Bolje namjestit da se dobije ulog nazad ako zavrsi nerijeseno. Ali fakat jeste malo previse - vidio sam i kvotu preko 4 danas. Ali mozda ima naroda koji kontaju 'ajd domaci teren a samo im pobjeda broji pa ajmo igrat.SamoZeljo je napisao/la:Pa eto, stavis sve sto imas na Rumune i postanes bogat covjek.MrShadow je napisao/la:Ja sam ubjedjen da je utakmica kupljena i da cemo lagano ispusit, ovo sa kvotama nije normalno i nema **** sanse da kvota moze biti 4 Marke na BiH.
Svugdje je kvota tolika, na svim jacim internet kladinoicama je kvota na nas izmedju 3 i 4. Nije valjda da svi znaju za tu kupovinu??
Smijesno!
Ljudi su blagi favorit. Kvota na njih je oko 2 a to znaci da ni mi nismo otpisani.
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- Goalgetter
- Kontakt:
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
fixator.... dobar sastav ako je tačan, bolje je krenuti sa jednim napadačem u gostima. na sredini smo bolji od njih treba to iskoristiti
- Goalgetter
- Kontakt:
Potvrdjeno !
Sastav zmajeva :
Hasagic - Lulic, Spahic, Mravac, Mujdza - Rahimic, Medunjanin, Ibricic, Pjanic, Misimovic - Dzeko
Sastav zmajeva :
Hasagic - Lulic, Spahic, Mravac, Mujdza - Rahimic, Medunjanin, Ibricic, Pjanic, Misimovic - Dzeko
Uh sto kasni link tacno 1 minutGoalgetter je napisao/la:[url]http://sport.****.at/ts/[/url] umesto zvjezdica, ukucate becka-rajaa
Evo za raju iz dijaspore link. Grmii![]()
ipak greska Edin da bude sam u shpicu ,bilo bi bolje sa Vedom al et haj Pape vjerujemo tiGoalgetter je napisao/la:Potvrdjeno !
Sastav zmajeva :
HZ87
Dva sata uoči početka susreta između Rumunije i Bosne i Hercegovine oko stadiona Rapida vlada velika gužva, a primjetili smo neuobičajeno veliki broj specijalnih policijskih snaga.
Rumunska policija očigledno ništa ne želi prepustiti slučaju, pa su tu i specijalne jedinice na konjima, a prema informacijama od rumunskih kolega na "djelu" je i veliki broj policijaca u civilu.
Rumunska policija očigledno ništa ne želi prepustiti slučaju, pa su tu i specijalne jedinice na konjima, a prema informacijama od rumunskih kolega na "djelu" je i veliki broj policijaca u civilu.
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
[youtube][/youtube]
Malo da dignemo otmosferu
Ko nam sudi veceras? - da ne kopam po netu...Nadam se da nije kakav grk, rus ili mađar...
Ko nam sudi veceras? - da ne kopam po netu...Nadam se da nije kakav grk, rus ili mađar...
SvedjaninadnanM je napisao/la:[y
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Erikson ?adnanM je napisao/la:[youtube][/youtube]
Still learning...
miky_hz je napisao/la:SvedjaninadnanM je napisao/la:[y
Hmmm....
Idemo momci !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Goalgetter
- Kontakt:
Hajmooooooooooooooooooo !
Dlanovi mi se znoje,,,noge se tresu ko u kokosi,,,Nista nisam jeo,, zena stalno nesto zapitkiva, a ja zivcan puko bi je sakom!!!
**** majku sto vrijeme sporo prolazi, zadnjih 1 sat je da bog sacuva..
MIn uzimamo rumune ustvari drakule 2-1
Imate vrhunski tenis na Eurosportu... Federer održava tenisku lekciju..MrShadow je napisao/la:**** majku sto vrijeme sporo prolazi, zadnjih 1 sat je da bog sacuva..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
[youtube][/youtube]
Kakvi ovi strejndžeri navijaju Bosniaa?
Moguće da su ti romi što ih neko spominjaše maloprije, nije im baš ugodno u Rumuniji posljednih godina
Moguće da su ti romi što ih neko spominjaše maloprije, nije im baš ugodno u Rumuniji posljednih godina
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ja malo gledam Djokovica malo bjezi na net pa ponovo prelistam svi 90 kanala i pogledam na sahat ono proslo 5.min.
.E sad odo lagano pivu otvoriti i zavaliti se makar 2-3 minute.
Neznam zasto ali mi 1:2 zvoni u glavi cijeli dan.
Idemooooooooooooo
Neznam zasto ali mi 1:2 zvoni u glavi cijeli dan.
Idemooooooooooooo
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.