FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

adointer
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la adointer » 02 jun 2011, 19:08

Criscito bi igrao lijevom gdje je uvijek i igrao a Nagatomo bi desnom,ako ne znas,ne petljaj se,,haj' zdravo
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 02 jun 2011, 19:13

ako kontaju da im prvotimci budu novi igrači i to na veoma osjetljivim pozicijama u vidu nagatoma i criscita i s obzirom na leonardovu taktiku inter bi mogao pokusati i više golova nego ove :lol:
ozbiljno ne vjerujem da će se baš toliko kockati ali sve je moguće.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 02 jun 2011, 19:14

Nagatomo je tu vec pola godine i pokazo se odlicno,tako da on nije novi ;)

Criscito bi bio dobro rjesenje za lijevog beka,iako je po meni Clichy bolja opcija...

P.S. nek prima,bitno je da da jedan vise :mrgreen:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 jun 2011, 19:17

malo realnosti nije naodmet, nagatomo nemože odigrati na desnom beku niti kao maicon u najslabijem izdanju, a da ne govorimo o maiconu od prije 2 sezone, dok je criscito na lijevom i više nego ok, ali taj japanac koliko god da je simpatičn nije neki vrhunski igrač
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 02 jun 2011, 19:18

Ne znam @Tony kolko si ga pratio,Japanac je odigro extra polusezonu (meni se posebno svidio na desnom beku) i sigurno je da je buducnost Intera ako ovako nastavi...Uz sve to uspio je zabit 2 predobra gola.Ja prezadovoljan s njim na bilo kojoj strani,kupit nekog na drugu stranu i top bekovi.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 jun 2011, 19:22

Interista di cuore je napisao/la:Ne znam @Tony kolko si ga pratio,Japanac je odigro extra polusezonu (meni se posebno svidio na desnom beku) i sigurno je da je buducnost Intera ako ovako nastavi...Uz sve to uspio je zabit 2 predobra gola.Ja prezadovoljan s njim na bilo kojoj strani,kupit nekog na drugu stranu i top bekovi.
pratio milan juve i inter cijelu sezonu i nagatomo nije 3 utakmice odigrao u interu na desnom beku, na lijevom je već malo više, ali dečko je ok igrač ali vrhunski ni slučajno, maicon je za njega i ove sezone(koja mu je jako loša) klasa, a u najboljem izdanju maicona sramota ga je i porediti s japancem ;)

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 02 jun 2011, 19:25

Pa niko ga ne poredi,on je relativno mlad i ovo sto je odigro u ovoj polusezoni sasvim sigurno zadovoljava i najvece kriticare i zbog toga zasluzuje da dobije priliku...Odigro je 2 utakmice na desnom beku i meni se licno vise svidio tu,iako je i lijevo odlican.Jos uvijek nije vrhunski igrac,tu se slazemo,al ima sve predispozicije da to postane ako nastavi sa ovakvim igrama u Interu...

Maicon u najboljoj formi se ne moze poredit ni sa jednim drugim bekom na svijetu,strasno je kako je on igro 8-)

Al u ovoj polusezoni Nagatomo je bio bolji od njega...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 jun 2011, 19:30

nije mi cilj bio podcjenjivati japanca, ni slučajno, ali neko je spomenuo odlazak maicona, kojeg bi trebao onda na desnom beku mjenjati nagatomo i to nebi izašlo na dobro siguran sam jer kao što sam rekao najlošiji maicon i najbolji nagatomo su tu negdje, tako da bi inter u toj situaciji sigurno bio oslabljen na toj poziciji ;)

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 02 jun 2011, 19:45

Ako si pratio onda si vidio da je Nagatomo igrao zadnju u finalu na desnoj strani umjesto Maicona,i meni se super svidio(a nije prvi put-protiv Catanie je rasturio),,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 jun 2011, 19:55

adointer je napisao/la:Ako si pratio onda si vidio da je Nagatomo igrao zadnju u finalu na desnoj strani umjesto Maicona,i meni se super svidio(a nije prvi put-protiv Catanie je rasturio),,,
ma ili me ne shvatate ili se pravite da je tako, znači ponovo, dobar je japanac, 2 put je igrao desnog beka i bio dobar, ne kažem da je momak levat, ali kažem i siguran sam da ako inter proda maicona, a prvi desni bek im bude nagatomo inter će biti oslabljen na toj poziciji.
i to ne malo nego drastično oštećen, ja neznam beka sa više asistencija od maicona, eventualno alves iz barse, a nagatomo nije ta klasa, ma ni slučajno

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 02 jun 2011, 22:17

Iz Man Cityja objavili da su odustali od dovodjenja Alexisa Sancheza, dakle skoro da nema vise nikakvih prepreka za transfer u Inter

inace u mom potpisu su Alexisove rijeci od prije neki dan ;)
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 02 jun 2011, 22:18

tony je u pravu , pozicija beka je vrlo ozbiljna pozicija a maicon je puno bolji igrac od nagatoma koji je u svakom slucaju opravdao svoje dovodjenje ali nije ta klasa igraca , maicon jeste imao realno dosta losu sezonu ali je u stanju ako bude zdrav da opet igra na onom nivou od prosle godine tako da prodaja maicona po meni ne bi trebala biti opcija , nagatomo mi se zaista svidio , za kratko vrijeme je odigrao nekoliko dobrih utakmica stekao se dojam da su ga svi dobro primili a i on se privikao dobro , ovo mu je prva sezona u italiji a tek par mjeseci je u interu , i sigurno nije isto igrati u ceseni ili interu tako da njegov period adaptacije na novu ligu pa na novi klub je protekao sjajno i siguran sam da ce u slijedecim sezonama napredovati i biti nezamjenjiv igrac , ali jos uvijek nije opcija da zamijeni maicona za kojeg ce inter svakako veoma tesko naci dostojnu zamjenu , osim za neke ogromne novce

Saras Spa.
Kontakt:

Post Postao/la Saras Spa. » 02 jun 2011, 23:06

materazzi je napisao/la:tony je u pravu , pozicija beka je vrlo ozbiljna pozicija a maicon je puno bolji igrac od nagatoma koji je u svakom slucaju opravdao svoje dovodjenje ali nije ta klasa igraca , maicon jeste imao realno dosta losu sezonu ali je u stanju ako bude zdrav da opet igra na onom nivou od prosle godine tako da prodaja maicona po meni ne bi trebala biti opcija , nagatomo mi se zaista svidio , za kratko vrijeme je odigrao nekoliko dobrih utakmica stekao se dojam da su ga svi dobro primili a i on se privikao dobro , ovo mu je prva sezona u italiji a tek par mjeseci je u interu , i sigurno nije isto igrati u ceseni ili interu tako da njegov period adaptacije na novu ligu pa na novi klub je protekao sjajno i siguran sam da ce u slijedecim sezonama napredovati i biti nezamjenjiv igrac , ali jos uvijek nije opcija da zamijeni maicona za kojeg ce inter svakako veoma tesko naci dostojnu zamjenu , osim za neke ogromne novce
maikon je odigrao jako losu sezonu,ali oko promjeni svoj stav prema i zalaganje na terenu onda za njega stvarno tesko da se moze naci adekvatna zamjena,mozda neki brzi bek jer je maikonu to glavna mana :?

Saras Spa.
Kontakt:

Post Postao/la Saras Spa. » 02 jun 2011, 23:25

As Intera ima ugovor do 2014. i više puta je ponovio da mu je trenutni klub zadnja stanica u karijeri, međutim, Turci imaju aduta u rukavu – novac.
Reprezentativac Srbije Dejan Stanković je na meti Galatasaraja, prenose mediji u Turskoj.
Naime, iskusni trener Galatasaraja Fatih Terim u ljetnjem prijelaznom roku želi angažirati Stankovića, ali i napadača Chelseja Didiea Drogbu, kako bi klub vratio u vrh turskog nogometa.
Stanković u Interu godišnje zarađuje 4.5 milijuna eura, međutim, nije tajna da bi njegov, ali i ugovori nekolicine igrača „nerazzurra“ uskoro mogli da budu osjetno revidirani.
Galata će pokušati iskoristiti novonastalu situaciju i Terimu, koji je u Stankovića zaljubljen još dok je radio u Italiji, ispuniti želju.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 03 jun 2011, 22:21

Montolivo sjajno asistiro abd buducem saigracu Pazziniju :D
Call the coroner!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 04 jun 2011, 16:39

Thiago Motta bi mogao kod Spalletija u Zenit koji je ponudio 15 miliona za njega

novinarske gluposti :D : navodno Barca i Inter dogovorili zamjenu igraca - mi njima Sancheza, oni nama Rossija :D

italijanski Superkup bi mogao biti premjesten iz Pekinga na Meazzu
Call the coroner!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 04 jun 2011, 19:33

ko kad znaju da vise ima navijaca Intera u Pekingu nego u Milanu,,
sto se tice toga da su se dogovorili,radije nek se dogovore da Barça uzme Rossija nego Sancheza,uostalom i ne mogu uzet obojicu,normalno da ce neko drugog,,onda radije da uzmemo Teveza,,a polahko mi vec pici na zivce Moratti,pustio je vec Patu,Hernanesa,Chicharita,Cavanija,niko izgleda njemu od fenomena ne pase,,,na kraju ce uzet Ramireza,jeboga on,,

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 04 jun 2011, 20:09

ako Sanchez potpiše za ikog drugog osim nas radi nekih pišljivih cca. 5 miliona treba razapet i Morattija i Brancu.... koji su se ku** stisli..... prije smo trošili ko nitko za igrača svjetske klase, a sad kupujemo samo polovnjake tipa Nagatomo, Mariga, Kharja da nebi Moratti morao zavuć ruku dublje u džep.... žalosnooo :cry:
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 04 jun 2011, 20:12

Ovi iz Udinesea ako prihvate ponudu Barcelone, stvarno su smece (25 mil + Efrain) :roll:

a vjerujem da i Inter i Man City imaju bolje ponude
Call the coroner!

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 04 jun 2011, 20:13

Puma je napisao/la:Ovi iz Udinesea ako prihvate ponudu Barcelone, stvarno su smece (25 mil + Efrain) :roll:

a vjerujem da i Inter i Man City imaju bolje ponude
pa za City ne sumnjam, dok već mogu mislit našu ponudu i nakvih malih milion bonusa samo da nebi platili u kešu... :lol: :lol: :lol: :lol:
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.