po njima Ancic vise nedostaje ovogodisnje All Englan Clubu nego Nadal eto kud ces dalje :
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
ne odnosi se na tebe drug nego na pojedine hrvatske net portale koji su presmijesni s Karlovicem
po njima Ancic vise nedostaje ovogodisnje All Englan Clubu nego Nadal eto kud ces dalje :
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
Standardno , prijatelju, golem je Balkan iako bi oni da nije.....buja je napisao/la:ne odnosi se na tebe drug nego na pojedine hrvatske net portale koji su presmijesni s Karlovicem![]()
Koji vas tenisac vami nedostaje u ovogodisnjem wimbledon-u ?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Razbi ga Federer ko beba zvecku...kakav crni Karlovic...Haas igra perfektno protiv Noleta i vodi sa 2-0 u setovima...
Roger lagano dobio, ali to je očekivano. Meni je zanimljivije ovo Haas-Đoković. Trenutno u setovima Haas vodi sa 2:1 a u 4 setu vodi sa 4:2, ali Tommy servira. Očigledno je da će Haas izbaciti Novaka. To znaći polufinale Federer-Haas. Gledao sam prije par dana je bio dvoboj između Rogera i Tommya i jedva ga je Roger dobio. Mislim da će to biti zanimljiv meć. Naravno iako volim sve Njemce u bilo kojem sportu ipak Roger je moj number 1 što se tenisa tiče.
Edit:
Tommy Haas - Novak Djokovic 7:5 | 7:6 | 4:6 | 6:3
Edit:
Tommy Haas - Novak Djokovic 7:5 | 7:6 | 4:6 | 6:3
Još jedna laganica za Federera. Karlović ispod prosjeka, pravio je amaterske greške... Haas očekivano preko Noleta, mislim da će polufinalni meč biti prvi pravi test za švicarca.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma Karlovic nije nista mogao danas,Federer ponovo relativno lako ide dalje,radi mu servis,ne grijesi i sigurno grabi dalje..Karlovic odlican rezultat,dosta mu je 1/4 finale za njegov nacin igre,nekako momak ima simpatije bar moje,ali dosta je bilo ne moze se s onakvim tenisom dobit Federer
Haas izuzetno dobar protiv Novaka,odlicna servis volej igra,kad god je bilo i malo gusto potegao je odlican servis,zasluzeno ide dalje,igra jako jako dopadljiv tenis i uzivao sam gledajuci ga danas
Haas izuzetno dobar protiv Novaka,odlicna servis volej igra,kad god je bilo i malo gusto potegao je odlican servis,zasluzeno ide dalje,igra jako jako dopadljiv tenis i uzivao sam gledajuci ga danas
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Federer je Federer svi ostali su suplja prica na ovogodisnjem Wimbledonu...lagano je doasad prosao sve prepreke,a tako ce vjerovatno biti i do kraja turnira 
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
upravu si.Mislim koliko god ko misli da marej može ovakvom federeru nešto uradit vara se.Samo što su englezi umišljeni,i tako će i ostat do finala,a onda će samo reći"marej nije imao nikakve šanse za pobjedu"JameS je napisao/la:Federer je Federer svi ostali su suplja prica na ovogodisnjem Wimbledonu...lagano je doasad prosao sve prepreke,a tako ce vjerovatno biti i do kraja turnira
Gledajući četiri zadnja međusobna meča, mislim da je Federer taj koji bi se trebao zabrinuti u eventualnom sudaru sa Murrayom. Ne toliko zbog rezultata na tim mečevima, koliko zbog igre kojom ga je Murray pobjeđivao.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Stanite ba ljudi
I Haas i Rodick su još na turniru
jasko88 je napisao/la:Stanite ba ljudi
Upravo tako...po meni je Haas mnogo veca prijetnja Federeru nego Murray koji prije svega ima protiv sebe raspolozenog Roddicka...
Nije psiho ni blizu Murrayu. Svaka mu čast na ovome što je uradio, ali teško će on brejknuti Federera.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
sve ce ti se samo kazati...Federer u zadnja dva mjeseca igra onaj tenis zbog kojeg je 4 godine drzao 1 mjesto na ATP ljestvici...covjek je toliko nabrijan da uzme i ovaj Wimbledon da ga ni 10 Mareja ne bi moglo zaustaviti u tomeVirtu4l je napisao/la:Gledajući četiri zadnja međusobna meča, mislim da je Federer taj koji bi se trebao zabrinuti u eventualnom sudaru sa Murrayom. Ne toliko zbog rezultata na tim mečevima, koliko zbog igre kojom ga je Murray pobjeđivao.
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Posto je mislim da ce finale biti Murray - Federer ipak malo vecu prednost dajem Federeru. Ima tu dosta razloga zboag cega je Federer u prednosti pa cu krenuti redom.
1. Iskustvo - Murray-u bi ovo bilo tek drugo Grand Slam finale, a svi zamo kako je zavrsio u prvom finalu, kada mu je Federer odrzao lekciju kako se igra tenis na US Openu
2. Publika - bila mu je vjetar u ledja u dosadasnjim mecevima, ali ako dodje u finale imat ce veliki pritisak da konacno jedan Britanac osvoji njihov turnir, mislim da ce izgorijeti u zelji i praviti greske koje obicno nikad ne bih pravio
3. Podloga - ovdje po mom misljenju nema puno price znamo svi kako Federer igra na travi i da je to njegov domaci teren
4. Umor - znam da teniseri moraju biti fizicki 100 % spremni, ali mislim da ce na Murray-a ostaviti trag mec protiv Wawrinke gdje je igrao skoro cetiri sata, a isto mislim da ce se desiti protiv njegovog imenjaka u polufinalu, dok Federer igra u prosjeku samo dva sta
Naravno da stavka, odnosno broj cetiri pada u vodu ako bude protiv Roddicka igrao samo dva sta imat ce malo vise vremena za odmor, no ja mislim da ce taj mec ici u 5 setova.
1. Iskustvo - Murray-u bi ovo bilo tek drugo Grand Slam finale, a svi zamo kako je zavrsio u prvom finalu, kada mu je Federer odrzao lekciju kako se igra tenis na US Openu
2. Publika - bila mu je vjetar u ledja u dosadasnjim mecevima, ali ako dodje u finale imat ce veliki pritisak da konacno jedan Britanac osvoji njihov turnir, mislim da ce izgorijeti u zelji i praviti greske koje obicno nikad ne bih pravio
3. Podloga - ovdje po mom misljenju nema puno price znamo svi kako Federer igra na travi i da je to njegov domaci teren
4. Umor - znam da teniseri moraju biti fizicki 100 % spremni, ali mislim da ce na Murray-a ostaviti trag mec protiv Wawrinke gdje je igrao skoro cetiri sata, a isto mislim da ce se desiti protiv njegovog imenjaka u polufinalu, dok Federer igra u prosjeku samo dva sta
Naravno da stavka, odnosno broj cetiri pada u vodu ako bude protiv Roddicka igrao samo dva sta imat ce malo vise vremena za odmor, no ja mislim da ce taj mec ici u 5 setova.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ništa on ne igra bolje nego u zadnjih godinu dana, jednostavno sve mu se poklapa. Pa nije imao ozbiljnog protivnika u zadnjih dva mjeseca. Nakon Monte Karla i Rima, igrao je samo jedan ozbiljan meč i to sa umornim Nadalom.JameS je napisao/la:sve ce ti se samo kazati...Federer u zadnja dva mjeseca igra onaj tenis zbog kojeg je 4 godine drzao 1 mjesto na ATP ljestvici...covjek je toliko nabrijan da uzme i ovaj Wimbledon da ga ni 10 Mareja ne bi moglo zaustaviti u tome
Ne kažem da će ga Murray dobiti, ali Federer nije ništa spektakularan koliko ga veličate. Nije ovo ni blizu one igre koju je prikazivao recimo prije 2-3 godine.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 02 jul 2009, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Greška. Nema nikakve veze Federerovo iskustvo sa pobjedom na US Openu, krivac je škot, jer je izabrao pogrešnu taktiku. Ko je gledao meč znat će o čemu pričam. Nije to bila nikakva lekcija.amerosm je napisao/la: 1. Iskustvo - Murray-u bi ovo bilo tek drugo Grand Slam finale, a svi zamo kako je zavrsio u prvom finalu, kada mu je Federer odrzao lekciju kako se igra tenis na US Openu
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ko god dosao Federer on ce to lagano da umlavi
TATA federer
eto Murray naletio na tesko protivnika
strasan je igrac Fererro ima 400 godina
eto Murray naletio na tesko protivnika
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
- el-fighter
- Kontakt:
Federer danas lagano do pobjede i prolaza u polufinale. Karlović je imao previše strahopoštovanja prema Federeru i zbog toga je izgubio. Jednostavno se prepao i počeo praviti amaterske greške. Izlasci na mrežu nisu urodili plodom, a i kada je imao izrađen poen on je fulao.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.