FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 02 jun 2011, 14:54

@romarioo: nikako da odgovoriš na ključno pitanje koliko si utakmica barce pogledao??? :D
tu bi mogla moja i tvoja priča završit :D
morat ceš mi još i platit ove časove što ti pojašnjavam fudbal....a ti i dabar baš u nekom paktu :D
još jedno pitanje kad češ jednom navest argumente??'
beckenabauer je bio jedan od najvećih i najbolji igrač vijeka poslije pelea, znači na toj listi drugo mjesto zauzeo
al tebi jel tako nije poznato da su svjetske klase bili sammer (proglašen za najboljeg igrača evrope), matthaus, kohler, brehme, netzer, breitner, voller....hočeš još??? :D :D znam da za netzera i breitnera pitanje je i dal si čuo...znaci odavno znamo da nemaš pojma o fudbalu.....a znaš što diskutujem s tobom? jer uživam da argumentima razvaljujem takve poput tebe ovde na otvorenoj sceni :D :D :D :D da vide ljudi koliki si antifudbalski znalac i da te prospem pred svima....paša moj solidni :D :D
a još nešto jedino je tebi izgleda coentrao veća klasa od robbena...a te svjetske igrace što ti ne smatras svjetskim je i barca (a i real ) htjela kupit...sad ne govorim o robbenu nego o lahmu te o riberyju....a svjetsku klasu smo doveli i ove sezone i to je neuer...kada smo doveli robbena došli smo do finala lige prvaka, dok si ti nakon polufinala ovde cmizdrio :D :D :D e sad čemo vidjet jel ti dosta??'al saberi se malo, moraš malo pofatat šta pričaš....argumenata nikad nemaš, skupi ih pa dodji na novo rasturanje :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 02 jun 2011, 15:10

Romariooo je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:romarioo: nije ocevina, al ja kad se zainatim čuda se dešavaju ;) a vrijeđao si još kad si ušao u prvi konflikt sa mnom, al tad sam te argumentima isprašio ko svaki put

nemaju ovde svi isto mišljenje ko ja, ne daj Bože da je tako, al ima par ljudi imamo različita mišljenja al opet se može normalno i argumentovano diskutovat...primjeri su: monolog, sarajlija 89, Magica i drugi....al ne podnosim neke upadice i valjanje gluposti....a kad neko kaže nešto zato treba imat argumente, a i drugi su primijetili da lupaš....i još par pojedinaca toliko površno prati fudbal a dodje ovde pametovat o bayernu

tvoj problem je sto ti ne pratis dovoljno fudbal i vidis stvari realno, a ne znam zasto ti je glupost to sto sam rekao da bajern nece dovesti opet nijednu svjetsku top zvijezdu, to sto takvo misljenje smatras uvredom tvoja je stvar, koliko vidim i ostali navijaci bayerna raspravljaju uglavnom o vidalu i takvima, dok su aguero ili coentrao za svakoga ko prati duze bayern nemoguce misije. gledajuci tradiciju i nacin poslovanja bayerna, vidjeces da sam u pravu, vi ste dovodili iskljucivo najbolje igrace iz bundes lige koji nisu bili ni priblizno dobri ni priblizno skupi kao najtrazeniji i najbolji igraci svijeta, koji su uvijek otkad je svijeta i vijeka zaobilazili bayern i bundes ligu, no i pored toga bayern je veliki klub i imao je velike uspjehe, ja to uvijek priznajem jer je to jednostavno cinjenica.

i ne znam sta se bunis zbog toga sto je rekao da je jedino veliko svjetsko ime u istoriji beckenbauer, to je jasna cinjenica, od svih igraca vasih jedino beckenbauer ima mjesta u drustvu maradone, pelea, di stefana, krojfa drugih velikana koji su obiljezili istoriju fudbala, imali ste naravno i vi dosta velikana tipa mateus, rumenige itd al oni nikad nisu bili toliko dobri da bi ih se moglo uvrstiti u top 10 svih vremena.

isto tako i zadnjih nekoliko godina, fudbal su obiljezili messi, ronaldinjo, kaka, kristiano, ronaldo, zidane, to su ti cinjenice jarane a ti misli sta hoce i dizi svoj klub do neba ako hoces

Prestani da lupaš glupost veličine svemira.Kako te nije stida pisati ovoliko smeće.Rumenigge je za tvoju informaciju 1980 i 1981 proglašen najboljim igračem Evrope i svijeta.Oliver Khan (najbolji igrač SP 2002 ,najbolji golman svijeta 1999 ,2001 i 2002 ), Mathias Sammer (najbolji igrač Evrope i svijeta 1995) , Franc Bekenbauer (1972 i 1976 proglašen za najboljeg igrača Evrope i svijeta), Lothar Matthäus "1990 najbolji igrač Evrope i 1991 najbolji igrač svijeta u Fifinom izboru) , Gerd Muller 1970 najbolji igrač Evrope i još tri puta drugi i treći, iste godine kao i 1972 je bio najbolji strelac Evrope), Paul Breitner (1981 godine bio iza Rummeniggea u poretku najbolji evropski igrača ) ,Bernd Schuster (1980 bio iz Rummeniggea u poretku najbolji igrača Evrope te treći u poretku 1981 i 1985,Andreas Brehme (treći u poretku najboljih igrača VErope i najbolji igrač Serije A 1989,Jürgen Klinsmann ( 1995 drugi u poretku najbolji igrača Evrope),Thomas Häßler - treći u poretku najbolji igrača svijeta po Fifinom izboru,Andreas KOEPKE - najbolji golman Svijeta 1996,Stefan EFFENBERG - najbolji igrač LP-a 2001 godine,... Molim te kad pišeš postove uključi **** inteligenciju jer nekim si počeo ići na živce.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 02 jun 2011, 15:22

Omerbavarac je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:Planiral se dovesti napadac? nije valjda da ce Bayo ponovo ostati na jednom debilu, jer vidim da Klose ide.... :?
Planira, Aguero.
tesko, mislim da on nece htjeti da dodje u Bundesligu ali vidjet cemo....to je samo moje misljenje !

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 02 jun 2011, 15:22

Imam ja par prijatelja tipa Romario, i vijerovali ili ne svi su navijaci Barce :lol: Prate Barcelonu kad igra u LP i kad igraju protiv Reala, i onda se pocnu hvaliti kako su oni najaci,najbolji i sve naj naj ... Klasicni debilizam, o fudbalu veze nemaju ali vazno je da oni navijaju za Barcelonu zato sto su "trenutno" najbolji.Do sada sam nekako citao njegove postove, ali vidi se da se radi o nekom balavcu koji veze sa zivotom nema, ali hvala bogu pa su na forumu za ovakve trollove napravili funkciju blok :) I od sad se nemoram muciti i citati njegove postove, ova izjava da je Beckenbauer jedini igrac koji je iz Njemacke veliko ime u svijetu fudbala je kap koja je prelila casu.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 02 jun 2011, 15:35

HzBvB je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:Planiral se dovesti napadac? nije valjda da ce Bayo ponovo ostati na jednom debilu, jer vidim da Klose ide.... :?
Planira, Aguero.
tesko, mislim da on nece htjeti da dodje u Bundesligu ali vidjet cemo....to je samo moje misljenje !
Dovestećemo Đeku :D :D :D

Juventus hoće da dovede Riberyja i koriste njegovo prijateljstvo sa Tonijem... Uli je birvaktile njegovu nogu procijenio na 50 miliona eurića... Za koliko bi ga vi dali?

[youtube][/youtube]

Ovako je to nekad bilo :D
Sent from my Philips Smart TV.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 02 jun 2011, 15:39

Mislim da bi Juventus morao iskrcati cijeli budžet za transfere da bi se nešto dogodilo.Uzimajući u obzir neatraktivnost Serije A ( Juventus ne igra evropska takmičenja) to je i više od nemoguće misije.U Juventusu dobro znaju da takve igrače ni u snu ne mogu dovesti.Reto Ziegler je njihova realnost.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 02 jun 2011, 15:53

FRANK RIBERY je napisao/la:Prema pisanju japanskih medija Takashi Usami je novi igrač Bayerna.Najtalentovaniji igrač nove japanske generacije fudbalera trebao bi nakon prijateljske utakmice Japana i Češke da potpiše ugovor.Špekuliše se o 5 mil eura koje će Bayern platiti za njega.Radi se o izuzetnom dribleru i tehničaru koji bi bio zamjena za Robberya.Ima 19 godina.

[youtube][/youtube]
Jedva cekam da ga vidim u nasem dresu. Mali je munja. 8-)

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 02 jun 2011, 15:59

Sto me nasmijava ova prica u vezi Riberija. Covjek je htjeo otici od nas da bi osvojio LP, a da ode u Juventus koji, cini mi se nece uopste igrati u Evropi iduce godine. :lol:
Ribery vrijedi vise od citavog Juventusa. 8-)

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 02 jun 2011, 16:03

Bilal je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Prema pisanju japanskih medija Takashi Usami je novi igrač Bayerna.Najtalentovaniji igrač nove japanske generacije fudbalera trebao bi nakon prijateljske utakmice Japana i Češke da potpiše ugovor.Špekuliše se o 5 mil eura koje će Bayern platiti za njega.Radi se o izuzetnom dribleru i tehničaru koji bi bio zamjena za Robberya.Ima 19 godina.

[youtube][/youtube]
Jedva cekam da ga vidim u nasem dresu. Mali je munja. 8-)
Dzaba vam to jedan je Kagawa :lol: :lol: :lol:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 02 jun 2011, 16:07

frank ribery: ti si dobar u predocavanju činjenica al ne možeš ti ovakvima dokazat poput romaria...to su takvi provokatori...a kad se uvedu ovde strožije mjere, onda nece vise lupetat :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 02 jun 2011, 18:38

Neuer je odlučio popiti kafu sa navijačima i zamoliti ih da ga ne bojkotuju... Nakon 3.plaćene runde, poslaće ih u 3pm (naopačke: mp3) :)
Ovo zadnje sam izmislio, ali cijenim njegov trud i zalaganje za ekipu ;)
Sent from my Philips Smart TV.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 02 jun 2011, 19:05

Sa ovim Hazardom su svi povezani :lol: Nece on ove sezone nigdje ;)
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 02 jun 2011, 19:37

HzBvB je napisao/la: Dzaba vam to jedan je Kagawa :lol: :lol: :lol:
Doci ce i Kagawa u Bayern kad sazrije kao igrac. :P

@Romariooooo,

Svaki put kada ti napises post ova preslatka djevojcica se udari u celo. Za dobrobit njenog zdravlja i ostalih forumasa, molim te da prestanes pisati gluposti.

slika
Zadnja izmjena: moustapha, dana/u 02 jun 2011, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
#divovi

Saras Spa.
Kontakt:

Post Postao/la Saras Spa. » 02 jun 2011, 21:09

sta ima bavarci,dok drugi dovode napadace i veznjake vi dovodite golmane,neka neka i trebat ce vam :D :D :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 jun 2011, 21:13

"Želim da igram za najbolji njemački klub, a to je Bayern München." 8-)
Majstor skuplja povjerenje ovim izjavama i za 15 dana ce postati najomiljeniji igrac. 8-)
Saras Spa. je napisao/la:sta ima bavarci,dok drugi dovode napadace i veznjake vi dovodite golmane,neka neka i trebat ce vam :D :D :mrgreen:
Kolekcija je popunjena, nedostajali su golman i jedan dio odbrane, a evo kako stvari stoje i to se lagano zavrsava.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saras Spa.
Kontakt:

Post Postao/la Saras Spa. » 02 jun 2011, 21:17

Omerbavarac je napisao/la:"Želim da igram za najbolji njemački klub, a to je Bayern München." 8-)
Majstor skuplja povjerenje ovim izjavama i za 15 dana ce postati najomiljeniji igrac. 8-)
Saras Spa. je napisao/la:sta ima bavarci,dok drugi dovode napadace i veznjake vi dovodite golmane,neka neka i trebat ce vam :D :D :mrgreen:
Kolekcija je popunjena, nedostajali su golman i jedan dio odbrane, a evo kako stvari stoje i to se lagano zavrsava.

pa u pravu si bayern jeste najbolji njemacki klub,trenutno nije ali ako se uzme u obzir proslost onda to svakako jest :D

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 jun 2011, 23:37

moustapha je napisao/la:
HzBvB je napisao/la: Dzaba vam to jedan je Kagawa :lol: :lol: :lol:
Doci ce i Kagawa u Bayern kad sazrije kao igrac. :P

@Romariooooo,

Svaki put kada ti napises post ova preslatka djevojcica se udari u celo. Za dobrobit njenog zdravlja i ostalih forumasa, molim te da prestanes pisati gluposti.

slika
kakve veze puyol ima sa bayernom?

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 03 jun 2011, 00:26

Puyol? Ne znam na sta tacno aludiras. :?
#divovi

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 03 jun 2011, 00:36

Bayern je trenutno , bio je , bit ce i uvijek ce biti najbolji Njemacki klub. To sto se nekad pusti titula drugim klubovima pa i to se mora ne bi bilo humano mora se malo morala davati vise nije zanimljivo dominirati :mrgreen: !

- Drugo nama je golman bio potreban svaka cast i Kraftu i dovodimo i stopere akobogda a doveli smo i Beka .
Da smo iole imali stopere i odbranu vi bi bili napumpani u Finalu sigurno ( ali eto to je nasa nesreca ) a o ovoj utakmici da ne pricam svi navijaci i igraci Intera su se molili Bogu i sadake davali prije utakmice . Al da ne ulazimo u raspravu dovidzenja :) !

- Mislio sam da nema nista od ove nase uprave al uvijek iznenade iako se ovo znalo sve nadam se da nece stati nek se Trosi nek se Dovodi isplatit ce se nasa je LP slijedece godine ;)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 03 jun 2011, 08:20

jaka vama je ta kobasicarska argumentacija nema sta, pogotovo kod ovog effenberga po kojem su najbolji igraci u istoriji fudbala tamo neki koji su nekad bili najbolji strijelci evropskog prvenstva ili ako su jednom bili izabrani za najboljeg igraca evrope ili svijeta, al bitno je da je on mene pobio tim argumentima, eto i effenberg mu je jedan od najvecih svih vremena.

bayernovi forumasi, ne doduse svi, su poznati nafurani fudbalski strucnjima i kao takvi su smijesni ponekad i zato ih je fino podbadati, kad ima kazes da nemaju sanse dovesti aguera potpale se redom, a uostalom pred nama je, vidjecemo hoce li argentinac zaigrati kod vas, vrijeme ce pokazati, kao sto je pokazalo velicinu riberija o cemu smo prije diskutovali, kao sto je pokazalo da sam bio u pravu u 99 poso stvari u diskusijama s kobasicarima
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []