BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Jako lose koliko god bolio rezultat mene vise boli odnos pojedinaca prema ''svetom ''dresu ,ovo pod navodnicima vazi za te pojedince . Kada pogledam sanse Rumuna i promaseni penal ovo je jos dobar rezultat . Nije smak svijeta pobjedom protiv Albanije vracamo se u ravnopranu konkurenciju za drugo mjesto ,ali pod hitno mjenjati nesto u odbrani i veznom redu,Miske mi je djelovao skroz ne zainteresiran ...mozda njega ne znam . Sto se mene tice Muslimovica obavezno staviti protiv Albanije e sada umjesto Dzeke ili Vede svejedno !! mozda ovaj rezultat i nije los da nas malo spusti jer je poznato da smo mi nakon neke vazne pobjede odjednom Brazil i ne pobjedivi. Navijaci kao uvijek nas najbolji igrac . 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
el-fighter je napisao/la:Tesko je bilo sta reci hladne glave poslije ovog meca. Rumuni su nam odrzali pravi fudbalski cas i rasulu su nas posteno. Mada sam bio optimistican pred ovu utakmicu, nisam ocekivao neko bajno izdanje nasih igraca, ali ne i ovakvu katastrofu. Susic je citavoi vrijeme govorio da imamo bolje igrace, da mozemo Rumunima zabiti 1 ili 2 gola, a onda je pocinio samoubistvo. Ibricic u prvoj postavi umjesto Ibisevica. Ibrici je bukvalno bio izgubljen na terenu, mislim da ni Susic nezna sta je Ibricic trebao da radi na utakmici. Cim je usao Ibisevic odmah se to osjetilo na nasoj igri, ali tada je vec bilo kasno. Onda je Susic napravio dvije odlicne izmjene, Stilic i Muslimovic su dosta promjenili nas nacin igre i to je pomalo zbunilo Rumune. Imali smo i nekoliko dobrih prilika za postizanje gola, ali smo imali i veoma dosta srece. Rumuni su pogadjali okvir gola, imali su jos nekoliko stopostotnih sansi. Jedini koji moze dobiti prolaznu ocjenu jeste Hasagic. Odradio je odlicno svoj posao, skinuo penal i jos zabavljao raju sa svojim driblinzima. Uze onog lika dva puta na istu foru. Odbrana je u ovoj utakmici bila katastrofalno losa. Ni blizu onim momcima koji su igrali u Zenici. Nmgu da vjerujem da Spahic i Mravac pogresno procjenjuju let lopte u jednom napadu i onda nam Rumuni zabiju gol. Mujdza je ispadao nekoliko puta na svojoj strani i direktno prouzrokovao gol.
Sto se tice sudjena, mislim da nije bilo bas najbolje. Nama je trebao biti sviran bar 1 penal, dok se fino moglo vidjeti da je penal za Rumune bio nepostojeci, tj. da je prekrsaj napravljen izvan sesnaesterca.
Sto se tice navijanja tu je sve jasno. Cigani ostaju Cigani i tu nema price. Na jednoj fudbalskoj utakmici davati podrsku ratnom zlocincu i direktno vrijedjati protivnika time sa porukom da mi nemamo Otadzbine.
Sve u svemu, mislim da nam je ovo trebalo, da malo razmislimo i da spustimo se na Zemlju, nakon ovog silnog optimizma koji je vladao prije ove utakmice. Susicu dobro razmisli da li je pametno to sto radis, jer ako ne pobjedimo Albaniju, bit ce svega.
Slažem se sa ovim postom, 100%, al' mi samo jedna rečenica bode oči, a toje ova zadnja, boldirana.
Pa da te upitam, šta će to biti? Čega svega? Kad se ovaj narod pit'o za šta?
Pozdrav.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
Nadam se da ce UEFA da reaguje na one provokacije od strane rumuna.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 03 jun 2011, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- ibrakadabra
- Kontakt:
Naši ce se zaliti uefi zbog transparenata
uefa=platini ce ih kazniti jednom utakmicom pred praznim tribinam.A rumuni slijedecu utakmicu kuci igraju bas protiv francuza.
uefa=platini ce ih kazniti jednom utakmicom pred praznim tribinam.A rumuni slijedecu utakmicu kuci igraju bas protiv francuza.
- badblueboylivno
- Kontakt:
A tko će izvući pouku?Bosnier je napisao/la:Treba zaboraviti ovaj poraz, mislim da je bolje sto je sad dosao , i treba izvuci pouku , pa ako pobjedimo albance na drugu poziciju !
Hayley <3
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Joj ovi Rumuni su još jednom pokazali da su žešća ciganija.....
Kakav je nas mentalitet dovoljno je procitat ovdje par postova,kad pobijedimo ma nema prvaci svijeta a kad izgubimo nema kraj svijeta ,najlosiji niko nevalja veze nemaju ....,cinejnica jest da sa ovim remijem bjelorusa i francuza ova grupa ce biti preluda znaci u bod-dva sve ce se rijesit sto se tice 2 mjesta ipak mislim da za francuze je smijesno mislit da nece bit 1 ,albanci se sad moraju uzet i onda gledat gdje sta al opet mislim da ce u ovoj grupi bod znacit za drugo mjesto
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
ljudi treba bit optimista , ubićemo sve do kraja na mrtvo , sad će se Sajo naljutit i doći će do izražaja taj njegov prepoznatljivi autoritet ... 
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Ti si, druže, toliko kontradiktoran, da to nije normalno. Ajd malo realnosti ikakve, i ti i svi ostali. Čas možemo Brazilce pobjediti, a čas nas može Luksemburg pobjediti. Realno, naš je veliki problem u glavi, mentalitetu, pa onda sve ostalo.Goalgetter je napisao/la:Neznam kako se neki mogu nadati 2. mjestu![]()
![]()
![]()
. Ako uspijemo X protiv Albanije, bice dobro
Ja o utakmici još ne bih pričala, valja se smiriti, i sutra hladne glave pričati. Samo se nadam da će igrači shvatiti šta (ni)su uradili.
Evo cijele statistike meča.
http://www.uefa.com/uefaeuro2012/matche ... index.html Ona mnogo govori!
Dalje, sretno!
Zadnja izmjena: BaDa12, dana/u 03 jun 2011, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- JuveSissoko
- Kontakt:
nista se u narodu ne govori djaba, sve ima razlog, zato narod i kaze, "Rumuni, ma to ciganija brate"Unica_Liverpool_ je napisao/la:Joj ovi Rumuni su još jednom pokazali da su žešća ciganija.....
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Gdje mi Pricipatus, druže jesil' živ? 
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
mostar_mo je napisao/la:ljudi treba bit optimista , ubićemo sve do kraja na mrtvo , sad će se Sajo naljutit i doći će do izražaja taj njegov prepoznatljivi autoritet ...
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- legenda reala
- Kontakt:
Šutite dobro smo prošli trebali smo izgubiti 7:0 jbt ,mene je stid nakon večerašnje partije
valjda je i njih
Rumuni su nas rastavili na proste faktore jbt
Sad smo pod velikim pritiskom ,nedaj bože da kikasmo utorak protiv Albanaca ,a ja koda gledam da će biti neki remi tipa 1:1
Rumuni su nas rastavili na proste faktore jbt
Sad smo pod velikim pritiskom ,nedaj bože da kikasmo utorak protiv Albanaca ,a ja koda gledam da će biti neki remi tipa 1:1
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja mislim da vrijedjamo cigane stim sto ih uporedjujemo sa Rumunjima!JuveSissoko je napisao/la:nista se u narodu ne govori djaba, sve ima razlog, zato narod i kaze, "Rumuni, ma to ciganija brate"Unica_Liverpool_ je napisao/la:Joj ovi Rumuni su još jednom pokazali da su žešća ciganija.....
jbg ne moze se igrat lopte sa 4 "znalaca" bez trkaca i to je to, ljudi konstantno vrsili pritisk udvajali nas i to je to
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Slažem se. Inače je skoro u Rumuniji postao nacionalni sport da biju Rome na mrtvo ime.drH je napisao/la:Ja mislim da vrijedjamo cigane stim sto ih uporedjujemo sa Rumunjima!JuveSissoko je napisao/la:nista se u narodu ne govori djaba, sve ima razlog, zato narod i kaze, "Rumuni, ma to ciganija brate"Unica_Liverpool_ je napisao/la:Joj ovi Rumuni su još jednom pokazali da su žešća ciganija.....
glupost za hrabre je sebičan lijek
-
Bundesliga
- Kontakt:
Dobro upravu si to ali da ja tebe pitam jeli imamo razlog? Nece da igraju boli njih imaju klubove a ko **** repku a za trenera necu vise da spominjem fulo covjek profesiju fudbaler je bio mrak a ovo nije za njega...Nije jos nista gotovo sad Albaniju pobjedit Abdadnanhz je napisao/la:Kakav je nas mentalitet dovoljno je procitat ovdje par postova,kad pobijedimo ma nema prvaci svijeta a kad izgubimo nema kraj svijeta ,najlosiji niko nevalja veze nemaju ....,cinejnica jest da sa ovim remijem bjelorusa i francuza ova grupa ce biti preluda znaci u bod-dva sve ce se rijesit sto se tice 2 mjesta ipak mislim da za francuze je smijesno mislit da nece bit 1 ,albanci se sad moraju uzet i onda gledat gdje sta al opet mislim da ce u ovoj grupi bod znacit za drugo mjesto
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ako je Ibricic znalac onda sam ja Messinick je napisao/la:jbg ne moze se igrat lopte sa 4 "znalaca" bez trkaca i to je to, ljudi konstantno vrsili pritisk udvajali nas i to je to
idemo dalje.meni je drago da ce safet skontati da u jednom Mravcu nema igraca kao i da je Misimovic potrosen barem dok ne nadje dobar klub... OVO JE BILA SAMO LOSA NOC IDEMO U ZENICU DA NASTAVIMO DALJE KA EURU!!!
4-IN-A-ROW
Svi krivite Papeta, pa i nakon ove blamaže ste očigledno nastavili, ima nas nekoliko koji nismo nikad ni jednu ružnu riječ uputili prema njemu, a svega nekoliko. Sve u svemu Pape i dalje ima moju punu podršku, dokle god je selektor.
Ono što hoću da kažem i ovde, a i nadam se da će kad ko iz saveza ovo pročitati(samo sanjam
): Treba raditi ssistematski. Ovo nije ništa, nula, propast od igre, od vodjenja, od uprave, od svega, žrtvovat generaciju i počet od početka, al' sa sistematičnim pristupom, od U-12 (koja nam je najmladja selekcija?
)pa do A repke. Gradit tim, konstruisat ga, popunjavat deficitarna mjesta, dodatnim treniznzima,naporima, odricanjima itd...Ovako dolazak u grupu na EP/SP nam je maksimum, i to da hoće biti, bio bi nevidjen uspjeh. 
Ono što hoću da kažem i ovde, a i nadam se da će kad ko iz saveza ovo pročitati(samo sanjam
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.