Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ovo sam dugo čekao, veliko finale u nedjelju. Neka pobjedi bolji. Po prvi put Federer na šljaci ima veće šanse od Rafe. Znate šta je bilo večeras najjače? Federer nakon zadnjeg poena hladno prilazi do mreže bez nekog velikog slavlja. Gleda u publiku i gestikulira da je ovo bilo očekivano.
FEDERER= KLOC
Stize to RafaVirtu4l je napisao/la:Ufff, onda bi smanjio razliku na +6... Osvojit će još minimalno četiri Roland Garrosa, znači mora navući još negdje dva-tri Grand Slama i eto gajuznjak> je napisao/la:Federer ima kompleks od Nadala a sumnjam da ce Rafa propustiti sansu da osvoji 10-ti Grand Slam![]()

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- sarajlija89
- Kontakt:
@monoloze
De stavi anketu na ATP tour - Najveci igrac svih vremena, ako ti nije mrsko i stavi par opcija....
Rafa je favorit, ne zbog igre na ovome turniru, nego, jednostavno - ne lezi Mu
Komplex je teska rijec, ali bgm....
Rafa je pravi sampion, nevjerovatan je i kad nije u formi moze pobjeđivat, sto je pokazao na ovome turniru.
Kada bi Roger mogao ponoviti ovakav mec, necemu bi se nadao, ali protiv Nadala moras biti 100% i vise koncentrisan da bi osvojio poen, a tek dobio mec.
Zadovoljan sam plasmanom u finale, jer je mnoge stvari objasnio. Jos ljepse bi bilo kada bi Roger uzeo aBd i nadam se tome, ali ipak sa dozom skepticizma....Rafa je zivotinja...
@virtual
Prije pocetka kvota je 10 na RF bila, i ja levat ne stavih cenera, mrsko mi bilo izac
De stavi anketu na ATP tour - Najveci igrac svih vremena, ako ti nije mrsko i stavi par opcija....
Rafa je favorit, ne zbog igre na ovome turniru, nego, jednostavno - ne lezi Mu

Rafa je pravi sampion, nevjerovatan je i kad nije u formi moze pobjeđivat, sto je pokazao na ovome turniru.
Kada bi Roger mogao ponoviti ovakav mec, necemu bi se nadao, ali protiv Nadala moras biti 100% i vise koncentrisan da bi osvojio poen, a tek dobio mec.
Zadovoljan sam plasmanom u finale, jer je mnoge stvari objasnio. Jos ljepse bi bilo kada bi Roger uzeo aBd i nadam se tome, ali ipak sa dozom skepticizma....Rafa je zivotinja...
@virtual
Prije pocetka kvota je 10 na RF bila, i ja levat ne stavih cenera, mrsko mi bilo izac

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nađi...Edin TM87 je napisao/la:Unistiti nisi nigdje, al' da ce ga dobit jesi i to u vise navrata
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Đe Valencia sa analizom
da pročitam šta kvalitetno pred spavanje
Virtu hajde bolan podrži me sa nekom prognozom jbg ti

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma nema Valencije, sutra će on roman napisatilegenda reala je napisao/la:Đe Valencia sa analizomda pročitam šta kvalitetno pred spavanje
![]()

Kakve crne prognoze, igram dvicu na Federera i zakačim sa njim Bosna dajel gol i pobjeda Njemačke... ne mogu ništa pogoditi...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kladionicar
- Kontakt:
Imao sam neki predosjecajkladionicar je napisao/la:Danas je kraj za Djoletovu seriju...Upamtite kladionicarove rijeci

Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko
Dobro evo nisi napisao direktno da ce ga uzet, nisi nigdje postavio prognozu, ali si govorio za Dokovica, kao sto si i za Murraya, ali eto, bio si mudar i nisi postavio prognozu, nego sve u price u nekim granicama, al eto...Virtu4l je napisao/la:Nađi...Edin TM87 je napisao/la:Unistiti nisi nigdje, al' da ce ga dobit jesi i to u vise navrata
Ne znam ni ja kako sam zaboravio ovog @Villareala koji je dav'o Rogeru 1% sanse

Uskoro cu napisati sta mislim o mecu u nedjelju i postaviti prognozu, ali direktnu prognozu, to savjetujem i vama, pa se mozemo zayebavat poslije medjusobno

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Edin TM87 je napisao/la:Dobro evo nisi napisao direktno da ce ga uzet, nisi nigdje postavio prognozu, ali si govorio za Dokovica, kao sto si i za Murraya, ali eto, bio si mudar i nisi postavio prognozu, nego sve u price u nekim granicama, al eto...Virtu4l je napisao/la:Nađi...Edin TM87 je napisao/la:Unistiti nisi nigdje, al' da ce ga dobit jesi i to u vise navrata
Hehehehe, tu sam te ček'o mangupe. Veoma rijetko prognoziram. Za Murraya navijam, moram biti subjektivan

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znam, pa upozn'o si gaVirtu4l je napisao/la:Hehehehe, tu sam te ček'o mangupe. Veoma rijetko prognoziram. Za Murraya navijam, moram biti subjektivanEvo sad ti govorim, Murray osvaja Wimbledon
pa me prozivaj za jedno dva mjeseca, he he he

Eto, barem za finale da svi postavimo rezultat (objektivno naravno), pa da vidimo kako stojimo

- legenda reala
- Kontakt:
Ja sam već postavio al nije na odmet ponoviti ga Nadal -Federer 3:0 (6:2,7:5,6:4),šta misliš potrefim ovo hahha
Ma moram ovo pogoditi ne mogu ja dva puta omašiti
Virtu voli Rafu vidi se to u postovima ba
Ma moram ovo pogoditi ne mogu ja dva puta omašiti

Virtu voli Rafu vidi se to u postovima ba
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 03 jun 2011, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Početak Viškovićevog bloga u Blicu.Voli Viško Feda.....Pre iks iks godina, tačno na Novu godinu, kumov burazer je slupao auto, pa smo veći deo žurke imali u urgentnom centru. Nećete verovati, ali tamo je, na zvučnicima, u jednom momentu krenula pesma Olivera Dragojevića „Zašto sve što je lepo ima kraj“!? I nismo mogli, a da se ne cerekamo gledajući face prebijenih i izbodenih dok su čekali krpljenje i slušali pesmu...
U svakom slučaju, neki Novakovi fanovi su večeras verovatno pustili tu pesmu. I pitali se zašto. Zašto? Zato što je to neminovnost koja se morala desiti, pre ili kasnije. Jednom je neko morao da prekine tu fantastičnu seriju, a kad je taj neko istinska legenda, onda je odgovor jednostavan – zato što je protivnik bio bolji.
http://blog.blic.rs/635/Rodzer-kaze-da-jos-nije-vreme
Da, Federera, Gasqueta, sve majstore poteza, elegantne i igrače sa stilom...Mister No je napisao/la: Početak Viškovićevog bloga u Blicu.Voli Viško Feda.....
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Težak meč dvojica šampiona jedan protiv drugog Fedex je sigurno bolji,ali Rafa mu ne leži
Očekujem 3:0 za Fedexa 7:6 7:6 i onda u trećem opet 7:6
Sad ozbiljno mislim da ide u 5 setova meč Federer nikad bolji na šljaci
Očekujem 3:0 za Fedexa 7:6 7:6 i onda u trećem opet 7:6

Sad ozbiljno mislim da ide u 5 setova meč Federer nikad bolji na šljaci

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
koji su još sem njih dvojceVirtu4l je napisao/la:Da, Federera, Gasqueta, sve majstore poteza, elegantne i igrače sa stilom...Mister No je napisao/la: Početak Viškovićevog bloga u Blicu.Voli Viško Feda.....
Hoću nešto da vas pitam ima li ikakve razlike kad je ona zemlja suha i kad je nakvašena,mislim da li nekom teniseru više odgovara suha ili nakvašena ,i što

Suha je brža.legenda reala je napisao/la:Hoću nešto da vas pitam ima li ikakve razlike kad je ona zemlja suha i kad je nakvašena,mislim da li nekom teniseru više odgovara suha ili nakvašena ,i što
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Jedna stvar me je iritirala tokom današnjeg meča, onaj kiseli osmijeh nakon što Federer pogodi ruku, zato je i logično ono radovanje s jednim prstom na kraju meča...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Ko ce drugi prekinuti niz nego Federer.Kralj tenisa !Opet svaka cast Novaku i mislim da ce nastavit da dominira i zasjesti konacno na prvo mjesto bez obzira na poraz.
Chelsea F.C.
Sto se tice velikog finala, pokusavam, al' ne mogu bit objektivan nikako, nema sanse, prognoziram Rogerovu pobjedu pa kud puklo da puklo!
A Bogme tesko, ovako, Federer je star covjek, haman 30 godina, poslije vakih meceva ne moze ostat 100% spreman, rekao je u Madridu da su ga bolili misici poslije meca sa Lopezom i nije mog'o uzet Nadala, evo sad je isto im'o tezak mec... Dalje, Nadal je realno im'o najteze protivnike od 4 polufinalista i iako nije u top formi uspio je sviju uzet u 3 seta, osim Isnera kad je bas lose igr'o. Al' pazite ovo, Ljubicic, Soderling, Murray... To su sve predobri igraci i on je samo sa Soderlingom igrao TB, a jos jednom napominjem, ne igra najbolji tenis! Federer se isrpio danas, mnogo kasnije zavrsio mec nego Nadal, no dobro, imat ce dan pauze (kad budemo gledali one nindze u finalu
)...
Eh sad da vidimo igru, dakle Nadal igra kao i uvijek, samo sto sad pravi za nijansu vise gresaka iz one odbrane, a i kad krene naprijed, no ama bas nista ne zavisi od Nadalove igre.
Znaci, Roger, dobijat ce strasne spinove na bekend, danas ga je izvuk'o slajs, na sta Dokovic nije im'o rijesenje, no protiv Nadala nece to koristit previse, servis mora bit k'o danas, agresivnost takodjer i da to ne bude Nadalov dan, e onda ce tek imati sanse! Nadal je favorit, to je jasno svima, no bit ce pod pritiskom, 100%, ako izgubi gubi 1. mjesto na ATP listi i dobit ce ga covjek koji ga nikad nije dobio ovde, za kojeg su prognozirali cetvrfinale kao maximum itd...
Hajde da ovo zavrsi, pa da se prosetamo Wimbledonom
btw Roger uzima 3:1
A Bogme tesko, ovako, Federer je star covjek, haman 30 godina, poslije vakih meceva ne moze ostat 100% spreman, rekao je u Madridu da su ga bolili misici poslije meca sa Lopezom i nije mog'o uzet Nadala, evo sad je isto im'o tezak mec... Dalje, Nadal je realno im'o najteze protivnike od 4 polufinalista i iako nije u top formi uspio je sviju uzet u 3 seta, osim Isnera kad je bas lose igr'o. Al' pazite ovo, Ljubicic, Soderling, Murray... To su sve predobri igraci i on je samo sa Soderlingom igrao TB, a jos jednom napominjem, ne igra najbolji tenis! Federer se isrpio danas, mnogo kasnije zavrsio mec nego Nadal, no dobro, imat ce dan pauze (kad budemo gledali one nindze u finalu

Eh sad da vidimo igru, dakle Nadal igra kao i uvijek, samo sto sad pravi za nijansu vise gresaka iz one odbrane, a i kad krene naprijed, no ama bas nista ne zavisi od Nadalove igre.
Znaci, Roger, dobijat ce strasne spinove na bekend, danas ga je izvuk'o slajs, na sta Dokovic nije im'o rijesenje, no protiv Nadala nece to koristit previse, servis mora bit k'o danas, agresivnost takodjer i da to ne bude Nadalov dan, e onda ce tek imati sanse! Nadal je favorit, to je jasno svima, no bit ce pod pritiskom, 100%, ako izgubi gubi 1. mjesto na ATP listi i dobit ce ga covjek koji ga nikad nije dobio ovde, za kojeg su prognozirali cetvrfinale kao maximum itd...
Hajde da ovo zavrsi, pa da se prosetamo Wimbledonom

btw Roger uzima 3:1

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ako Federer primjeni Murrayevu taktiku iz polufinala dobit će Rafu.
Nekako je nezahvalno prognozirati...
Federer je pobijedio čovjeka koji je pobijedio Rafu 4 puta ove godine, a s druge strane Rafa je pobijedio Federera 5 puta na Phillipe Chatrieru...
Prvi set je odlučujući, mada imam neki osjećaj da će biti dosta break šansi...
Nekako je nezahvalno prognozirati...
Federer je pobijedio čovjeka koji je pobijedio Rafu 4 puta ove godine, a s druge strane Rafa je pobijedio Federera 5 puta na Phillipe Chatrieru...
Prvi set je odlučujući, mada imam neki osjećaj da će biti dosta break šansi...
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.