BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

NoName
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la NoName » 03 jun 2011, 22:35

Bjelorusija je pobjedila Francusku u Parizu i sada drže 1:1, dok je nas ta Francuska rastavila na proste faktore.
Albanija uzme bod u Rumuniji, a nas Rumunija rastavila na proste faktore.

Pojedinačni kvalitet naše ekipe je odmah iza Francuske, ali ovako kao zbir, katastrofa. Onaj bljesak iz Zenice ću zanemariti, jedino ako UEFA/FIFA nam dozvole da i gostujuće utakmice igramo na B. Polju.

Katastrofa, za koju je isključivo zaslužan Sušić. Taj čovjek ne zna posložiti ekipu, nema autoritet među igračima, posvađao se sa mnogim, prije njega, standardnim reprezentativcima. Pametuje bezveze a pojma nema.

Rekao sam davno: Kafanu ili čevabdžinicu neka sebi otvara a za selektora on nije.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 03 jun 2011, 22:35

Trener Galatasaraya Fatih Terim večeras je ovdje u Bukureštu, pretpostavlja se zbog Emira Spahića, a uz dosta muke SportSport.ba je došao do legendarnog turskog trenera.

Imas spaha da se proda u Bugsaş Spor

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 03 jun 2011, 22:35

Hasagic-Bravo macko,
Mujdza-Ko terasa ogranicen.
Lulic-Cinjenica da lik stoji na liniji a onaj torje skoro u 16 dovoljno govori. Jos on hladno i lagano trci. To je bilo kod 3. gola. Samo onaj Marica nije dodao al je zato sam zabiberio. Kritican iako je proslu najbolji bio,
Spahic-vise kecer nego igrac. Ispada ko iz tramvaja.
Mravac- :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Rahimic-covjek ima 40 godina i najvise pretrci. Skidam kapu.
Pjanic-nalozio se na Xavia. Ocigledno gledao finale LP pa ga ponijelo.
Ibricic- :lol: :lol: :lol: :lol:
Dzeko-Nece covjek jbg. Ima tu krivice i veznog reda sto nema lopti al ni on sam nece. Razmislja gdje ce zvajznut koju pivu.
Muslim-Imao zicer morao zabit. Al svidja mi se njegov temperament i trebao bi igrati.
Ibisevic-covjek poslije one kobne povrede nikakav. Treba zabraniti da dolazi u dodir sa bilo kojim loptastim tijelom pocevsi od klikera pa do fudbalske lopte.
Stilic-Toliko izvikan da treba dobit sansu i los. Doduse imao dobro proigravanje za ovog iznad al sta ces.
I na karaju najgori ZVJEZDAN MISIMOVIC- momku,covjeku ili mrtvacu jer mi na to najvise lici se treebalo zahvaliti jos od Portugala. Covjeka kita boli. Odnos prema dresu reprezentacie 0 bodova. Smijesan je ko covjek a jos smjesniji ko igrac. Ko pirueta se okrece oko sebe. Al proci ce i to nekad valjda.

Susic- :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 03 jun 2011, 22:37

Evo nek mi neko fino napise sta je susic uradio i koga je pobjedio od kako je dosao na klupu..
U Zenici onu ne racunam protiv rumuna jer su navijaci dali 2 gola..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 03 jun 2011, 22:37

blr-france 1-1 88minuta

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 jun 2011, 22:38

avenija je napisao/la:Evo nek mi neko fino napise sta je susic uradio i koga je pobjedio od kako je dosao na klupu..
hajde Boga ti s navijačima više, što ne zabiše 2 Portugalu :roll:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 03 jun 2011, 22:38

avenija je napisao/la:Evo nek mi neko fino napise sta je susic uradio i koga je pobjedio od kako je dosao na klupu..
Neracunam ni onu u rumuniji, jer su navijaci dali 3 gola rumunima, ni onu na kosevu jer je ozvucenje slabo!!! :)
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

manijakdv
Kontakt:

Post Postao/la manijakdv » 03 jun 2011, 22:38

Smiješna ekipa koju jako volim,smiješan selektor koji očito ne zna da su dvije ekipe na terenu pa tako ne zna da ponekad treba snimiti igru protivnika i da je to podjednako važno kao i priprema tvoje ekipe.Samo kod nas ima da je Ćirina taktika "je.baćemo im mater" ili Safetova "Rumuni me uopšte ne zanimaju".Bar u selektorskom poslu imaš vremena na pretek jer je od tekme do tekme bar 3 mjeseca.
I za kraj,jeb.eš kvalitet(mada je i on upitan) ako ti ne valja mentalitet,poslije bilo kakve pobjede protiv bilo koga smo Brazil,naši su vanzemaljci a večeras nakon prvog primljenog gola igramo kao balerine,bez sekunde volje i htijenja.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 03 jun 2011, 22:38

ibrakadabra je napisao/la:blr-france 1-1 88minuta
s tim rezultatom sve je u igri
15.10 - 15.06 ...

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 03 jun 2011, 22:39

Ghana 2-1
Slovakia 2-3
Luxemburg 0-3
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 03 jun 2011, 22:39

skyisthelimit je napisao/la:
jeste bjelorusiji,rumuniji i albaniji

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 jun 2011, 22:40

BiH- Svedska - DEBAKL
BiH- Njemacka DEBAKL
BiH-Katar DEBAKL
BiH- Meksiko DEBAKL
BiH- Rumunija DEBAKL....nastavlja se

ne znam prvo cime smo se mi zavaravali i na cemu smo gradili optimizam da sa PapeKom mozemo nesto postici. Dobili smo Ganu koja je dosla fakticki bez prvih 11 igraca, dobili Luksemburske amatere i onu Rumuniju u Zenici koju bi i taj Luksemburg pobijedio, te odigrali nerijeseno sa Albanijom, a znamo za sta je Albanija sinonim u Bosni. Dobro Sergej rece svjetski smo prvaci u euforiji temeljenoj ni na cemu. Ovih 5 rezultata gore nabrojanih sve govore. Vise od poraza veceras boli nacin na koji smo izgubili. Sreca nasa pa imamo grupu gdje igraju "los, gori i najgori" pa jos uvijek i imamo neke nade

da iskoristim jednu frazu susjeda: Spasi Bosnu i ubij se Susicu Safete!

ps. a Mravac nek ti kod kuce sve posebno pozdravi.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 jun 2011, 22:40

A_d_0 je napisao/la:Hasagic-Bravo macko,
Lulic-Cinjenica da lik stoji na liniji a onaj torje skoro u 16 dovoljno govori. Jos on hladno i lagano trci. To je bilo kod 3. gola. Samo onaj Marica nije dodao al je zato sam zabiberio. Kritican iako je proslu najbolji bio,
Dzeko-Nece covjek jbg. Ima tu krivice i veznog reda sto nema lopti al ni on sam nece. Razmislja gdje ce zvajznut koju pivu.
Muslim-Imao zicer morao zabit. Al svidja mi se njegov temperament i trebao bi igrati.
Ibisevic-covjek poslije one kobne povrede nikakav. Treba zabraniti da dolazi u dodir sa bilo kojim loptastim tijelom pocevsi od klikera pa do fudbalske lopte.
Stilic-Toliko izvikan da treba dobit sansu i los. Doduse imao dobro proigravanje za ovog iznad al sta ces.
I na karaju najgori ZVJEZDAN MISIMOVIC- momku,covjeku ili mrtvacu jer mi na to najvise lici se treebalo zahvaliti jos od Portugala. Covjeka kita boli. Odnos prema dresu reprezentacie 0 bodova. Smijesan je ko covjek a jos smjesniji ko igrac. Ko pirueta se okrece oko sebe. Al proci ce i to nekad valjda.

:D :D
moram reći da su me nasmijala ova obrazloženja iako se ne slažem u mnogim stvarima. :D :D

biće bolje, ima da poderemo albaniju

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 03 jun 2011, 22:40

ibrakadabra je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:
jeste bjelorusiji,rumuniji i albaniji
Ne seri

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 03 jun 2011, 22:41

Vasa Ladacki je napisao/la:
catalonia je napisao/la:
Vasa Ladacki je napisao/la:Eh ....

Hasagic - svaka cast, vrijedis zlata za ovakvu ekipu.
Mravac - ti ako se prodas u Spaniju kao sto si najavio, ja vise utakmice u zivotu pogledati necu, za tebe je Kerla Jap Staam.
Spahic - mu.da i borbenost za 10, ali Spaha dragi to ne pobjedjuje da se razumijemo, nije na odmet nekad i uzeti loptu.
Lulic - Srednja zalost, nesto pokusavao, ali vidi se da nije u formi ...
Mujdza - sve isto ko za Lulica samo mozda nijansu cak i slabiji ..
Rahimic - ne moze nam igrac od 35 godina igrati na najbitnijoj poziciji u ekipi i jos nema u citavoj sezoni 90 minuta. Pape svaka cast !
Medunjanin - nista..
Ibricic - ne znam ko njega vise gura u ovu reprezentaciju, to isti igrac nije kao onaj sto je bio u Hajduku, stagnira nam citav vezni red zbog njega ..
Misimovic - Smrsaj deba, onaj start u 90. minuti je krvnicki s dvije noge, pametnjakovic.. Podsjeca me na Zebu malo, gubi se u vaznim utakmicama :lol: samo sto bi i Zeba vcrs bolje odigrao.
Pjanic - ne igra u svom klubu, kako ce tek ovdje igrati .. :roll:
Dzeko - pitamo se sto li ga ne ide u City-u, sigurno sto su Silva i Tevez sebicni pa mu ne daju loptu, jadnicak. E pa vjerovatno onda, po toj logici, imamo i mi bosanskog Silvu i Teveza :lol: :lol:
Stilic - premalo igrao da bilo sta kazem ..
Muslimovic - Ima volje i zelje ali ne zna :(
Ibisevic - ovakav bi bio Lazi izmjena u Zelji :lol: frajer po golu ne zna osutati

Pape - "heroj" :lol: :lol: :lol: :lol: idi majke ti spasi nas !

MA BITI CE OVO SVICARSKA, BITI CE ZEMLJA SNOVA !!
hajde bgt ne seri promašio jednu šansu a i sve da je pogodio ništa se nebi promjenilo[/qu

Moja nepostojeca zemljo, da je jedna sansa pa bi mu ja i oprostio, ali vjerovatno ne gledas Hoffenheim, al` nebitno svakako ..
koji crni hoffenheim promašio si temu čovjek se barem bori za svaku loptu, trči, vrši presing na zadnju liniju i naravno da je i rumunima onda teže lagano iznjeti loptu
.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 jun 2011, 22:41

VanBasten je napisao/la:
da, portugal, rumunija, tu je to negdje.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 03 jun 2011, 22:42

VanBasten je napisao/la:
zato sto smo slabiji od rumunije a kamoli od nekog portugala..
Prevagu mora donjeti strucnjak sa klupe u nasem slucaju .
A mi nemamo trenutno nikog na klupi sem teleceg pogleda
IGRACI :lol: :lol: :lol:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 03 jun 2011, 22:42

blr-fra 1-1 FT

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 03 jun 2011, 22:42

manijakdv je napisao/la:Smiješna ekipa koju jako volim,smiješan selektor koji očito ne zna da su dvije ekipe na terenu pa tako ne zna da ponekad treba snimiti igru protivnika i da je to podjednako važno kao i priprema tvoje ekipe.Samo kod nas ima da je Ćirina taktika "je.baćemo im mater" ili Safetova "Rumuni me uopšte ne zanimaju".Bar u selektorskom poslu imaš vremena na pretek jer je od tekme do tekme bar 3 mjeseca.
I za kraj,jeb.eš kvalitet(mada je i on upitan) ako ti ne valja mentalitet,poslije bilo kakve pobjede protiv bilo koga smo Brazil,naši su vanzemaljci a večeras nakon prvog primljenog gola igramo kao balerine,bez sekunde volje i htijenja.
Djelimicno si u pravu , ima tip puno za pripremu taktike ali malo da je razradi, sto je uvijek boljka kod okupljanja i zato selektori ne vole puno mijenjati igrace, jer dok uigra tim stvarno mu trba vremena. Ipak mislim da nasi lijepo igraju ali ih gadno gledat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dragon Town

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 03 jun 2011, 22:42

A_d_0 je napisao/la:Hasagic-Bravo macko,

Sve si reko kralju ovo je sramota jebote iz nase lige bi bolje igrali...
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.