Da, sprema se olujaPrincipatus je napisao/la:Ne kontam.
Jeli to nesto kao: Vazduh trepti kao da nebo gori?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Da, sprema se olujaPrincipatus je napisao/la:Ne kontam.
Ma nema veze to sto Vedo nosi narandzasti marker, to je sa pocetka treninga, sa zagrijavanja, jer je samo prvih 15 minuta bilo otvoreno za javnost. A ta slika je vjerovatno dok su igrali "seve" il nesto tako i onaj ko je unutra mora obuci marker na sebe. Mozda je to u pitanju.Goalgetter je napisao/la:
Vedo nosi ovaj narandzasti marker. Mislim da se Pape odlucio za 4-5-1.
Koja slika. Bas je cool sa ovim kacketom
![]()
kao da je narastocasper je napisao/la:Jest, to je Besic.
I meni se cini, brzo nekako odrastao.bordo_Sarajevo je napisao/la:kao da je narastocasper je napisao/la:Jest, to je Besic.
Hahahahha....ima drakuli da odpa'nu mu'daUnica_Liverpool_ je napisao/la:
Nije, nego: Tigani lete u neboPrincipatus je napisao/la:Ne kontam.
Mislis pobjeda BiH 3:1,te pobjeda Gruzije od 1:0???badblueboylivno je napisao/la:Pobjeda Rumunja 3-1.
U potpunosti se slazem s tobom,ni ja ne zelim Hrvatskoj poraz za njih cu navijati kao sto navijam i za sve ex-Yu zemlje,ali ova provokacija ne vodi sa njegovu stranu nigdje.HzDv95 je napisao/la:Ma i ja bi ga napucao ali .. S ovim postom je dosao provocirati iako ce odgovoriti da je to njegovo realno misljenje !
Ali mislim da ipak ako ne navija za BiH treba realno reci X jer mislim da je pobjeda Rumuna veoma tesko ostvariva ako nasi budu imalo igrali .
- A drugo mogao bi i ja reci sada 0-6 za Gruziju realno misljenje ( iako to nije njegova drzava ) ali necu jer mislim da ce ovo Hrvati uzeti glatko ako ne tako onda s pobjedom od 1 razlike
Eto nemogu vam opisati pocinje malo iscekivanje iako je jos rano datum je presao na 3.6 i sretno nam
Ma stari Pero lozac, poznati vec starijoj raji. Malo vas lozi, on ustvari navija za BiH.badblueboylivno je napisao/la:Pobjeda Rumunja 3-1.
Jarane, što si ti nešto u kocku ogrezoPrincipatus je napisao/la:Zasto ste se okomili na momka? Jedan je od rijetkih koji prati nasu reprezentaciju, i ima pravo da kaze 6:0 ako zeli. A evo ja se kladim protiv tih 3:1.
Ljudi sad valja nekako zaspati.
A onda kasnije: Ludilo!
Nitko nije rekao da ne mozes voljeti BiH,hvala Bogu da je tako ali ako svi sirimo optimizam budi dio togabadblueboylivno je napisao/la:Nisam došao provocirati. Tko je ikad pročitao moj ijedan upis ovdje, zna da navijam za BiH.![]()
Samo velim da mi je previše to što se širi nevjerojatan optimizam, da govore da bi bila dobra pobjeda 1-0 (djeluje mi kao da se igra na neugodnom gostovanju kod Malte, ono vrućina i to, pa je i 1-0 pobjeda odlična, samo da je bodove - poprilično podcjenjivački)... a Rumunji, kakvi su da jesu, ipak nisu kanta, i mogli bi nas zaje'bat.![]()
A i možda pilim naopako, jer kad god sam odigrao na BiH, bacio sam pare - Portugal vani, doma, Turska doma, Grčka doma, Mađari doma, Litva i 1-1 u Sarajevu. Pa sam stavio keca, pet maraka mi nije problem ako će se BiH plasirati.
A spominjanje hrvatske utakmice neću komentirati.
P.S. I očekivao sam ovo - Hrvat iz BiH jednostavno ne može voljeti BiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.