Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
mene stid kad vidim koji su klubovi osvajali LP, a institucija poputa arsenala jos uvijek ceka svoj prvi trofej LP
cala je napisao/la:mene stid kad vidim koji su klubovi osvajali LP, a institucija poputa arsenala jos uvijek ceka svoj prvi trofej LP

Da ti to @paji ne kontriraš? Ako nisi znao @paja je banovan.
A šta ima veze što nisu/mo i to je za ljude.

Biće, ako bog da

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
blaugrana4ever je napisao/la: Edit: Al nisam ovdje da bi se o tome raspravljali, idemo off topic, nego mi stvarno ide na qrac to sranje sa sudijama, ispade da samo Barceloni pomazu i da nikad ne naprave gresku na njihovu stetu, nego uvijek na stetu protivnika....

Sezona 2005/06 finale lige prvaka: Arsenal daje gol iz nekog minimalnog kontakta, neki ce reci da nije faul neki ce reci da jeste, Barceloni sudija pomaze jer Henry dobija zuti karton za start na loptu, i jos im svira 2-3 nepostojeca prekrsaja, i naravno ne daje karton Marquezu za onaj faul nad Henryem, ali nije to sve, nego i Eto'o daje gol iz ofsajda, tacnije gol za 1:1

sezona 2008/09 utakmica protiv Chelsea: da li trebam pisati?
sezona 2010/11 utakmicE protiv Arsenala i Reala(ovdje idu 2 utakmice protiv Reala): Da krenem redom, tri crvena za igrace Barce, crveni za Robina, i penal za Barcu, to sve sudija nije svirao, odnosno pogresno svirao, sta mislite da bi Barca prosla bez tri igraca manje od toga 2 u odbrani i golman???

Real prva utakmica crveni Pepe, iako nije dirnuo Alvesa, i za ovo se maksimalno daje zuti, druga utakmica ponisten gol Reala..
E sad ovo je po meni previse slucajnosti u utakmicama u kojima je Barca imala problema, sjetite se 1:1 i Arsenal polahko krece u napad,a to sudija odmah sijece i Robin dobija crveni, utakmica protiv Reala, sudija iskljucuje jedinog igraca koji je efikasno zaustavljao Messija, koji se nije vidio do tad..
E sad hajmo nadjite tim sa ovolikom pomoci??? Pa cemo tek onda pricati o tome kako se i drugim desavaju greske..
I da ovo nema veze sa Arsenalom i njegovim neosvajanjem titula, vec samo kazem da Barca ne moze biti najveci klub ikada sa ovolikom pomoci..
Celik!3,2,2.
O cemu vi pricate uopšte
Da vas napomenem samo nekim cinjenicama : Barcelona je prvak Evrope i u fudbalu, i u rukometu, i u košarci...dakle ubjedljivo najjaci sportski kolektiv....potpuna dominacija u svim sportovima, o cemu mnogi mogu samo sanjati...kraj price

Da vas napomenem samo nekim cinjenicama : Barcelona je prvak Evrope i u fudbalu, i u rukometu, i u košarci...dakle ubjedljivo najjaci sportski kolektiv....potpuna dominacija u svim sportovima, o cemu mnogi mogu samo sanjati...kraj price

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mandrak je napisao/la:Barcelona je prvak Evrope i u košarci

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma nemamo pametnijeg poslaMonolog je napisao/la:Mandrak je napisao/la:Barcelona je prvak Evrope i u košarciJes' da su prošli velikog Panathinaikosa. Nego, ne znam zašto konstantno idete u off, te govorite o nekim utakmicama (posebno @AGB), a također ne znam zbog čega ti, @Mandrače, moraš minirati ovu temu.

E Monolog da Bog da ti Bendtner igrao u Newcastle-u

Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
jesi objektivan u pmAllGunsBlazing je napisao/la:blaugrana4ever je napisao/la: Edit: Al nisam ovdje da bi se o tome raspravljali, idemo off topic, nego mi stvarno ide na qrac to sranje sa sudijama, ispade da samo Barceloni pomazu i da nikad ne naprave gresku na njihovu stetu, nego uvijek na stetu protivnika....![]()
![]()
![]()
Sezona 2005/06 finale lige prvaka: Arsenal daje gol iz nekog minimalnog kontakta, neki ce reci da nije faul neki ce reci da jeste, Barceloni sudija pomaze jer Henry dobija zuti karton za start na loptu, i jos im svira 2-3 nepostojeca prekrsaja, i naravno ne daje karton Marquezu za onaj faul nad Henryem, ali nije to sve, nego i Eto'o daje gol iz ofsajda, tacnije gol za 1:1![]()
De nadji na youtube da to vidimo bas se sjecam da se niko nije zalio na tu tekmu tek sad neki forumasi podju srat
sezona 2008/09 utakmica protiv Chelsea: da li trebam pisati?
sezona 2010/11 utakmicE protiv Arsenala i Reala(ovdje idu 2 utakmice protiv Reala): Da krenem redom, tri crvena za igrace Barce, crveni za Robina, i penal za Barcu,Ukupno u obje tekme barca zakinuta za 3 penala i ponisten cist pogodak sta mislis kako bi arsenal igrao da je 3:0 gubio jos su poznati kao igraci sa pobjednickim mentalitetoma da ne spominjem da si te crvene izmislio jedino mozda abidalu crveni al i to je upitno jer je bila guzva svak je svakog to sve sudija nije svirao, odnosno pogresno svirao, sta mislite da bi Barca prosla bez tri igraca manje od toga 2 u odbrani i golman???
![]()
![]()
Cak i sa tim penalom..
Real prva utakmica crveni Pepe, iako nije dirnuo Alvesa, i za ovo se maksimalno daje zuti, druga utakmica ponisten gol Reala..
E sad ovo je po meni previse slucajnosti u utakmicama u kojima je Barca imala problema, sjetite se 1:1 i Arsenal polahko krece u napad,a to sudija odmah sijece i Robin dobija crveni, utakmica protiv Reala, sudija iskljucuje jedinog igraca koji je efikasno zaustavljao Messija, koji se nije vidio do tad..
E sad hajmo nadjite tim sa ovolikom pomoci??? Pa cemo tek onda pricati o tome kako se i drugim desavaju greske..
I da ovo nema veze sa Arsenalom i njegovim neosvajanjem titula, vec samo kazem da Barca ne moze biti najveci klub ikada sa ovolikom pomoci..
Real necu komentarisati jer je davno prozvakana tema
ne kontriram ja nikom, nego bezze gledao ko je sve osvajao LP tokom historije, aston villa,crvena zvezda, steua i drugi klubovi kojih danas nema ni na mapi, a arsenal koji je trenutno u svijetu jedan od najboljih klubova nema nijednog trofejaArnelinho je napisao/la:cala je napisao/la:mene stid kad vidim koji su klubovi osvajali LP, a institucija poputa arsenala jos uvijek ceka svoj prvi trofej LP![]()
Da ti to @paji ne kontriraš? Ako nisi znao @paja je banovan.
A šta ima veze što nisu/mo i to je za ljude.![]()
Biće, ako bog da
- guuners_4ever
- Kontakt:
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_eng_news
ovo je izjavio AW , ako je sve sto je rekao istina onda ocekujem 100 % dolazak sambe,nadam se da ce i hazard potpisati
ovo je izjavio AW , ako je sve sto je rekao istina onda ocekujem 100 % dolazak sambe,nadam se da ce i hazard potpisati
Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco
Oooo gdje si ti Mandrače
, ja mislio taj ti account trajno banovan.
Sad moram s adminom provjerit gdje problem.

- guuners_4ever
- Kontakt:
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... n-pictures
za naredno sezonu imacemo i novi travnjak,za nadati se da cemo imati i bolje igrace
za naredno sezonu imacemo i novi travnjak,za nadati se da cemo imati i bolje igrace

Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
by Bosco
by Bosco
Real hoce Cesca, Arsenal ga pusta uz odstetu 50m. (iako od toga nema nist)
Spekulira se da se je AW zagrijo za Petera Odemwingiea posto mu ugovor istjece za godinu dana. Cjena 4m.
Spekulira se da se je AW zagrijo za Petera Odemwingiea posto mu ugovor istjece za godinu dana. Cjena 4m.
Go Gunners!
Yebo ga Odemwinge da ga yebo. Bolji je Bendtner od tog kloca.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ima l' ovih Arsealovaca kad su potrebni?
Priča li se šta o Gameiru? Znam da je prije par mjeseci bilo negdje da ste zainteresovani, a sad čitam da su Svrake i Topnici najbliži dovođenju ovog napadača.

Priča li se šta o Gameiru? Znam da je prije par mjeseci bilo negdje da ste zainteresovani, a sad čitam da su Svrake i Topnici najbliži dovođenju ovog napadača.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Villa urges Fabregas to quit Arsenal for Barcelona
David Villa insists he would welcome Cesc Fabregas back to Barcelona, and believes the Arsenal star deserves to return to his boyhood club.
The Spain striker took to the Spanish airwaves to describe the Gunners midfielder as his dream signing and urged the former Barca youth team player to return to Catalonia.
Speaking to Cadena COPE radio, Villa said: "As a player, everybody knows what Barcelona brings [for players]. And as a person, he (Fabregas) deserves to return to Barcelona, his family is here and it is where he started.
"Having him would be a great joy and I'd be happy for him because he deserves it, and I'd be happy to have him as my team-mate."
Komentar : And so it begins…
Cesca prodati za dobre pare i dovesti 2 igraca za te iste! United je prodao Ronalda pa je nastavio bez njega igrati dobro!
David Villa insists he would welcome Cesc Fabregas back to Barcelona, and believes the Arsenal star deserves to return to his boyhood club.
The Spain striker took to the Spanish airwaves to describe the Gunners midfielder as his dream signing and urged the former Barca youth team player to return to Catalonia.
Speaking to Cadena COPE radio, Villa said: "As a player, everybody knows what Barcelona brings [for players]. And as a person, he (Fabregas) deserves to return to Barcelona, his family is here and it is where he started.
"Having him would be a great joy and I'd be happy for him because he deserves it, and I'd be happy to have him as my team-mate."
Komentar : And so it begins…
Cesca prodati za dobre pare i dovesti 2 igraca za te iste! United je prodao Ronalda pa je nastavio bez njega igrati dobro!
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Arsenal ce prodat' Fabregasa pa ce i bez njega nastaviti igrati losehaxonja je napisao/la: Cesca prodati za dobre pare i dovesti 2 igraca za te iste! United je prodao Ronalda pa je nastavio bez njega igrati dobro!

ser del barça es el millor que hi ha !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
@realan kakva tri penala??? koga lazes??? jedan penal u drugoj utakmici i to je to za sta je Barca zakinuta, a Arsenal za tri crvena, tj. Barcini igraci trebali dobiti tri crvena imas slike ispred, i jos crveni Robina...
a ko ti je kriv sto si bio ''mali'' pa se ne sjecas utakmice.. ne bih ti sad trazio da te uvjerim jer jednostavno to vama nije vrijedno ni pokusavati
a ko ti je kriv sto si bio ''mali'' pa se ne sjecas utakmice.. ne bih ti sad trazio da te uvjerim jer jednostavno to vama nije vrijedno ni pokusavati

Celik!3,2,2.
Ma već dugo ga povezuju sa Arsenalom, ali ja mislim da on neće doći u Arsenal jer je dosta nizakMonolog je napisao/la:Ima l' ovih Arsealovaca kad su potrebni?![]()

- AllGunsBlazing
- Kontakt:

Celik!3,2,2.
- Mythbusters
- Kontakt:
Samo da hoce otici ova spanska kurvica,dat cemo im Almuniu gratis.
Dum spiro spero
A.A.A.B
A.A.A.B
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.