Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Rani brejk Nadala, Murray je opet loše ušao u meč. Nadal uz dosta muke potvrđuje brejk
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Rafa je dobro ušao u meč. Stiže apsolutno sve....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ne igra ovaj Murray loše, morao je iskoristiti one break lopte u 4. gemu, pošto nije uspio gubitak prvog seta je logičan...
U drugom mora početi bolje...
U drugom mora početi bolje...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Od 8 break lopti samo jedna iskorištena, sam sebe nek krivi za eventualni poraz...
Ž '21!
Kako nije očajan? Da je u pola onakav kao što je bio u Rimu do sad bi imao dva seta prednosti protiv ovakvog RafegonjaBe je napisao/la:Kako vidiš tipkati kad imaš tako slab vid?soba 39 je napisao/la:Marej očajan
Ajde Andyyyyyyyyyyyyyyyy
"Indija,Pakistan..."
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ova dvojica ako ovako nastave Federer neće početi do 7 sati... 

Ž '21!
Sto se mene tice, Federer ne mora da pocne da igra ni do 8 sati uvece.Bianconeri1988 je napisao/la:Ova dvojica ako ovako nastave Federer neće početi do 7 sati...
Vazno je da Novak pocne dobro vec od 18:00.

Kralj šljake dominira nad nejakim britancem.
- crvenocrni
- Kontakt:
Imam osjecaj da se Rafa sprda sa ovim Skotom, napravi rani brejk ili 2 u svakom od prva 2 seta, onda malo popusti i onda pred kraj seta opet malo digne igru i to je to. Mozda sad i 'pusti' jedan set ali cisto sumnjam...
Tako nekakocrvenocrni je napisao/la:Imam osjecaj da se Rafa sprda sa ovim Skotom, napravi rani brejk ili 2 u svakom od prva 2 seta, onda malo popusti i onda pred kraj seta opet malo digne igru i to je to. Mozda sad i 'pusti' jedan set ali cisto sumnjam...
"Indija,Pakistan..."
Kralj šljake razvlaci škota po terenu, ko jufku...sjebat ce covjeku zglobove i koljena.
daj Rafaele zavrsi to, da sto prije pocnu Federer i Djokovic 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- sarajlija89
- Kontakt:
Vidi ovih banovanih sto se javljaju
Prva 2 seta otprilike izjednacena, sto i statistika pokazuje po broju osvojenih poena, winnera, UE. Razlika je bila u broju iskoristenih i ne iskoristenih sansi, Nadal je tu bio bolji, iskoristio ponudjeno, dok Murray nije mogao(znao) iskoristiti svoje sanse, a imao ih je vala...
Treci set bi trebao biti formalnost sad, jer je Murray psiholoski pao...

Prva 2 seta otprilike izjednacena, sto i statistika pokazuje po broju osvojenih poena, winnera, UE. Razlika je bila u broju iskoristenih i ne iskoristenih sansi, Nadal je tu bio bolji, iskoristio ponudjeno, dok Murray nije mogao(znao) iskoristiti svoje sanse, a imao ih je vala...
Treci set bi trebao biti formalnost sad, jer je Murray psiholoski pao...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Ja i stari se kladili danas prije nego je počelo ja reko finale Murray-Federer on Murray-Đoković eto izgleda da ćemo past
Dobro inače ne preferiramo Nadala pa je to vjerovatno razlog naših loših prognoza
Navijamo za Fedexa iako on misli da će Nole proći ja jedino protiv Noleta navijam kad igra protiv Fedexa jbg zbog Rogera sam počeo pratit tenis i ako iko treba da zaustavi Noleta onda je to on 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma Nadal za 25 rodjendan gubi prvu poziciju na ATP listi.
'ajmo Nole

Nadal sjajan na brejk loptama i to je prevaga koja mu je donijela finale.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pred kraj 2. seta imali su podjednak broj winnera i neforsiranih pogrešaka. @Virtu4l je rekao sve; Nadal je bio sjajan kada se suočavao sa break loptama, a opet bio je sjajan kada je trebalo breaknuti Murraya.
Da je Murray 100% spreman, vjerujem da bismo gledali još bolji meč, no i ovako smo mogli uživati u lijepim poenima; nekoliko puta je i Andy pokaz'o Rafi da ga može dobiti njegovom igrom. Moram priznati da me Rafa iznenadio u 1. setu kada je baš pao i umalo dopustio Andy-ju da se vrati u set, no to se nije desilo na kraju.
Vjetar u pojedinim trenucima je igrao važnu ulogu, bilo je nekoliko loše procijenjenih loptica, šljake u očima (posebno Murrayu)...
Sve u svemu, zaslužena i očekivana pobjeda Nadala, koji ide po svoju 6. titulu na RG-u. Murray je prvi put igro polufinale i nije razočar'o.
No, sada slijedi šlager turnira. Nadam se da će meč biti duži, te da ćemo što duže uživati u istom (dobro, gledaću fudbal, al'...
). I dalje stojim iza svojih riječi da će Nole ovo dobiti, te da ćemo u nedjelju gledati finale Đoković - Nadal.
Da je Murray 100% spreman, vjerujem da bismo gledali još bolji meč, no i ovako smo mogli uživati u lijepim poenima; nekoliko puta je i Andy pokaz'o Rafi da ga može dobiti njegovom igrom. Moram priznati da me Rafa iznenadio u 1. setu kada je baš pao i umalo dopustio Andy-ju da se vrati u set, no to se nije desilo na kraju.
Vjetar u pojedinim trenucima je igrao važnu ulogu, bilo je nekoliko loše procijenjenih loptica, šljake u očima (posebno Murrayu)...
Sve u svemu, zaslužena i očekivana pobjeda Nadala, koji ide po svoju 6. titulu na RG-u. Murray je prvi put igro polufinale i nije razočar'o.
No, sada slijedi šlager turnira. Nadam se da će meč biti duži, te da ćemo što duže uživati u istom (dobro, gledaću fudbal, al'...

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma bio je on itekako spreman, ali ovaj Nadal je drugačiji od onoga kojeg smo gledali na početku turnira. Prosječan meč, nekoliko dobrih poena, ali nadam se da ono pravo tek slijedi...Monolog je napisao/la:Da je Murray 100% spreman, vjerujem da bismo gledali još bolji meč, no i ovako smo mogli uživati u lijepim poenima;
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
...Skotu novo ocajanje, a tebi omasaj u prognozi.Virtu4l je napisao/la:Nadal sjajan na brejk loptama i to je prevaga koja mu je donijela finale.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.