Nisu nasa djecaado-hz je napisao/la:zubizareta je napisao/la:ma mozes ti stavljat sta hoces, ovdje su i onako rijetki oni koji odu nekad na tekmu,ovdje se samo pise,nikad u zivotu nista pozitivno necu reci o Joganu cobanu,a ti ako ti je drag,cim postigne gol ti kao njegov"Sarajlica" poleti mu u zagrljaj,inace lik nista specijalno 30 i kusur godina,vrati se Skoro da ovaj seljak opet samo na razglednici vidi Kosevo!Dirk je napisao/la:Ovaj sto proziva i misli da je zanimljiv,trebao bi da nauci citati i da shvati da nisam ja zvao Faruka zvijezdom vec vecina pa vjerujem i ti!Ove postove o Joguncicu,cu vam kopirati kada zabije gol,jer ce tada da bude najbolji kao i vecina koje ste pljuvali pa su postali ljubimci.Joge treba znati da ovaj forum ne vodi klub i da je dobro dosao zbog kvaliteta koji posjeduje.Jos bi dodao da Dupovac treba igrati,ali to ne znaci da nam ne treba stoper,necemo ostati na njemu i Torlaku.
Ne govorim ja tebi nista lose samo ne zelim da trujes ovdje raju i da govoris kako mu treba aplauditari,trcati i zagrljaj kad da gol jer je gol dao i za to ce dobiti platu kakvu takvu, a ja cu da aplaudiram onim igracima koji odigraju dobro, daju gol i vole Sarajevo a fala Bogu ima i takvih jos uvijek, a ti se raduj ovim seljacinama koje nas popisaju gdje stignu i kazu o nama sta hoce pa takvi kao ti zaborave to preko noci cim da neki gol...tako da ja idem da gledam Torlaka, Ledeta, Dupovca i ostalu nasu djecu i da se radujem njima a ovi ostali na privremenom radu kod nas, a posebno ovi sto pljuju po nama su za mene samo radnici kluba koji ce doci i otici a ovi moji ostaju zauvijek posebno u mome srcu..pozzz
A cinjenica je da ovi sto dodju sa strane da nekako vise ginu na terenu(ne ono 100% da svi su takvi) al eto ima vise primjera,i na kraju nekako vise ostave traga kod navijaca i u ovoj sad generaciji...recimo Arsenijevic mozda najvise gine od svih na terenu a nema veze sa klubom i tako neki primjeri