LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: LA Lakers
Sta je ovo nigdje nikoga. Michel Malone - trenutno pomocni trener NOH-a - i Ettore Messina pred potpisom ugovora za LA Lakerse i radi ce kao pomocnici Mikeu Brownu. Inace jucer je i zvanicno predstavljen Mike Brown, gdje je odgovarao na mnoga pitanja novinara. Kao prvo je rekao da respektuje Phila Jacksona i da je zahvalan porodici Buss sto mu je ukazala priliku da vodi jednu od najvecih sportskih ekipa svih vremena - narucito je nagalasio da ne misli samo na kosarku - i da on nije ovdje da kopira Phila Jacksona nego da unese neke nove metode po kojima ce Lakersi biti prepoznatljivi. Na upit jednog novinara sta misli o tome da je Shaw bio glavni favorit Bryanta, on je izjavio da je ovih dana dosta razgovarao sa Bryantom i preko telefona, preko e-maila, i cak se susreo s njim njegovom zenom i da Bryant podrzava njegovu viziju kosarke jer smatra da u odbrani moraju igrati agresivnije, i dalje je izjavio da ce ovo uvijek biti Bryantova ekipa i da ce on teziti tome da odredjenim akcijama njemu u napadu olaksaju poentiranje. Isto tako se nadam da ce Brown korisiti Gasola - ukoliko ostane u Lakersima - Bynuma i Odoma koji imaju odlican ofenzivan potencijal.
Takodjer je Jerry Buss stao u odbranu svog sina, koji je ovih dana dozivio mnoge kritike od navijaca Lakersa i rekao da on isto kao i svi navijaci zeli sve najbolje Lakersima.
Sada je na Kupchaku da napravi odredjen i pametan trade tako da bi mogli naredne sezone krenuti i ponovno osvajanje naslova.
Takodjer je Jerry Buss stao u odbranu svog sina, koji je ovih dana dozivio mnoge kritike od navijaca Lakersa i rekao da on isto kao i svi navijaci zeli sve najbolje Lakersima.
Sada je na Kupchaku da napravi odredjen i pametan trade tako da bi mogli naredne sezone krenuti i ponovno osvajanje naslova.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Trade Exception :
A. OJ Mayo
B. Kyle Lowry
C. vaš izbor ?
Kad bi babaa bila dedo , pa da uzmemo oba za djabe tj. da damo Brown-a za Mayo-a , a onda trade-amo Baynuma ili Gasola za DWill-a ili CP3
1. CP3 ili D.Will /Blake/Fisher
2. Kobe / OJ Mayo
3. Artest / Barnes / Walton - da mi se njega rjesiti a ko ce ga sa onolikim ugovorom
4. Odom / Lowry
5. Gasol ili Baynum / draft ili free agent
A. OJ Mayo
B. Kyle Lowry
C. vaš izbor ?
Kad bi babaa bila dedo , pa da uzmemo oba za djabe tj. da damo Brown-a za Mayo-a , a onda trade-amo Baynuma ili Gasola za DWill-a ili CP3

2. Kobe / OJ Mayo
3. Artest / Barnes / Walton - da mi se njega rjesiti a ko ce ga sa onolikim ugovorom

4. Odom / Lowry
Evo čitam otisao O Neil malo kasnim ali eto ...
Iako nema nesto posebno bio je nas igrac pa eto hvala mu i srenot
!
- Imal kakvih pojacanja stvarno sam se iznenadio ove sezone nismo usli u zavrsnicu
!
Iako nema nesto posebno bio je nas igrac pa eto hvala mu i srenot

- Imal kakvih pojacanja stvarno sam se iznenadio ove sezone nismo usli u zavrsnicu

- majestic24
- Kontakt:
sve je to pussy smoke. Treba nama jedan pravi all star igrac
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
pa hajde kako dovesti tog tvog all-star-a ? pomocu trikova ?majestic24 je napisao/la:sve je to pussy smoke. Treba nama jedan pravi all star igrac
Mi kvalitetnog igraca mozemo dobiti samo za Odoma , Gasola i Baynuma , znaci samo za njih trojcu , jer ko hoce Artesta koji nemoze zakucat iz kontre sa 7 mil $ po sezoni ili Blake-a jednog od najgorih igraca protekle godine mozd ai najgori , Waltona sa 6 mil $ , Barnes i Brown su ako hoce slobodni igraci , ostalo je buranija koja nije igrala i dokazala se , Ratlif u penziju Fisher bi trebao , mozda odigra jos 1 sezonu , Kobe sa svojih 30 mil $ i svojim ugovorom da ga nemozes tarde-at ako on to nezeli, jedinim takve vrste u ligi ....
Znaci tradeovi tipa Gasol/Baynum za CP3ili D.Will-a / Howard bi nam spasli franshisu , ali eto mozda i 1 takav trade + dobar poptpis free agenta za trade expetion bi nam pomogao do nove titule.
Ali i da nikoga ne trade-mo, ne cini ekipu samo 2-3 igraca nego i ostali, pa i kad smo imali Kobe-a i O'Neal-a tu su bili izvaredni igraci : Rice , Horry , Shaw, Fox , Fisher , Harper , Grant ...
Koliko nam je kljucni poena zabila Fisher - Fox - Horry ..
Pa ako se neko sjeca 2003 i playoff-a serija polufinale konferencije sa San Anonijem , povreda Fox-a , a Horry imao najgoru playoff sezonu u karijeri trice 0/15 i opet mu u kljucnoj 5 utakmici zadnji napad rezultat 2-2 u serijama i par sekundi do kraja 2 razlike za San Antonio , iako je Kobe mogao sutirati preko ruke a bio je u strasnoj formi , on dodaje samom Horry-u na isteku napada i lopta izlazi iz obruca vjerovao mu je Kobe i ako je sutao trice u playoff-u te godine 0/15

Znaci nije problem u povjerenju , Kobe ce dodati kada mu neko ulije povjerenje , kao godinama Fisher ili Gasol (mada ga je ove godine iznevjerio) Odom igra toplo hladno , Artest totalno van forme bilo kakve , Brown = DZIKAN , Blake = nevjeruje sam sebi , jedino sto mu zamjeram sto nije islo vise lopti na Baynum-a .
Pa ne mozemo okupiti 12 igraca koji su vrhunskimajestic24 je napisao/la:sve je to pussy smoke. Treba nama jedan pravi all star igrac

Neko mora da kosi, neko da vodu nosi..Neko da traktor vozi, a neko da kapiju otvara...
Ja licno mislim da uopste velikih promjena nece biti, eventualno jedan igrac da dodje..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Po meni odlican izbor igraca i odlican trade, samo sto nisam za opciju da Gasol igra centra, ali sa druge strane niko ne zna koliko ce dugo izdrzati koljena Bynuma. Nekako smo na 4 i 5 u hebenim situacijama, imas odlicne igrace, ali te isto tako mogu ukopati i zagorcati zivot. Gasol je pshicki nestabilan i to se moze vidjeti po izjavama Kobe Bryanta, a Bynum je sklon povredama i u svaku utakmicu ulazis sa rizkiom hoce li mu koljena izdrzati.Kobe Bryant je napisao/la:Trade Exception :
A. OJ Mayo
B. Kyle Lowry
C. vaš izbor ?
Kad bi babaa bila dedo , pa da uzmemo oba za djabe tj. da damo Brown-a za Mayo-a , a onda trade-amo Baynuma ili Gasola za DWill-a ili CP3![]()
2. Kobe / OJ Mayo
3. Artest / Barnes / Walton - da mi se njega rjesiti a ko ce ga sa onolikim ugovorom![]()
4. Odom / Lowry
Takodjer smatram da glavni prioritet treba biti dovodjenje kavlitetnog playa, jer od svih velikih ekipa tu smo u podredjenom polozaju i Bryant je takodjer u godinama i ne moze on uvijek igrati play i biti suter, i po izjavama se da naslutiti da ce tu biti prioritet ovog ljeta, jer je Brown izjavio da ce teziti tome da kreiraju u napadu odlicne pozicije za Bryanta, a cisto sumnjam da Fisher moze preuzeti tu ulogu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ma ja sam ubijedjen u samo jedno, a to je da ce Gasol (naravno pod uslovom da ostane) imati puno bolju sezonu nego sto je ova bila..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Kobe Bryant
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Prva utakmica O'Neal-a u lakersima
Prva utakmica O'Neal-a u lakersima

- Donnie Darko
- Kontakt:
mozda playoff, regularni dio ce tesko imati bolji. jbt pa gasol je bio jedan od kandidata za mvp-a (veeeliki dio sezone), a vi za njega pisete kao da je kroz cijelu sezonu imao sta ja znam, 12 poena i 5 skokova u prosjeku. imao je jedan los playoff, istina, ali svako nekad upadne u krizu, tako i on.neno#4 je napisao/la:Ma ja sam ubijedjen u samo jedno, a to je da ce Gasol (naravno pod uslovom da ostane) imati puno bolju sezonu nego sto je ova bila..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:mozda playoff, regularni dio ce tesko imati bolji. jbt pa gasol je bio jedan od kandidata za mvp-a (veeeliki dio sezone), a vi za njega pisete kao da je kroz cijelu sezonu imao sta ja znam, 12 poena i 5 skokova u prosjeku. imao je jedan los playoff, istina, ali svako nekad upadne u krizu, tako i on.neno#4 je napisao/la:Ma ja sam ubijedjen u samo jedno, a to je da ce Gasol (naravno pod uslovom da ostane) imati puno bolju sezonu nego sto je ova bila..
ovo sam isto juce cuo od jednog covjeka amerikanac i navijac Bullsa, samo se radilo o Boozeru..onako spomeno sam da bi trebalo trade Boozera, a covjek je samo ove rijeci skoro iste napisao i za Boozera.. ebiga imao covjek los playoff i to je to....na pocetku je bio puno bolji, tako isto i Gasol
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dobro sad Boozer, ne mozes njega poredit sa Gasolom. Boozer nije bio najbolji igrac Bullsa u regularnoj sezoni i nema nekoliko fantasticnih playoff-ova iza sebe.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma znam da ne mozes, samo Boozer je kroz citavu svoju karijeru upravo u playoffu pruzao najbolje partije uvjek je bio duble duble...stvarno kad se vratio nakon povrede ruke kreno je fenomenalno i odma u prvoj tekmi je ja mislim imao skoro 30p...odigrao je dosta dobro, sve do one druge povrede...posebno je dobro igrao, kada je Noah bio odutan i tu je uz Rosa, u tih 8 sedmica bio zaista fenomenalan.... nakon toga je bio katastrofalan 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ko vi? Ja za Pau - a nikada lose nisam nista pisao, niti cu. Usao je u losu formu, umor istrosenost, nije mogao vise i to je to. Iduce godine u playoffu ce sigurno biti bolji.Donnie Darko je napisao/la:mozda playoff, regularni dio ce tesko imati bolji. jbt pa gasol je bio jedan od kandidata za mvp-a (veeeliki dio sezone), a vi za njega pisete kao da je kroz cijelu sezonu imao sta ja znam, 12 poena i 5 skokova u prosjeku. imao je jedan los playoff, istina, ali svako nekad upadne u krizu, tako i on.neno#4 je napisao/la:Ma ja sam ubijedjen u samo jedno, a to je da ce Gasol (naravno pod uslovom da ostane) imati puno bolju sezonu nego sto je ova bila..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Stvarno nemam nista protiv Bullsa, ali realno ne morate na svaku temu da o istim pisete.SaltCityAttack je napisao/la:ma znam da ne mozes, samo Boozer je kroz citavu svoju karijeru upravo u playoffu pruzao najbolje partije uvjek je bio duble duble...stvarno kad se vratio nakon povrede ruke kreno je fenomenalno i odma u prvoj tekmi je ja mislim imao skoro 30p...odigrao je dosta dobro, sve do one druge povrede...posebno je dobro igrao, kada je Noah bio odutan i tu je uz Rosa, u tih 8 sedmica bio zaista fenomenalan.... nakon toga je bio katastrofalan
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Kobe Bryant
- Kontakt:
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Neznam da je i jednu odigrao dobro u odbrani. Pusti se njegovih 17-10 u sezoni, ako ljudi pored njega postignu vise, jer je nekompetentat u odbani.SaltCityAttack je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:mozda playoff, regularni dio ce tesko imati bolji. jbt pa gasol je bio jedan od kandidata za mvp-a (veeeliki dio sezone), a vi za njega pisete kao da je kroz cijelu sezonu imao sta ja znam, 12 poena i 5 skokova u prosjeku. imao je jedan los playoff, istina, ali svako nekad upadne u krizu, tako i on.neno#4 je napisao/la:Ma ja sam ubijedjen u samo jedno, a to je da ce Gasol (naravno pod uslovom da ostane) imati puno bolju sezonu nego sto je ova bila..
ovo sam isto juce cuo od jednog covjeka amerikanac i navijac Bullsa, samo se radilo o Boozeru..onako spomeno sam da bi trebalo trade Boozera, a covjek je samo ove rijeci skoro iste napisao i za Boozera.. ebiga imao covjek los playoff i to je to....na pocetku je bio puno bolji, tako isto i Gasol
Ja ga nevolim, i nebi imao nista protiv kad bi ga uvalili u nekom tradeu.
Postovanje treba zaraditi.
Lakers new coach Mike Brown has added Italian coach Ettore Messina to his staff as an assistant, ESPN.com reports through a **** familiar with negotiations.
According to ESPN, Messina will serve in a consulting role for Los Angeles and will sit behind the bench during games.
The site says the two developed a relationship while Brown was still coach of the Cleveland Cavaliers and Messina coached CSKA Moscow. Brown routinely flew to Italy to pick up ideas for his own team at Messina-run camps, according to ESPN.
Kakav je novi Phil Jackson, takav mu je i novi Tex Winter.
According to ESPN, Messina will serve in a consulting role for Los Angeles and will sit behind the bench during games.
The site says the two developed a relationship while Brown was still coach of the Cleveland Cavaliers and Messina coached CSKA Moscow. Brown routinely flew to Italy to pick up ideas for his own team at Messina-run camps, according to ESPN.
Kakav je novi Phil Jackson, takav mu je i novi Tex Winter.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:Ko vi? Ja za Pau - a nikada lose nisam nista pisao, niti cu. Usao je u losu formu, umor istrosenost, nije mogao vise i to je to. Iduce godine u playoffu ce sigurno biti bolji.Donnie Darko je napisao/la:mozda playoff, regularni dio ce tesko imati bolji. jbt pa gasol je bio jedan od kandidata za mvp-a (veeeliki dio sezone), a vi za njega pisete kao da je kroz cijelu sezonu imao sta ja znam, 12 poena i 5 skokova u prosjeku. imao je jedan los playoff, istina, ali svako nekad upadne u krizu, tako i on.neno#4 je napisao/la:Ma ja sam ubijedjen u samo jedno, a to je da ce Gasol (naravno pod uslovom da ostane) imati puno bolju sezonu nego sto je ova bila..
dobro izvini i ako nisam imao namjeru, ali eto ipak spominjo sam losu igru Gasola i Boozera u playoffu..ne vidim nista lose u tome, ali i onako slabo pisem vise na ovom forumu tako da neces porati vise da brines..u ostalom evo postoji mogucnost da dodje do trade izmedju Bullsa,LA I Netsa i naravno Boozer je ukljucen u taj trade...nadam se da ipak nece doci do ovoga.
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 06 jun 2011, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
postoji,on je predvidjan u drugoj rundi. Tesko da ce on imati karijeru kao u Ncaa ligi. Prenizak je da bi igrao beka,znaci playmakera,nmada vise je kosgeter nego kreator.Kobe Bryant je napisao/la:Postoji li sansa da lakersi u drugom krugu draftuju :
http://www.nbadraft.net/players/nolan-smith
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.