BiH Talenti u Evropi
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH Talenti u Evropi
Hajd konacno lijepa vijest..
A kolika je sad istina da ce ga Piric uvalit u repku
nadam se da je veca od one da je zabijo gol protiv mexika. jer na stranici svicarskog saveza pise samo da je igro za njih, al gola nije dao.delija je napisao/la:Hajd konacno lijepa vijest..
http://www.football.ch/nm/de/U-18-teleg ... tg=1785830
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Mladi bosanskohercegovački fudbaler Mahir Karić, novi je igrač londonskog Fulhama.
Nakon što je prije nekoliko dana boravio na probnom radu, Karić je na treninzima oduševio trenere ekipe sa Craven Cottagea, ta će od naredne sezone bh. kolonija na Ostrvu biti uvećana za još jednog člana.
19-godišnji Karić je u razgovoru za **** potvrdio ovu informaciju.
- Da, istina je da sam gotovo sigurno novi igrač Fulhama. Moj menadžer već par dana boravi u Londonu, gdje je dogovarao detalje ugovora sa Fulhamom. Sporazum je postignut na obostrano zadovoljstvo, tako da ću od naredne sezone igrati u timu sa Craven Cottagea. Ostale su samo još sitnice oko transfera.
- Biće mi svakako velika čast predstavljati svoju Bosnu i Hercegovinu u Premiershipu, rekao je Karić.
Nakon što je prije nekoliko dana boravio na probnom radu, Karić je na treninzima oduševio trenere ekipe sa Craven Cottagea, ta će od naredne sezone bh. kolonija na Ostrvu biti uvećana za još jednog člana.
19-godišnji Karić je u razgovoru za **** potvrdio ovu informaciju.
- Da, istina je da sam gotovo sigurno novi igrač Fulhama. Moj menadžer već par dana boravi u Londonu, gdje je dogovarao detalje ugovora sa Fulhamom. Sporazum je postignut na obostrano zadovoljstvo, tako da ću od naredne sezone igrati u timu sa Craven Cottagea. Ostale su samo još sitnice oko transfera.
- Biće mi svakako velika čast predstavljati svoju Bosnu i Hercegovinu u Premiershipu, rekao je Karić.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Evo mali Cajic dade gol Sparti iz Praga... 

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Damir Coric ne igra u Carl Zeis Jeni , oni igra za Carls Zeis Jena 2 tj njihovu b ekipu isao je poslije na nekih milion proba... bio dosta dobar igrac spominjao se dosta u repci medjutim kasnije godinama je postajao dosta sporiji i brzina mu se nekada kasnije svela na minimum ... to znam iz pouzdanih izvora od menadzera koji su ga gledali ... na kraju kazu pravo smijesan postao!! Nazalost al et sta se moze...
>>No body likes us but we dont care<<
Ervin Agičić, 16-godišnji napadač slovenskog Bravo Publikuma, jučer je otputovao u Bielefeld gdje će do petka boraviti na probnom radu u Arminiji.
Agičić je u januaru boravio na probi u Pescari gdje je pokazao svoje kvalitete. Čelnici talijanskog kluba nastavili su pratiti mladog bosanskohercegovačkog golgetera.
U međuvremenu pojavila se i Arminija koja je pozvala 16-godišnjeg napadača na probni rad. Vrlo rado je prihvatio poziv, jer kako kaže Njemačka je stvorena zemlja za Bosance.
"Radujem se svakoj probi. Daću svoj maksimum i nadam se najboljem. Više mi se sviđa Njemačka od Italije, jer mislim da je Njemačka stvorena za nas Bosance. Ostaje da vidimo šta će se dogoditi", rekao je Agičić za SportSport.ba.
Agičić je prošle sezone postigao 29 golova, a nedavno je prebačen u juniorski tim Bravo Publikuma, gdje je deset puta tresao protivničku mrežu, iako ima samo 16 godina.
Agičić je u januaru boravio na probi u Pescari gdje je pokazao svoje kvalitete. Čelnici talijanskog kluba nastavili su pratiti mladog bosanskohercegovačkog golgetera.
U međuvremenu pojavila se i Arminija koja je pozvala 16-godišnjeg napadača na probni rad. Vrlo rado je prihvatio poziv, jer kako kaže Njemačka je stvorena zemlja za Bosance.
"Radujem se svakoj probi. Daću svoj maksimum i nadam se najboljem. Više mi se sviđa Njemačka od Italije, jer mislim da je Njemačka stvorena za nas Bosance. Ostaje da vidimo šta će se dogoditi", rekao je Agičić za SportSport.ba.
Agičić je prošle sezone postigao 29 golova, a nedavno je prebačen u juniorski tim Bravo Publikuma, gdje je deset puta tresao protivničku mrežu, iako ima samo 16 godina.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Mladi Bosanac Alen Halilović napušta Dinamo
Mladi Bosanac i veliki talenat Dinamove nogometne škole, te sin bivšeg bh. reprezentativca Seada Halilovića, na pragu je odlaska iz ovog hrvatskog kluba. U njegovoj generaciji (1996.) su se dogodile velike promjene, među kojima je smjena trenera, nakon što je došlo do određenih problema u klubu koji se tiču loših rezultata. Halilović igra u ekipi koja je ranije proglašena spasiteljem hrvatskog fudbala. Ovi su mladići prije četiri godine pobijedili vršnjake nogometnog kluba Barcelona sa visokih 4:0.
Promjene u Dinamu su uslijedile nakon neuspjeha Halilovićeve generacije u borbi za prvo mjesto na tabeli. Sve ostale generacije su u svojim takmičenjima osigurale prva mjesta. Najveći problem je u tome što se baš od ove generacije očekivalo najviše. Trenera Fabijana Komljenovića je zamijenio Jozo Bandić.
Za mladog bh. igrača je zainteresovan i veliki Real Madrid. S Dinamom odbija potpisati ugovor, ali još uvijek igra i trenira sa ekipom. Njegov otac Sead je radio u Dinamovoj školi, ali se sada ne pojavljuje na poslu, jer navodno izbjegava izvršnog dopredsjednika Dinama Zdravka Mamića. Ukoliko Halilović ne potpiše ugovor do 16. juna, nastupit će suspenzija HNS-a, zbog čega mladi bh. nogometaš neće moći biti registrovan ni u jednom klubu u Hrvatskoj. Tamošnji mediji pišu da postoji velika mogućnost da Halilović sa svojom porodicom vrlo brzo postane stanovnik Madrida, te da će svoje vještine ubrzo demonstrirati u dresu kraljevskog kluba.
Mladi Bosanac i veliki talenat Dinamove nogometne škole, te sin bivšeg bh. reprezentativca Seada Halilovića, na pragu je odlaska iz ovog hrvatskog kluba. U njegovoj generaciji (1996.) su se dogodile velike promjene, među kojima je smjena trenera, nakon što je došlo do određenih problema u klubu koji se tiču loših rezultata. Halilović igra u ekipi koja je ranije proglašena spasiteljem hrvatskog fudbala. Ovi su mladići prije četiri godine pobijedili vršnjake nogometnog kluba Barcelona sa visokih 4:0.
Promjene u Dinamu su uslijedile nakon neuspjeha Halilovićeve generacije u borbi za prvo mjesto na tabeli. Sve ostale generacije su u svojim takmičenjima osigurale prva mjesta. Najveći problem je u tome što se baš od ove generacije očekivalo najviše. Trenera Fabijana Komljenovića je zamijenio Jozo Bandić.
Za mladog bh. igrača je zainteresovan i veliki Real Madrid. S Dinamom odbija potpisati ugovor, ali još uvijek igra i trenira sa ekipom. Njegov otac Sead je radio u Dinamovoj školi, ali se sada ne pojavljuje na poslu, jer navodno izbjegava izvršnog dopredsjednika Dinama Zdravka Mamića. Ukoliko Halilović ne potpiše ugovor do 16. juna, nastupit će suspenzija HNS-a, zbog čega mladi bh. nogometaš neće moći biti registrovan ni u jednom klubu u Hrvatskoj. Tamošnji mediji pišu da postoji velika mogućnost da Halilović sa svojom porodicom vrlo brzo postane stanovnik Madrida, te da će svoje vještine ubrzo demonstrirati u dresu kraljevskog kluba.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Mozda zvuci ruzno ovo sto cu reci, no za nas bi bilo idealno da ga suspenduju u Hr i da ode negdje vani. Naci ce sigurno klub u kojem ce se moci dalje razvijati, a hrvati su nam ipak bili konkurenti da ga uzmu. Ovako ce vjerovatno jednog dana zaigrati za BH tim.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- legenda reala
- Kontakt:
Mervan Celik (valjda Čelik nego nema kvake
)Gais Goteborg ,ima li ovaj kakve veze sa nama ,vidim danas zabio dva gola za U21 Švedske u pobjedi protiv Norvežana
samo ovo ima o njemu na yotubeu
PS Seferovića zabio gol protiv Engleza u porazu Švicaraca

samo ovo ima o njemu na yotubeu

PS Seferovića zabio gol protiv Engleza u porazu Švicaraca

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Lik je kurd.legenda reala je napisao/la:Mervan Celik (valjda Čelik nego nema kvake)Gais Goteborg ,ima li ovaj kakve veze sa nama ,vidim danas zabio dva gola za U21 Švedske u pobjedi protiv Norvežana
samo ovo ima o njemu na yotubeu![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Lik je kurd.legenda reala je napisao/la:Mervan Celik (valjda Čelik nego nema kvake)Gais Goteborg ,ima li ovaj kakve veze sa nama ,vidim danas zabio dva gola za U21 Švedske u pobjedi protiv Norvežana
samo ovo ima o njemu na yotubeu![]()

- legenda reala
- Kontakt:
Znam jbg našo sam da je Kurd ,al nisam htio da brišem post
al ja kontam Mervan Čelik reko neki naš ,kad on s nama nikakve veze nema 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ko zna, mozda je neki "rumun" iz BiH, pa oni kontali da je kurd.legenda reala je napisao/la:Znam jbg našo sam da je Kurd ,al nisam htio da brišem postal ja kontam Mervan Čelik reko neki naš ,kad on s nama nikakve veze nema

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Neznam da li je neko vec o ovome momku pisao, a nemam vremena pregledati sve postove.
Adnan Bajic, momak sa Drine postao je prvak evrope sa Holandijom U 17 prije 20 dana, a sada putuje u Meksiko na svjetsko prvenstvo pa mozda i tamo bude sampion, a onaj koji je makar i zamjena u ekipi prvaka Evrope ne moze da ne bude kvalitetan.http://www.transfermarkt.de/de/niederla ... 10933.html
a ima i ovo http://www.onsoranje.nl/nieuws/artikel/ ... -17-bekend.
Mislim da je vec vrijeme poceti borbu da se taj dragulj pridobije za nasu repku, mozda pomoc ili zamjena Pjanicu kad ostari Miske.
Adnan Bajic, momak sa Drine postao je prvak evrope sa Holandijom U 17 prije 20 dana, a sada putuje u Meksiko na svjetsko prvenstvo pa mozda i tamo bude sampion, a onaj koji je makar i zamjena u ekipi prvaka Evrope ne moze da ne bude kvalitetan.http://www.transfermarkt.de/de/niederla ... 10933.html
a ima i ovo http://www.onsoranje.nl/nieuws/artikel/ ... -17-bekend.
Mislim da je vec vrijeme poceti borbu da se taj dragulj pridobije za nasu repku, mozda pomoc ili zamjena Pjanicu kad ostari Miske.
DINO ARSLANAGIC iz Lille igra za Belgijsku U19 , momak stoper kakav se jednom radja... Podsjeca me na Nemanju Vidica . Neki dan sam gledao njegove tekme neke , nemogu da vjerujem kakve mi talente propustamoo 

>>No body likes us but we dont care<<
Ako je tak dobar trebao bi ga Jagoda odmah u U21,nadam se da nece biti jedan od izgubljeniD€LUX je napisao/la:DINO ARSLANAGIC iz Lille igra za Belgijsku U19 , momak stoper kakav se jednom radja... Podsjeca me na Nemanju Vidica . Neki dan sam gledao njegove tekme neke , nemogu da vjerujem kakve mi talente propustamoo
RIP SALE VILENJAK
http://www.facebook.com/profile.php?id=1626567438RKO je napisao/la:Ako je tak dobar trebao bi ga Jagoda odmah u U21,nadam se da nece biti jedan od izgubljeniD€LUX je napisao/la:DINO ARSLANAGIC iz Lille igra za Belgijsku U19 , momak stoper kakav se jednom radja... Podsjeca me na Nemanju Vidica . Neki dan sam gledao njegove tekme neke , nemogu da vjerujem kakve mi talente propustamoo
Ako je ovaj, i ako je kvalitetan samo ga treba pozvati i doci ce. Mali je ocigledno vezan za bih.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sta mu je ovo ispod oka 

Derneci, izlasci naveče, popije se koja više i eto ti belajaGoalgetter je napisao/la:Sta mu je ovo ispod oka

G R B A V I C A 2
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Nadam se da ce, nakon sto je Jagodic preuzeo U21 repku, biti puno manje mladih talenata za kojima cemo da zalimo. Vjerujem da ce on uspjeti da napravi jaku U21 reprezentaciju i da ce malo bacati pogled po Evropi i pozive slati mladim igracima koji imaju sansu igrati za nas, koji to zele i koji to zasluzuju.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!