BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

Dado
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la Dado » 03 jun 2011, 22:50

sajo10 je napisao/la:
calcio je napisao/la:evo kraj u bjelorusiji, ostalo je 1:1

1. France 6 4 1 1 9:2 13
2. Belarus 6 2 3 1 4:2 9
3. Albania 5 2 2 1 4:4 8
4. Romania 6 2 2 2 8:6 8
5. Bosnia & Herzegovina 5 2 1 2 6:7 7
6. Luxembourg 6 0 1 5 1:11 1

u srijedu ako pobjedimo albance mi smo na drugom mjestu, 3 bod amanje od francuza sa istim brojem odigranih utakmica... luda grupa. :D
Ma yebo Lud Zbunjenog. Nezna se koje gori u ovoj grupi majkemi..
Fakat. Ako pobjedimo Albance drugi smo i Francuzima za petama.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 03 jun 2011, 22:50

amertiger je napisao/la:Stanite ba ljudi nije problem ni u Ibricicu, ni u tome sto je Edin bio sam u vrhu i ko zna cemu. Jedini i pravi problem je borbenost, pa vise mi na terminu trcimo nego oni, milion puta u utakmici veceras neko nas prati igraca sa loptom pridje mu ovaj odigra pass on se okrnee ili gleda loptu ili potrci u pravcu lopte igrac ostaje sam, ovaj kome je isao pass samo odigra dupli, ili produzi na nekog treceg a ona taj gurne onom prvom. Znaci nasi ne prate, ne trce, a sve mogu vrlo jednostavno napisati NE RAZMISLJAJU, totalno ne zainteresovani. Odredjni igraci imaju nikakav pristup repki, Muslimovic je za njih sve igracina koja mora igrati, jedino se taj momak borio i ajmo reci Pjanic.

Hasagic milion malih gresaka na one lopte sto su se ubacivale, ali eto imao je i dobrih odbrana pa moze prolazna ocjena.

Mravac i Spahic obojica lose, mislim da je Spahic odigrao najlosiju tekmu u zadnjih nekoliko sezona, Mravac standarndo lose.

Lulic i Mujdza također lose, ljudi dizu ovog Lulica ali momak nije nista posebno, milion puta je ispao u prvom po onoj strani, a i Mujdza na drugoj.

Medunjanin i Rahimic također lose, vrlo lose pracenje igre, momci se ubaciju iz drugog treceg plana u prostor a Rahimic i Medunjanu cuvaju Caspera na sredini terena, dezorjenitsani veoma cesto

Misimovic ovakav ne moze igrati za repku, mislim da njegovo vrijeme prolazi sto se tice repke.

Pjanic jedan od boljih ako ih ima, jeste grijesio ali i trudio se, tracao, ganjao i slicno, jedan od rijetkih koji je to radio.

Edin veoma lose, od primanja, kontrole lopte, svega, zalaganje 0, trom, ne zainteresovan, prvi put da ga kritikujem ali zasluzio je.

Ibisevic nemam neki utisak za njega, za veceras, imao je priliku ali jednostavno vrlo losa reakcija.

Stilic po meni dosta solidno odigrao kad je usao, progirao dva tri puta napadace kvalitetno i mislim da polako on treba da zauzme mjesto Misketa.

Zlatan Muslimovic, za njega mora biti mjesta u repci sve dok igra srcem, a veceras je pokazao da igra srce kao sto i uvijek pokazuje, ima karakter, bori se ganja, i ovaj momak mora igrati. Da sam ja manager on bi igrao u spicu sa Edinom ili Ibisevicem.

I na kraju Susic, mislim da je on krivac za sve ovo gore, ocigledno ne zna postaviti kvalitetnu taktiku, kvalitetno motivisati momke, izvuci maksimum iz njih.

Bez borbenosti nema nista, veceras su Rumuni samo na borbenost nas pobjedili u 93 minuti oni ganjaju kao i u 1 minuti. Bez takvog pristupa mozemo mi imati i Messia i CR-a ali od nas nema nista.

Sam je Pape rekao da smo mi ekipa koja se ne zna braniti a veceras je postavio taktiku da se branimo i vidite kao je zavrsilo, trebao se igrati presing od pocetka lagani i uz rastrcanost igraca sigurno bi bilo drugacije.

Ali lako je poslje bitke biti general.
Zapitali se iko koliko puta je kod nas receno to ,lako je poslije bitke biti general.Pa pun mi je **** ovakvih bitaka,i ovakve borbe.Igrali smo najbolje i najljepse dok nas je ciro vodio.kada god smo igrali sa ovim pizda formacijama 4-5-1,uvijek smo fasovali,vidio je to i Ciro 2 puta i vise nikada nije igrao tako.Sve fol neki takticari ,igraj ba otvoreno i hrabro,pa i ako izgubis nece ti bar ostati ova gorcina kao kad ovako se brukamo i igramo kao picke.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 03 jun 2011, 22:51

Fucking disgrace ! :evil:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 03 jun 2011, 22:51

pa u slucaju da BiH dobije Albaniju, iako se sad i to cini malo tesko, bili bi drugi na tabeli sa jednakim brojem utakmica kao i ostali .. to uopce nije lose, zapravo je to nesto fantasticno ako uzmemo u obzir na igru BiH reprezentacije

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 03 jun 2011, 22:53

gospodin Seljakovic je napisao/la:pa u slucaju da BiH dobije Albaniju, iako se sad i to cini malo tesko, bili bi drugi na tabeli sa jednakim brojem utakmica kao i ostali .. to uopce nije lose, zapravo je to nesto fantasticno ako uzmemo u obzir na igru BiH reprezentacije
I Francuzi ce nam bjezati aBd SAMO 3 boda. :D

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 03 jun 2011, 22:54

BegAx je napisao/la:
Puma je napisao/la:Remi Bjelorusije i Francuske je ravan pobjedi Bjelorusa

stvari ne idu na nas mlin
Po cemu bolan? Moram te napomenuti da Mi i Albanija imamo utakmicu manje. :roll:
ma jarane, Bjelorusi su morali izgubiti ovo, jbg. ja sam ocekiv'o pobjedu francuza :roll:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 03 jun 2011, 22:55

Treba zaboraviti ovaj poraz, mislim da je bolje sto je sad dosao , i treba izvuci pouku , pa ako pobjedimo albance na drugu poziciju !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 03 jun 2011, 22:55

Nas i prosjecna repka moze uzeti, bilo koje repka da napravi presing moze nam dati gol, jer neznamo da iznesemo loptu!!
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 03 jun 2011, 22:55

BegAx je napisao/la:
gospodin Seljakovic je napisao/la:pa u slucaju da BiH dobije Albaniju, iako se sad i to cini malo tesko, bili bi drugi na tabeli sa jednakim brojem utakmica kao i ostali .. to uopce nije lose, zapravo je to nesto fantasticno ako uzmemo u obzir na igru BiH reprezentacije

ma ja , ja sam ženi obećao ima pola godine da idemo u Francusku na tekmu za prvo mjesto u grupi ...

samo nas sjeba ova gol razlika :mrgreen:
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 03 jun 2011, 22:56

Puma je napisao/la:
BegAx je napisao/la:
Puma je napisao/la:Remi Bjelorusije i Francuske je ravan pobjedi Bjelorusa

stvari ne idu na nas mlin
Po cemu bolan? Moram te napomenuti da Mi i Albanija imamo utakmicu manje. :roll:
ma jarane, Bjelorusi su morali izgubiti ovo, jbg. ja sam ocekiv'o pobjedu francuza :roll:
Mi sa ovim remijem i dalje imamo sanse za prvo mjesto. Zelim da se nadam jer svaka repka MORA napraviti kiks. Ovo je bio nas.
Sto rece Bosnier, bolje sto je ovaj poraz sada dosao pri na kraju kvalifikacija.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 03 jun 2011, 22:56

amho je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:rezerve bjelorusije su uzele bod francuskoj i sad su definitivno najozbiljniji kandidat za drugo mjesto, dabogdo griješim al nema šanse da ih dobijemo 2 puta
mi smo i dalje najozbiljnjiji kandidat za drugo mjesto... pobjeda protiv albanije, bjelorusije i luxa kuci i mi smo drugi bez obzira sta se desavalo u ostalim utakmicama...
ovu riječ napisati za našu reprezentaciju nakon noćašnje izvedbe je u najmanju ruku degutantno.
a druga stvar nisu u pravu jer mi sa 9 bodova nismo sigurno drugi ma ni slučajno jer bjelorusija igra kući s nama i luxemburgom i to joj je 6 lakih bodova, i iz dva gostovanja kod nas i rumuna im treba samo bod ;)
imali bi i mi i oni po 16 bodova al oni bolju gol razliku imaju sad im je +2, nama -1, a nabiće sad luxemburga kvalitetno a mi teško daćemo albance.
ma šanse za baraž minimalne za prvenstvo nikakve, al to je svakako naša realnost tako da smo već navikli
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 03 jun 2011, 22:57

ovo veceras smijesno, zao mi Susica, nasi manekeni digli se uvis
NO PYRO NO PARTY

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 jun 2011, 22:57

BegAx je napisao/la:
Ima i to da su francuzi već odigrali svoje dvije utakmice protiv Luksemburga. Nije im sigurno to prvo mjesto.
Samo albance moramo uzeti.

A Bjelorusija je u Luksemburgu igrala 0:0, ehhhhh kad bi i u utorak to ponovili :D :D

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 03 jun 2011, 22:58

gdje onaj što je neki dan tu pisao da je sanjao da ćemo samo bod uzeti iz ove dvije tekme....?
ako ne dobijemo Albaniju u najmanju ruku ga treba banovat s foruma :mrgreen:
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 03 jun 2011, 22:58

dvomec s bjelorusima u septembru bice odlucujuci za nas, naravno pod uslovom da dobijemo albance..ovaj vecerasnji poraz mnogo ne boli, jer smo izgubili od ekipe koja ima minimalne sanse za 2 mjesto,..Sa ubjedjen sam 6 bodova u septembru bicemo 2 mjesto, a svi vi koji kritikujete Papeta cete ( cenzurisano :roll: )
15.10 - 15.06 ...

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 03 jun 2011, 22:58

Pa i Bjelorusija igra kuci u utorak protiv Luksemburga

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 03 jun 2011, 22:58

mostar_mo je napisao/la:
BegAx je napisao/la:

ma ja , ja sam ženi obećao ima pola godine da idemo u Francusku na tekmu za prvo mjesto u grupi ...

samo nas sjeba ova gol razlika :mrgreen:
Oni igraju protiv Cigana u gostima. Ocekujem da ce i tu kiksati. A onda spektakl :lol: :lol:

@puding
Al' mi cemo i dalje imati tekmu manje, tako da... A i ko garantuje da ce pobijediti Luxemburg :lol: :lol:
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 03 jun 2011, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 03 jun 2011, 22:58

Ma dajte ba sad sa tim optimisticnim diskusijama :D , sto ba dizete euforiju :mrgreen: , zar niste protiv svega i svašta. Pa ako i budemo drugi u grupi ljudi iz FIFE će pročitat vaše postove i namjerno će vam izaći u susret , suspendirat će publiku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dragon Town

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 03 jun 2011, 22:58

po kozna koji put razocaran ...neznam ni sto sam kog vraga se nado pobjedi al ettt jbg svaku utakmicu mislim ajd pobjedit cemo i tako cu uvijek i mislit ...ovo sto sam veceras vidio je cista sramota ...Ebo vas i Ibricic i Edin frajer napravi dva koraka i misli dobit loptu aloooooooo znas li ti trcat :? to je za njeg izgleda stran pojam sto neko rece njemu je u glavi jedino bilo kako ce i gdje popit :oops: ....iii neserite dzaba o Vedi mogu se kladit za ono minuta sto je igro da je pretrco vise i da je izborio vise lopti od naseg dijamanta ja nema nista protiv Edina alll mora se malo borit....eto vam i ta vasa taktika sa jednim napadacem da je odma ubacio Vedada stvaro bi veci pritisak i bilo bi vise lopti za Edina davao bi mu Vedo kad on nece da uzme .....promasio jednu priliku pa i Ibricic je pa i Edin je pa nista njih ne krivite nego samo VEDO uvijek je on kriv ....eeee sad je po meni kriv jer nije igrao od prve minute ...ovaj budalas spominje hoffenheim pratim ga ja ocito je da ti ne pratis jer Vedo igra odlicno al kad ga trener hebe pa ga ubaci u 84 min i sta ti ocekujes da on tu uradi a osim toga i saigraci su mu superrr nemam rijeci ako Sejo uspije koju lotu da mu dobaci dobro i jest jer i Seji otimaju lopti da bi se pokazo neki tamo Babel ili neki Ibertsberger necu sad da skrecem dzba a s teme al mislim da znas o cemu ocu da ti kazem prvo pogledaj par utakmica pa nesto reci

sve u svemu razocaran jesam al jbg znam da ceme opet neka euforija uhvatit i kad budemo igrali u Zenici ...i nadam se da ce bar tad nasa Legenda (Pape) svatit da je Vedad dekaako potreban u napadu sto Dzeki sto i zabit go ;)
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 jun 2011, 22:58

Neznam kako se neki mogu nadati 2. mjestu :lol: :lol: :lol: :lol: . Ako uspijemo X protiv Albanije, bice dobro :roll:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 1 gost.