Ma jbs taj napad.. Zato je sad Rooney hairli.. Dok su ovi mungosi bili mor*o ih lik udarat u svlacionici da mu dadnu loptuanonymousHD je napisao/la:Zar nije vreme da Ronaldu dadnemo kapitensku traku? Čovek je zaslužio svoj igrom i borbenošću.
Kakav napad jbt. J.ebo Higuaina i Benzemu!
Jel ti ovo sa Huntelarom ozbiljno mislis taj covjek ni u Bundes ligi nemoze meda ????Madridism je napisao/la:Mozda je zasluzio ali nikad nece biti kapiten, pogotovo ne jer Real Madrid zna dovesti dobro pojacanje, a danas postoji samo jedan dobar igrac a to je Klaas-Jan Huntelaar, El Cazador.
Kada dodje, dobit ce mjesto u prvoj postavi, kapitensku traku i enormne svote novca!
Step out Klaas-Jan, AND SHOW YOUR KLAAS!
Aha nisam citao predhodno pa neznam reko nije valjda ozbiljanPortillo je napisao/la:Postujem Runija, igracina je nema sta, ali nama nije potreban, a Manchester ga i onako ne bi dao. Tako da nema nista od tog. Sada mislim da nam niko ne treba (osim Coentraa, ne treba nam ni on, ali eto, za svaki slucaj) i mislim da mozemo poceti sa ljetnom rasprodajom.
reddevil@ Zayebaje se. Kao i u svojih prethodnih 200 postova.
Dodji po njega pa ga kuci nosi.. Moze to i Avdija Vrsajevic pored Di Marie i Mesuta..majestic24 je napisao/la:Hehe,vidi ovo majke ti...tip nezeli ronalda u ekipi a cojk zabio preko 50 golova ove szeone.
Ma jok, doqrcilo mi citat svaku stranicu Ronaldo ovo Ronaldo ono,sta je postigo sa 50 i kusur golov,osvojio je kup u kojem je bio najlosiji igrac finala dok ga nije Angel pogodio u glavu,da bi ga poslije toga dizali u neblake gore..anonymousHD je napisao/la:Blancos out of control. Malo pušio trave? ?![]()
Os da ti dam facepalm il ces sam? U kupu uopce nije bilo losih, kao prvo, a kao drugo kao sto si i sam potvrdio, postao je junak kad ga je Fideo pogodio u glavuL_blancos je napisao/la:Ma jok, doqrcilo mi citat svaku stranicu Ronaldo ovo Ronaldo ono,sta je postigo sa 50 i kusur golov,osvojio je kup u kojem je bio najlosiji igrac finala dok ga nije Angel pogodio u glavu,da bi ga poslije toga dizali u neblake gore..anonymousHD je napisao/la:Blancos out of control. Malo pušio trave? ?![]()
Ovo već valja.anonymousHD je napisao/la: Sredina August: Supercup protiv Barcelona (Prva-druga utakmica)
Nimla_RZ je napisao/la:Ovo već valja.anonymousHD je napisao/la: Sredina August: Supercup protiv Barcelona (Prva-druga utakmica)
Veruj da nemam pojma, ovo sam našao na realmadrid.de.Madridism je napisao/la:Jel to Real Madrid potvrdio na sluzbenoj web stranici, sve te utakmice? Citao sam to prije dva dana na nekoj stranici, googlao sam, i vidim te kineske sto je Real potvrdio, Hertha takodjer potvrdila na svojoj web stranici, Schalke takodjer potvrdio na svojoj web stranici, poznato je i da cemo s tim timovima igrati na pocetku turneje
Ali Leicester? Je li to potvrdjeno?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.