RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Da bi otisao u Evropu,trebaju nam pojacanja ali pojacanja u pravom smislu te rijeci a ne polovnjaci.Evo samo jedan primjer:Ove godine smo dobili Kazazica,stopera koji je medju 5 u ligi,mlad a nase dijete a sjetite se da je njegovo mijesto igrao Kadic a Kazazic je tad igrao beka.Kadic je po meni polovnjak,i ako zelimo nesto vise,nama trebaju pojacanja ali u pravom smislu te rijeci.
Nama prije svega treba stabilizovat upravu,sve probleme unutar kluba pa tek onda pricat o pojacanjima.
Ja bi licno zadovoljan bio iduce sezone da budemo medju 6-7 ekipa
Nama prije svega treba stabilizovat upravu,sve probleme unutar kluba pa tek onda pricat o pojacanjima.
Ja bi licno zadovoljan bio iduce sezone da budemo medju 6-7 ekipa
-
pepe_signori
- Kontakt:
To i ja govorim majstore, ne trbea se sad zaletiti i uloziti, ja mislim da postepeno trebamo ulagati... sad ici medju prvih 8 da budemo, da gledamo kroz to da guramo nekog mladjeg npr Durakovica malog, jer jedini od ovih moze igrati za mladu reprezentaciju. Da mu se da kapitenska kao Handzicu, Sehicu, Husejinovicu, Anicicu... A s druge strane momak je fighter pravi i ima srce tako da po meni bi se trebala njemu dati. Onda ga prodati uzeti pinku i onda na Evropu!
Jedno pitanje dali su Demiću i Zolju istekli ugovori sa Veležom ?
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
nisubabilonTM je napisao/la:Jedno pitanje dali su Demiću i Zolju istekli ugovori sa Veležom ?
-
pepe_signori
- Kontakt:
Nisu! Sad su ti od Velezovih igraca slobodni:babilonTM je napisao/la:Jedno pitanje dali su Demiću i Zolju istekli ugovori sa Veležom ?
Hadzidjulbic, Stokic, Gancev, Ivetic, Rovcanin, Kazazic, Kadric, Zaimovic, Skaljic, GAdzo, Kodro...
Ja bi vam KAdrica preporucio da uzmete!
zatisje pred buruAlemC85 je napisao/la:Sada će malo zatišje, jer se spremaju godišnji odmori, pa ćemo vidjeti šta će biti...
pepe_signori je napisao/la:Nisu! Sad su ti od Velezovih igraca slobodni:babilonTM je napisao/la:Jedno pitanje dali su Demiću i Zolju istekli ugovori sa Veležom ?
Hadzidjulbic, Stokic, Gancev, Ivetic, Rovcanin, Kazazic, Kadric, Zaimovic, Skaljic, GAdzo, Kodro...
-
pepe_signori
- Kontakt:
Posto su nam oni prijatelji - FK Zeljo pa da im toplo preporucim ovog igraca!drH je napisao/la:pepe_signori je napisao/la:Nisu! Sad su ti od Velezovih igraca slobodni:babilonTM je napisao/la:Jedno pitanje dali su Demiću i Zolju istekli ugovori sa Veležom ?
Ja bi vam KAdrica preporucio da uzmete!![]()
To obavezno
Jarane samo su ova dvojica zanimljivi.pepe_signori je napisao/la:Nisu! Sad su ti od Velezovih igraca slobodni:babilonTM je napisao/la:Jedno pitanje dali su Demiću i Zolju istekli ugovori sa Veležom ?
kadrica ako trebadne lemat nekogadrH je napisao/la:pepe_signori je napisao/la:Nisu! Sad su ti od Velezovih igraca slobodni:babilonTM je napisao/la:Jedno pitanje dali su Demiću i Zolju istekli ugovori sa Veležom ?
To obavezno
-
pepe_signori
- Kontakt:
Ako ti je Zolj zanimljiv onda nosi ga, samo sto ne umre na terenu...babilonTM je napisao/la:Jarane samo su ova dvojica zanimljivi.pepe_signori je napisao/la:Nisu! Sad su ti od Velezovih igraca slobodni:babilonTM je napisao/la:Jedno pitanje dali su Demiću i Zolju istekli ugovori sa Veležom ?
Trebali bi i mi vama nesto uzeti. Koliko vam kosta ona lokomotiva na istocnoj tribini, fino bi nam figurisala u Vrapcicima!babilonTM je napisao/la:Jarane samo su ova dvojica zanimljivi.pepe_signori je napisao/la:Nisu! Sad su ti od Velezovih igraca slobodni:babilonTM je napisao/la:Jedno pitanje dali su Demiću i Zolju istekli ugovori sa Veležom ?
koji ce ti qrac zolj ! udje u 80 minuti i do kraja crkne jedva hodadrH je napisao/la:pepe_signori je napisao/la:Nisu! Sad su ti od Velezovih igraca slobodni:babilonTM je napisao/la:Jedno pitanje dali su Demiću i Zolju istekli ugovori sa Veležom ?
To obavezno
Dobili ste Gančeva i Rovčanina.Jarane ovaj Zolj bio je najbolji sada na Grbavici,frajer igra bez imalo panike,otvara se stalno traži loptu kako je par puta proigrao nametnu se kao vaš glavni igrač.Bar sam ja tako vidio,a kondicija je najmanji problem.Nisam ni znao ko je nego od jarana na poluvremenu saznao,a on je vaš.
Zadnja izmjena: babilonTM, dana/u 03 jun 2011, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
-
pepe_signori
- Kontakt:
Nismo mi dobili, dobili ste vi Ganceva i Rovcanina s vise utakmica! Nemoj to tako da gledas, kao vi nama uslugu ucinili!babilonTM je napisao/la:Dobili ste Gančeva i Rovčanina
Na njih dvojicu se ne racuna vise u Zelji...pepe_signori je napisao/la:Nismo mi dobili, dobili ste vi Ganceva i Rovcanina s vise utakmica! Nemoj to tako da gledas, kao vi nama uslugu ucinili!babilonTM je napisao/la:Dobili ste Gančeva i Rovčanina
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Treba Dadu Matijevića dovesti na mjesto direktora...
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
A stvarno, sta je sa Dadom ? Ja od rata nista o njemu nisam cuo.AlemC85 je napisao/la:Treba Dadu Matijevića dovesti na mjesto direktora...
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
Pa da mu u zrak dignu onaj kafic kod gradjevinskeAlemC85 je napisao/la:Treba Dadu Matijevića dovesti na mjesto direktora...
Ja sam pouzdano čuo od navijača veleža iz mostara, da je Dada Matijević i dan danas veležovac, i znam da ima kafić u zapadnom mostaru kod građevinske, koju je moj stari završio davne 1978. i družeći se sa tozom hadžiabdićem...ispred igrališta te iste škole, kada su igrali zajedno lopte, tada je toza bio na početku karijere..
ne vjerujem, ako bi mu ponudili da preuzme neku funkciju u klubu, da bi odmah došlo do velikih nereda, ipak je on sportista...inače ja ga gotivim i kao nekadašnjeg igrača i kao čovjeka, naprijed dada...
ne vjerujem, ako bi mu ponudili da preuzme neku funkciju u klubu, da bi odmah došlo do velikih nereda, ipak je on sportista...inače ja ga gotivim i kao nekadašnjeg igrača i kao čovjeka, naprijed dada...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.