Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

reds
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds » 03 jun 2011, 19:56

LIVERPOOLOVE MLADE NADE U EUROPI

Liverpool FC potvrdio je kako će se njegova mlada U-19 momčad natjecati protiv nekih od najboljih europskih momčadi u međunarodnom natjecanju u stilu Lige Prvaka koje će početi iduće sezone.

Šesnaest klubova, uključujući Barcelonu i Inter Milan, potvrdili su sudjelovanje u Nextgen seriji, natjecanju sa šestomjesečnim formatom koje po prvi puta omogućuje najboljim mladim igračima nadmetanje međusobno na tjednoj bazi.

Manchester City, Tottenham Hotspur, PSV, Celtic i Sporting Lisabon također će se natjecati.

Natjecanje, odobreno od nogometnih saveza i UEFA-e, uspostavljeno je da bi se pomoglo najboljim tinejdžerima Europe da se prebace iz mlađih uzrasta u seniorski nogomet.

Četiri grupe po četiri ekipe natjecati će se kod kuće i u gostima počevši u kolovozu, a prva dva će proći dalje u natjecanje po knockout sistemu, koje počinje u siječnju.

Turnir je ideja bivšeg menadžera Watford Akademije Marka Warburtona i TV producenta Justina Andrewsa.

Warburton je rekao: "Nextgen Series donijeti će novo okruženje mladim igračima za učenje, gdje će iskusiti kako se najbolje nositi s pritiskom nogometa na najvišoj razini."

Organizatori vjeruju kako će mladi igrači profitirati od putovanja u inozemstvo i sučeljavanja s novim stilovima igre, kao i sa suđenjem najboljih sudaca i činjenicom da se moraju suočiti s interesom medija.

Klubovi koji su potvrđeni su: Barcelona, Inter, Liverpool, Manchester City, Tottenham Hotspur, Aston Villa, Marseille, Sporting Lisabon, Wolfsburg, Molde, PSV, Celtic, FC Basel, Fenerbahce i Rosenborg. 8-)
FK Pjetlovi

jajaja
Kontakt:

Post Postao/la jajaja » 03 jun 2011, 22:04

Ljudi registrujte se ovdje i pišite , budite aktivni

slika

hary_ynwa
Kontakt:

Post Postao/la hary_ynwa » 03 jun 2011, 22:39

Čini se da je Aquilani ozlijeđen večeras nakon 24 min nastupa za Italiju :x
K'o da je od šećera :roll:
GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 03 jun 2011, 22:50

hary_ynwa je napisao/la:Čini se da je Aquilani ozlijeđen večeras nakon 24 min nastupa za Italiju :x
K'o da je od šećera :roll:
Znaci, cijelu sezonu odigra u Juventusu bez vecih problema i onda se vrati nama i eto ga :D

Povrede se vracaju :D
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 jun 2011, 22:57

Agent Alberta Aquilanija vjeruje kako će se o sudbini Liverpoolovog veznjaka znati u
narednih 24 sata.

Italijan koji je ovu sezonu proveo na posudbi u Juventusu, ipak nije uspio da dogovori svoj
ostanak u Torinu.

Nakon dobre sezone u Juveu Aquilani je očekivao da će klub iz Torina
otkupiti ostatak njegovog ugovora, međutim to se nije desilo. Tako da je sve realnije da će
ovaj Italijan karijeru nastaviti u prvaku Milanu.

„Cijele sezone čelnici Juventusa su mi garantovali da će Aquilani ostati u Torinu, a sada to
više nije tako, u sljedeća 24 sata će sve biti odlučeno. Ako Juve odustane od njega on će
preći u Milan, jer svaki igrač bi volio zaigrati za Milan
“, izjavio je Aquilanijev agent.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

CrvenIspod
Kontakt:

Post Postao/la CrvenIspod » 04 jun 2011, 00:05

and glory days are coming back to the Anfield Road...will be trashing them again :D

YNWA
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 04 jun 2011, 07:21

Haha, ne mogu da vjerujem šta je sve Phil Thompson sinoć napisao na twitteru...

Dakle, Phil kaže da dva pojačanja na kojima Liverpool radi, a on ih je spomenuo preključer, su Stewart Downing i Jordan Henderson. Eh, najnovije informacije su takve da Jordan želi da se posao završi do srijede, jer tada leti za Dansku kako bi igrao EP u uzrastu do 21 godine. Jedina stvar koja ga spriječava da postane naš igrač je cijena. Govori se kako je Liverpoolova zadnja ponuda vrijedna 15 miliona funti, što je samo 3 miliona manje od zadane cijene. I Kenny i Jordanovi agenti žele da se ovo završi što je prije moguće kako bi se Dalglish kasnije mogao bazirati na druge pozicije, a Henderson započeo predsezonu kao Reds...

Thompson, kao što gore napisah, još kaže da je meta i Downing, lijevo krilo Aston Ville, kao i Charles N'Zogbia, vjerujem i želja dosta forumaša. Spominje se cijena od 8 miliona funti. U konkurenciji za novo krilo je i Juan Mata, koji je rekao Comolliju da mu se sviđa novonastali projekt, te da je zainteresovan. Planira se i sastanak sa Aguerom krajem mjeseca, a zadnji igrač kojeg Thompson spominje, na moju radost, je Leighton Baines. :mrgreen:

Eto, toliko za ovo jutro. :D
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 jun 2011, 07:32

Bertrand je napisao/la:Haha, ne mogu da vjerujem šta je sve Phil Thompson sinoć napisao na twitteru...

Dakle, Phil kaže da dva pojačanja na kojima Liverpool radi, a on ih je spomenuo preključer, su Stewart Downing i Jordan Henderson. Eh, najnovije informacije su takve da Jordan želi da se posao završi do srijede, jer tada leti za Dansku kako bi igrao EP u uzrastu do 21 godine. Jedina stvar koja ga spriječava da postane naš igrač je cijena. Govori se kako je Liverpoolova zadnja ponuda vrijedna 15 miliona funti, što je samo 3 miliona manje od zadane cijene. I Kenny i Jordanovi agenti žele da se ovo završi što je prije moguće kako bi se Dalglish kasnije mogao bazirati na druge pozicije, a Henderson započeo predsezonu kao Reds...

Thompson, kao što gore napisah, još kaže da je meta i Downing, lijevo krilo Aston Ville, kao i Charles N'Zogbia, vjerujem i želja dosta forumaša. Spominje se cijena od 8 miliona funti. U konkurenciji za novo krilo je i Juan Mata, koji je rekao Comolliju da mu se sviđa novonastali projekt, te da je zainteresovan. Planira se i sastanak sa Aguerom krajem mjeseca, a zadnji igrač kojeg Thompson spominje, na moju radost, je Leighton Baines. :mrgreen:

Downing je 90 % kod nas....blizu su nam i Henderson,Cathermole i Jones...

Aqvilani je igrac Milana 100% mislim da je 10M u pitanju
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 04 jun 2011, 07:39

Lijepo lijepo, evo i danas smo potpisali nekoliko igrača :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 jun 2011, 07:45

Mislim da ce Kenny pametno kupovati,vidim da zeli sve pozicije da pokrije da nebi u toku sezone ispastao zbog povreda... 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 04 jun 2011, 07:46

Nemojte da vas visoke cijene igrača zavaraju. Glavni cilj FSG-a je da smanji plate što je moguće više, te da proda sav deadwood. Bez obzira što je visoka cijena za Hendersona, vjerujem da mu plata i neće biti tako bajna, te da će morati pokazati ono najbolje na terenu kako bi je sebi i povećao. Nije bitna toliko cijena koju ćemo platiti nekom klubu koliko plata koju će taj igrač dobijati u novom klubu. Kada čujem da Joe Cole i Milan Jovanović imaju jedne od najvećih plata u klubu...
Greatness dies

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 jun 2011, 07:53

Bertrand je napisao/la:Nemojte da vas visoke cijene igrača zavaraju. Glavni cilj FSG-a je da smanji plate što je moguće više, te da proda sav deadwood. Bez obzira što je visoka cijena za Hendersona, vjerujem da mu plata i neće biti tako bajna, te da će morati pokazati ono najbolje na terenu kako bi je sebi i povećao. Nije bitna toliko cijena koju ćemo platiti nekom klubu koliko plata koju će taj igrač dobijati u novom klubu. Kada čujem da Joe Cole i Milan Jovanović imaju jedne od najvećih plata u klubu...

Nijeda od ovih igraca koje sam ja spomenuo i koja se inace spominju nece imati visoku platu sto je odlicno,napravili smo trosak u januaru sigurno Suarez i Carrol imaju fine plate 8-) ali se treba rijesiti onih....

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 04 jun 2011, 10:45

Ponos Torina je napisao/la: Nijeda od ovih igraca koje sam ja spomenuo i koja se inace spominju nece imati visoku platu sto je odlicno,napravili smo trosak u januaru sigurno Suarez i Carrol imaju fine plate 8-) ali se treba rijesiti onih....
Ma ne, ja ovo govorim uopšteno.. za ove što se pitaju zašto je Henderson, pored toga što je talentiran Englez, tako skup...
Greatness dies

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 jun 2011, 10:47

Bertrand je napisao/la:Haha, ne mogu da vjerujem šta je sve Phil Thompson sinoć napisao na twitteru...

i ja sam cuo ovu pricu i mislim da bi za nas bilo dobro da dođe Downing ali i Hendo po meni bolje rjesenje od Younga koji i onako hoce u Manchester. sada polako vec postoji ta neka lista od 5-6 imena koja se konstantno povezuju sa nama i ko god od njih da dođe ce biti solidno pojacanje...
e sad sto se plata tice nisu ni suarez i carroll dobili neke ogromne plate nego sasvim normalne prosjecne... a sto se tice lanetovih 120 hiljada sedmicno to je samo za prvu sezonu jer mu se kroz platu isplacuje sign up bonus...

znaci prvo sto treba je rijesiti se ovih igraca tipa lane i joe cole koji ne igraju a opteretili su budjet svojim platama... ja bi se njih rijesio po svaku cijenu. aquilanija i ne racunam kao naseg igraca... on je kao osoba nula bodova, sve je bivse klubove popljuvao... tako ce biti i sa juveom dok potpise za milan :D
You are someone else I am still right here

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 04 jun 2011, 10:57

fera je napisao/la:i ja sam cuo ovu pricu i mislim da bi za nas bilo dobro da dođe Downing ali i Hendo po meni bolje rjesenje od Younga koji i onako hoce u Manchester. sada polako vec postoji ta neka lista od 5-6 imena koja se konstantno povezuju sa nama i ko god od njih da dođe ce biti solidno pojacanje...
e sad sto se plata tice nisu ni suarez i carroll dobili neke ogromne plate nego sasvim normalne prosjecne... a sto se tice lanetovih 120 hiljada sedmicno to je samo za prvu sezonu jer mu se kroz platu isplacuje sign up bonus...

znaci prvo sto treba je rijesiti se ovih igraca tipa lane i joe cole koji ne igraju a opteretili su budjet svojim platama... ja bi se njih rijesio po svaku cijenu. aquilanija i ne racunam kao naseg igraca... on je kao osoba nula bodova, sve je bivse klubove popljuvao... tako ce biti i sa juveom dok potpise za milan :D
Tačno, @fera, tačno. Upravo je to nova politika koja će krasiti ovaj klub u predstojeće vrijeme. Možda Suarez i Carroll jesu bili skupi, kada se gleda cijena plaćena Ajaxu i Newcastleu, ali su im plate sasvim normalne, možda čak i manje od onih koje mi otprilike očekujemo.
Sasvim je sigurno da će ovo ljeto, svi igrači koji imaju visoku platu, a ispodprosječne nastupe, biti prodani, i to je jedna od stvari za koje sam siguran da će se desiti...

Ne znam, mene malo brine Hendo. :)
Jeste on talentovan, i imao je sasvim pristojnu prvu sezonu za Sunderland, ali je cijena ipak previsoka. Ako jedan N'Zogbia, koji godinama igra konstantno dobro u Premiershipu, vrijedi oko 8 miliona, zašto se onda ne zalijepiti za njega, te biti uporan, a ne poletiti za prvim igračem koji odigra dobru sezonu? Što je još najgore, priča se da ga Kenny dovodi kako bi pokrio desnu stranu ( :? ). Ali hajde, duga je sezona, treba imati što širi kadar, tako da je svako pojačanje dobro. Povrijeđene igrače neko mora zamijeniti...
Greatness dies

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 04 jun 2011, 11:29

Han!$;Lfc je napisao/la:Lijepo lijepo, evo i danas smo potpisali nekoliko igrača :mrgreen:
Ja koliko znam samo je Marveaux potpisao...zar smo jos nekog potpisali ? ne bih rekao...

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 jun 2011, 11:40

ILoveLFC je napisao/la:
Han!$;Lfc je napisao/la:Lijepo lijepo, evo i danas smo potpisali nekoliko igrača :mrgreen:
Ja koliko znam samo je Marveaux potpisao...zar smo jos nekog potpisali ? ne bih rekao...
nije ni francuz jos potpisao niti ce dok se nasi ne uvjere da je sa njegovim zdravljem sve ok... ako se pokaze suprotno on moze da trazi drugi klub.
You are someone else I am still right here

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 04 jun 2011, 11:46

Pa eto, ovdje neki pricaju kako smo doveli Younga, Downinga, onog Hendersona...ali nismo jos nikog doveli.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 04 jun 2011, 11:47

ILoveLFC je napisao/la:Pa eto, ovdje neki pricaju kako smo doveli Younga, Downinga, onog Hendersona...ali nismo jos nikog doveli.
Mislim da je @Han!$;Lfc bio ironičan ovdje. ;) :mrgreen:
Greatness dies

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 04 jun 2011, 11:54

Bertrand je napisao/la:
ILoveLFC je napisao/la:Pa eto, ovdje neki pricaju kako smo doveli Younga, Downinga, onog Hendersona...ali nismo jos nikog doveli.
Mislim da je @Han!$;Lfc bio ironičan ovdje. ;) :mrgreen:
Mozda... :D
Ali eto, mnogi previse ozbiljno shvataju ove glupe traceve i spekulacije...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.