Tacno. Kako bih samo volio da se ostvari ovaj transfer. Jos kad odradi pripreme sa Wolfsburgom, sa popularnim Magathovim Medizinbällen, i kad nabije kondiciju, gledacemo jos boljeg Seju u klubu, ali i sigurno u reprezentaciji.Principatus je napisao/la:Wolfsburg bi bar imao novca da ga kupe, a sa Magathom i VW u pozadini ce se ovaj klub ponovo boriti za prva mjesta.
Sejad Salihovic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Sejad Salihovic
- Principatus
- Kontakt:
Iz Wolfsburga u Hoffenheim prelazi Johnson. Dakle ovdje bi mogli da upletu i transfer Salihovica.
Da, to bi bio Sejo 2.0
Da, to bi bio Sejo 2.0

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Jos kad bi uz Salihovica doveli i Muslimovica koji napusta PAOK to bi bila dobitna kombinacija za ponovnu titulu.Goalgetter je napisao/la:Tacno. Kako bih samo volio da se ostvari ovaj transfer. Jos kad odradi pripreme sa Wolfsburgom, sa popularnim Magathovim Medizinbällen, i kad nabije kondiciju, gledacemo jos boljeg Seju u klubu, ali i sigurno u reprezentaciji.Principatus je napisao/la:Wolfsburg bi bar imao novca da ga kupe, a sa Magathom i VW u pozadini ce se ovaj klub ponovo boriti za prva mjesta.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
to bi bilo fenomenalno + Medunjanina i StilicaPasodzigera je napisao/la:Jos kad bi uz Salihovica doveli i Muslimovica koji napusta PAOK to bi bila dobitna kombinacija za ponovnu titulu.Goalgetter je napisao/la:Tacno. Kako bih samo volio da se ostvari ovaj transfer. Jos kad odradi pripreme sa Wolfsburgom, sa popularnim Magathovim Medizinbällen, i kad nabije kondiciju, gledacemo jos boljeg Seju u klubu, ali i sigurno u reprezentaciji.Principatus je napisao/la:Wolfsburg bi bar imao novca da ga kupe, a sa Magathom i VW u pozadini ce se ovaj klub ponovo boriti za prva mjesta.

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
-
- Kontakt:
Ej yebi ga,necemo sad pretjerivatibordo_Sarajevo je napisao/la: to bi bilo fenomenalno + Medunjanina i Stilica

Ja bi volio da dovedu i Seju i Vedu. Da Vedo malo nabije misica kod Magatha. 

-
- Kontakt:
Nebi bilo lose da dovedu i Lulica,da zamjeni nekada po lijevoj strani Gentnera,onda na gol i Sehica,a mogli bi iz Freiburga i MujdzuBilal je napisao/la:Ja bi volio da dovedu i Seju i Vedu. Da Vedo malo nabije misica kod Magatha.

Ma moze i Mravac! Kad' je dernek, nek' i hala gori! 

Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 03 jun 2011, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
BegAx je napisao/la:Ma moze i Mravac ode! Kad' je dernek, nek' i hala gori!

To bi bilo super. Da nam je repka vazda na okupu.Pasodzigera je napisao/la:Nebi bilo lose da dovedu i Lulica,da zamjeni nekada po lijevoj strani Gentnera,onda na gol i Sehica,a mogli bi iz Freiburga i MujdzuBilal je napisao/la:Ja bi volio da dovedu i Seju i Vedu. Da Vedo malo nabije misica kod Magatha.![]()
![]()
![]()
,koje ,pa Magath bi nam vazda uigravo igrace za repku.
![]()
![]()

Nemaju oni toliko para!!!

Steta sto Sejada nema protiv Rumuna i Alabanaca. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Fali nam Sejo nenormalno. Fale njegovi prodori, pasovi, slobodni udarcii. Po meni, jedan od najsrčanijih u reprezentaciji, koji uvijek daje 150 % svojih mogućnostii ! 

- L' Imperator
- Kontakt:
SejadSalihovic je napisao/la:Fali nam Sejo nenormalno. Fale njegovi prodori, pasovi, slobodni udarcii. Po meni, jedan od najsrčanijih u reprezentaciji, koji uvijek daje 150 % svojih mogućnostii !
#samoRudar #zauvijek
L' Imperator je napisao/la:SejadSalihovic je napisao/la:Fali nam Sejo nenormalno. Fale njegovi prodori, pasovi, slobodni udarcii. Po meni, jedan od najsrčanijih u reprezentaciji, koji uvijek daje 150 % svojih mogućnostii !

Dzaba sto se on fura na manekena - kad facom izgleda kao zeko, nije mu dzaba ni prezime Dzeko.
Ovaj pored toga sto ima fizicki izgled

Fali nam Sejo.
Pravda za Pepea
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina

- Goalgetter
- Kontakt:

Sejo ovo te ceka u Wolfsburgu

- skyisthelimit
bilo bi extra kad bi presao kod Magatha, mada je to sve supljak nasih novinara
15.10 - 15.06 ...
- Goalgetter
- Kontakt:
Njihovih novinara. Oni su prvi objavili tu vijestskyisthelimit je napisao/la:bilo bi extra kad bi presao kod Magatha, mada je to sve supljak nasih novinara

- skyisthelimit
Goalgetter je napisao/la:Njihovih novinara. Oni su prvi objavili tu vijestskyisthelimit je napisao/la:bilo bi extra kad bi presao kod Magatha, mada je to sve supljak nasih novinara
ss.ba pise:
e sad mi ti reci ili nadji bar link u kojem njemacki novinari su to pisali .. isto ss.ba prenio da je Pjanic na meti Chelsea i Intera, navodeci fol izvore gazeteMagath na njegovo mjesto želi dovesti Miralema Pjanića, baš kao što namjerava odlazak Cicera nadoknaditi dovođenjem Sejada Salihovića.

15.10 - 15.06 ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.