BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
[youtube][/youtube]
KADA SPOMENE SE OVA ZEMLJA MALA, E ONDA SE I ZA MALO MOZE RECI MASALA
KADA SPOMENE SE OVA ZEMLJA MALA, E ONDA SE I ZA MALO MOZE RECI MASALA
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Jedno offtopic pitanje
Neko da mi pomogne sto se tice kladionice da mi kaze kako igra Finska u zadnje vrijeme i da li San Marino ima sansi da uzme bod jer mi treba X na kladionici...
Neko da mi pomogne sto se tice kladionice da mi kaze kako igra Finska u zadnje vrijeme i da li San Marino ima sansi da uzme bod jer mi treba X na kladionici...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
pozdrav raja imali neko link(ove) nek postavi ,.,.,.,.hvala

Cjepaj listic slobodnoArogantni je napisao/la:Jedno offtopic pitanje
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Hajmo Bosno!!!!!
S.Marino nije pobjedio 20god. , a zadnji gol dali prije 10123456 je napisao/la:Cjepaj listic slobodnoArogantni je napisao/la:Jedno offtopic pitanje
HZ87
http://www.domacifilmovi.us/hujka je napisao/la:pozdrav raja imali neko link(ove) nek postavi ,.,.,.,.hvala![]()
Ja cu tu da gledam.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Safet Sušić, selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine još uvijek nije odlučio koji sastav će večeras istrčati na megdan Rumunima. Jedina dilema je Vedad Ibišević ili Senijad Ibričić.
“Ne opterećujem se previše ko će igrati. Želim maksimalno koncentrisan dočekati utakmicu, a selektor će odlučiti za sastav“, rekao je Ibišević.
Naš napadač u zadnje dvije kvalifikacione utakmice u reprezentativnom dresu postigao je isto toliko golova.
“Ne bitno je ko će zabiti gol. Bitno je da ostvarimo pobjedu. Svjesni smo da će nam biti teško, ali spremni smo na sve. Vjerujem da ćemo učiti sve da odigramo kako najbolje znamo i da se na kraju radujemo“, naglasio je Ibišević.
Naš napadač ne boji se atmosfere koja će večeras biti na Giulesti stadionu, koji po mnogo čemu podsjeća na Bilino polje, gdje je mnogo naših protivnika podleglo atmosferi...
“Navikli smo na paklene atmosfere. Igrali smo na mnogo stadiona, imamo mnogo ovakvih utakmica u nogama i to nas ne bi trebalo poremetiti. Opet ponavljam, najbitnije je da mi budemo pravi“, smatra Ibišević.
MOMCI SABURLI (PAMET U GLAVE) I DA POBJEDITE ABD
“Ne opterećujem se previše ko će igrati. Želim maksimalno koncentrisan dočekati utakmicu, a selektor će odlučiti za sastav“, rekao je Ibišević.
Naš napadač u zadnje dvije kvalifikacione utakmice u reprezentativnom dresu postigao je isto toliko golova.
“Ne bitno je ko će zabiti gol. Bitno je da ostvarimo pobjedu. Svjesni smo da će nam biti teško, ali spremni smo na sve. Vjerujem da ćemo učiti sve da odigramo kako najbolje znamo i da se na kraju radujemo“, naglasio je Ibišević.
Naš napadač ne boji se atmosfere koja će večeras biti na Giulesti stadionu, koji po mnogo čemu podsjeća na Bilino polje, gdje je mnogo naših protivnika podleglo atmosferi...
“Navikli smo na paklene atmosfere. Igrali smo na mnogo stadiona, imamo mnogo ovakvih utakmica u nogama i to nas ne bi trebalo poremetiti. Opet ponavljam, najbitnije je da mi budemo pravi“, smatra Ibišević.
MOMCI SABURLI (PAMET U GLAVE) I DA POBJEDITE ABD
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- legenda reala
- Kontakt:
evo ima i ovajDevil je napisao/la:http://www.domacifilmovi.us/hujka je napisao/la:pozdrav raja imali neko link(ove) nek postavi ,.,.,.,.hvala![]()
Ja cu tu da gledam.
http://www.sportp2p.info/
link sa Bahom
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 03 jun 2011, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jos 20 min.
Haaaaaaaaaaaaaaajmo momci!
Haaaaaaaaaaaaaaajmo momci!
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
hhehehe ljudi pozzz vam uzivajte u nasim zmajevima odo ja gledat tekmu na TK
po prvi put u zivotu 
SLOBODA do groba .
I ovaj moj je sa Bahom ako ce on da prenosi na TV1.legenda reala je napisao/la:evo ima i ovajDevil je napisao/la:http://www.domacifilmovi.us/hujka je napisao/la:pozdrav raja imali neko link(ove) nek postavi ,.,.,.,.hvala![]()
Ja cu tu da gledam.
http://www.sportp2p.info/
link sa Bahom
edit:tek vidim da je to jedan te isti stream,samo sto su ga ovi ukrali sa domacifilmovi.Uglavnom odlicna slika je tu.
Zadnja izmjena: Devil, dana/u 03 jun 2011, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Steta sto nema Vede u prvom sastavu 
hujka je napisao/la:pozdrav raja imali neko link(ove) nek postavi ,.,.,.,.hvala![]()
Evo i od mene jedan http://www.atdhenet.tv/
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sve veca i veca nervoza je prisutna.
Koliko bi nam samo znacilo da prvi postignemo gol.
Zmajevi, idemo po te bodove.
Koliko bi nam samo znacilo da prvi postignemo gol.
Zmajevi, idemo po te bodove.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ista slika kod mene, potpuno. Jos letim u WC svakih 10 minuta od nervozeVrebac je napisao/la:Dlanovi mi se znoje,,,noge se tresu ko u kokosi,,,Nista nisam jeo,, zena stalno nesto zapitkiva, a ja zivcan puko bi je sakom!!!
ja sam stavio cijeli euro na rezultat 4-1 za nas ...166 eura večeras u džep laganini ... 
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.