BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Još jednom se pokazalo koliko je limitiran Sušić u ključnim utakmicama čovjek nas ukopa stavio petoricu u vezu i stožinu u napad Dzeka koji je hodajuća katastrofa,,Mujdza,Mravac,Spahić, kukala im majka kloc do kloca rumuni su prolazili kako su htjeli Hasagić takođe reakcija 0 izlijetanja rak rana uvjek bila..neka i dalje Safet Sajo izbjegava pozvati Papca i Begovića ipak nismo mi Brazil da imamo 5 000 000 igrača na raspolaganju..moram se osvrnuti i na sami prenos utakmice TV1 počinje mi ličiti na Studio 99 gdje 24h idu reklame..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Sta seres ti ba, sta Dzeko nije kriv ?!?! Od Belgije nije vidio prema goluJaydoo82 je napisao/la:Nije vam Dzeko kriv, **** vas on, Kriv Je SUSIC, jer je postavio nikakvu taktiku i osamio Dzeku.
Nama je Željo svetinja jedina.
- ibrakadabra
- Kontakt:
pape bi rekao da imamo utakmicu manjeHan!$;Lfc je napisao/la:Kako je žalosno vidjeti sad tabelu samo je iza nas Luxemburg
da buraz ali mi jednu utakmicu odigramo odlično a u naredne 2 mrtvi. zaštoskyisthelimit je napisao/la:a gdje si bio kad smo pobjedili rumune .. na osnovu jedne lose utakmice donosite neki sud..eto mozemo bas sad sve do kraja pobjediti, ali vi ipak znate da smo losi...I Francuska je izgubila od bjelorusa kuci pa gdje su sad, a evo i sad 1-1 samo, a velesila..strucnjacitony-mortale je napisao/la:šta reći za utakmicu u kojoj izgubiš 3-0 i još ti golman bude najbolji igrač, ja ne želim da budemo drugi jer prvo u baražu koga god da dobijemo pušimo ga, a kad bi se nekim čudom plasirali na ep bili bi topovsko meso, ekipa za popravljanje gol razloke.
mi smo osrednja ekipica, par pojedinaca su ko malo kvalitetniji, trener nikakav, pa ništa četvrti šešir sve govori![]()
.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
imamo utakmicu manje, sa pobjedom protiv albanije smo na drugom mjestu ako se ne varam (ako francuzi dobiju bjelorusiju)Han!$;Lfc je napisao/la:Kako je žalosno vidjeti sad tabelu samo je iza nas Luxemburg
nije sve tako crno, ovu utakmicu što prije zaboraviti, i onda satrati albance
Teleći pogled
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ovo sto si napisao stoji 100%!!!!ek0 je napisao/la:Necu da pametujem ko valja, a ko ne, niti cu da analiziram utakmicu. Samo cu reci slijedece, dok se budu jeli cevapi i pili jegeri dan prije utakmice i dok im taktiku objasnjava Dino Beslic necemo vidjeti dalje od kvalifikacija.
SAMO BOD NAM OD NJIH FALI...TUZNA JE IGRA,TOTALNO LOSE
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovim postom treba zakljucat temu.Monolog je napisao/la:Nadam se da ću 'ladne glave napisati ovaj post (trudiću se da ne budem vulgaran). Kad sam vidio Senijada u prvoj postavi, te samog Džeku u napadu, pretpostavio sam da ćemo na terenu biti nikakvi. Senijad sigurno NE MOŽE biti u reprezentaciji, te mi nikako nije jasno kako on uopće dobija poziv, a da ne govorim o tome kako je moguće da on igra u 1. postavi. Džeko sam u napadu ne može ništa? Ibišević je osoba koja konstantno vrši presing na protivničku odbranu, te koja odvlači pažnju odbrambenih igrača, a tako se stvara dodatni prostor za Edina. Jbt, šta je Pape uradio ovim? Dobio je odsječenog Džeku, a Senijada sam primijetio samo kada se u 1. poluvremenu zabio u četvoricu igrača Rumunije. Dakako, izgubio je loptu tada.
Odbrana je bila katastrofalna. Nadam se da niko nije došao sa ozbiljnim namjerama od scouta nekog boljeg tima povodom igrača iz naše zadnje linije. Spahić je bio najslabiji od njih. Slabo postavljanje, nekoliko kriminalnih grešaka i rezultat smo mogli vidjeti na semaforu. Mujdža također loš; prva 2 gola su pala nakon ubacivanja sa njegove strane. Dakle, njegovo je bilo da se povlači do gol linije i dopušta protivniku da mirno ubaci loptu u peterac?Lulić je danas bio izuzetno loš. Da stvar bude gora, napravio je i penal, no Keno je odbranio isti. Helem, ni Mravac ne može dobiti prolaznu ocjenu (a i kako bi), al' ova gore trojica su bila duplo gora od njega. No, ipak, njima ćemo oprostiti, a Mravcu ćemo reći zbogom iz reprezentacije. Jbg.
Keno je danas bio najbolji. Ma koliko ja mislio da je Begović bolji od njega (i jeste), danas nas je Keno spasio blamaže. Moglo je sigurno biti još golova u našoj mreži, no imali smo njega raspoloženog.
Vezni red nije postojao. Kod 2. gola smo ispali kao da smo igrali protiv Barcelone. Tako brzo su Rumuni napravili višak (Pjanić, Misimović, Ibričić, Medunjanin i Rahimić) i gurnuli loptu na naš desni bok. Dajte, pa tada su naši izgledali k'o amateri. AMATERI! Stvarno nikome ne bih dao prolaznu ocjenu. Nikome. No, u svemu ovome, opet je Rahimić i dobro izgled'o (lažem, Pjana je jednom dobro reagov'o u odbrani kada je u 1. poluvremenu odlično ukliz'o). Ostalo je sve katastrofa.
Džeko? Nekoliko puta je dobro umirio loptu i to je to. Dobro je pa je dodao loptu Misketu kod onog opravdano poništenog gola, no ostatak ništa. Slaba, blijeda i nikakva partija. Onakve je pružao u City-ju.
Muslimović - kada sam ga vidio kako napada u 88. minuti i kako yebe majku onom Rumunu i trči k'o pravi pit bull, zapitao sam se zašto to radi?! Ovaj lik ne zaslužuje da mu oni gore budu saigrači. Ne zaslužuje. Iako je non-stop povrijeđen, iako je češće u bolnici negoli na terenu, on pokazuje kako se treba igrati za repku. Gini, gini i samo gini.
Ibišević se, recimo, obruk'o prilikom onog šuta. Možemo li mu zamjeriti? Naravno da ne. Čovjek trči te ne misli stati. On je taj koji mora igrati od 1. minute. Mora. Al', ipak gospodin koji je smislio ovu taktiku i uništio svaku nadu u dobar rezultat je odlučio pojačati vezni red (citiram njega), ubacivši Senijada.Šta je taj čovjek uradio? Ništa, ništa, ništa.
Pravi poraz Safeta Sušića. Pravi. Postavka igre, uigranost, motivisanje igrača. Sve je ovo nula. Nema smisla sada govoriti kako su igrači krivi. Ok, nisu bezgrešni, al' trener uvijek odgovara za svoje postupke. On je imao večeras nekoliko propusta i možemo reći da smo čak dobro i prošli.
Ništa, sada se okrenimo Albaniji, možda i pobijedimo kojim slučajem, al' ovakvom igrom mi ne možemo i ne smijemo biti zadovoljni. Ovo je sramota. Sramota.
Pape,![]()
![]()
![]()
![]()
kani se vođenja ekipe.
Potpis !
Do srijede...Han!$;Lfc je napisao/la:Kako je žalosno vidjeti sad tabelu samo je iza nas Luxemburg
- NoName
- Kontakt:
Kako ne spomene? Pročitaj malo temu pa ćeš vidjeti da nas ima podosta, s tim da te korigujem: Nikada nas nije ni išlo s njim, osim utakmice u Zenici protiv Rumunije. Ovo ostalo je katastrofa, Francuska, Albanija, Rumunija noćas... Ali ne vrijedi raspravljati, ja bih volio da je drugačije, ali dok je on na klupi nema ništa od toga.Elegant je napisao/la:Pusti ove strucnjake, svi znate udariti po Papetu kad ne ide.Fozgen je napisao/la:Haj dobro.amho je napisao/la:susic je poslozio ekipu, prpremio i motivis'o igrace... naravno da je on odgovoran za igru, koja je eto haman rezultirala porazom... ko bi drugi bio????
A ko ih je poslozio u Zenici i motivirao protiv ove iste Rumunije???
A kada ide niko ga ne spomene.
Kakav je on selektor? Neko spomenu reference, fakat, da li je potrebno imati neke reference da bi se postalo selektor ove države? Niti je nešto igrao za nas, niti je koga tupavo trenirao... Ne vrijedi pričati....
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
potpis za sve osim za lulica... cini mi se da je miske skrivio penal!!!Monolog je napisao/la:Nadam se da ću 'ladne glave napisati ovaj post (trudiću se da ne budem vulgaran). Kad sam vidio Senijada u prvoj postavi, te samog Džeku u napadu, pretpostavio sam da ćemo na terenu biti nikakvi. Senijad sigurno NE MOŽE biti u reprezentaciji, te mi nikako nije jasno kako on uopće dobija poziv, a da ne govorim o tome kako je moguće da on igra u 1. postavi. Džeko sam u napadu ne može ništa? Ibišević je osoba koja konstantno vrši presing na protivničku odbranu, te koja odvlači pažnju odbrambenih igrača, a tako se stvara dodatni prostor za Edina. Jbt, šta je Pape uradio ovim? Dobio je odsječenog Džeku, a Senijada sam primijetio samo kada se u 1. poluvremenu zabio u četvoricu igrača Rumunije. Dakako, izgubio je loptu tada.
Odbrana je bila katastrofalna. Nadam se da niko nije došao sa ozbiljnim namjerama od scouta nekog boljeg tima povodom igrača iz naše zadnje linije. Spahić je bio najslabiji od njih. Slabo postavljanje, nekoliko kriminalnih grešaka i rezultat smo mogli vidjeti na semaforu. Mujdža također loš; prva 2 gola su pala nakon ubacivanja sa njegove strane. Dakle, njegovo je bilo da se povlači do gol linije i dopušta protivniku da mirno ubaci loptu u peterac?Lulić je danas bio izuzetno loš. Da stvar bude gora, napravio je i penal, no Keno je odbranio isti. Helem, ni Mravac ne može dobiti prolaznu ocjenu (a i kako bi), al' ova gore trojica su bila duplo gora od njega. No, ipak, njima ćemo oprostiti, a Mravcu ćemo reći zbogom iz reprezentacije. Jbg.
Keno je danas bio najbolji. Ma koliko ja mislio da je Begović bolji od njega (i jeste), danas nas je Keno spasio blamaže. Moglo je sigurno biti još golova u našoj mreži, no imali smo njega raspoloženog.
Vezni red nije postojao. Kod 2. gola smo ispali kao da smo igrali protiv Barcelone. Tako brzo su Rumuni napravili višak (Pjanić, Misimović, Ibričić, Medunjanin i Rahimić) i gurnuli loptu na naš desni bok. Dajte, pa tada su naši izgledali k'o amateri. AMATERI! Stvarno nikome ne bih dao prolaznu ocjenu. Nikome. No, u svemu ovome, opet je Rahimić i dobro izgled'o (lažem, Pjana je jednom dobro reagov'o u odbrani kada je u 1. poluvremenu odlično ukliz'o). Ostalo je sve katastrofa.
Džeko? Nekoliko puta je dobro umirio loptu i to je to. Dobro je pa je dodao loptu Misketu kod onog opravdano poništenog gola, no ostatak ništa. Slaba, blijeda i nikakva partija. Onakve je pružao u City-ju.
Muslimović - kada sam ga vidio kako napada u 88. minuti i kako yebe majku onom Rumunu i trči k'o pravi pit bull, zapitao sam se zašto to radi?! Ovaj lik ne zaslužuje da mu oni gore budu saigrači. Ne zaslužuje. Iako je non-stop povrijeđen, iako je češće u bolnici negoli na terenu, on pokazuje kako se treba igrati za repku. Gini, gini i samo gini.
Ibišević se, recimo, obruk'o prilikom onog šuta. Možemo li mu zamjeriti? Naravno da ne. Čovjek trči te ne misli stati. On je taj koji mora igrati od 1. minute. Mora. Al', ipak gospodin koji je smislio ovu taktiku i uništio svaku nadu u dobar rezultat je odlučio pojačati vezni red (citiram njega), ubacivši Senijada.Šta je taj čovjek uradio? Ništa, ništa, ništa.
Pravi poraz Safeta Sušića. Pravi. Postavka igre, uigranost, motivisanje igrača. Sve je ovo nula. Nema smisla sada govoriti kako su igrači krivi. Ok, nisu bezgrešni, al' trener uvijek odgovara za svoje postupke. On je imao večeras nekoliko propusta i možemo reći da smo čak dobro i prošli.
Ništa, sada se okrenimo Albaniji, možda i pobijedimo kojim slučajem, al' ovakvom igrom mi ne možemo i ne smijemo biti zadovoljni. Ovo je sramota. Sramota.
Pape,![]()
![]()
![]()
![]()
kani se vođenja ekipe.
Nazalost bio sam u pravu.Ne znam zasto imam neki osecaj da BIH ovo nece uzeti.
Uspeo sam i da pogodim anketu sa po jednom pobedom.
Ali kakva fudbalska lekcija Rumuna.
Lucescu je u svome prezivljavanju izveo ono sto je najbolje imao u ovome trenutku,mnogo otkaza ga je zadesilo pred ovaj mec,pa su se sa razlogom Rumuni pribojavali ovoga meca,ispostavice se neopravdano.
Sa druge strane sramotno izdanje,ne mogu da se setim da se nekada losije odigrao mec,pa cak i u onome mecu protiv Spanije kada vas je Spanija nabila izgledalo je to bolje.Osim Hasagica mislim da ne moze neko da dobije prolaznu ocenu,pogotovo zadnji deo tima,koji su izgledali kao moji ortaci kada su neizanteresovani na terminu.Mnogo losih intervencija,posebice Mravac,ne mogu se setiti da je dobio duel,vezni red nije povezao dva pasa,a Dzeko totalno odsecen sto je i uzrokovalo ovakvim rezultatom.Sva tri gola koja su primljena bila su na gresku odbrane,a moglo je biti i jos toliko da su imali bar malo vise koncentracije u napadu Rumuni.
Ostaje da se ovo lepo razmisli,proceni situacija,i pokusa pobediti Albanija.Kazem pokusa jer i pored kvaliteta na strani BIH nije se lako vratiti nakon ovog debakla i od igre i od rezultata,koji nakon prikazanog jos i lepo izgleda.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
MA dobro, imamo još realne šanse za plasman...imamo i utakmicu manje...naravno ako pobjedimo Albaniju...Ništa još nije gotovo. Ostaje žal što smo propustili šansu, još ako tsne ovaj remi u MInsku, da istaknemo kandidaturu za prvo mjesto i izbacimo Rumune iz igre.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Zato što jedva igra i u svom klubu...Han!$;Lfc je napisao/la:Zašto ne igra Nadarević ?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- skyisthelimit
tony-mortale je napisao/la: al francuska je izgubila 1-0 u utakmici u kojoj je imala 143 šuta na gol, a bjelorusija jedan jedini, a nas su ljudi trebali nasuti do čepa, e tako se nešto ne smije desiti ekipi koja želi ići na EP, nije stvar u porazu nego načinu na koji smo izgubili, ponavljam nismo vrhunska ekipa, ma ni blizu, već čisto osrednja i ni po čem ne zaslužujemo evropsko da igramo, naravno da ću se ja nadati i navijati i dalje, ali realno nemožemo u ukrainu i poljsku
pa u nasoj grupi samo je Francuska velika ekipa..Mi i ostali smo osrednji, e sad ako mi ne zasluzujemo jel to zasluzuju rumuni- 1 utakmicu odigrali kako treba i to veceras protiv nas, smjesni albanci ili cak bjelorusi da su bolji od nas nema sanse
15.10 - 15.06 ...
- ibrakadabra
- Kontakt:
90+
austrija-njemacka 1-2 gomes
austrija-njemacka 1-2 gomes
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ne zaslužuju, al mi ne zaslužujemo pogotovo, jbg drugo mjesto ne vodi na ep, a iz naše grupe će samo francuzi zitigu ukrainke na prvenstvu to je sigurica, svi ostali nemogu proći baraž koji će opet naravno biti poludirigovanskyisthelimit je napisao/la:tony-mortale je napisao/la: al francuska je izgubila 1-0 u utakmici u kojoj je imala 143 šuta na gol, a bjelorusija jedan jedini, a nas su ljudi trebali nasuti do čepa, e tako se nešto ne smije desiti ekipi koja želi ići na EP, nije stvar u porazu nego načinu na koji smo izgubili, ponavljam nismo vrhunska ekipa, ma ni blizu, već čisto osrednja i ni po čem ne zaslužujemo evropsko da igramo, naravno da ću se ja nadati i navijati i dalje, ali realno nemožemo u ukrainu i poljsku
pa u nasoj grupi samo je Francuska velika ekipa..Mi i ostali smo osrednji, e sad ako mi ne zasluzujemo jel to zasluzuju rumuni- 1 utakmicu odigrali kako treba i to veceras protiv nas, smjesni albanci ili cak bjelorusi da su bolji od nas nema sanse
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Ovu utakmicu nikada necemo zaboraviti,a selektor i igraci u utorak imaju sansu da iole osvjetlaju obraz.Suvisno je govoriti o danasnjoj utakmici,jer cemo ici iz krajnosti u krajnos,iz rasprave u raspravu -svađu.Ne gubimo nadu(svi mi istinski Bosanci i Hercegovci)koji volimo fudbal.Albaniju mozemo pobijediti iako je atmosfera znatno narusena.Jos uvijek nista nije izgubljeno,Albanija mora pasti u Zenici ukoliko se zelimo domoci prvog mjesta.
Zadnja izmjena: ZEno.T., dana/u 03 jun 2011, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
12.9.2009.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.