FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Keita i Alfelay ne smiju nigdje. Romario nisu mi jasna ta tvoja pitanja. Npr sta s Alfelajom. Prvo necemo uvijek igrati s jednim te istim igracima i treba nam Alfelay sigurno. Drugo - Keita ne neupitan kvalitet.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
sto se tice keite slazem se za njegov kvalitet, ona nam je toliko toga dao da cemo uvijek biti zahvalni. sad pitanje je sta pep misli, mozda konta podmaladiti vezni red pa da zato ode keita, ako je tako onda nemam nista protiv da ode jer zalazi u godine, al ne bi se smjela takva igracina otjerati, ako se i on i pep usaglase da je bolje da ide, sretno mu i treba ga dostojno ispratit, ako ostane, dobro i jestbparena je napisao/la:Keita i Alfelay ne smiju nigdje. Romario nisu mi jasna ta tvoja pitanja. Npr sta s Alfelajom. Prvo necemo uvijek igrati s jednim te istim igracima i treba nam Alfelay sigurno. Drugo - Keita ne neupitan kvalitet.
sto se tice afelaya ja bi volio da ostane jer se pokazao kao dobar, a bice jos i puno bolji, no ako dodje novi napadac tipa aguero ili rosi, onda bi u napadu imalu messija, vilju, pedra i tog novog, dakle jedan od njih bi bio na klupi, sad da jos i afelay bude na klupi zar nije to previse, dva igraca koja mogu igrati bilo gdje dfa budu na klupi. mislim, za nas navijace to bi bilo sjajno, ali pitanje je sta misli o tome pep i samo igrac, ipak je to malo previse zar ne za klupe, jedna svjetska klasa na klupi je ok i jedan igrac tipa jefren.
guzva bi bila pogotovo ako bi cesc dosao, jer onda bi i iniesta isao cesto na krilo, i onda jos vece pitanje kud bi afelay, bio bi tip na klupi i to kao neka treca opcija, zato je meni to nekako previse sta ja znam
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Messi demantovao da je napadnut
Golman Lanusa Esteban Andrada(20 god) izjavio da se prikljucuje Barceloni-kao menadzer mu rekao,ako mu nije suplju bacio
Golman Lanusa Esteban Andrada(20 god) izjavio da se prikljucuje Barceloni-kao menadzer mu rekao,ako mu nije suplju bacio

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Moze Alfelaj i u sredinu - Cesc nam ne treba ....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Mladi argentinski golman Esteban Andrada (20) uskoro bi svlačionicu Lanusa trebao zamijeniti onom španjolskih i europskih prvaka. Transfer u Barcelonu navodno je gotova stvar za jednog od perspektivnijih svjetskih čuvara mreže...
- Agent mi je rekao da ću Barcelonin igrač postati za dva ili tri tjedna. Nikada nisam niti mogao pomisliti da bi me tražiti mogao najbolji svjetski nogometni klub. Polaskan sam bio i prije tri mjeseca kada su pokazali interes za mnom - sretan je Andrada koji bi učiti trebao od Victora Valdesa.
- On mi može biti uzor.
Andrada je igrao za argentinsku U20 reprezentaciju, no nikada za seniorsku izabranu vrstu.
- Agent mi je rekao da ću Barcelonin igrač postati za dva ili tri tjedna. Nikada nisam niti mogao pomisliti da bi me tražiti mogao najbolji svjetski nogometni klub. Polaskan sam bio i prije tri mjeseca kada su pokazali interes za mnom - sretan je Andrada koji bi učiti trebao od Victora Valdesa.
- On mi može biti uzor.
Andrada je igrao za argentinsku U20 reprezentaciju, no nikada za seniorsku izabranu vrstu.
ser del barça es el millor que hi ha !
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
meni bi opet rossi bio nekako bolji nego agueromiky_hz je napisao/la:Pa realno i bolje da dodje Aguero nego Rossi,e sad jedino sto Rossija mozes uzeti za 30,dok za ovog traze 40-45T-MAC je napisao/la:onda ako vjerovatno bude dolazio aguero..onda otpada rossi..
Jedan ce doci,e sad koji...po meni bolje Kun

.
slatke su muke kod god dodje, mi smo najbolji opet i kad bi bendtner dosao, a i da niko ne dodje zaboli nas, samo daj boze zdravlja heh
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
mandraX je napisao/la:

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
...evo i mene opet...nisam bio tu tokom finala(zbog bana)...o toj utakmici nemam puno za reci osim da smo ih u potpunosti nadigrali i zasluzeno osvojili LP-a...a sto se tice pojacanja,ja bih volio da dovedemo po jednog beka i napadaca...vise nam na treba...
Moji Barcelonisti znam da nije mjesto za to ali eto tiče se i nas u neku ruku....Radi se o Malagi...Kako vi gledate na ova njihova pojačanja Ruud,evo danas i Tulalan iz Lyona...Izgleda stavra se jedna nova Malaga za Ligu prvaka... Izvinite sto vas ovim peglam ali vjerovatno do vas ima i više informacija o novim njihovim pojačanjima.Ipak je to Španska liga pa eto...Izvinite ako sam vam ovim zasmetao.Pozz 

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
ja bi volio da ima vise tako ozbiljnijih ekipa u ligi, ali i ovo sto radi malaga, barem po igracima sto su dovedeni, nije nista posebno, jer nema tu nikakve dugorocnosti, barem gledajuci po tome sto dovode stare isluzene vojnikeSajoni je napisao/la:Moji Barcelonisti znam da nije mjesto za to ali eto tiče se i nas u neku ruku....Radi se o Malagi...Kako vi gledate na ova njihova pojačanja Ruud,evo danas i Tulalan iz Lyona...Izgleda stavra se jedna nova Malaga za Ligu prvaka... Izvinite sto vas ovim peglam ali vjerovatno do vas ima i više informacija o novim njihovim pojačanjima.Ipak je to Španska liga pa eto...Izvinite ako sam vam ovim zasmetao.Pozz
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Toulalan i Van Nistelrooy nisu materijal koji će Malagu dovesti do CL. No, mora se priznati da su dobro krenuli, jer ne možeš očekivati da će nakon ovakve sezone (jedva opstali u ligi) biti u mogućnosti dovesti mega zvijezde koji bi odmah unaprijedili igru. Ruud će sigurno zabiti nekih 10-ak golova u ligi, Jeremy će odraditi onaj prljavi posao u defanzivi, no Malaga će barem 2 godine čekati kako bi napravila ekipu koja je u stanju boriti se za CL (mada, i ovo je preoptimistično). Sve su ovo iscijeđeni igrači (Baptista možda po kilaži samo nije iscijeđen
, Maresca, Ruud, Toulalan), nikako oni koji donose prevagu protiv Valencie, Atl. Madrida, Villareala, Seville, a da ne govorim o Realu i Barceloni.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
mozda bi bilo najzanimljivije kad bi neko kupio ili na neki drugi nacin ulozio neki veci novac u jace ekipe kao sto su valencija, viljareal, sevilja, atletico madrid i sl, to bi onda bilo zanimljivo bas, ovoj malagi treba dosta godina i dosta srece da dovode mladje igrace koji ce se dokazati veoma dobro, da bi dosli do ranga valencije jedne, a da ugroze barcu ili real, kao sto recimo city moze ugroziti united ili celzi u engleskoj, to je nemoguce zamisliti.Monolog je napisao/la:Toulalan i Van Nistelrooy nisu materijal koji će Malagu dovesti do CL. No, mora se priznati da su dobro krenuli, jer ne možeš očekivati da će nakon ovakve sezone (jedva opstali u ligi) biti u mogućnosti dovesti mega zvijezde koji bi odmah unaprijedili igru. Ruud će sigurno zabiti nekih 10-ak golova u ligi, Jeremy će odraditi onaj prljavi posao u defanzivi, no Malaga će barem 2 godine čekati kako bi napravila ekipu koja je u stanju boriti se za CL (mada, i ovo je preoptimistično). Sve su ovo iscijeđeni igrači (Baptista možda po kilaži samo nije iscijeđen, Maresca, Ruud, Toulalan), nikako oni koji donose prevagu protiv Valencie, Atl. Madrida, Villareala, Seville, a da ne govorim o Realu i Barceloni.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Nije mi jasno zašto će vam uopšte pojačanja? Imate odličnu akademiju, a i trenutni tim je najbolji na svijetu.nidjo_barca je napisao/la:Imas i na Sportu i El Mundu ovu vijest objavljenu.Izmedju ostaog,navodno se Caminero(sportski direktor Atl.Madrida) raspitivao i o mogucim posudbama Thiaga,Soriana,Bojana,ali i kupovini Keite.Romariooo je napisao/la:gdje ste vidjeli ljudi da se pregovara oko aguera, na stranici katalonskog Sporta nema nista u vezi njega, a inace ove novine suponajbolje upucene u zbivanja oko kluba
A evo sad pise kako Barca zeli i Alexisa Sancheza i navodno vec stupili u kontakt.
Bice ovo drama jbte
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Nije mi jasno zašto će vam uopšte pojačanja? Imate odličnu akademiju, a i trenutni tim je najbolji na svijetu.
onako za nedaj boze
onako za nedaj boze
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
...ma nije to jos ekipa za LP-a,ali mozda ce se boriti za europsku ligu...a meni bi bilo najdraze kad bi polovica klubova u primeri dovelo 3-4 dobra pojacanja sto bi poboljsalo kvalitet lige,ali realno gledajuci to je nemoguce...Sajoni je napisao/la:Moji Barcelonisti znam da nije mjesto za to ali eto tiče se i nas u neku ruku....Radi se o Malagi...Kako vi gledate na ova njihova pojačanja Ruud,evo danas i Tulalan iz Lyona...Izgleda stavra se jedna nova Malaga za Ligu prvaka... Izvinite sto vas ovim peglam ali vjerovatno do vas ima i više informacija o novim njihovim pojačanjima.Ipak je to Španska liga pa eto...Izvinite ako sam vam ovim zasmetao.Pozz

Romariooo je napisao/la:ja bi volio da ima vise tako ozbiljnijih ekipa u ligi, ali i ovo sto radi malaga, barem po igracima sto su dovedeni, nije nista posebno, jer nema tu nikakve dugorocnosti, barem gledajuci po tome sto dovode stare isluzene vojnikeSajoni je napisao/la:Moji Barcelonisti znam da nije mjesto za to ali eto tiče se i nas u neku ruku....Radi se o Malagi...Kako vi gledate na ova njihova pojačanja Ruud,evo danas i Tulalan iz Lyona...Izgleda stavra se jedna nova Malaga za Ligu prvaka... Izvinite sto vas ovim peglam ali vjerovatno do vas ima i više informacija o novim njihovim pojačanjima.Ipak je to Španska liga pa eto...Izvinite ako sam vam ovim zasmetao.Pozz
Ruda nije djabe zimus trazio Real i sigurno da je on sa svojih 35 god i dalje dobar napadac , s druge strane Tolulalan nije star ima 27 god( i ako izgleda kao da ima 37

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
ovo teško bgmjuznjak> je napisao/la:Romariooo je napisao/la:ja bi volio da ima vise tako ozbiljnijih ekipa u ligi, ali i ovo sto radi malaga, barem po igracima sto su dovedeni, nije nista posebno, jer nema tu nikakve dugorocnosti, barem gledajuci po tome sto dovode stare isluzene vojnikeSajoni je napisao/la:Moji Barcelonisti znam da nije mjesto za to ali eto tiče se i nas u neku ruku....Radi se o Malagi...Kako vi gledate na ova njihova pojačanja Ruud,evo danas i Tulalan iz Lyona...Izgleda stavra se jedna nova Malaga za Ligu prvaka... Izvinite sto vas ovim peglam ali vjerovatno do vas ima i više informacija o novim njihovim pojačanjima.Ipak je to Španska liga pa eto...Izvinite ako sam vam ovim zasmetao.Pozz
Ruda nije djabe zimus trazio Real i sigurno da je on sa svojih 35 god i dalje dobar napadac , s druge strane Tolulalan nije star ima 27 god( i ako izgleda kao da ima 37) i predstavljace veliko pojacanje jer im bas na toj poziciji najvise skripi . Sto se tice napada tu su 2 vrlo mlada igraca Rondon i Diego Buonanotte te 2 vrlo iskusna Baptista i Ruud . Ako bi doveli Pastorea i Ottamendia uz velikog trener kakav je Pelegrini mozda bi se mogli boriti za LP, mada je i ovo do sada odlicno ipak ni City nije odma nakon dolaska Sejkova izborio LP , prvo su ganjali Evropa ligu da bi za 3 godine napredovali gdje su sada . Otprilike ocekujem i od Malage da kroz 3-4 sezone se ukljuce u borbu za sami vrh .
.
Barcelonin MVP nadmašio prošlu sezonu
Barcelonin MVP napadački trojac, Lionel Messi, Pedro i David Villa, u prošloj sezoni postigao je 62 posto golova katalonske nogometne momčadi. U 62 su utakmice zabili zajedno 98 golova, odnoso 1.58 po susretu u prosjeku...
"Zahvaljujućim tim igračima Barcelona je bila efikasna pred suparničkim vratima kao i uvijek, čak i unatoč tome što su klub napustili legendarni napadači kao što su Zlatan Ibrahimović, Samuel Eto'o i Thierry Henry", pohvalili su se iz kluba putem službene web-stranice.
"Messi, Villa i Pedro bili su i bolji od učinka napadača prošle sezone. David Villa stigao je kao Ibrahimovićeva zamjena i to je dovelo do napretka u svim područjima. Prošle su sezone trojica prvih napadača postigla 93 gola, pet manje no ove. Igrali su i tri utakmice manje, ali je i prosjek bio manji: 1.57 po utakmici."
"Ove je sezone trojac ostao za dva gola prekratak od stotke koju su Eto'o, Messi i Henry postigli u Guardiolinoj prvoj godini na klupi udarne momčadi. Te su sezone trojica napadača postigla stotinu golova, 1.61 u prosjeku po susretu."
Golovi Messija, Ville i Pedra ove sezone:
Messi: Ukupno 53 (31 u Primeri, 12 u Ligi prvaka, 7 u Kupu kralja, 3 u Superkupu)
Villa: Ukupno 23 (18 u Primeri, 4 u Ligi prvaka, 4 u Kupu kralja)
Pedro: Ukupno 22 (13 u Primeri, 5 u Ligi prvaka, 4 u Kupu kralja)
Barcelonin MVP napadački trojac, Lionel Messi, Pedro i David Villa, u prošloj sezoni postigao je 62 posto golova katalonske nogometne momčadi. U 62 su utakmice zabili zajedno 98 golova, odnoso 1.58 po susretu u prosjeku...
"Zahvaljujućim tim igračima Barcelona je bila efikasna pred suparničkim vratima kao i uvijek, čak i unatoč tome što su klub napustili legendarni napadači kao što su Zlatan Ibrahimović, Samuel Eto'o i Thierry Henry", pohvalili su se iz kluba putem službene web-stranice.
"Messi, Villa i Pedro bili su i bolji od učinka napadača prošle sezone. David Villa stigao je kao Ibrahimovićeva zamjena i to je dovelo do napretka u svim područjima. Prošle su sezone trojica prvih napadača postigla 93 gola, pet manje no ove. Igrali su i tri utakmice manje, ali je i prosjek bio manji: 1.57 po utakmici."
"Ove je sezone trojac ostao za dva gola prekratak od stotke koju su Eto'o, Messi i Henry postigli u Guardiolinoj prvoj godini na klupi udarne momčadi. Te su sezone trojica napadača postigla stotinu golova, 1.61 u prosjeku po susretu."
Golovi Messija, Ville i Pedra ove sezone:
Messi: Ukupno 53 (31 u Primeri, 12 u Ligi prvaka, 7 u Kupu kralja, 3 u Superkupu)
Villa: Ukupno 23 (18 u Primeri, 4 u Ligi prvaka, 4 u Kupu kralja)
Pedro: Ukupno 22 (13 u Primeri, 5 u Ligi prvaka, 4 u Kupu kralja)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 3 gosta.