Safet Sušić - Pape
- majestic24
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Vi na greskama bas neucite. Treba da vam Susic bude pokazatelj da nemoze svaka ledenda biti i dobar trener. Susicu je najbolje da sam da otkaz i ode podignute glave s klupe a ne da ga svi mi pljujemo,jer nastavi li ovako,doci ce do toga.Probisvjet je napisao/la:Pape vrijeme je da Barba preuzme ono sto zasluzuje!
Bazdarevic,Osim,Vaha...boli me qrac koji ce biti selektor. Samo neka bude neko ko je vec provjeren.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Pape ima moji podrsku da izvrsi rekonstruciju pred tekmu sa Albanijom. Kada ti pola tima izadje na teren nespremno da da sve za svoju zemlju tu si kao trener nemocan ... al poslije tekme zato mogu vaspitno popravne mjere ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
"Nije mi jasno da u dva mjeseca odigramo dva različita meča."-Rekao je Sušić
boze pomozi kul euzu bi rabil felek ovaj je naograisao
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sad on trazi krivce u nekim drugim ljudma. Govori covjek kako ne mozemo igrati na kontranapade jer nemamo igrace za to 3 mjeseca i onda dodje utakmica igramo na taj nacin samo sto igramo na kontranapade bez kontranapada.
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
„Glup sam bio što sam vjerovao pojedinim igračima, što sam promijenio ekipu koja je pobijedila na Bilinom polju. Vedad Ibišević me nikada nije iznevjerio, no dosta pojedinaca večeras jeste“, kazao je Sušić.avenija je napisao/la:"Nije mi jasno da u dva mjeseca odigramo dva različita meča."-Rekao je Sušić

Ehamdulila je ovo

SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
nek se ciro vrati.. on je uvijek govorio ja sam kriv...A_d_0 je napisao/la:Sad on trazi krivce u nekim drugim ljudma. Govori covjek kako ne mozemo igrati na kontranapade jer nemamo igrace za to 3 mjeseca i onda dodje utakmica igramo na taj nacin samo sto igramo na kontranapade bez kontranapada.

ser del barça es el millor que hi ha !
Veceras je uvodjenjem Muslimovica i Stilica pokazao da ima jednu dozu samopostovanja. Da nije toga dao bih mu ocjenu -10.
I nadam se konacno da je vidio kako Hasagic oscilira, od katastrofalne greske do skinutog penala, da je vidio da Ibrica od Splita nije igrac za velike tekme (bolje zvati Zajka Zebu), da je vidio da je Mravac za dvije klase ispod Papca i da je ispod i Cocalica, da Spahic ne zna i ne moze, da je to prenio i na Dzeku koji je vecaras bio ocajan.
Posteno bi bilo sa Papetove strane i moralno, nakon sto pobjedi Albaniju dati otkaz i pustiti nekom drugom jer mi smo sve svoje sanse prokockali.
Pokusao je i napravio nesto, (vidjeli smo u Zenici) ali ocito da nema autoritet za ove hahare predvodjene slavnim dubrovackim kapetanom.
Nadam se da su vecerasnju partiju dobro pogledale Safetove ovce koje su zatrovale ovaj dio foruma i moj prijedlog je da im se nakon veceras da nagrada zlatni poklopac tako da ona zlatna kanta od prosle godine dobije i drugi dio.
I nadam se konacno da je vidio kako Hasagic oscilira, od katastrofalne greske do skinutog penala, da je vidio da Ibrica od Splita nije igrac za velike tekme (bolje zvati Zajka Zebu), da je vidio da je Mravac za dvije klase ispod Papca i da je ispod i Cocalica, da Spahic ne zna i ne moze, da je to prenio i na Dzeku koji je vecaras bio ocajan.
Posteno bi bilo sa Papetove strane i moralno, nakon sto pobjedi Albaniju dati otkaz i pustiti nekom drugom jer mi smo sve svoje sanse prokockali.
Pokusao je i napravio nesto, (vidjeli smo u Zenici) ali ocito da nema autoritet za ove hahare predvodjene slavnim dubrovackim kapetanom.
Nadam se da su vecerasnju partiju dobro pogledale Safetove ovce koje su zatrovale ovaj dio foruma i moj prijedlog je da im se nakon veceras da nagrada zlatni poklopac tako da ona zlatna kanta od prosle godine dobije i drugi dio.
Zadnja izmjena: mirzza, dana/u 03 jun 2011, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Cuva Bog Zelju svog!
Ma mi Bosanci smo cudna nacija, kad smo dobili Rumune u Zenici, onda je Pape bio najbolji i najj trener, a sad kad smo izgubili onda je najgori, nema losijeg od njega, svi mu govore idi cuvaj ovce i sl...... 

<<<< ĆeMa >>>>
Jednom nas je 1 covjek izdao i on je rekao ko je taj. I nije slagao.Scof1eld je napisao/la:nek se ciro vrati.. on je uvijek govorio ja sam kriv...A_d_0 je napisao/la:Sad on trazi krivce u nekim drugim ljudma. Govori covjek kako ne mozemo igrati na kontranapade jer nemamo igrace za to 3 mjeseca i onda dodje utakmica igramo na taj nacin samo sto igramo na kontranapade bez kontranapada.nikad mu nije palo napamet reci: on nas je syebao, on me je izdao..
Ja nikada nisam rekao da je susic neki trener. U Zenici je najvise doprinjela publika kao i svaki put, dok smo na strani karine. Manjak motivacije.
nostradamus je napisao/la:Ma sta ste se dovezali PAPETA.Ove igrace na prvenstvo ne bi odveli ni MURINJO,FERGUSON i ANCELOTI da su zajedno na klupi.Pa vidite li vi koji papani igraju za reprezentaciju...Sto ne znaju i moze im se oprostiti ali sto nece ne moze nikako...Ma kad se Cirom nismo otisli necemo nikad.On je iz ove reprezentacije izvukao 200 posto...
Potpis ko kuca jarane!!!!!
RIP SALE VILENJAK
pa koji je cirin onda uspjeh osim belgije (3 nosioc) .. pa i on je onda dobio zbog publike ostale...A_d_0 je napisao/la:Jednom nas je 1 covjek izdao i on je rekao ko je taj. I nije slagao.Scof1eld je napisao/la:nek se ciro vrati.. on je uvijek govorio ja sam kriv...A_d_0 je napisao/la:Sad on trazi krivce u nekim drugim ljudma. Govori covjek kako ne mozemo igrati na kontranapade jer nemamo igrace za to 3 mjeseca i onda dodje utakmica igramo na taj nacin samo sto igramo na kontranapade bez kontranapada.nikad mu nije palo napamet reci: on nas je syebao, on me je izdao..
Ja nikada nisam rekao da je susic neki trener. U Zenici je najvise doprinjela publika kao i svaki put, dok smo na strani karine. Manjak motivacije.

Lave vjeruj sa ovakvim timom gdje valja 4-5 igraca je tesko nesto uciniti

ser del barça es el millor que hi ha !
Za ovo veceras Susic je najmanje kriv, odbrana smijesna ko da prvi put igraju nogomet, Džeko nikako da mrdne iz ofsajda, vezni red traljav. Previse su se nasi igraci digli
NO PYRO NO PARTY
Svaka cast Susicu za ovu pres konferenciju. Samo je trebao i imenovat igrace, da se zna. Jedini dobar potez njegov veceras.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Pa bolan Safete ti si birao ove igrace,ti si vidio u njima kvalitetu,sto se sad zalis ?
Pojma ti nemas,moj Safete !
Koga bi ti birao majstore?
Pa koga da uzme Bogati? Koje to igracine da pozove, ajde nadji ihBečki Kongres je napisao/la:Pa bolan Safete ti si birao ove igrace,ti si vidio u njima kvalitetu,sto se sad zalis ?
NO PYRO NO PARTY
Svaka mu je bila na mjestu samo je jos trebao i javno imena reci iako pretpostavljam koji su to! A i novinari su krivi cak i sa ovog portala sto javno ne pisu o desavanjima u hotelima gdje boravi reprezentacija i njihovim sramnim pijankama uoci utakmica!
Ne poznaješ dobro situaciju, svaki ovdašnji novinar bi rado donio "ekskluzivu" svom mediju, a ta ista ekskluziva bi ga koštala... Ne bih o tome na temi o Papetu.drH je napisao/la:Svaka mu je bila na mjestu samo je jos trebao i javno imena reci iako pretpostavljam koji su to! A i novinari su krivi cak i sa ovog portala sto javno ne pisu o desavanjima u hotelima gdje boravi reprezentacija i njihovim sramnim pijankama uoci utakmica!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.