Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Dosta više našeg pesimizma i jadikanja! Ako Rumune ne prodjemo, onda nemamo šta tražit na velikim takmičenjima! Prestanite više govorit da smo preoptimistični i da smo se napuhali, kad realno gledano imamo najbolju reprezentaciju dosad i svaki njen igrač će ostaviti srce na terenu!Babayaro je napisao/la:Samo smo mi u stanju ovoliko da se napušemo, svi izjavljuju da smo bolji, idemo na pobjedu, samo 3 boda bla bla...
A znate kako se to uvijek završi.
Babayaro je napisao/la:Samo smo mi u stanju ovoliko da se napušemo, svi izjavljuju da smo bolji, idemo na pobjedu, samo 3 boda bla bla...
A znate kako se to uvijek završi.
hahaha svaka ti dala care, RAMIZ ZMAJjasko_juve je napisao/la:Muslimani su cudan narod,oni zapisuju,nesto nagaze,nesto ne da se..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rezultat 1-2..![]()
hahah...veceras ce lula da pravi dar mar...ljudi kako se vi osjecate,?nezz kako cu docekat 20:00 h...ako veceras pobjedimo 100% smo 2 ,i onda idemo guzit francuze u sred PARIZA....HAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ZMAJEVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!jasko_juve je napisao/la:Lulic isti Bale..![]()
mislim po ovim usima
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.