BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Bice bolje protiv albanije , Lulic se najvise borio ,
Ibricic FAIL !
Ibricic FAIL !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Mozda bi malo moglo da se smanji podcenjivanje ostalih ekipa i preuvelicavanje igre i velicine BIH posebice nakon ovoga veceras,jer ce ti svaki sledeci kiks lakse pasti ako realno sagledas stvari.skyisthelimit je napisao/la:tony-mortale je napisao/la: al francuska je izgubila 1-0 u utakmici u kojoj je imala 143 šuta na gol, a bjelorusija jedan jedini, a nas su ljudi trebali nasuti do čepa, e tako se nešto ne smije desiti ekipi koja želi ići na EP, nije stvar u porazu nego načinu na koji smo izgubili, ponavljam nismo vrhunska ekipa, ma ni blizu, već čisto osrednja i ni po čem ne zaslužujemo evropsko da igramo, naravno da ću se ja nadati i navijati i dalje, ali realno nemožemo u ukrainu i poljsku
pa u nasoj grupi samo je Francuska velika ekipa..Mi i ostali smo osrednji, e sad ako mi ne zasluzujemo jel to zasluzuju rumuni- 1 utakmicu odigrali kako treba i to veceras protiv nas, smjesni albanci ili cak bjelorusi da su bolji od nas nema sanse
Ja sam odmah posle izvalcenja grupa rekao da su Belorusi verovatno najteze gostovanje BIH u ovoj grupi i i dalje mislim tako.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Blagoje Bratić
Ovaj Sušić pojma nema stvarno spustiše nas na zemlju ljudi,ovi se naši odbijaju ko balerine Rumunji tvrdi jaki,igraju ljudi lopte postavka igre katastrofa,taktika 0 e moj Sušiću,ali eto ako dobijemo Albaniju opet će nam biti dobar takvi smo mi 
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Eh ....
Hasagic - svaka cast, vrijedis zlata za ovakvu ekipu.
Mravac - ti ako se prodas u Spaniju kao sto si najavio, ja vise utakmice u zivotu pogledati necu, za tebe je Kerla Jap Staam.
Spahic - mu.da i borbenost za 10, ali Spaha dragi to ne pobjedjuje da se razumijemo, nije na odmet nekad i uzeti loptu.
Lulic - Srednja zalost, nesto pokusavao, ali vidi se da nije u formi ...
Mujdza - sve isto ko za Lulica samo mozda nijansu cak i slabiji ..
Rahimic - ne moze nam igrac od 35 godina igrati na najbitnijoj poziciji u ekipi i jos nema u citavoj sezoni 90 minuta. Pape svaka cast !
Medunjanin - nista..
Ibricic - ne znam ko njega vise gura u ovu reprezentaciju, to isti igrac nije kao onaj sto je bio u Hajduku, stagnira nam citav vezni red zbog njega ..
Misimovic - Smrsaj deba, onaj start u 90. minuti je krvnicki s dvije noge, pametnjakovic.. Podsjeca me na Zebu malo, gubi se u vaznim utakmicama
samo sto bi i Zeba vcrs bolje odigrao.
Pjanic - ne igra u svom klubu, kako ce tek ovdje igrati ..
Dzeko - pitamo se sto li ga ne ide u City-u, sigurno sto su Silva i Tevez sebicni pa mu ne daju loptu, jadnicak. E pa vjerovatno onda, po toj logici, imamo i mi bosanskog Silvu i Teveza
Stilic - premalo igrao da bilo sta kazem ..
Muslimovic - Ima volje i zelje ali ne zna
Ibisevic - ovakav bi bio Lazi izmjena u Zelji
frajer po golu ne zna osutati
Pape - "heroj"
idi majke ti spasi nas !
MA BITI CE OVO SVICARSKA, BITI CE ZEMLJA SNOVA !!
Mravac - ti ako se prodas u Spaniju kao sto si najavio, ja vise utakmice u zivotu pogledati necu, za tebe je Kerla Jap Staam.
Spahic - mu.da i borbenost za 10, ali Spaha dragi to ne pobjedjuje da se razumijemo, nije na odmet nekad i uzeti loptu.
Rahimic - ne moze nam igrac od 35 godina igrati na najbitnijoj poziciji u ekipi i jos nema u citavoj sezoni 90 minuta. Pape svaka cast !
Medunjanin - nista..
Ibricic - ne znam ko njega vise gura u ovu reprezentaciju, to isti igrac nije kao onaj sto je bio u Hajduku, stagnira nam citav vezni red zbog njega ..
Misimovic - Smrsaj deba, onaj start u 90. minuti je krvnicki s dvije noge, pametnjakovic.. Podsjeca me na Zebu malo, gubi se u vaznim utakmicama
Pjanic - ne igra u svom klubu, kako ce tek ovdje igrati ..
Dzeko - pitamo se sto li ga ne ide u City-u, sigurno sto su Silva i Tevez sebicni pa mu ne daju loptu, jadnicak. E pa vjerovatno onda, po toj logici, imamo i mi bosanskog Silvu i Teveza
Muslimovic - Ima volje i zelje ali ne zna
Ibisevic - ovakav bi bio Lazi izmjena u Zelji
Pape - "heroj"
Nama je Željo svetinja jedina.
Zaj.ebi ovo, lafo zvijezde,tehničari,nogometni znalci,ja večeras ni jednog takvog nisam vidio,.Prije svega,kakva je ovo taktika bila,nismo se branili,a Bogami nismo ni napadali,.pojačan vezni red a igrali nabij pa šta ispadne,.Rumuni su nam veceras održali čas fudbala,ali i pokazali kako se igra i bori za državni dres,.Dzeko,više je Muslimovic pretrcao za svojih 25 minuta,Misimovic,hvala ti lave za sve,al s ovakvim igrama nisi ti podoban ni za San Marino.,Pjanic,momak se trudio,ostavio srce na terenu,ali je večeras izgubio razum,a to je ono najjace kod njega,.Rahimic,ne zamjerim covjeku,ne igra skoro citavu sezonu,nema kondicije,prestario,.Mujdza,Lulic,oni nisu ni igrali po bokovima,.Spahic,Mravac,a da ih vidi babo,kako su se veceras obrukali,.Ibricic,jeli taj igrao veceras?
Mnogima smo trn u oku,ali Bosne je uvijek bilo i bice,.cigani neka puše racku,.BHF respect..
Mnogima smo trn u oku,ali Bosne je uvijek bilo i bice,.cigani neka puše racku,.BHF respect..
Jedan od,po meni,najiskrenijih komentara koje sam dosad procitao u vezi ove utakmice.
Citiram:
"O kvaliteti bosanske reprezentacije dovoljno govori cinjenica da su je potopili osudjeni narkoman i grijac klupe iz Stuttgarta."
Citiram:
"O kvaliteti bosanske reprezentacije dovoljno govori cinjenica da su je potopili osudjeni narkoman i grijac klupe iz Stuttgarta."
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
-
deni_m1312
- Kontakt:
tugaaa
ovo veceras je spoj pogresne postavke trenera i neshvatljive nonsalancije igraca,pogotovo u 2. poluvremenu...moglo bi se reci svasta o svakome,pogotovo o pristupu (osim Muslimovica i mozda Pjanica kojima je,cini se,jedino bil stalo do rezultata ) ali najgori je Mravac ,lik ne pravi velike greske ali opet najgori,jednostavno nema kvalitet.
nadati se sto prije povratku Papca,zamijeniti mravca sa koliko toliko boljim Nadarevicem i povratak Jahica.
ovo veceras je spoj pogresne postavke trenera i neshvatljive nonsalancije igraca,pogotovo u 2. poluvremenu...moglo bi se reci svasta o svakome,pogotovo o pristupu (osim Muslimovica i mozda Pjanica kojima je,cini se,jedino bil stalo do rezultata ) ali najgori je Mravac ,lik ne pravi velike greske ali opet najgori,jednostavno nema kvalitet.
nadati se sto prije povratku Papca,zamijeniti mravca sa koliko toliko boljim Nadarevicem i povratak Jahica.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Luda je ovo grupa, biće tu još krvi. Još ako francuzi ne uzmu bjelorusiju (1:1 trenutno) nije ni njima prvo mjesto sigurno
- neutralan__
- Kontakt:
Sasvim zasluzena pobjeda Rumunije.Ko kaze da nije trebalo biti najmanje 3:0 on nema pojma o fudbalu.
Rasturili su nas u svim segmentima igre.
Ibricic najgori,dobije priliku od 1. minute i zakaze,isto tako i Rahimic je bio los.A ako cemo tako niko nije zasluzio prolaznu ocjenu osim Hasagica.Hasagic i treba da brani,ako ovo nije dovoljno onda ne znam sta je.
Ne treba gubiti nadu,treba igrati i dalje i nadati se barazu.
A Rumuni jos jednom pokazuju da su cigani,neka ih bude sramota,steta sto nema jos jedna utakmica u Zenici da im jeb.emo mamu.Na kraju cemo samo mi biti gubitnici,jer ce one stolice nas savez platiti,a oni nece dobiti kaznu.
VOLIM TE BOSNO!
Rasturili su nas u svim segmentima igre.
Ibricic najgori,dobije priliku od 1. minute i zakaze,isto tako i Rahimic je bio los.A ako cemo tako niko nije zasluzio prolaznu ocjenu osim Hasagica.Hasagic i treba da brani,ako ovo nije dovoljno onda ne znam sta je.
Ne treba gubiti nadu,treba igrati i dalje i nadati se barazu.
A Rumuni jos jednom pokazuju da su cigani,neka ih bude sramota,steta sto nema jos jedna utakmica u Zenici da im jeb.emo mamu.Na kraju cemo samo mi biti gubitnici,jer ce one stolice nas savez platiti,a oni nece dobiti kaznu.
VOLIM TE BOSNO!
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Gledam BLR -FRA,1-1,ok Francuzi su bolji ,i po meni mislim da ce se borit za drugo mjesto...
Veceras osim Kene nismo imali igraca,malo je Zlaja i Vedo popravili ,no bit ce da je kasno bilo...
Gubili smo 2-0 na poluvremenu i nije Sajo trebao kalkulisat,opet on je taj koji odlucuje...
81 min,i dalje 1-1 u Minsku
Veceras osim Kene nismo imali igraca,malo je Zlaja i Vedo popravili ,no bit ce da je kasno bilo...
Gubili smo 2-0 na poluvremenu i nije Sajo trebao kalkulisat,opet on je taj koji odlucuje...
81 min,i dalje 1-1 u Minsku
hajde bgt ne seri promašio jednu šansu a i sve da je pogodio ništa se nebi promjeniloVasa Ladacki je napisao/la:Eh ....
Medunjanin - nista..
Misimovic - Smrsaj deba, onaj start u 90. minuti je krvnicki s dvije noge, pametnjakovic.. Podsjeca me na Zebu malo, gubi se u vaznim utakmicamasamo sto bi i Zeba vcrs bolje odigrao.
Pjanic - ne igra u svom klubu, kako ce tek ovdje igrati ..![]()
Dzeko - pitamo se sto li ga ne ide u City-u, sigurno sto su Silva i Tevez sebicni pa mu ne daju loptu, jadnicak. E pa vjerovatno onda, po toj logici, imamo i mi bosanskog Silvu i Teveza![]()
![]()
Muslimovic - Ima volje i zelje ali ne zna![]()
Ibisevic - ovakav bi bio Lazi izmjena u Zeljifrajer po golu ne zna osutati
Pape - "heroj"![]()
![]()
![]()
idi majke ti spasi nas !
.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
to je to, a nismo imali ozljeđenih igrača, znači boljih nemamo i pobjede nas anonimci iz rumunije, al hajd što su pobjedili al što su nas ubili igrom malo je reći, barsa ove sezone nikog nije ovako igrom nadigrala koliko su nas rumunji noćas, znači raspad sistemaKeenan.- je napisao/la:Jedan od,po meni,najiskrenijih komentara koje sam dosad procitao u vezi ove utakmice.
Citiram:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Ma da su se trudili barem... pa i da su 5 komada primili ne bi mi krivo bilo..al nakav pristup i hebeni mentalitet...ma Avdo Avdic kralj 
JAO kad bude "Evropa" na eurosportu vcrs pregled gledala sramota prava
Zadnja izmjena: revoX., dana/u 03 jun 2011, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
HZ87
nije problem poraz veceras, problem je sto cemo ako pobijedimo albaniju slucajno u utorak, bjeloruse docekat' kao i rumune veceras... puni sebe s unaprijed dobijenom utakmicom... pristup je kljucan... i igri i protivniku... tu najvecu odgovornost snosi susic s parolom 'lako cemo, bolji smo na papiru'... nakon vecerasnje utkmice sam protiv susica kao selektora... svak mu cast kao igracu, ali s ovom ekipom bi drugi nama dostupni treneri izvukli puno vise...
- Barca u srcu
- Kontakt:
Ljudi, prije nekoliko minuta su nas Rumuni fino spustili na zemlju. Nemojte opet da odlazimo na Euro, prije same utakmice sa Albanijom. Do kraja ćemo valjda dobiti Albaniju i Bjelorusiju ovdje, i Luxemburg, one 2 sa Francuzima i Bjelorusima tamo gubimo. Da li će to biti dovoljno za baraž, ne znam. Ako i prođemo u baraž, ispadamo 100%, jer smo pošteno izgubili od, realno, slabe reprezentacije iz 2. šešira. Mogu nas u baražu zapasti samo jače reprezentacije, koje nećemo pobijediti ni tamo ni ovdje. Nadam se pobjedi protiv Albanije, ali ovakvom igrom i zalaganjem, teško. I samo da napomenem, Pape odlazi.
Ovo najvise boliarmin dju je napisao/la:Ma da su se trudili barem... pa i da su 5 komada primili ne bi mi krivo bilo..al nakav pristup i hebeni mentalitet...ma Avdo Avdic kralj
Odbrana u rangu san marina i malte, iskreno recen, bez pretjeravanja...nema sanse da se pobjedi ozbiljnija ekipa!!! Dok se to ne promjeni nema EP
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
hajde bgt ne seri promašio jednu šansu a i sve da je pogodio ništa se nebi promjenilo[/qucatalonia je napisao/la:Vasa Ladacki je napisao/la:Eh ....
Medunjanin - nista..
Misimovic - Smrsaj deba, onaj start u 90. minuti je krvnicki s dvije noge, pametnjakovic.. Podsjeca me na Zebu malo, gubi se u vaznim utakmicamasamo sto bi i Zeba vcrs bolje odigrao.
Pjanic - ne igra u svom klubu, kako ce tek ovdje igrati ..![]()
Dzeko - pitamo se sto li ga ne ide u City-u, sigurno sto su Silva i Tevez sebicni pa mu ne daju loptu, jadnicak. E pa vjerovatno onda, po toj logici, imamo i mi bosanskog Silvu i Teveza![]()
![]()
Muslimovic - Ima volje i zelje ali ne zna![]()
Ibisevic - ovakav bi bio Lazi izmjena u Zeljifrajer po golu ne zna osutati
Pape - "heroj"![]()
![]()
![]()
idi majke ti spasi nas !
Moja nepostojeca zemljo, da je jedna sansa pa bi mu ja i oprostio, ali vjerovatno ne gledas Hoffenheim, al` nebitno svakako ..
Nama je Željo svetinja jedina.
Ma mi smo sami seeb pobjedili, s ovakvim pristupom igri, mi večeras ni Luksembugr ne bi mogli dobiti
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.