BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Stanite ba ljudi nije problem ni u Ibricicu, ni u tome sto je Edin bio sam u vrhu i ko zna cemu. Jedini i pravi problem je borbenost, pa vise mi na terminu trcimo nego oni, milion puta u utakmici veceras neko nas prati igraca sa loptom pridje mu ovaj odigra pass on se okrnee ili gleda loptu ili potrci u pravcu lopte igrac ostaje sam, ovaj kome je isao pass samo odigra dupli, ili produzi na nekog treceg a ona taj gurne onom prvom. Znaci nasi ne prate, ne trce, a sve mogu vrlo jednostavno napisati NE RAZMISLJAJU, totalno ne zainteresovani. Odredjni igraci imaju nikakav pristup repki, Muslimovic je za njih sve igracina koja mora igrati, jedino se taj momak borio i ajmo reci Pjanic.
Hasagic milion malih gresaka na one lopte sto su se ubacivale, ali eto imao je i dobrih odbrana pa moze prolazna ocjena.
Mravac i Spahic obojica lose, mislim da je Spahic odigrao najlosiju tekmu u zadnjih nekoliko sezona, Mravac standarndo lose.
Lulic i Mujdza također lose, ljudi dizu ovog Lulica ali momak nije nista posebno, milion puta je ispao u prvom po onoj strani, a i Mujdza na drugoj.
Medunjanin i Rahimic također lose, vrlo lose pracenje igre, momci se ubaciju iz drugog treceg plana u prostor a Rahimic i Medunjanu cuvaju Caspera na sredini terena, dezorjenitsani veoma cesto
Misimovic ovakav ne moze igrati za repku, mislim da njegovo vrijeme prolazi sto se tice repke.
Pjanic jedan od boljih ako ih ima, jeste grijesio ali i trudio se, tracao, ganjao i slicno, jedan od rijetkih koji je to radio.
Edin veoma lose, od primanja, kontrole lopte, svega, zalaganje 0, trom, ne zainteresovan, prvi put da ga kritikujem ali zasluzio je.
Ibisevic nemam neki utisak za njega, za veceras, imao je priliku ali jednostavno vrlo losa reakcija.
Stilic po meni dosta solidno odigrao kad je usao, progirao dva tri puta napadace kvalitetno i mislim da polako on treba da zauzme mjesto Misketa.
Zlatan Muslimovic, za njega mora biti mjesta u repci sve dok igra srcem, a veceras je pokazao da igra srce kao sto i uvijek pokazuje, ima karakter, bori se ganja, i ovaj momak mora igrati. Da sam ja manager on bi igrao u spicu sa Edinom ili Ibisevicem.
I na kraju Susic, mislim da je on krivac za sve ovo gore, ocigledno ne zna postaviti kvalitetnu taktiku, kvalitetno motivisati momke, izvuci maksimum iz njih.
Bez borbenosti nema nista, veceras su Rumuni samo na borbenost nas pobjedili u 93 minuti oni ganjaju kao i u 1 minuti. Bez takvog pristupa mozemo mi imati i Messia i CR-a ali od nas nema nista.
Sam je Pape rekao da smo mi ekipa koja se ne zna braniti a veceras je postavio taktiku da se branimo i vidite kao je zavrsilo, trebao se igrati presing od pocetka lagani i uz rastrcanost igraca sigurno bi bilo drugacije.
Ali lako je poslje bitke biti general.
Hasagic milion malih gresaka na one lopte sto su se ubacivale, ali eto imao je i dobrih odbrana pa moze prolazna ocjena.
Mravac i Spahic obojica lose, mislim da je Spahic odigrao najlosiju tekmu u zadnjih nekoliko sezona, Mravac standarndo lose.
Lulic i Mujdza također lose, ljudi dizu ovog Lulica ali momak nije nista posebno, milion puta je ispao u prvom po onoj strani, a i Mujdza na drugoj.
Medunjanin i Rahimic također lose, vrlo lose pracenje igre, momci se ubaciju iz drugog treceg plana u prostor a Rahimic i Medunjanu cuvaju Caspera na sredini terena, dezorjenitsani veoma cesto
Misimovic ovakav ne moze igrati za repku, mislim da njegovo vrijeme prolazi sto se tice repke.
Pjanic jedan od boljih ako ih ima, jeste grijesio ali i trudio se, tracao, ganjao i slicno, jedan od rijetkih koji je to radio.
Edin veoma lose, od primanja, kontrole lopte, svega, zalaganje 0, trom, ne zainteresovan, prvi put da ga kritikujem ali zasluzio je.
Ibisevic nemam neki utisak za njega, za veceras, imao je priliku ali jednostavno vrlo losa reakcija.
Stilic po meni dosta solidno odigrao kad je usao, progirao dva tri puta napadace kvalitetno i mislim da polako on treba da zauzme mjesto Misketa.
Zlatan Muslimovic, za njega mora biti mjesta u repci sve dok igra srcem, a veceras je pokazao da igra srce kao sto i uvijek pokazuje, ima karakter, bori se ganja, i ovaj momak mora igrati. Da sam ja manager on bi igrao u spicu sa Edinom ili Ibisevicem.
I na kraju Susic, mislim da je on krivac za sve ovo gore, ocigledno ne zna postaviti kvalitetnu taktiku, kvalitetno motivisati momke, izvuci maksimum iz njih.
Bez borbenosti nema nista, veceras su Rumuni samo na borbenost nas pobjedili u 93 minuti oni ganjaju kao i u 1 minuti. Bez takvog pristupa mozemo mi imati i Messia i CR-a ali od nas nema nista.
Sam je Pape rekao da smo mi ekipa koja se ne zna braniti a veceras je postavio taktiku da se branimo i vidite kao je zavrsilo, trebao se igrati presing od pocetka lagani i uz rastrcanost igraca sigurno bi bilo drugacije.
Ali lako je poslje bitke biti general.
Mes Que Un Club
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
evo kraj u bjelorusiji, ostalo je 1:1
1. France 6 4 1 1 9:2 13
2. Belarus 6 2 3 1 4:2 9
3. Albania 5 2 2 1 4:4 8
4. Romania 6 2 2 2 8:6 8
5. Bosnia & Herzegovina 5 2 1 2 6:7 7
6. Luxembourg 6 0 1 5 1:11 1
u srijedu ako pobjedimo albance mi smo na drugom mjestu, 3 bod amanje od francuza sa istim brojem odigranih utakmica... luda grupa.
u srijedu ako pobjedimo albance mi smo na drugom mjestu, 3 bod amanje od francuza sa istim brojem odigranih utakmica... luda grupa.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
rezerve bjelorusije su uzele bod francuskoj i sad su definitivno najozbiljniji kandidat za drugo mjesto, dabogdo griješim al nema šanse da ih dobijemo 2 puta
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Pa i Bjelorusija igra protiv Luksemburga u utorak. Tako da mi moramo protifv njih uzet najmanje 4 boda.calcio je napisao/la:evo kraj u bjelorusiji, ostalo je 1:1
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- AmanijakzO
- Kontakt:
Zar te nije sramota?ultrasstyle_tz je napisao/la:BiH- Svedska - DEBAKL
BiH- Njemacka DEBAKL
BiH-Katar DEBAKL
BiH- Meksiko DEBAKL
BiH- Rumunija DEBAKL....nastavlja se
ne znam prvo cime smo se mi zavaravali i na cemu smo gradili optimizam da sa PapeKom mozemo nesto postici. Dobili smo Ganu koja je dosla fakticki bez prvih 11 igraca, dobili Luksemburske amatere i onu Rumuniju u Zenici koju bi i taj Luksemburg pobijedio, te odigrali nerijeseno sa Albanijom, a znamo za sta je Albanija sinonim u Bosni. Dobro Sergej rece svjetski smo prvaci u euforiji temeljenoj ni na cemu. Ovih 5 rezultata gore nabrojanih sve govore. Vise od poraza veceras boli nacin na koji smo izgubili. Sreca nasa pa imamo grupu gdje igraju "los, gori i najgori" pa jos uvijek i imamo neke nade
da iskoristim jednu frazu susjeda: Spasi Bosnu i ubij se Susicu Safete!
ps. a Mravac nek ti kod kuce sve posebno pozdravi.
Ma yebo Lud Zbunjenog. Nezna se koje gori u ovoj grupi majkemi..calcio je napisao/la:evo kraj u bjelorusiji, ostalo je 1:1
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
i kako stoji tabela sada,nakon remija BLR i FRANC ???
Iskreno ne znam na osnovu cega sam ocekivao bod u Rumuniji,ajde kontam relano individualni kvalitet je na nasoj strani...
No,relano ba,pa losi smo i tacka...
Iskreno ne znam na osnovu cega sam ocekivao bod u Rumuniji,ajde kontam relano individualni kvalitet je na nasoj strani...
No,relano ba,pa losi smo i tacka...
jur pojint?Donnie Darko je napisao/la:da, portugal, rumunija, tu je to negdje.VanBasten je napisao/la:hajde Boga ti s navijačima više, što ne zabiše 2 Portugaluavenija je napisao/la:Evo nek mi neko fino napise sta je susic uradio i koga je pobjedio od kako je dosao na klupu..
U Zenici onu ne racunam protiv rumuna jer su navijaci dali 2 gola..
Nigdje osim kod nas se navijačima ne pridaje toliki značaj. Možeš ba ti navijat kurcu, ako te nema na terenu... Galata ima strašne navijače, pa gledaj šta im uradiše Trabzoni, ovi, oni... Borusija ima 60 hiljada svaku utakmciu, pa su im haman deceniju s Vestvalena bodove nosili Majncovi, Frajburzi, **** materine....
Gdje su nam bili navijači kad nas ej Grčka ponizila na BP, što tad en zabiše..Il s Mađarima kad smo igrali...
Daj molim te.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
pisi propalo
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Remi Bjelorusije i Francuske je ravan pobjedi Bjelorusa
stvari ne idu na nas mlin
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
ma muslimović kralj izgubio onu loptu i odmah pravi lagani prekršaj i prekida igru
.
- el-fighter
- Kontakt:
Tesko je bilo sta reci hladne glave poslije ovog meca. Rumuni su nam odrzali pravi fudbalski cas i rasulu su nas posteno. Mada sam bio optimistican pred ovu utakmicu, nisam ocekivao neko bajno izdanje nasih igraca, ali ne i ovakvu katastrofu. Susic je citavoi vrijeme govorio da imamo bolje igrace, da mozemo Rumunima zabiti 1 ili 2 gola, a onda je pocinio samoubistvo. Ibricic u prvoj postavi umjesto Ibisevica. Ibrici je bukvalno bio izgubljen na terenu, mislim da ni Susic nezna sta je Ibricic trebao da radi na utakmici. Cim je usao Ibisevic odmah se to osjetilo na nasoj igri, ali tada je vec bilo kasno. Onda je Susic napravio dvije odlicne izmjene, Stilic i Muslimovic su dosta promjenili nas nacin igre i to je pomalo zbunilo Rumune. Imali smo i nekoliko dobrih prilika za postizanje gola, ali smo imali i veoma dosta srece. Rumuni su pogadjali okvir gola, imali su jos nekoliko stopostotnih sansi. Jedini koji moze dobiti prolaznu ocjenu jeste Hasagic. Odradio je odlicno svoj posao, skinuo penal i jos zabavljao raju sa svojim driblinzima. Uze onog lika dva puta na istu foru. Odbrana je u ovoj utakmici bila katastrofalno losa. Ni blizu onim momcima koji su igrali u Zenici. Nmgu da vjerujem da Spahic i Mravac pogresno procjenjuju let lopte u jednom napadu i onda nam Rumuni zabiju gol. Mujdza je ispadao nekoliko puta na svojoj strani i direktno prouzrokovao gol.
Sto se tice sudjena, mislim da nije bilo bas najbolje. Nama je trebao biti sviran bar 1 penal, dok se fino moglo vidjeti da je penal za Rumune bio nepostojeci, tj. da je prekrsaj napravljen izvan sesnaesterca.
Sto se tice navijanja tu je sve jasno. Cigani ostaju Cigani i tu nema price. Na jednoj fudbalskoj utakmici davati podrsku ratnom zlocincu i direktno vrijedjati protivnika time sa porukom da mi nemamo Otadzbine.
Sve u svemu, mislim da nam je ovo trebalo, da malo razmislimo i da spustimo se na Zemlju, nakon ovog silnog optimizma koji je vladao prije ove utakmice. Susicu dobro razmisli da li je pametno to sto radis, jer ako ne pobjedimo Albaniju, bit ce svega.
Sto se tice sudjena, mislim da nije bilo bas najbolje. Nama je trebao biti sviran bar 1 penal, dok se fino moglo vidjeti da je penal za Rumune bio nepostojeci, tj. da je prekrsaj napravljen izvan sesnaesterca.
Sto se tice navijanja tu je sve jasno. Cigani ostaju Cigani i tu nema price. Na jednoj fudbalskoj utakmici davati podrsku ratnom zlocincu i direktno vrijedjati protivnika time sa porukom da mi nemamo Otadzbine.
Sve u svemu, mislim da nam je ovo trebalo, da malo razmislimo i da spustimo se na Zemlju, nakon ovog silnog optimizma koji je vladao prije ove utakmice. Susicu dobro razmisli da li je pametno to sto radis, jer ako ne pobjedimo Albaniju, bit ce svega.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Muslimovic je pokazao kako se igra za reprezentaciju...
mi smo i dalje najozbiljnjiji kandidat za drugo mjesto... pobjeda protiv albanije, bjelorusije i luxa kuci i mi smo drugi bez obzira sta se desavalo u ostalim utakmicama...tony-mortale je napisao/la:rezerve bjelorusije su uzele bod francuskoj i sad su definitivno najozbiljniji kandidat za drugo mjesto, dabogdo griješim al nema šanse da ih dobijemo 2 puta
Po cemu bolan? Moram te napomenuti da Mi i Albanija imamo utakmicu manje.Puma je napisao/la:Remi Bjelorusije i Francuske je ravan pobjedi Bjelorusa
Ma ko god da je selektor isti ****...nemozes igrati bez odbrane, centar ok, napad ok, odbrana katastrofa u rangu malte...Ne samo danas nego inace!!
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Sad nakon sto je zavrsena utakmica u Bjelorusiji se moze vidjeti sta je izgubljeno ovom utakmicom. Pobjedama protiv Rumunije i Albanije bi djelili prvo mjesto sa francuzima, rumune izbacili iz igre, a albancima i bjelimrusima bjezali 4-5 bodova. Ali eto sta je tu je, sada pokusati pobjediti sve do kraja, ako treba uletiti i u drugu grupu i probat ukrast koji bod
. Mada je to tesko ocekivati dok ovo ne prestane biti kako je ja zovem "teferic ekipa".
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 jun 2011, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Slazem se u potpunosti.To je to Dzeko se jos privikava da bude jedini istureni napadac to jest CF,rezultat toga su sve ove lose utakmice od prelaska u City pa do sada. On nikako ne moze igrati sam u napadu pogotovo bez krila kao sto je sad bio slucaj njemu najbolje odgovara Formacija 4-4-2. Sjecamo se njegovih najboljih partija u Wolfsburgu i u Repki takodje to je bilo kad je bio u tandemu sa Grafiteom odnosno Vedadom, u svakoj ostaloj formaciji nije pruzio nijedan dobar rezultat.Monolog je napisao/la:Nadam se da ću 'ladne glave napisati ovaj post (trudiću se da ne budem vulgaran). Kad sam vidio Senijada u prvoj postavi, te samog Džeku u napadu, pretpostavio sam da ćemo na terenu biti nikakvi. Senijad sigurno NE MOŽE biti u reprezentaciji, te mi nikako nije jasno kako on uopće dobija poziv, a da ne govorim o tome kako je moguće da on igra u 1. postavi. Džeko sam u napadu ne može ništa? Ibišević je osoba koja konstantno vrši presing na protivničku odbranu, te koja odvlači pažnju odbrambenih igrača, a tako se stvara dodatni prostor za Edina. Jbt, šta je Pape uradio ovim? Dobio je odsječenog Džeku, a Senijada sam primijetio samo kada se u 1. poluvremenu zabio u četvoricu igrača Rumunije. Dakako, izgubio je loptu tada.
HZ87
Ja ne znam jesmo li mi preoptimistican narod ili preglup? Znaci izgubimo 3-0 i opet neko kaze dobro, ima nade. Koje nade? Cega? Francuska u gostima sa ovom igrom 7-0. Bjelorusia slicno ko i veceras. Pitanje je hocemo li Albaniju dobiti sa genijalnim taktikama naseg genija na klupi. I onaj Topalbecirevic frajer se ugusi u optimizmu. Gubimo 2-0 nismo centra presli a on se necem nada. Ko fol mi mozemo neko 2 gola dati. Sa ovakvom igrom ne mozemo ni kadetskoj reprezentaciji Rumunije dati 2 gola a ne A selekciji.
Zadnja izmjena: A_d_0, dana/u 03 jun 2011, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
ne bih se složio , ako dobijemo Albaniju u utorak izbijamo na drugo mjesto sa 10 bodova i imamo bod više od Bjelorusa..Puma je napisao/la:Remi Bjelorusije i Francuske je ravan pobjedi Bjelorusa
da bi održali to drugo mjesto vjerovatno treba nam pobjeda protiv Luxemburga i 4 boda iz dvomeča sa Bjelorusijom...
možda čak 3 za 3 sa Bjelorusima ako Rumuni ne bi pobjeđivali sve redom...
loše jeste ali nije onako kako se čini , treba se skoncentrisati i dobiti Alnbance te popraviti atmosferu u taboru...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.