BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Crveni Barun
- Kontakt:
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
loše do boga loše 
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
a TV1 hebo komplet marketing,pola tekme u reklame
Ma odličan rezultat, kako igramo, dobar ovaj sudija čist gol njima poništi. Ovaj Ibričić seljak nikako ga nisam vidio, Spahić katastrofa, Džeko da li on uopšte zna da je napadač? Ne vjerovatno. Kaže onaj "stručnjak" Sušić pa nema šta da se branimo idemo po pobjedu, idemo k*rac, kao što je neko rekao žao mi je ovih naših navijča jedino
YOU'LL NEVER WALK ALONE
SRAMNA IGRA
Susic je postavio taktiku gdje idemo na kontre, a brzog igraca nemamo ni u veznom ni u napadu. Mujdza je odigrao kriminalno i direktno je kriv za dva gola. Spahicu probacuju kroz noge, isto tako i on je sa jaranom Kenom kriv za drugi gol. Cista katastrofa. Vidi se da su koristili pauzu u kaficima. Neka ih je stid. O najvecem flopu Premiershipa vise ne vrijedi trosit rijeci. Slava i alkohol udarili u glavu.
Susic je postavio taktiku gdje idemo na kontre, a brzog igraca nemamo ni u veznom ni u napadu. Mujdza je odigrao kriminalno i direktno je kriv za dva gola. Spahicu probacuju kroz noge, isto tako i on je sa jaranom Kenom kriv za drugi gol. Cista katastrofa. Vidi se da su koristili pauzu u kaficima. Neka ih je stid. O najvecem flopu Premiershipa vise ne vrijedi trosit rijeci. Slava i alkohol udarili u glavu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
naski ko na drogama sta je ovo
pu pu pu puElegant je napisao/la:Ja bi zamolio ove strucnjake sa foruma da ne pljuju po Susicu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pateticno. Jbt pa imamo Pjanica i Misimovica na terenu, a najvise pasova sto smo unizali su 2, i to kad je Misimovic nekog napuco u paksu pa mu se lopta vratila.
Safete hvala ti na ovoj sramoti od fudbala!
Safete hvala ti na ovoj sramoti od fudbala!
Neznam ko je gori , Komentator il momci na terenu ? 
Ovo je sramota, ja bi im sad tamo sankcije uveo, da se osjecaju ko zidovi pred Hitlerom.Sa vise zara igraju igraci Manchester City-a,ovo je strasno.Ne zna se ko je gori, mi ili Hrvatska ..
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Ej sramote majko mila, donji smo ovdje.. Primit cemo makar jos 2...
Kud dado 40Km za utakmicu s Albanijom **** ih led retardirani.. Pobijede jednu utakmicu i nafuraju se kao da su bogovi...
BTW
Ja bi sad ubacio Besica, Vedada i Stilica pa nek ide sve u pm.. I ovako nas nema nigdje...
Kud dado 40Km za utakmicu s Albanijom **** ih led retardirani.. Pobijede jednu utakmicu i nafuraju se kao da su bogovi...
BTW
Ja bi sad ubacio Besica, Vedada i Stilica pa nek ide sve u pm.. I ovako nas nema nigdje...
Elegant je napisao/la:Ja bi zamolio ove strucnjake sa foruma da ne pljuju po Susicu.
Vodi ga kuci
- Citizen-X
- Kontakt:
alo strucnjak nisam te prepozn'oElegant je napisao/la:Ja bi zamolio ove strucnjake sa foruma da ne pljuju po Susicu.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Znao sam, to je zato što nam se stanje u Savezu popravilo.
Komitet za normalizaciju NAPOLJE!
Komitet za normalizaciju NAPOLJE!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
E koji nas retardi vode ne mogu da vjerujem
Ja nisam ni znao da igra onaj Ibricic do 40. minute ...
Ja nisam ni znao da igra onaj Ibricic do 40. minute ...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ko sto je neko rek'o, igrati sa Misketom i Ibrom je igrati sa 9 igraca.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dobro je, ojačali smo vezni red ubacivanjem Ibričića.
Vezni red je kriv za 2. gol (mada su Spaha i Hasagić mogli bolje reagovati); nemoguće je onako ispasti, pa ne igramo protiv Barcelone, jbt.
Što je najžalosnije, sada će Medunjanin napustit igru, ući će Ibišević, a Senijad će odigrati na poziciji koju igra Medo i tako ćemo biti još gori. Nadam se da će se Haris oporaviti, a da će Senijad ostati u svlačionici, jer ovo što je on do sada pokaz'o je na nivou amatera.
Sve u svemu, igramo katastrofalno, nismo prilike stvorili, a Rumuni nas ubijaju tamo gdje smo "najjači" - naberu začas višak na boku tako što naprave budale od kompletnog veznog reda.
Što je najžalosnije, sada će Medunjanin napustit igru, ući će Ibišević, a Senijad će odigrati na poziciji koju igra Medo i tako ćemo biti još gori. Nadam se da će se Haris oporaviti, a da će Senijad ostati u svlačionici, jer ovo što je on do sada pokaz'o je na nivou amatera.
Sve u svemu, igramo katastrofalno, nismo prilike stvorili, a Rumuni nas ubijaju tamo gdje smo "najjači" - naberu začas višak na boku tako što naprave budale od kompletnog veznog reda.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sušiću nesposobni mentolu idi sa klupe..ova vic ekipa od Rumunije nas dere..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Doduse, imamo srece. Moglo je biti i 5:0yup je napisao/la:Kakva sreca? Ako nebi imali srece sad bi bilo 4:0.SamoZeljo je napisao/la:U Zenici smo imali i malo srece koju ovdje ocigledno nemamo.HOPLIT je napisao/la:Ovako je bilo i u Zenici, još uvijek sam siguran u tri boda.
Mi ovdje mozemo pobijediti samo na srecu, ali ono bas sa PUNO srece!
Licimo na San Marino!
Susicu konju kako te nije stid stavit 4 vezna igraca pa jadan koce u odbranu.kako mogu igrat zajedno Medunjanin,Misimovic,Pjanic i Ibricic.Mravca isamarat nakon utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.