BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

A_d_0
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la A_d_0 » 03 jun 2011, 23:14

emir_ je napisao/la:idemo dalje.meni je drago da ce safet skontati da u jednom Mravcu nema igraca kao i da je Misimovic potrosen barem dok ne nadje dobar klub... OVO JE BILA SAMO LOSA NOC IDEMO U ZENICU DA NASTAVIMO DALJE KA EURU!!!
A sto se nama te noci nesto cesto pojavljuju. Albanija,Francuska,Rumunija..... Niz ce da se nastavi bojim se.

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 03 jun 2011, 23:14

"Samo" treba biti realan.
U kvaliteti ove dvije repke je razlika minimalna,cak bih rekao da smo skroz na skroz podjednaki.
Malo smo se mi previse digli da imamo neku repku, ruku na srce od ovih igraca sto su danas igrali njih 3-4 su samo standardni u svojim klubovima.Sad se situacija dodatno zakomplikovala,jer ako dobijemo Albaniju, tekma sa Bjelorusima je to be or not to be.
I zapamtite da mi nismo nikakva fudbalska sila.
Iskreno mislim da pola ovih igraca sto su na reprezentativnom spisku ne zasluzuju biti tu,igraju u ligama koje su po nekoj kvaliteti slicne PL BiH,"samo" im je infrastruktura bolja.Treba vise igraca iz PL BiH !
NON MOLLARE MAI

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 03 jun 2011, 23:14

Rumunija se moze prebroditi ali ako ne dobijemo Albaniju ove kvalifikacije su propale. Susicu se treba zahvaliti na suradnji i traziti novog selektora. Nista protiv njega licno niti ikakve srzi ali za ovakve stvari selektori drugih reprezentacija cija je vrijednost igraca daleko manja dobijaju otkaz. Eto imamo sad normalan savez pa neka odrade posao kako treba

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jun 2011, 23:15

VanBasten je napisao/la:Gdje mi Pricipatus, druže jesil' živ? :)
Trenutno je u ulozi posmatrača, neplaćeni odmor u Banovićima. :lol: Siguran sam da će nam se živ i zdrav javiti naredne sedmice :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 03 jun 2011, 23:16

Kakav narod takva repka ;)
Rođen s tobom da budem

Freddy Krueger
Kontakt:

Post Postao/la Freddy Krueger » 03 jun 2011, 23:16

amertiger je napisao/la:Stanite ba ljudi nije problem ni u Ibricicu, ni u tome sto je Edin bio sam u vrhu i ko zna cemu. Jedini i pravi problem je borbenost, pa vise mi na terminu trcimo nego oni, milion puta u utakmici veceras neko nas prati igraca sa loptom pridje mu ovaj odigra pass on se okrnee ili gleda loptu ili potrci u pravcu lopte igrac ostaje sam, ovaj kome je isao pass samo odigra dupli, ili produzi na nekog treceg a ona taj gurne onom prvom. Znaci nasi ne prate, ne trce, a sve mogu vrlo jednostavno napisati NE RAZMISLJAJU, totalno ne zainteresovani. Odredjni igraci imaju nikakav pristup repki, Muslimovic je za njih sve igracina koja mora igrati, jedino se taj momak borio i ajmo reci Pjanic.

Hasagic milion malih gresaka na one lopte sto su se ubacivale, ali eto imao je i dobrih odbrana pa moze prolazna ocjena.

Mravac i Spahic obojica lose, mislim da je Spahic odigrao najlosiju tekmu u zadnjih nekoliko sezona, Mravac standarndo lose.

Lulic i Mujdza također lose, ljudi dizu ovog Lulica ali momak nije nista posebno, milion puta je ispao u prvom po onoj strani, a i Mujdza na drugoj.

Medunjanin i Rahimic također lose, vrlo lose pracenje igre, momci se ubaciju iz drugog treceg plana u prostor a Rahimic i Medunjanu cuvaju Caspera na sredini terena, dezorjenitsani veoma cesto

Misimovic ovakav ne moze igrati za repku, mislim da njegovo vrijeme prolazi sto se tice repke.

Pjanic jedan od boljih ako ih ima, jeste grijesio ali i trudio se, tracao, ganjao i slicno, jedan od rijetkih koji je to radio.

Edin veoma lose, od primanja, kontrole lopte, svega, zalaganje 0, trom, ne zainteresovan, prvi put da ga kritikujem ali zasluzio je.

Ibisevic nemam neki utisak za njega, za veceras, imao je priliku ali jednostavno vrlo losa reakcija.

Stilic po meni dosta solidno odigrao kad je usao, progirao dva tri puta napadace kvalitetno i mislim da polako on treba da zauzme mjesto Misketa.

Zlatan Muslimovic, za njega mora biti mjesta u repci sve dok igra srcem, a veceras je pokazao da igra srce kao sto i uvijek pokazuje, ima karakter, bori se ganja, i ovaj momak mora igrati. Da sam ja manager on bi igrao u spicu sa Edinom ili Ibisevicem.

Bez borbenosti nema nista, veceras su Rumuni samo na borbenost nas pobjedili u 93 minuti oni ganjaju kao i u 1 minuti. Bez takvog pristupa mozemo mi imati i Messia i CR-a ali od nas nema nista.

Sam je Pape rekao da smo mi ekipa koja se ne zna braniti a veceras je postavio taktiku da se branimo i vidite kao je zavrsilo, trebao se igrati presing od pocetka lagani i uz rastrcanost igraca sigurno bi bilo drugacije.

Ali lako je poslje bitke biti general.
Treba biti realan da nam ovaj poraz nešto posebno i ne mijenja situaciju.Sigurno osvajamo drugo mjesto,a onda u baražu tko zna.......Treba samo napraviti nekoliko korekcija prije dvomeča sa Bjelorusijom tj.vratiti Papca i Begovića u repku i prekomandovati Stevanovića u A tim i to je to.Ništa posebno.Večeras je mnogo faktora bilo protiv nas,prvo termin jer je stvarno bilo nemoguće igrati u junu.Sezone su davno završile tako da su igrači ispali iz forme.Onda sva ona dešavanja u vezi suspenzije su sigurno ostavila traga.Neigranje Salihovića itd.Ovaj poraz moramo što prije zaboraviti i okrenuti se budućnosti tj.nastavku kvalifikacija.

Btw nije mi jasno zašto ovoliko napadate Papeta.Najlakše je svaliti krivicu na selektora,i tražiti njegovu ostavku.Koliki ste licemjeri nakon što se plasiramo na Evropsko prvenstvo svi će te ga hvaliti.Pape je jedino pogriješio u vezi Mravca,nije on kalibar za reprezentaciju.Večeras su svi podbacili od Spahića do Džeke.Ovo je jedna od naših najgorih partija u posljednjih nekoliko godina ali ja sam siguran da se ovakva katastrofa ne može 2 puta ponoviti.
Zadnja izmjena: Freddy Krueger, dana/u 03 jun 2011, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
"Welcome to prime time, bitch!"

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 03 jun 2011, 23:20

Yebem mu familiju i plasticni klub zvani Siti, da Bogda im sve pokrepalo a izvor sejkovog bogatsva presusio. Da Bog da napretka ne imali u narednih 100 godina sta uradise od Edina. Da Bog da se veceras Mansini slagirao a Baloteli ga gadjao pikado strelicama, da Bog da sa Tevezom zavrsio na intenzivnoj pa trazio da mu Tevez doda infunziju jer umire.

Nikad nisam podrzavao legendu fudbalera, kantu trenera.
PAPE ODLAZI!
Zadnja izmjena: Jimmy from the hood, dana/u 03 jun 2011, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 03 jun 2011, 23:20

kako ces nekog dobiti kad ti igraci dolaze kad se kome digne
Miske gospodin dođe u utorak u srijedu ne trenira u cetvrtak leti za rumuniju u petak se zajebava i tako ce sve do utorka

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 jun 2011, 23:20

Virtu4l je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Gdje mi Pricipatus, druže jesil' živ? :)
Trenutno je u ulozi posmatrača, neplaćeni odmor u Banovićima. :lol: Siguran sam da će nam se živ i zdrav javiti naredne sedmice :P
Pa kad zaradi ban, to mi je promaklo. Ko bi reko, nako miran dečko :mrgreen:
Majkemi počeo sam se brinut jerznam da je nakon svake tekme tu, a i sam bijah na rubu jal živčanog, jal srčanog :?
Miša mu, reprezentativni sport ove zemlje će me u mezar oćerat
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 03 jun 2011, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 03 jun 2011, 23:21

„Glup sam bio što sam vjerovao pojedinim igračima, što sam promijenio ekipu koja je pobijedila na Bilinom polju. Vedad Ibišević me nikada nije iznevjerio, no dosta pojedinaca večeras jeste“,Pape.

Pa eto dragi moji, vidite ko je sad u pravu i kakvu repku imamo. :lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 03 jun 2011, 23:21

drH je napisao/la:
nick je napisao/la:jbg ne moze se igrat lopte sa 4 "znalaca" bez trkaca i to je to, ljudi konstantno vrsili pritisk udvajali nas i to je to
Ako je Ibricic znalac onda sam ja Messi :roll: Njegova specijalnost je padanje preko lopte i onda dizanje ruku u zrak trazeci faul!!!
vidio s navodnike, glumi znalca i spori su citav vezni red i to je to ljudi nas udvajali na nasoj polovini i nadtrcali i to je sve, nisu oni igracine ni neka ekipcina ali trce i bore se ovo ce ti i albanija uradit ako se ovako postavic, ibisevic je napravio 4 prilike za 20 minuta samo trka ne mora zabit ali uci ce nekad, da nam je 5 igraca ko ibisevic i 5 ko lulic niko te pobjedio ne bi
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 03 jun 2011, 23:22

Safete ja mislim da bi ti trebao laste s mosta. O samoj tekmi mogu samo reci vela havle .
Ima dosta igraca koji bi se trebali oprostiti od repke a ovim drugima treba objasnit da ne izgore u zelji u svakoj ozbiljnoj i jacoj tekmi kojoj igramo,da daju vise za tu repku ,da se trude a ne samo pijanke i teferic kad se god okupe.
Totalno sam down psihicki zbog debakla kod onih cigojnera.. :(
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 03 jun 2011, 23:22

Sušić treba dobiti još jednu šansu, ako ne pobjede Albaniju odmah mu dati otkaz, nadam se da će protiv Albanije početi Ibišević,Muslimović i Štilič.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 03 jun 2011, 23:23

Jimmy from the hood je napisao/la:Yebem mu familiju i plasticni klub zvani Siti, da Bogda im sve pokrepalo a izvor sejkovog bogatsva presusio. Da Bog da napretka ne imali u narednih 100 godina sta uradise od Edina. Da Bog da se veceras Mansini slagirao a Baloteli ga gadjao pikado strelicama, da Bog da sa Tevezom zavrsio na intenzivnoj pa trazio da mu Tevez doda infunziju jer umire.

Nikad nisam podrzavao legendu fudbalera, kantu trenera.
PAPE ODLAZI!
eee da je bogdom do Mancinia, bilo bi to lako rijeseno,jednim otkazom, bye the way, da Edin trci upola i da ima upola fudbalsko znanje kakvo je Manicni imao ne bi nas ove smrde iz Rumunije derale kao Barselona
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 03 jun 2011, 23:23

Sta je Safet trebao uraditi ? Izaci na teren i tjerati nase "zvijezde" da trce, ma daj molim te lijepo ? Cim tri pasa sastavimo, otvori se neki prostor. . .
Druga stvar, veceras se je potvrdilo da cim odemo nekoj "jacoj" reprezentaciji u goste, razvuku nas i ubijaju zbog nase netrke, nerada i nezalaganja na terenu, jednostavno igramo pod grcem. . .
Edin Dzeko se ni jednom nije vratio po loptu, zasto lijepi moj, koliko trci u Cityu ? 10X vise i vraca se odbranu, gdje je veceras bio ? :lol: :lol:
Daleko od toga da je Dzeko glavni krivac, po meni odredjeni dio krivice snosi i Safet Susic jer je Misimovica drzao 90', to je van svake pameti, Misimovic na onolikom terenu je beskoristan, on treba igrati samo u Zenici, gdje njegova tehnika i igra u mjestu dolazi do izrazaja, gdje nije potrebno toliko trke i rada za ekipu.
Sta reci na kraju, nismo mi neka sila ba, sto Barbarez kaze"majstori smo za napumpati atmosferu", vrlo cesto nam se to obije o glavu. . .
Nadam se da cemo iz ovoga izvuci pouku i dobiti Albance u Zenici. . .

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 03 jun 2011, 23:24

Ako kažem da sam zategao keca na kladionici ispašće da se hvalim ili da sam protiv naše repke. Ni jedno ni drugo, samo sam već mnogo puta do sada gledao isti film da bih povjerovao svenarodnoj euforiji. Nikada mi neće biti jasno kako neko ko nikada nije bio navelikom takmičenju nože biti favorit protiv jedne rumunije koja je skoro redovni učesnik velikih takmičenja, a mi favoriti znači sami jedno - PORAZ, RAZOČARENJE, KRITIKE. Ono što nesmijemo sebi uraditi je sada praviti tragediju i linč prije utakmice sa albanijom, jer sa pobjedom u toj utakmici mi smo opet sa dobrim izgledima za baraž. A zar mi to više od baraža zaslužujemo, prije Francuske. Pa ljudi prestanite više letiti od euforije do očajanja, spustimo loptu dok još imamo šanse. Sjetite se samo bahinih poziva na bojkot repke nakon poraz protiv rumuna na koševu, a onda kada smo došli u situaciju da se plasiramo ovaj isti dotični poziva ljude da daju podršku u historijskoj utakmici. Otići ćemo na veliko takmičenje kada prestanemo igrati historijske utakmice. Pozdrav i glavu gore p.s. svaka čast našim navijačima koji su bili u zemlji ciganiji

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 03 jun 2011, 23:25

Teleci pogled dominira! :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 03 jun 2011, 23:25

tony-mortale je napisao/la:
amho je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:rezerve bjelorusije su uzele bod francuskoj i sad su definitivno najozbiljniji kandidat za drugo mjesto, dabogdo griješim al nema šanse da ih dobijemo 2 puta
mi smo i dalje najozbiljnjiji kandidat za drugo mjesto... pobjeda protiv albanije, bjelorusije i luxa kuci i mi smo drugi bez obzira sta se desavalo u ostalim utakmicama...
ovu riječ napisati za našu reprezentaciju nakon noćašnje izvedbe je u najmanju ruku degutantno.
a druga stvar nisu u pravu jer mi sa 9 bodova nismo sigurno drugi ma ni slučajno jer bjelorusija igra kući s nama i luxemburgom i to joj je 6 lakih bodova, i iz dva gostovanja kod nas i rumuna im treba samo bod ;)
imali bi i mi i oni po 16 bodova al oni bolju gol razliku imaju sad im je +2, nama -1, a nabiće sad luxemburga kvalitetno a mi teško daćemo albance.
ma šanse za baraž minimalne za prvenstvo nikakve, al to je svakako naša realnost tako da smo već navikli
da da lakih bodova, kao sto su nama ova tri u rumuniji bila laka... nema lakih bodova.. bjelorusija luksemburgu gola nije dala... teoretski nismo sigurni to si upravu, ali u ovoj grupi je toliko nerijesenih, da ce na kraju 9 bodova biti dovoljno... zivi bili pa vidjeli... pogledaj tabelu u utorak u ovo doba, pa mi reci onda sta mislis...

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 03 jun 2011, 23:25

Ja ću ga hvaliti ako se plasiramo. Ali to se jednostavno neće desiti, nećemo mi ni u baraž, a kamo li na Euro.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 jun 2011, 23:25

Što se tiče rumuna sa onim tranparentima...
neka dobro pogledaju

slika

za ovo si u bivšoj Jugi nekad mogao kupiti jednu kutiju cigara, ili jednu rumunku.
zavisi jeli ti bio ćeif da pušiš ili da ti ga.... :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.