Donnie Darko je napisao/la:ne sam safete. povedi i ibricica sa sobom.
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Jeste i ti ga prestani branit..jel tebi moguce da ista ekipa kompletna igra kao da si djecu pustio vani i to sve nakon njegovog dolaska..!!sajo10 je napisao/la:JEL VAM SUSIC KRIV STO DZEKO NEPOTRCI 2 PUTA ZA 45 MINUTA?! JEL VAM SUSIC KRIV STO MRAVAC I SPAHA IGRAJU KO DIJECA OD 12 GODINA?! PRESTANITE SRATI VISE!!!
Ibricic je poceo jer je u takmicarskoj formi kaze Pape 
Ja sm poslije POrtugala shvatio da mi ne možemo otići na veliko takmičenje. Tako da se više ne nerviram. Jednostavno kad igramo dobro nemamo sreće. Nije sport za nas Bosance!
FEDERER= KLOC
Gledam covjece al jel ti vidis 11 Safeta Susica na terenu?Cartman je napisao/la:Gledas li ti ovaj jad?Fozgen je napisao/la:A zasto?Cartman je napisao/la:Susicu, konju jedan, dadni ostavku i nikad se ne vracaj.
Jbga.
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Kriv je sto sastavi vezni red Medunjanin-Rahimic-Misimovic-Pjanic-Ibricic, nijedan jedini ne moze trcat. Kriv je sto forsira Mravca. Kriv je sto ne zna odbranu sastavit. Kriv je sto postene akcije nismo napravili otkad on vodi reku. Kriv je sto je otjerao Nadarevica, Jahica i Begovica iz vec katastrofalne odbrane. Kriv je sto nije u stanju motivisat igrace. Kriv je sto POJMA NEMA.sajo10 je napisao/la:JEL VAM SUSIC KRIV STO DZEKO NEPOTRCI 2 PUTA ZA 45 MINUTA?! JEL VAM SUSIC KRIV STO MRAVAC I SPAHA IGRAJU KO DIJECA OD 12 GODINA?! PRESTANITE SRATI VISE!!!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Evo 80-ti minut jedna jedina poluišansa Ibiševića .ŠTA REĆI????
Jos kad bi popili samar od Aljbanaca, mozda bi Sajo shvatio da nije za ovoga. Al bilo bi glupo okrivit samo njega za ovu katastrofu. Umjesto da nas pocaste pobjedom i proslave ukidanje suspeznije, oni brukaju ovu saku napacenog naroda. Nije se trebo zatvarat od pocetka, moro je Dzeki naredit da se vise krece i stvara pritisak, nemoze Rahim sam da pokriva greske odbrane i veznog reda...
Bgm ne znam, al znam jedno! Jos jedne kvalifikacije bez odlaska na zavrsnicu velikih takmicenja ...
Bgm ne znam, al znam jedno! Jos jedne kvalifikacije bez odlaska na zavrsnicu velikih takmicenja ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
krivo ti sto nije vedo poco ,,al evo ti ga sad!!yup je napisao/la:Ibricic je poceo jer je u takmicarskoj formi kaze Pape
ja cu samo reci Ciro vrati se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zadnja izmjena: Vrebac, dana/u 03 jun 2011, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
nixon_1976
- Kontakt:
Muslimovic na klupi Papac nije dobio poziv Begovic neznam dokle ce ovako ........... Ma bolje nam je nek nas suspenduju **** ga i ovako nam je isto makar se necu nervirat.
U zabludi je onaj ko misli da cemo se nakon ovoga plasirati na EP!
Fudbal je biznis i to moramo shvatit,Susuca krivit je totalna glupost,mislite da bi igranjem Ibisevica popravio nesto...
Ako cemo nekog krivit onda krivimo igrace,jer saveza vise nema
Ako cemo nekog krivit onda krivimo igrace,jer saveza vise nema
Pa nije ti ni ta losa hehehehdrH je napisao/la: Idi ti gledaj tenis nije fudbal za tebe!!!
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
- Goalgetter
- Kontakt:
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
loš je, nije kvalitet za reprezentaciju to je očito, ali on nije kriv, momak voli svoju zemlju i naravno da se odaziva, al kriv je onaj ko ga zove i ko ga stavlja u prvih 11 i nevidi da on tu ni po kojem kriteriju ne zaslužuje biti, sušić je jedini krivac za ovaj debakl, čovjek je trener u pokušaju, koje su to reference iza njega da zaslužuje da vodi našu selekciju?revoX. je napisao/la:MRAVAC:"Necu da igram!Nemam kvaliteta tele sam" a ne ovako da nas hebe
ja neznam nijednu, ako ko zna nek napiše
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
TRENUTNA TABELA [21:45 CET]
1 France 6 13
2 Belarus 6 9
3 Albania 5 8
4 Romania 6 8
5 Bosnia and Herzegovina 5 7
6 Luxembourg 6 1
1 France 6 13
2 Belarus 6 9
3 Albania 5 8
4 Romania 6 8
5 Bosnia and Herzegovina 5 7
6 Luxembourg 6 1
Šta ste se vi stvarno nadali nečemu u ovim kvalifikacijama? Pa realno, nemate ni potencijala...
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
Ajde ti malo prosetaj, previse si psovao Susica za veceras.Cartman je napisao/la:Kriv je sto sastavi vezni red Medunjanin-Rahimic-Misimovic-Pjanic-Ibricic, nijedan jedini ne moze trcat. Kriv je sto forsira Mravca. Kriv je sto ne zna odbranu sastavit. Kriv je sto postene akcije nismo napravili otkad on vodi reku. Kriv je sto je otjerao Nadarevica, Jahica i Begovica iz vec katastrofalne odbrane. Kriv je sto nije u stanju motivisat igrace. Kriv je sto POJMA NEMA.sajo10 je napisao/la:JEL VAM SUSIC KRIV STO DZEKO NEPOTRCI 2 PUTA ZA 45 MINUTA?! JEL VAM SUSIC KRIV STO MRAVAC I SPAHA IGRAJU KO DIJECA OD 12 GODINA?! PRESTANITE SRATI VISE!!!
Nije on kriv sto su igraci popadali - katastrofalno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Vrebac je napisao/la:krivo ti sto nije vedo poco ,,al evo ti ga sad!!yup je napisao/la:Ibricic je poceo jer je u takmicarskoj formi kaze Pape
ja cu samo reci Ciro vrati se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja cu samo se ovdje sloziti s tobom..katasrofa ovo veceras,od dzeke do mravca..
susic je poslozio ekipu, prpremio i motivis'o igrace... naravno da je on odgovoran za igru, koja je eto haman rezultirala porazom... ko bi drugi bio????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.