FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sajo10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sajo10 » 02 jun 2011, 22:02

Znaci te velike vjesti sto je se pricalo danas na forumu jest da su Ramic i Zolotic potpisali prof. ugovore hehe? Da se razjasnimo :mrgreen: Znali neko makar na kolko su potpisali?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 02 jun 2011, 22:08

sajo10 je napisao/la:Znaci te velike vjesti sto je se pricalo danas na forumu jest da su Ramic i Zolotic potpisali prof. ugovore hehe? Da se razjasnimo :mrgreen: Znali neko makar na kolko su potpisali?
potpisali su na vise godina :mrgreen: :mrgreen:
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 02 jun 2011, 22:19

Bianconeri1988 je napisao/la:Čujem da je jučer bio neki sastanak ovih naših navijačkih podgrupa i izgleda da se stvari vraćaju u normalu polako tj. teži se ka pomirenju.

Vjerujem da neko zna više od mene o tome, ako može da mi odgovori bilo ovdje ili pošalje poruku. Hvala!
i ja bih volio ako neko zna nesto vise, ako nista na pp da posalje...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 02 jun 2011, 22:44

Pa zar ne potisuju sutra??? Barem sam ja tako to shvatio znaci sutra potpisuju visegdisnje ugovore, a ovo visegodisnje je barem na 3 ili vise a ne 2 :lol:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 02 jun 2011, 22:49

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/po ... plave-nade
treba nas doci u sto vecem broju ! I samo jos nesto ovdje se spominje armin hodzic i evo njegov intervju znaci da je on jos tu ili ????

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 02 jun 2011, 22:52

lopta je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/po ... plave-nade
treba nas doci u sto vecem broju ! I samo jos nesto ovdje se spominje armin hodzic i evo njegov intervju znaci da je on jos tu ili ????
Naravno da je tu, zadnje dvije utakmice nije igrao zbog prehlade ali sad je potpuno spreman. I on će s ekipom poći na pripreme u Međugorje a ugovor ne može potpisati jer je maloljetan...

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 02 jun 2011, 22:54

Nisu mi jasni ovi dresovi :?
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 02 jun 2011, 22:56

Hamo je napisao/la:Nisu mi jasni ovi dresovi :?
Ma stara neka slika bolan.

Hare
Kontakt:

Post Postao/la Hare » 02 jun 2011, 22:59

Aee ne serite ,Lazo je protiv Celika glavni bio ,Borcu da 2 gola za titulu ,Leotaru 3 uvali..
I zato ja navijam za Želju ,jer Željo jeste ono što oni nikad nisu bili ,i Željo nikad neće biti ono što su oni uvijek bili !

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 02 jun 2011, 23:01

Ljudi mene strah da drakul ne bude najveća zvijezda prelaznog roka,po odlascima treba nam lijevi boćni i napadač.Kako je vasilić produžio ugovor ništa od ješe.Očekujem da E.Čolić konačno pokaže da nije zaboravio igrati lopte pod uslovom da ga amar vrati na desnog bočnog što je njegova prirodna pozicija ako se ne varam.Poznavajući amara novi napadač će biti visok 190 cm,preko ramena metar,gura benđa 150 kg ,nosi kopačke broj 46 i svaka tri mjeseca zabije gol.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 02 jun 2011, 23:07

Hare je napisao/la:Aee ne serite ,Lazo je protiv Celika glavni bio ,Borcu da 2 gola za titulu ,Leotaru 3 uvali..

Protiv Čelika je bio zaslužan za 1. go, jeste važno, ali ništa previše za jednog napdača, ne daj Bože da je on morao opalit po golu.
Borcu je dao 2 gola PROŠLE GODINE, svaka čast, ali oba gola sa 2-3 metra.
Protiv Leotara smo dali 8 golova i realno bi bilo da je prvi napdač dao 3. Al je problem što je on pored tog gola Leotaru dao još jedan u cijeloj sezoni, a bio je starter u svakoj utakmici osim 2-3 na početku ove polusezone.

REALNO, NEDOVOLJNO ZA LIGU MJESNE ZAJEDNICE, A NE ZA LIGU JEDNE ZEMLJE I EVROPSKA TAKMIČENJA!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Sirenje
Kontakt:

Post Postao/la Sirenje » 02 jun 2011, 23:48

nidi je napisao/la:Ljudi mene strah da drakul ne bude najveća zvijezda prelaznog roka,po odlascima treba nam lijevi boćni i napadač.Kako je vasilić produžio ugovor ništa od ješe.Očekujem da E.Čolić konačno pokaže da nije zaboravio igrati lopte pod uslovom da ga amar vrati na desnog bočnog što je njegova prirodna pozicija ako se ne varam.Poznavajući amara novi napadač će biti visok 190 cm,preko ramena metar,gura benđa 150 kg ,nosi kopačke broj 46 i svaka tri mjeseca zabije gol.
Odlicno si opisao naseg novog napadaca :D

ŠtaIma
Kontakt:

Post Postao/la ŠtaIma » 02 jun 2011, 23:58

nidi je napisao/la:Ljudi mene strah da drakul ne bude najveća zvijezda prelaznog roka,po odlascima treba nam lijevi boćni i napadač.Kako je vasilić produžio ugovor ništa od ješe.Očekujem da E.Čolić konačno pokaže da nije zaboravio igrati lopte pod uslovom da ga amar vrati na desnog bočnog što je njegova prirodna pozicija ako se ne varam.Poznavajući amara novi napadač će biti visok 190 cm,preko ramena metar,gura benđa 150 kg ,nosi kopačke broj 46 i svaka tri mjeseca zabije gol.
Koller se vraca u fudbal xD
Lijepo je biti Manijak!!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 03 jun 2011, 00:02

Kojeg prelaznog roka,pa isti jos nije ni poceo,zasto ga vec zavrsavas...drakul ce se dobro morati dokazati da bi bio u konkurenciji,on nam je upao kao mladi igrac,ne kao pojacanje,mada ako pokaze vise,svakako ce biti pojacanje,nego nije doveden kao pojacanje :D ...jedino je Drakul potpisao,a ja nisam cuo ni za jednu ekipu osim olimpica koji cak i ne igra u evropi da je ijedan igrac dosao ili otisao...nije jos ni pocelo,polako...znam da smo svi nestrpljivi...I ja ocekujem da E.Colic pokaze nesto,ali do sada je ono sto sam vidio njegova prirodna pozicija jedna od tribina naseg stadiona,nek izabere on koja mu godi...haj nek prodje pripreme jos jednom,mozda i pokaze...
Tako je,ako ode Lazo,a otisao je :mrgreen: ,i ako se ne vrati :mrgreen: ,onda ce vjerovatno doci slican lik,Camac je jednom dobro rekao dok je jos pisao po ovom forumu da Osimi ne vole klasicne golgetere nego bas ovako slicne,one koje rade za ekipu,a ne one za koje ekipa radi...jedino je Radmilo MIhajlovic bio izuzetak...pa i Vazda kod Amara,ali kad su se zavadili,Vazda je dobio nogu iz Zelje...Lijevi bek mora doci obavezno i po meni svakako veznjak koji je za klasu bolji od ovih koje imamo...ne znam odakle odjednom Jese u zeljama...bio nekad i ne vjerujem da ce vise ikada...jedino ako Amar prestane ciganisati pa mu izleti lovu,u sto sumnjam...ipak,ocekujem neka pojacanja,igrace koji su dobri,bolji od drugih na nekim pozicijama koje fale...ali tek je pocelo,polako...u stvari,jos nije ni pocelo :D
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 03 jun 2011, 00:26

boccaccio je napisao/la:
Kojeg prelaznog roka,pa isti jos nije ni poceo,zasto ga vec zavrsavas...drakul ce se dobro morati dokazati da bi bio u konkurenciji,on nam je upao kao mladi igrac,ne kao pojacanje,mada ako pokaze vise,svakako ce biti pojacanje,nego nije doveden kao pojacanje :D ...jedino je Drakul potpisao,a ja nisam cuo ni za jednu ekipu osim olimpica koji cak i ne igra u evropi da je ijedan igrac dosao ili otisao...nije jos ni pocelo,polako...znam da smo svi nestrpljivi...I ja ocekujem da E.Colic pokaze nesto,ali do sada je ono sto sam vidio njegova prirodna pozicija jedna od tribina naseg stadiona,nek izabere on koja mu godi...haj nek prodje pripreme jos jednom,mozda i pokaze...
Tako je,ako ode Lazo,a otisao je :mrgreen: ,i ako se ne vrati :mrgreen: ,onda ce vjerovatno doci slican lik,Camac je jednom dobro rekao dok je jos pisao po ovom forumu da Osimi ne vole klasicne golgetere nego bas ovako slicne,one koje rade za ekipu,a ne one za koje ekipa radi...jedino je Radmilo MIhajlovic bio izuzetak...pa i Vazda kod Amara,ali kad su se zavadili,Vazda je dobio nogu iz Zelje...Lijevi bek mora doci obavezno i po meni svakako veznjak koji je za klasu bolji od ovih koje imamo...ne znam odakle odjednom Jese u zeljama...bio nekad i ne vjerujem da ce vise ikada...jedino ako Amar prestane ciganisati pa mu izleti lovu,u sto sumnjam...ipak,ocekujem neka pojacanja,igrace koji su dobri,bolji od drugih na nekim pozicijama koje fale...ali tek je pocelo,polako...u stvari,jos nije ni pocelo :D

nama treba lijevi bek, izgleda da se i beslija oprasta trebat ce i njega neko mjenjat, treba nam stoper, zadnji vezni i spic, sanse da se to sve dovede su nikakve... evropu halalit a liga ko liga, kad su sloboda i travnik (ne omalovazavam) u igri za evropu nama ne bi trebo bit problem
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 03 jun 2011, 00:33

boccaccio je napisao/la:
tako smo pisali i kad je bio zimski prelazni rok pa došla tri pojačanja ,dvojica igrali zajedno 90 minuta(jamak,stančeski) a treći(nyema) počeo igrati pet kola prije kraja.Ja bih lićno volio da dođe neki koji će davati golove a ne igrač koji će nosati druge igraće, ako se traži ovaj drugi predlažem da ga tražimo u nekoj sarajevskoj teretani.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 03 jun 2011, 00:37

ako se i bešlija oprašta a već otišli lazar,radovanović,mešić itd nama treba kombi igrača

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 03 jun 2011, 00:51

Zimski prelazni rok nikada nije davao neka ogromna imena,mada smo mi imali sansu da dovedemo tada slobodnog Jesea,ispostavilo se na kraju da smo imali puno srece kod Nijeme,pa eto kao dobili smo dobrog stopera,kao sto i jesmo...apsolutno se slazem i za beka i za zadnjeg veznog i za napadaca,svakako da trebaju...i trebaju da budu dobri,bolji od ovih sto imamo,ja bih dodao i kreativnog veznog,ali mozda ga dobijemo u Stanceskom koji treba proci pripreme,pa mozda on pomogne Zebi...jedna stvar je jasna,a to je da Perak,Mesic i Bajro odlaze,vjerovatno odlaze i trojka Radovanovic,Culum,Popovic...mozda jedan od ovih troje ostane...dosao Drakul,spominje se Selimovic iz Zrinjskog,ali za sad se samo spominje...ne treba zaboraviti moguci odlazak nekog za koga bismo dobili i lovu,Sehic,Visca,Stanic,Svraka,pa i Zeba,bilo ko od njih bi mogao dobiti neku ponudu...znaci,ne mora biti da je gotovo sa odlascima...sta to znaci...da li mislite da bi Drakul bio jedini igrac koji je dosao? Nikako...ako odbijemo jednog Vladavica(ako je to uopste tacno),treba vjerovati da ce neki igraci ipak doci u nas tabor...ali zasto da se to desi danas,ljudi vrse razgovore,postoji spisak igraca za koje smo zainteresovani,Amar zna gdje nas zulja najvise,i ja sam siguran da ce da porade na tom pitanju...ne postoji niko trenutno nigdje koji zna bilo koje ime koje se vezuje za nas,svako ime koje se pojavi je mahalska,osim Selimovica,a da li ce se on desiti ne znam...Rade u tisini i ono sto ja znam je da kazu "bice"...zelim da vjerujem u to...pa necemo valjda da pustimo 6 igraca najmanje a da nam dodje jedan i to upitan kao pojacanje...zato sabur...nije jos ni pocelo...ogroman ali ogroman broj igraca se nudi Zelji,Amaru...svakakvih kvaliteta,sto bi rekao jedan uvazeni clan ovog foruma(prepoznace se sam :mrgreen: )...od onih sto nas navodno interesuju niko u javnosti ne zna nijedno ime...nesto se desava...da li ce biti patka,vidjecemo,da li ce nas obradovati vidjecemo,ali podsjecam,nije jos ni pocelo...moze proci i narednih deset dana a da ne saznamo nista...nego moramo da se strpimo pa da vidimo sta nam nasi spremaju...da li ponovo rezultat bez igre,ili rezultat sa igrom,u svakom slucaju spremaju nam rezultat :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 03 jun 2011, 00:53

nidi je napisao/la:ako se i bešlija oprašta a već otišli lazar,radovanović,mešić itd nama treba kombi igrača
Ako treba kombi doći će bus! Nije beg cicija :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 jun 2011, 00:59

Amar ne racuna vise na Ganceva i Rovca naravno...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921 i 40 gostiju.