Pre-season 2011-2012

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

dema
Kontakt:

Re: Pre-season 2011-2012

Post Postao/la dema » 02 jun 2011, 12:25

Report: Ricky Rubio will play for Wolves

vukovi dobijaju igraca za play off,mozda ne ove sezone ali iducoh svakako jos draft hehe,vrtic iz Minnesote ce igrat lijepu kosarku,kaze Love sam kad pomislim na pick,n,roll

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 jun 2011, 12:41

dema je napisao/la:Report: Ricky Rubio will play for Wolves

vukovi dobijaju igraca za play off,mozda ne ove sezone ali iducoh svakako jos draft hehe,vrtic iz Minnesote ce igrat lijepu kosarku,kaze Love sam kad pomislim na pick,n,roll
Lično mislim da je Rubio precijenjen razvaljivao je u mlađim uzrastima,ali saad već teže ne očekujem od njega da ostavi neki trag u NBA.Imali su i boljih opcija da razviju u dobre PG-ove pa ništa od toga ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 02 jun 2011, 12:44

ma samo ti misli da je precjenjen,brzo ces uvidjet da nije tako,puno su slabiji igraci od njeg dolazili i razvaljivali tamo,on ce cim dodje do snage potrebne za NBA da bude medju najboljim pg u ligi.

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 02 jun 2011, 13:25

2011-12 MINNESOTA TIMBERWOLVES:

PG Rubio
SG W.Johnson
SF Beasley
PF D. Williams
C Love

Playoffs za 2-3 godine?
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 jun 2011, 13:47

LBJ MVP je napisao/la:

Lično mislim da je Rubio precijenjen razvaljivao je u mlađim uzrastima,ali saad već teže ne očekujem od njega da ostavi neki trag u NBA.Imali su i boljih opcija da razviju u dobre PG-ove pa ništa od toga ;)
+1
Decko nema sut, a to sto je razvaljivao u mladjim kategorijama, ne mora da znaci nista.
Videcemo, mada mislim da ce flopovati.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 jun 2011, 14:11

D1n0 je napisao/la:2011-12 MINNESOTA TIMBERWOLVES:

PG Rubio
SG W.Johnson
SF Beasley
PF D. Williams
C Love

Playoffs za 2-3 godine?
Bez pravog centra sa trojicom SF-ova u ekipi,jednim PF-om i navikanim playom nema šta došli bi do f4 Evrolige,a za dalje ko zna ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 02 jun 2011, 14:20

Sa samo 14 godina Rubio je počeo skupljati iskustvo igranja u španjolskoj ACB ligi, a sjajnim igrama na sebe je skrenuo poglede mnogih vrhunskih klubova. Na NBA draftu 2009. godine izabran je tada Joventutov košarkaš kao ukupno peti izbor, a iste godine klub iz Badalone prava na njega prodao je Barceloni s kojom je Rubio potpisao ugovor na šest godina.

Timberwolvesi su omjerom pobjeda i poraza 17-65 u sezoni NBA lige, u kojoj trenutačno traje finale, dotakli samo dno poretka, a u posljednje dvije sezone sakupili su ukupno 32 pobjede. Itekako im je potreban pametan razigravač koji će loptama "hraniti" Kevina Lovea i Michaela Beasleyja, a Rubio, smatraju u klubu, to svakako jest.

Zato su i krenuli u novu rundu pregovora s mladićem koji je, javljaju izvori bliski klubu, a piše službena internetska stranica najjače svjetske košarkaške lige, prelomio odluku i odlučio sljedeće sezone doći u Minnesotu.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 jun 2011, 14:51

Malo mojih trejdova, udrite :)

Clippers-Sixers

Clippers receive: Andre Iguodala
Sixers receive: Chris Kaman & 2013 1st round

Clippers:

Jordan
Griffin
Iguodala
Gordon
Williams

Upotpune roster sa Iguodalom. Dobiju odlicnog defanzivca i igraca koji je spreman prihvatiti trecu opciju u napadu. Za njega daju igraca koji im ne treba, i prvi pik 2013. godine koji ako stvari krenu po planu i nece biti nesto visok. Mislim da bi ova ekipa vec u prvoj godini bila spremna za playoff, a poslije ko zna.

76ers:

Kaman
Brand
Young
Turner
Holiday

Sixersi dobiju kvalitetnog centra, i ostaju playoff ekipa. Napokon bi Turner dobio vise prostora da pokaze sta ustvari moze.

Hawks-Suns-Jazz

Atlanta send: Josh Smith, Marvin Williams
Atlanta receive: Al Jefferson, Mikael Pietrus

Hawks:

Jefferson
Horford
Pietrus
Johnson/Crawford
Hinrich

Dobiju odlicnog centra u vidu Jeffersona, i napokon Horforda vrate na prirodnu poziciju. U Pietrusu bi dobili jako dobrog defanzivca.

PHX send: Vince Carter, Mikael Pietrus, #13
PHX receive: Josh Smith, Marvin Williams

Suns:

Gortat
Smith
Hill
Dudley
Nash

Smith jednostavno treba ici u Sunse. Ovim trejdom bi se koliko toliko ojacali Sunsi i vratili u playoff.

Jazz send: Al Jefferson
Jazz receive: Vince Carter (buyout), #13

Jazz:

Kanter(?)
Millsap/Favors
Hayward
Fredette(?)
Harris

Dobili bi strasno puno prostora odlaskom Kirilenka i otkupom Cartera, i dobili bi jos jedan lottery pick. Za ekipu koja zeli rebuilding ne moze bolje. Jefferson je dobar igrac, ali im ne bi trebao ako izaberu Kantera na draftu, a sve su prilike da hoce.

Kings-Wolves

Sacramento receive: #2 (D.Williams)
Wolves receive: Tyreke Evans

Kings:

Cousins
Thompson
Williams
Udrih
Walker(?)

Dobili bi odlicnog igraca na trici, koja im najvise skripi.

Wolves:

Milicic
Love
Beasley
Evans
Rubio

Kako vrijeme prolazi, Williams mi je sve nepotrebniji Wolvesima. Imaju identicnog igraca u Beasleyu, a mogu mnogo vise dobiti za Williamsa. U Evansu bi dobili beka suetra koji im je trenutno najpotrebniji.

Thunder-Hornets

Oklahoma receive: C.Paul
Hornets receive: Westbrook & #24

Thunder:

Perkins
Ibaka
Durant
Harden
Paul

Hornets:

Okafor
West? (Landry)
Ariza
Bellineli
Westbrook

Znaci bez previse mudrovanja i zajebancije. Ako Paul vec ide iz Hornetsa, mislim da bolje od Russella ne mogu dobiti. OKC bi dobila najboljeg moguceg igraca za upariti sa Durantom, a Russell bi u Hornetsima napokon mogao biti prva napadacka opcija.

Nuggets-Warriors

Denver receives: M.Ellis, E.Udoh, #11 (Motojeunas)
GSW receivec: Nene, A.Afflalo, #22

Nuggets:

Motijeunas
Udoh/Harrington
Gallinari
Ellis
Lawson/Felton

Znaci Nuggetsi bi isli u totalni rebulding. Dobiju prvu napadacku opciju u Ellisu, i mladog centra/krilnog centra u Udohu koji je prvu sezonu propustio zbog povrede, ali kvragu bio je sesti pik proslog drafta, valjda nesto i zna. Takodjer bi dobili i 11 pik na draftu, na kojem je trenutno Motiejunas, jako dobar mladi centar.

Warriors:

Nene
Lee
Wright
Afflalo
Curry

Ellis ne moze igrati sa Curryem, i sto prije moraju trejdati jednog od njih dvojice.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 jun 2011, 18:26

CP3 sa Durantom božanstveno 8-)

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 02 jun 2011, 23:24

Donnie Darko je napisao/la:Malo mojih trejdova, udrite :)

Clippers-Sixers

Clippers receive: Andre Iguodala
Sixers receive: Chris Kaman & 2013 1st round

DOBAR TRADE ZA OBJE EKIPE - PITANJE JE DALI CE SE SJETITI :lol:

Hawks-Suns-Jazz

Atlanta send: Josh Smith, Marvin Williams
Atlanta receive: Al Jefferson, Mikael Pietrus

PHX send: Vince Carter, Mikael Pietrus, #13
PHX receive: Josh Smith, Marvin Williams

Jazz send: Al Jefferson
Jazz receive: Vince Carter (buyout), #13

- OVO SU CISTO NAVIJACKI ODRADIO , ALI S OBZIROM DA JE UTAH TRADE-ALA NAJBOLJEG IGRACA , D.WILL-A , SVE JE MOGUCE , ALI OPCENITO TESKO IDU OVI TRADE-OVI SA 3 I VISE MOMCADI.

Kings-Wolves

Sacramento receive: #2 (D.Williams)
Wolves receive: Tyreke Evans

OVO SI ODLICNO ODRADIO , OSIM GLAVNE STVARI A TO DA JE EVANS CESTO POVRJEDJEN I TIME REIZICAN ZA TRADE-OVE. :roll:

Thunder-Hornets

Oklahoma receive: C.Paul
Hornets receive: Westbrook & #24

MA NEMA SANSE DA SE OVO DOGODI, PRVENSTVENO STO NEW ORLEANS FAKTICKI JOS NEMA VLANSIKA , ZNACI SAMO NEKI MANJI TARDEOVI, A I KAD DOBIJE VLASNIKA SUMNJAM DA CE TRADE-AT IGRACA KOJI PRODAJE KARTE.
A THUNDER MOZE NAUCITI DA IGRAJU DURANT-WESTBROOK-HARDEN-IBAKA , TREBA IM BOLJI TRENER MOZDA ALDEMAN I AI JOS NEKO NA KLUPI DA HARDEN UDJE KAO PLAYMAKER A WESTBROOK ODE NA SG.

Nuggets-Warriors

Denver receives: M.Ellis, E.Udoh, #11 (Motojeunas)
GSW receivec: Nene, A.Afflalo, #22

MISLIM DENVER GUBI 2 OD 3 NAJBOLLJA IGRACA, A DOBIJA 1 MAN SHOW , A EKIPA IM JE SLOZENA DA IMAJU VISE DOBRIH IGRACA BEZ SUPERZVJEZDE , RALNO ELLIS JE ALL-STAR ALI NIJE SUPER STAR DA BI SE IGRA SAMO ZASNIVALA NA NJMU, JA NIKAD OVO NEBI NAPRAVIO DA SAM GM DENVER-A.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 jun 2011, 23:32

taj zadnji trejd je samo pod uslovom da nene ne zeli produzit sa denverom ili ako bude trazio previse novaca. a monta nije nista vise one man show nego mvp :roll:

sto se tice toga sa sunsima, ne bih rekao da je toliko navijacki odradjeno. mislim, 95% suns fanova bi popljuvalo ovaj trejd jer preuzimaju dosta novaca i gube pick, ali ja bih ga objerucke uzeo i otrcao jer imam fetis na josha smitha :)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 jun 2011, 13:09

Evo citam, T. Prince izgleda kao free agent ce otici u LA Clipperse, sigurno bi popravio Clipperse svojim iskustvom, ali da li ta ekipa ista moze sa tim trenerom, ostaje da se vidi. Cini mi se ko god da tamo ode, da nema sanse da naprave neki veliki rezultat, ljudi su cini se ukleti.
Postoji mogucnost da se Shaq ipak vrati na parkete, ako dodje neka dobra ponuda, tako vele ovi sa espn.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 03 jun 2011, 20:03

@donnie,je li se meni čini da si ti u ovim tradeovima spomenuo i nasha,pod PHX send piše i #13

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 jun 2011, 20:58

to je pik na draftu.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 03 jun 2011, 23:30

-Orlando ce pokusat diovest Igguadalu
-Portland zeli doci do Kembe Walkera ocekuje se odlazak ili Millera ili Roya koji se bas ne vole
-i za kraj ljudina Shaq,malo je danas ovakvih ---
Mavericks center Brendan Haywood was always a fan of Shaquille O'Neal, and not just because the 15-time All-Star center once offered him a loan. “I remember meeting him on the elevator my rookie year and he asked me, 'Are you good? Is your family good? Do you need any money?”' Haywood said. “I was like, 'No, I'm good Shaq, but thanks for offering.”

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 jun 2011, 23:45

pretpostavljam da ce trejdat millera, jer je roy jedan od igraca kojeg je najmanje moguce trejdati u ovom trenutku. ono, ugovor od pet godina, puno novca a maltene nema meniskusa. mogu se jedino nadati da ce se reinkarnirati u onoj roya od prije dvije, tri godine.

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 04 jun 2011, 00:52

tanak je on druze.sam pomisao da mora cuvati rose,westrboka i ostale me strasi!!Posto je iz spanije malu su ga precijenili,ko prati evro ligu zna zasto,nije, los ali nije za nba!!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 jun 2011, 18:40

cujem da su sunsi zainteresovani za flynna, zasto jbt :lol: jedino ako misle i drugi pik sa njim uzet.

gortat/warrick/dowdell/#13 (jordan hamilton)

za

milicic/flynn/randolph/#2 (derrick williams)

gei it done people :)

gortat/pekovic/tolliver
love/warrick
beasley/webster
johnson/hamilton
rubio/ridnour/dowdell

milicic/frye/lopez
williams/randolph/frye
hill/childress
dudley/pietrus
nash/brooks/flynn

i onda trejdaju brooksa u portland za batuma posto ovima treba play.

milicic/frye/lopez
williams/randolph/frye
hill/batum/childress
dudley/pietrus
nash/flynn

:)

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 04 jun 2011, 19:57

Relax, Darko..

Still loooong way to go to be a playoff team..

;)
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 04 jun 2011, 21:25

D1n0 je napisao/la:Relax, Darko..

Still loooong way to go to be a playoff team..

;)
mogao bi ti malo i Bosanskog, pored Engleskog i Njemackog pisati... ipak je ovo Bosanski forum.

:roll:
Postovanje treba zaraditi.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.