RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostaracVelezovac » 02 jun 2011, 19:21

barbarez je napisao/la:Znate biti supci,znate pljuvati po Zelji,lizete se sa pitarima,ali bi ja od srca zelio vidjeti jak Velez.Znajte da ste od manijaka uvijek imali podrsku,i to u najtezim trenutcima.Nekako uvijek se nadam da ce vase legende pomoci da klub opet bude ono sto je nekad bio.Imati takve velicine kao sto su Bajevic,Barbarez,Hasan,Halilhodzic,Kodro,prosto ne mogu da vjerujem da ce oni jos dugo moci gledati Velez kako se pati.Meni ste uvijek bili dragi,i zelim vam sve najbolje.
Druze, navedi 1 primjer kada je Velez Zelju ostetio ili Red Army ostetio Manijake - 1 primjer molim te eto pa cu ti se izvinuti.

Prvo, tebi hvala na simpatijama, kao i svima ostalim. To je lijepo i naravno da mi je drago cuti.

Drugo, kritika upravi Zelje - nema veze sa kritikom tebi ili manijacima. Uprava Zelje jeste ostetila Velez nekoliko puta u zadnjih 3-4 godine. To je cinjenica. Pa sami Manijaci su protestovali zadnju zeljinu "pobjedu" nad Velezom i sami su govorili i ovdje a i van foruma da je sve ono bilo dobro sumnjivo i ruzno. Da ne zaboravimo prije 3 godine 3 crvena kartona Velezu na Grbavici od kojih je jedan bio u tunelu (jesi li ikad cuo da igrac u tunelu, izmedju 2 poluvremena, fasuje crveni? -- ja nisam).

Trece, cinjenica jeste da je Zeljina uprava kupila redovno najbolje Velezove igrace i to bas onih godina kada je prijetilo ispadanje.

Cetvrto, ne zaboravimo da je bojkot Veleza od strane RA poceo upravo na utakmici protiv Zelje koja je na kraju ispala prodata. Opet ista uprava Zelje je sjela za sto sa najvecim kriminalcima koji su se ikad vrtili oko Veleza, znajuci da ti kriminalci kradu od Rodjenih i s njima su dogovorili 3 boda u zamjenu za pare. Izvini druze, ali to prijatelji prijateljima ne rade. Zamisli da najveca bagra u SA zauzmu Zelju i pocnu ga prodavat, bi li ti vjerovao da su ti Rodjeni prijatelji da to koriste za 3 boda?

S druge strane, prosle sezone Zeljo jeste posudio Velezu 2 igraca koja su jako bitna. Znaci ima tu nesto i pozitivno. Ali opet, igraci se posudjuju da se nadorade i da se oforme onda kada tom klubu ne trebaju. Mnogi igraci su isli iz Mostara Velezu hiljadu puta, pa Velez isto tako nije imao od toga nikakve koristi (Vladavic primjer). Tako da je to sve tu negdje - ali ipak, nemozes glavu okrenuti od nekih cudnih stvari koje se jesu desavale vec zadnje 3-4 godine.

Znaci - ima li Sarajevske raje koja gotivi Rodjene - ima. Ima li Velez prijatelje medju navijacima Zelje - absolutno. Jesi li ti jedan od njih? Vjerovatno, nemas razloga da lazes. Ima li Velez odlicnu istoriju sa Zeljom? Naravno. Sve to stoji.

Ukratko, ja tebe svatam, ali i ti malo nepristrasno i realno pogledaj sve sta se desava, i vidjeces da se isto tako dosta cudnih desavanja dogadja izmedju sadasnje uprave Zelje i Veleza. Ovo nije nikakva kritika prema tebi - opet kazem - tebi hvala za lijepe zelje (koje vjerujem da su iskrene) ali ono sto uprava Zelje radi Velezu vec nekoliko godina - ne mirise na dobro i to nije pljuvanje - to jednostavno nasa tuzna realnost.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 02 jun 2011, 19:24

AlemC85 je napisao/la:Svaka čast upravi, ovdje se tačno može vidjeti pravo lice tih igrača i kojekakvih menadžera, još jednom čestitke upravi na pravim informacijama...

Znaci izasli su im u susret. Pustili ih da koriste Velezov teren za treninge. Pustili ih da treniraju sa igracima koji SU BILI POD UGOVOROM (pa to nema nigdje) ... i da im barem ne dignu slusalicu i kazu "hvala na ponudi, mi cemo ipak negdje drugo" - nije bas lijepo ni od Vladavica ni od Drakula.

Necu pljuvat po njima - svak zaista ima pravo da izabere svoju buducnost i da gleda svoj hljeb, ali trebali su barem da se jave i kazu "hvala, necemo prihvatiti ponudu - drugi put" - a ne onako, da se javlja menadzer neki posrani. To nije nacin da se okonca saradnja i zatvore guzicom vrata.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 jun 2011, 19:30

MostaracVelezovac je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Svaka čast upravi, ovdje se tačno može vidjeti pravo lice tih igrača i kojekakvih menadžera, još jednom čestitke upravi na pravim informacijama...

Znaci izasli su im u susret. Pustili ih da koriste Velezov teren za treninge. Pustili ih da treniraju sa igracima koji SU BILI POD UGOVOROM (pa to nema nigdje) ... i da im barem ne dignu slusalicu i kazu "hvala na ponudi, mi cemo ipak negdje drugo" - nije bas lijepo ni od Vladavica ni od Drakula.

Necu pljuvat po njima - svak zaista ima pravo da izabere svoju buducnost i da gleda svoj hljeb, ali trebali su barem da se jave i kazu "hvala, necemo prihvatiti ponudu - drugi put" - a ne onako, da se javlja menadzer neki posrani. To nije nacin da se okonca saradnja i zatvore guzicom vrata.
Pa ako se sjećaš, ja sam jednom davno napisao da su menadžeri najveće zlo oko veleža, sjeti se, jer oni vrbuju igrača i okreću ga protiv kluba, tj. prave od njega ovisnika, isto kao đavo kad čovjeka obuzme..potez vladavića i drakula no comment...

EDIT: Treba menadžerima objaviti rat, jer uništavaju kako klubove tako i naš fudbal - oni su najveće zlo..

mostarski
Kontakt:

Post Postao/la mostarski » 02 jun 2011, 20:16

Samo ću naglasiti što sam i prijepodne napisao : JEDAN KLUB JEDAN GRAD - VELEŽ MOSTAR. A sto se tiče igrača, trenera, uprave ko je dio Veleža dio je mene, ko nije koga J**+, pa da je i Duško Bajević ili Enver Marić a ne neki Dejan Drakul iili sta ja znam vec ko. Uprava na čelu sa Nerminom Nikšićem ima punu moju podršku i to podrazumjeva i naredne mjesece, a ne samo do danas. Ljudi znaju sta rade i nebi jebote vodio Federaciju BiH a ne neki tamo klub. I zato neka bude pseimista, pametnjaković ili serator ko god hoće, džaba mu , jer Velež ide gore i ja sa njim jer mu vjerujem, a nek ljudi u klubu rade posao i pustimo ljude da rade, a ne vazda pametovanje....

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 02 jun 2011, 22:35

Evo su nam lijepo objasnili iz kluba sta je i kako je bilo i skidam im kapu jer su po meni,ispali gospoda i pustili ih da treniraju a kako sam shvatio,Drakul se hranio na racun Veleza a otisao je u Zelju.Sretno im bilo svima ali je po meni ovo dokaz kako se pocelo normalno radit pa bar koliko-toliko

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 jun 2011, 22:43

Očigledno su vidljivi pomaci, ova uprava se ne zaliječe informacijama i obećanjima, već to ide korak po korak, samo nek rade i naravno, bitno je da se ne vrši bezpotreban pritisak na njih...

VLADAVIĆ I DRAKUL ZAVRŠENA PRIČA, IDEMO DALJE...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 02 jun 2011, 23:30

Ma sigurno je da ima i da ce biti pritiska ali imaju valjda znanja da znaju kakav je Mostar i da znaju da koliko god dobro radio,vazda ti Mostar nadje manu i to je bilo i bit ce vazda.Vazno je da se vide neki pomaci a drago mi je da se i klub oglasio nakon duzeg vremena i da sad svi znamo sta se desavalo sa pomenutim igracima a ja licno,zelim im puno srece a neka drugi sude o njima.
Velez treba jednom zauvijek da postane jak i stabilan klub a ne da iz godine u godinu slusamo ista obecanja a na kraju nigdje nista a oni sto su davali obecanja traze krivce u drugima a oni su glavni krivci a prije svega mislim na prosli period kad su nam zvocali nad glavom o Evropi pa nigdje nista i ti sto su nam spominjali Evropu su trazili krivce u drugima i to se jednom zauvijek mora sasijeci u korijenu

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 jun 2011, 23:45

Nego, mene brine što od 1. jula 2011. poskupljuje struja, pa će se biti manje na netu, kako uništavaju ovaj narod, braćo mila...

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 03 jun 2011, 00:10

Ali trebali su još u tekstu dodati, da ne računaju da će ikada više zaigrati za naš klub. Jer dešavalo se to tako, kao naprimjer s Čolom, ispali se u Čelik i žuga na Velež pa u Zenici propadne pa se vrati u Velež, progleda mu se kroz prste, pa opet ode u Želju i na vrhuncu daje nam gol u Vrapčićima i ljubi grb Želje, u inat svima nama koji smo bili na stadionu.

Drakul je slično uradio, samo što nije pričao na Velež i na raju.

Jednostavno, nek od.jeb.u od naše svetinje. Jer taman da igra u kantonalnoj ligi, da nema ama baš nikakvih uslova, da je ne znam šta više, mi ovaj klub volimo iznad svega i nemaju pravo to raditi a mi im ne smijemo to dopustiti pa da je svaki od njih bolji od Messia.
Who dares, wins !

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 03 jun 2011, 08:36

cunami je napisao/la:Evo su nam lijepo objasnili iz kluba sta je i kako je bilo i skidam im kapu jer su po meni,ispali gospoda i pustili ih da treniraju a kako sam shvatio,Drakul se hranio na racun Veleza a otisao je u Zelju.Sretno im bilo svima ali je po meni ovo dokaz kako se pocelo normalno radit pa bar koliko-toliko
Sta su bola objasnili????!!!! Tana izdao saopstenje zasto je to tako bilo!!! A nije rekao da je Drakul svaki dan placao 10KM u onome pansionu na luckom mostu! Kada su se javili Zeljo i Olimpik onda on kao htio razgovarati! Ma zasto nisi rjesio prije 2 mjeseca??? STVARNO NEKI ,ODNOSNO ZNAM DA SU TO TANOVICEVI LJUDI, PRESERAVAJU NA OVOME FORUM!!! Sta vise prdi nekakvim obecanjima??? On je dao pare Rovcaninu, jer je u talu sa njim,sandzacka veza i nekakva tjestenina, a nije "imao" za Vladavica! Prvo,pare nisu njegove nego Velezove, drugo Rovcanin nije nigdje pojacanje! A sada sta spremaju on i Cevra...ma to je za anale Velezove crne istorije.... ma treba mu opet zapaliti auto kao i prije 5 godina! Fuj Tanovicu prevarantu!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 03 jun 2011, 08:40

A ,ovaj, "malo jaci vjetar sa Havaja" mu je ili sin ili on!!!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 03 jun 2011, 09:09

MostaracVelezovac je napisao/la:
barbarez je napisao/la:Znate biti supci,znate pljuvati po Zelji,lizete se sa pitarima,ali bi ja od srca zelio vidjeti jak Velez.Znajte da ste od manijaka uvijek imali podrsku,i to u najtezim trenutcima.Nekako uvijek se nadam da ce vase legende pomoci da klub opet bude ono sto je nekad bio.Imati takve velicine kao sto su Bajevic,Barbarez,Hasan,Halilhodzic,Kodro,prosto ne mogu da vjerujem da ce oni jos dugo moci gledati Velez kako se pati.Meni ste uvijek bili dragi,i zelim vam sve najbolje.
Druze, navedi 1 primjer kada je Velez Zelju ostetio ili Red Army ostetio Manijake - 1 primjer molim te eto pa cu ti se izvinuti.

Prvo, tebi hvala na simpatijama, kao i svima ostalim. To je lijepo i naravno da mi je drago cuti.

Drugo, kritika upravi Zelje - nema veze sa kritikom tebi ili manijacima. Uprava Zelje jeste ostetila Velez nekoliko puta u zadnjih 3-4 godine. To je cinjenica. Pa sami Manijaci su protestovali zadnju zeljinu "pobjedu" nad Velezom i sami su govorili i ovdje a i van foruma da je sve ono bilo dobro sumnjivo i ruzno. Da ne zaboravimo prije 3 godine 3 crvena kartona Velezu na Grbavici od kojih je jedan bio u tunelu (jesi li ikad cuo da igrac u tunelu, izmedju 2 poluvremena, fasuje crveni? -- ja nisam).

Trece, cinjenica jeste da je Zeljina uprava kupila redovno najbolje Velezove igrace i to bas onih godina kada je prijetilo ispadanje.

Cetvrto, ne zaboravimo da je bojkot Veleza od strane RA poceo upravo na utakmici protiv Zelje koja je na kraju ispala prodata. Opet ista uprava Zelje je sjela za sto sa najvecim kriminalcima koji su se ikad vrtili oko Veleza, znajuci da ti kriminalci kradu od Rodjenih i s njima su dogovorili 3 boda u zamjenu za pare. Izvini druze, ali to prijatelji prijateljima ne rade. Zamisli da najveca bagra u SA zauzmu Zelju i pocnu ga prodavat, bi li ti vjerovao da su ti Rodjeni prijatelji da to koriste za 3 boda?

S druge strane, prosle sezone Zeljo jeste posudio Velezu 2 igraca koja su jako bitna. Znaci ima tu nesto i pozitivno. Ali opet, igraci se posudjuju da se nadorade i da se oforme onda kada tom klubu ne trebaju. Mnogi igraci su isli iz Mostara Velezu hiljadu puta, pa Velez isto tako nije imao od toga nikakve koristi (Vladavic primjer). Tako da je to sve tu negdje - ali ipak, nemozes glavu okrenuti od nekih cudnih stvari koje se jesu desavale vec zadnje 3-4 godine.

Znaci - ima li Sarajevske raje koja gotivi Rodjene - ima. Ima li Velez prijatelje medju navijacima Zelje - absolutno. Jesi li ti jedan od njih? Vjerovatno, nemas razloga da lazes. Ima li Velez odlicnu istoriju sa Zeljom? Naravno. Sve to stoji.

Ukratko, ja tebe svatam, ali i ti malo nepristrasno i realno pogledaj sve sta se desava, i vidjeces da se isto tako dosta cudnih desavanja dogadja izmedju sadasnje uprave Zelje i Veleza. Ovo nije nikakva kritika prema tebi - opet kazem - tebi hvala za lijepe zelje (koje vjerujem da su iskrene) ali ono sto uprava Zelje radi Velezu vec nekoliko godina - ne mirise na dobro i to nije pljuvanje - to jednostavno nasa tuzna realnost.
Velezovac istog sam razmisljanja kao Barbarez i postoji zal za starim vremenima, vase podrske protiv zrinjskog 2004 godine i podrske u sirokom 2002 godine, medjutim od dolaska ibrake su stvari krenule na gore, on je licno inicirao svo to pljuvanje i tenzije izmedju dva kluba.

Dalje sto se tice kupovanja, pa reagovali smo najbrze i kupili igrace, evo Gracic vam pokupova pola tima pa nikom nista, on valja a mi ne valjamo, jos pojedinci ovdje govore kako je bolje sto idu u olimpic nego u Zelju. Vasa uprava da ima imalo mozga, treba se ugraditi u dalji transfer Velzovih igraca koji preko Zelje idu vani.

Meni nikad nece biti draze da neko ode u Zrinjski nego u Velez, a ista je situacija i jedan i drugi novi klubovi i jedan i drugi imaju i pare i moc, sada se Gracic izborio i za uticaj u savezu i neka je pojedincima na cast.

Meni pojedinci nikad nece zgaditi Velez ma koliko se trudili, a iskreno trude se i previse.
Cuva Bog Zelju svog!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 03 jun 2011, 11:26

Ja nikog ne simpatisem u klubu nego samo Niksica jer mislim da je covijek realan a sto SRETO govori kako sam ja neki Tanin igrac,ja ga prvi ne gotivim ali ga gotive navijaci i to nije tanja i to je jasno jer su navijaci htijeli da se Tana vrati u klub.
A za Drakula,je li logicno da mu Velez placa hranu ili pansion a nema ugovor???To nigdje nije logicno a Velez je koliko sam skontao iz onog obavijestenja od kluba,njemu placao hranu a on sam sebi spavanje.Ja se bola licno znam sa Drakulom i prvi sam reko da mu zelim srecu i da je on a i Vlada otisao jer su nasli klub koji im vise para daje i skoro svi bi tako uradili i ja nista lose nisam rekao na Drakula ni na ostale.Momci nisu imali ugovor i otisli gdje ce vise zaradit i za mene je to logicno ali sam rekao da Velez nece stat i ugasit se bez njih jer je Velez ostao i bez vecih igraca pa postoji i dan danas.
A SRETO,ako nije problem,mozes li nam molim te reci,sta to spremaju Tana i Cevra pa ako je lose da se i njima stane u kraj jer ko god radi u drugu korist a ne u korist kluba treba jer meni je vise glupo i nelogicno da neko radi u licnu korist a furamo neku Evropu i slicno

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 03 jun 2011, 11:54

cunami je napisao/la:Ja nikog ne simpatisem u klubu nego samo Niksica jer mislim da je covijek realan a sto SRETO govori kako sam ja neki Tanin igrac,ja ga prvi ne gotivim ali ga gotive navijaci i to nije tanja i to je jasno jer su navijaci htijeli da se Tana vrati u klub.
A za Drakula,je li logicno da mu Velez placa hranu ili pansion a nema ugovor???To nigdje nije logicno a Velez je koliko sam skontao iz onog obavijestenja od kluba,njemu placao hranu a on sam sebi spavanje.Ja se bola licno znam sa Drakulom i prvi sam reko da mu zelim srecu i da je on a i Vlada otisao jer su nasli klub koji im vise para daje i skoro svi bi tako uradili i ja nista lose nisam rekao na Drakula ni na ostale.Momci nisu imali ugovor i otisli gdje ce vise zaradit i za mene je to logicno ali sam rekao da Velez nece stat i ugasit se bez njih jer je Velez ostao i bez vecih igraca pa postoji i dan danas.
A SRETO,ako nije problem,mozes li nam molim te reci,sta to spremaju Tana i Cevra pa ako je lose da se i njima stane u kraj jer ko god radi u drugu korist a ne u korist kluba treba jer meni je vise glupo i nelogicno da neko radi u licnu korist a furamo neku Evropu i slicno
ama ljudi dosta vise rasprave oko **** drakula i vladavica !!! otisli su za parama i gotovo !! sta je tu je , a i koji ce nam qrac igramo bez njih vec duze vrijeme !!

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 03 jun 2011, 12:27

E NJE ISTINA DA NAVIJACI HOCE TANOVICA! OTIDJI U FILM PA MI RECI DA JE TAKO! To je vjestacka tvorevina po forumima da neko zeljno ocekuje njegov povratak! Zbog cega? Obrazovan? hahahahaha Dobar covjek?hahahahaha Igracka legenda? hahahahah Ili mozda sto skace sa cvijeta na cijet??? Fatima Leho !!! Da druze dragi,politika Fatkina! Zele ga navijaci?? Oni isti od prije par godina sto su mu isli kuci da ga "pozdrave"?? Dodje mi ovdje kao zadnja pi.da i gleda ko ce mu platiti cevape! Uvijek neko kukanje! Dobro kaze moj sef.."tuzna faca"! Sta je i koliko uradio za Velez! Otisao da potpise ugovore koje je neko vec zavrsio pa se on slikao i rekao evo ja sam to potpisao??? Svaki dan sam u kontaktu sa ljudima iz Sarajevoosiguranja,bilo poslom bilo na dorucku,puno stvari slucajno procuri pa tako i "ponuda" mi cemo njega u Velez a ti se osiguraj u Sarajevoosiguranju! Ma ne brini,mali ce igrati stoposto,ja i Tana ti to garantujemo!" Davno sam vam rekao,ovdje se zavrsavaju stvari oko Veleza a ne u Mostaru!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 03 jun 2011, 13:12

SRETO je napisao/la:E NJE ISTINA DA NAVIJACI HOCE TANOVICA! OTIDJI U FILM PA MI RECI DA JE TAKO! To je vjestacka tvorevina po forumima da neko zeljno ocekuje njegov povratak! Zbog cega? Obrazovan? hahahahaha Dobar covjek?hahahahaha Igracka legenda? hahahahah Ili mozda sto skace sa cvijeta na cijet??? Fatima Leho !!! Da druze dragi,politika Fatkina! Zele ga navijaci?? Oni isti od prije par godina sto su mu isli kuci da ga "pozdrave"?? Dodje mi ovdje kao zadnja pi.da i gleda ko ce mu platiti cevape! Uvijek neko kukanje! Dobro kaze moj sef.."tuzna faca"! Sta je i koliko uradio za Velez! Otisao da potpise ugovore koje je neko vec zavrsio pa se on slikao i rekao evo ja sam to potpisao??? Svaki dan sam u kontaktu sa ljudima iz Sarajevoosiguranja,bilo poslom bilo na dorucku,puno stvari slucajno procuri pa tako i "ponuda" mi cemo njega u Velez a ti se osiguraj u Sarajevoosiguranju! Ma ne brini,mali ce igrati stoposto,ja i Tana ti to garantujemo!" Davno sam vam rekao,ovdje se zavrsavaju stvari oko Veleza a ne u Mostaru!

Kenj.as puno i zugas na "svoj" klub. Nije tebi Velez na prvom mjestu kao vecini raje ovdje nego neka tvoja cudna sujeta i agenda. Ja na znam zbog cega dolazis na ovu temu . Javljas se na nekim bombasticnim postovima i sa lazim i poluistinama. Samo me zanima ko je ta perfektna osoba sto bi rijesila nase probleme.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 03 jun 2011, 14:28

kimbo je napisao/la:
SRETO je napisao/la:E NJE ISTINA DA NAVIJACI HOCE TANOVICA! OTIDJI U FILM PA MI RECI DA JE TAKO! To je vjestacka tvorevina po forumima da neko zeljno ocekuje njegov povratak! Zbog cega? Obrazovan? hahahahaha Dobar covjek?hahahahaha Igracka legenda? hahahahah Ili mozda sto skace sa cvijeta na cijet??? Fatima Leho !!! Da druze dragi,politika Fatkina! Zele ga navijaci?? Oni isti od prije par godina sto su mu isli kuci da ga "pozdrave"?? Dodje mi ovdje kao zadnja pi.da i gleda ko ce mu platiti cevape! Uvijek neko kukanje! Dobro kaze moj sef.."tuzna faca"! Sta je i koliko uradio za Velez! Otisao da potpise ugovore koje je neko vec zavrsio pa se on slikao i rekao evo ja sam to potpisao??? Svaki dan sam u kontaktu sa ljudima iz Sarajevoosiguranja,bilo poslom bilo na dorucku,puno stvari slucajno procuri pa tako i "ponuda" mi cemo njega u Velez a ti se osiguraj u Sarajevoosiguranju! Ma ne brini,mali ce igrati stoposto,ja i Tana ti to garantujemo!" Davno sam vam rekao,ovdje se zavrsavaju stvari oko Veleza a ne u Mostaru!

Kenj.as puno i zugas na "svoj" klub. Nije tebi Velez na prvom mjestu kao vecini raje ovdje nego neka tvoja cudna sujeta i agenda. Ja na znam zbog cega dolazis na ovu temu . Javljas se na nekim bombasticnim postovima i sa lazim i poluistinama. Samo me zanima ko je ta perfektna osoba sto bi rijesila nase probleme.
SRETO se javi samo kad treba popljuvat Tanu i još neke članove uprave.Ok,ima čovjek pravo reći ko i šta mu smeta u klubu,ali kada se čitaju njegovi postovi jasno se može vidjeti da on to ne govori da bi u Veležu bilo bolje, nego zbog nekih ličnih interesa i nekih (ko zna kakvih) struja.Daleko od toga da je Tana savršen i da nije imao svojih grešaka,ali hajde SRETO koga bi ti stavio na njegovu poziciju!?Možda Đonku,Mutu Škoru ili Salema Bubala.Ta raja iz Filma je na skupštini mogla reći(bio je otvoren mikrofon):"nećemo Tanu zbog toga i toga","nećemo Čevru zbog toga i toga"...zašto nisu!?Neki zaboravljaju da je klub bio pred gašenjem,da smo bili jedini klub na svijetu koji nije imao nikoga da potpiše papire(jedan čovjek je sjedio u upravi),da su oružar Haso i sekretarica morali voditi klub,da igrači nisu imali plata o nekim detaljima kao što je službena internet stranica da i ne govorim.Nas je Ibraković također unazadio,odlično je manipulisao masom dok je iznutra bilo trulo.Zar nam to treba!?Tada su svi bili zadovoljni i pričali o "velikom Veležu" sa Džafićem,Osmanagićem,a kada se počela rušiti kula od karata i kada smo vidili da nas prave levatima onda je bilo "aj kuku nama".E pa meni to ne treba u životu,da gledam "veležovu djecu" kako zatvaraju kafane i tuže Velež po sudovima jer im je Velež obećao i kule i gradove samo da potpišu.Ova uprava će se prostrijeti koliko može, to se već vidi,rade tiho(što su čak i najavili) i uvjeren sam da ćemo polako ali sigurno postati stabilniji klub.Neki opet zaboravljaju da smo svi tražili samo stabilniji klub, neki bi odma htjeli šampiona,osvajača kupa.Nećemo to!!!Nećemo instant šampiona (Brotnjo,Modiča,Leotar) nego hoćemo da budemo klub koji će biti dugo u vrhu BiH fudbala,kao što smo bili u bivšoj ligi.

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 03 jun 2011, 14:41

Koji su to navijaci u Filmu???Hoces da ti ja te ljude koji su inace moji prijatelji nabrojim a ima ih 10-ak???
Na skupstini odrzanoj u decembru prosle godine,navijaci Veleza poznati po svom imenu RED ARMY su izabrali ovu upravu medju kojoj je i Sedin Tanovic.Podjeljenje su letke na delegatima skupstine da zaokruze kandidate za Upravni Odbor i izabrana je uprava medju kojoj je i Tanovic.Sad neka mi neko kaze,zasto se ti navijaci nisu javili i rekli da su protiv Tane,da je taj covijek zlo kluba i objasni zasto sve to govori pa mozda Tana i ne bi bio u upravi?
U nas se svi javi kad se nesto sprema haj reci dobro,kad se potpisu ugovori a sto se tice ugovora,ko je god sredio ugovor,direktor kluba ga mora potpisat i jasta ce se nego hvalit.Imao si SRETO skupstinu u decembru i mogao si reci zasto ne zelis Tanu u klubu i sve bi bilo jasno a ne da nakon pola godine pricas neke gluposti kako neki ljudi koji su u upravi rade glupo i kako kradu.Ja sam za to da kradu ali prvo neka se namire igraci,znaci da im sve bude redovno,da se odradi stadion,da se klub stabilizuje pa sto ostane neka pokradu a ne da sve pokradu a igracima i klubu u cjelini nista ne ostane.
Ova Uprava je na skupstini rekla da je prvobitni cilj opstanak u ligi i to su odradili u uspijeli u svom prvom zadatku a drugi cilj je stabilizovat Velez i ucinit ga jakim i pokusat uradit do sad najvise jer se slavi 90.godina Veleza.
Neke ocijene cemo moci davat tek na polusezoni naredne sezone ili na kraju sezone koja dolazi i zamolio bi SRETU da on napise,koji su to ljudi koje bi on volio vidit u klubu i koji su to spasioci kluba??
Zar ima neki covijek koji je jaci od Niksica da klub izvadi iz krize???

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 03 jun 2011, 14:42

Kakav bola film :lol: :lol: Erva protiv Tane hahaha dobar dobar vic :mrgreen: :mrgreen:

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 03 jun 2011, 14:45

Ja poznajem sve momke u Filmu i oni su ludi fanatici i zele samo jak i stabilan Velez a ne zanima ih ko je u upravi i nikog ne bi trebalo zanimat dok se radi normalno a ova uprava je do sad radila normala i zele da poboljsaju neke stvari i rade u tisini a to se vidi kad je potpisan ugovor sa onom razvojnom bankom,niko nije znao za to i ljudi sutili i kad su zavrsili posao,objavili na Velezovoj stranici i to je to i tako treba da se radi i kako sam procitao,bit ce jos sponzora,neki su pri kraju dogovori a neki su u fazi pregovaranja

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []