mah nije samo on vidis i sam katastrofa al bar da ga je izveo u 70-oj nemoze da dishe m9omak puko u prvom poluvremenutony-mortale je napisao/la:loš je, nije kvalitet za reprezentaciju to je očito, ali on nije kriv, momak voli svoju zemlju i naravno da se odaziva, al kriv je onaj ko ga zove i ko ga stavlja u prvih 11 i nevidi da on tu ni po kojem kriteriju ne zaslužuje biti, sušić je jedini krivac za ovaj debakl, čovjek je trener u pokušaju, koje su to reference iza njega da zaslužuje da vodi našu selekciju?revoX. je napisao/la:MRAVAC:"Necu da igram!Nemam kvaliteta tele sam" a ne ovako da nas hebe
ja neznam nijednu, ako ko zna nek napiše
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
HZ87
admirone je napisao/la:A ti si onaj sto nema reprezentaciju svoju ?Hemuli je napisao/la:Šta ste se vi stvarno nadali nečemu u ovim kvalifikacijama? Pa realno, nemate ni potencijala...![]()
I fightera Muslimovica od pocetka protiv albanaca obavezno
Zadnja izmjena: adnanhz, dana/u 03 jun 2011, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ovaj poraz ništa ne mjenja, da budem iskren prije kvalifikacija protiv Rumuna sam i računao kući pobjeda, vani poraz...
Inšallah pobijediti u sreijdu Albance i osamostaliti se na drugoj poziciji...
Joj šta promaši ovaj Ibišević, Lazare gdje si sad da se nekom nasmiješ
I ovaj Mravac definitivno nije za reprezentacije...
Inšallah pobijediti u sreijdu Albance i osamostaliti se na drugoj poziciji...
Joj šta promaši ovaj Ibišević, Lazare gdje si sad da se nekom nasmiješ
I ovaj Mravac definitivno nije za reprezentacije...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
sad krecu kalkulacije i konstrukcije dogadjaja, ako ovaj onog, onaj ovog, ako se poklopi ovdje, ondje...a bjelorusi otese 3 boda francuzima u parizu, pa sad ce i bod kod kuce kako je krenulo, albanci ne daju bodove kod kuce, a mi smo sretni ako izvucemo nerjeseno u gostima, a protiv francuza nemamo ni sta traziti...kao ni gruzija u splitu, ha ja!
samo se mi predamo prije nego sto krene! i upravo ovakva igra je cisti pokazatelj zelje i htijenja u utakmicama u kojim odlucimo da je i bod ko kuca!!!
samo se mi predamo prije nego sto krene! i upravo ovakva igra je cisti pokazatelj zelje i htijenja u utakmicama u kojim odlucimo da je i bod ko kuca!!!
- anonymousHD
- Kontakt:
Bio sam blizu, glasao sam za dva poraza. 
- marseille_unique
- Kontakt:
kako da nije susic kriv jasta je neg kriv i kad mu je to islo u jednoj utakmici mu islo i to je sve,,
imamo kvalitet ali nemamo htijenje i to me ubija, a susica postujem ali nije ziv cojk nema vatre treba ovjde barbarez ne znam tako mislim treba ovdje neko ko zna da potpali vatre da zar gori dugo
imamo kvalitet ali nemamo htijenje i to me ubija, a susica postujem ali nije ziv cojk nema vatre treba ovjde barbarez ne znam tako mislim treba ovdje neko ko zna da potpali vatre da zar gori dugo
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
susic naravno... i tad sam na ovoj istoj temi napisao da je on najzasluzniji za pobjedu.. samo ukupan score je 4:2 za rumune, sve ostalo je suplja....Fozgen je napisao/la:Haj dobro.amho je napisao/la:susic je poslozio ekipu, prpremio i motivis'o igrace... naravno da je on odgovoran za igru, koja je eto haman rezultirala porazom... ko bi drugi bio????
A ko ih je poslozio u Zenici i motivirao protiv ove iste Rumunije???
Ovako i nije lose,bar ovih zadnjih 10 min...
i hvala Keni na svemu veceras...
i hvala Keni na svemu veceras...
U zabludi su svi oni koji misle da mi imamo vrhunske igrace. Sve je to tanko. Ponekad odigramo nesto ali igraci su, treba to reci evropski prosjek.index_ je napisao/la:Dzeko pogledaj kako se trci i bori za Bosnu a ne kao ti stojis i cekas da te pogode... MUSLIMOVICA od prve minute protiv albanaca
Susic je odlucio da krene sa 5 veznih, ocigledno je pogrijesio, ali je na poluvremenu citao SS.ba pa vam je ispunio sve zelje u drugih 45 minuta.
Ja nista ne vidjeh od Ibisevica ( 1 sprint ) i Stilica u drugom poluvremenu.Muslimovic se barem bori. Nista bolje sa njima u drugom nego bez njih u prvom poluvremenu.
Nasi igraci i jesu malo bolji od Albanskih. Mozemo mi njih voljeti i dizati, ali treba nekad biti realan
FKS❤️1946
Vidim mnogo si se nadao prijatelju, znam i ja sam. Mnogo grešaka je napravio Pape pred i u toku ove utakmice. Sve je fulao, apsolutno sve... možda je imao dobru viziju, ali nije uradio ništa konkretno da sve to sprovede u djelo. Nikad neću prežaliti što Vedad nije počeo ovu utakmicu. Već sam pisao o tome koliko je Džeko nemoćan kad je sam u špicu, pa to mu se dešavalo i u Cityju, nema potrebe da se dešava i u reprezentaciji...VanBasten je napisao/la:ne mogu da vjerujem...ej moj Safete...
igrači ništa manje ne zaslužuju kritike... statični, bez ideje, očigledno su očekivali da im Rumuni spuste gaće s prvim zviždukom. Spahićeva najgora utamica od kad pamtim, dva su njegova gola...
Sreća pa imamo Kenu na golu..
E, u **** materinu..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
nixon_1976
- Kontakt:
Begovic,nadarevic,spahic lulic,papac ,pjanic salihovic,misimovic(ibricic)medunjanin ibisevic(dzeko, muslimovic ovo bi po meni bolje funkionisalo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Neka je Keno izdbriblao jednog

P.S Ako ce te Mravca pljuvati, onda morate i Spahica, jer su obadvojica (barem u ovoj tekmi) katastrofa
P.S Ako ce te Mravca pljuvati, onda morate i Spahica, jer su obadvojica (barem u ovoj tekmi) katastrofa
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 03 jun 2011, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Šta vam je sad Mravac kriv, Spahić je večeras bio kriminalan. Jedan od najgorih na terenu, sobzirom da nas je njegova loša procjena koštala dva gola.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
hahaah penal za rumune u zadnjoj sekundi
ŠLAG NA TORTU 
Edit: Brawo Keno jedini dobija prolaznu veceras i Muslim na borbenosti!
Edit: Brawo Keno jedini dobija prolaznu veceras i Muslim na borbenosti!
Zadnja izmjena: drH, dana/u 03 jun 2011, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda protiv Albanije i drugi smo! Ovaj poraz nece puno uticati na krajnji ishod kvalifikacija, nego meni je krivo zbog odnosa igraca prema drzavnom dresuLjepoje je napisao/la:TRENUTNA TABELA [21:45 CET]
1 France 6 13
2 Belarus 6 9
3 Albania 5 8
4 Romania 6 8
5 Bosnia and Herzegovina 5 7
6 Luxembourg 6 1
Da je Mujdža bio gdje je trebao sve bi bilo dobro kod prva dva golaVanBasten je napisao/la:Šta vam je sad Mravac kriv, Spahić je večeras bio kriminalan. Jedan od najgorih na terenu, sobzirom da nas je njegova loša procjena koštala dva gola.
Čelik Zenica 1945
- Goalgetter
- Kontakt:
KENO VOLIM TE !! 
Kako rutinski odbrani
Kako rutinski odbrani
Naravno da je kriv, ko bi bio drugi? Naravno i igraci snose odgovornost ali akav je to trener koji ne zna postaviti taktiku a pogotovo ne zna ih motivirati? Evo ja sam kriv, jel nam sad lakse? Jel tebi lakse? SAFETE KLOCU JEDAN!Barca u srcu je napisao/la:Tako je. Kada čitav kolektiv ne igra, kriv je selektor.amho je napisao/la:susic je poslozio ekipu, prpremio i motivis'o igrace... naravno da je on odgovoran za igru, koja je eto haman rezultirala porazom... ko bi drugi bio????
Zadnja izmjena: adnanM, dana/u 03 jun 2011, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nije on bezveze branio u najvećem klubu u državi!!!
Bravo, Keno!
Bravo, Keno!
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.