Sergej Barbarez
Re: Sergej Barbarez
Zna se koja politika lupa po Legendama tipa Barba,Osim,Merhamet politika zbog koje je se ovo i izdesavalo sve...I zbog koje imamo ovakvu drzavu 

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Ja stalno pokusavam biti neutralan i posten u ovoj vasoj diskusiji, ali stvarno @za_raju, pa kako te nije sramota da nekome nesto prigovoris. Pa ti svo vrijeme lupas po, uz Mirzu Delibasica, najvecoj legendi BH sporta.Za_raju je napisao/la:Zna se koja politika lupa po Legendama tipa Barba,Osim,Merhamet politika zbog koje je se ovo i izdesavalo sve...I zbog koje imamo ovakvu drzavu
Zar nije isto lupati po Osimu, Barbarezu ili Susicu, Hadzibegicu, Bajevicu, Bazdarevicu, Markovicu...?
FKS❤️1946
Nije isto lupati po necijem liku i necijoj strucnostidjokica je napisao/la:Ja stalno pokusavam biti neutralan i posten u ovoj vasoj diskusiji, ali stvarno @za_raju, pa kako te nije sramota da nekome nesto prigovoris. Pa ti svo vrijeme lupas po, uz Mirzu Delibasica, najvecoj legendi BH sporta.Za_raju je napisao/la:Zna se koja politika lupa po Legendama tipa Barba,Osim,Merhamet politika zbog koje je se ovo i izdesavalo sve...I zbog koje imamo ovakvu drzavu
Zar nije isto lupati po Osimu, Barbarezu ili Susicu, Hadzibegicu, Bajevicu, Bazdarevicu, Markovicu...?

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Isto sra-nje drugo pakovanje.Pogotovo kritiziranje ''strucnjaka''o strucnosti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa niko nije nista lupio po Sergejevom liku. On rekao da bi bili beton Spahic i Papac zajedno, a ljudi misle da to nije dobra ideja. Svaka njemu cast, ja bih ga volio na klupi Reprezentacije, ali njegova strucnost je takodje, u najmanju ruku upitna.Za_raju je napisao/la:Nije isto lupati po necijem liku i necijoj strucnostidjokica je napisao/la:Ja stalno pokusavam biti neutralan i posten u ovoj vasoj diskusiji, ali stvarno @za_raju, pa kako te nije sramota da nekome nesto prigovoris. Pa ti svo vrijeme lupas po, uz Mirzu Delibasica, najvecoj legendi BH sporta.Za_raju je napisao/la:Zna se koja politika lupa po Legendama tipa Barba,Osim,Merhamet politika zbog koje je se ovo i izdesavalo sve...I zbog koje imamo ovakvu drzavu
A nije bas da nisi lupio po liku S.Susica. On je zadnji dosao u taj Savez i rekao 2 recenice o Usanovicu a ti ga zoves "pajdom" i sl. Nesto nisam siguran da to ima veze sa strucnosti. To je ipak malo vise o ljudskosti,zar ne?
Puno je njih kojima je Usanovic bio veci pajdo nego Susicu, izmedju ostalih i Sergeju

FKS❤️1946
Pa jesam li ga ja nazvao "pajdom" ili on sam sebe?djokica je napisao/la:Pa niko nije nista lupio po Sergejevom liku. On rekao da bi bili beton Spahic i Papac zajedno, a ljudi misle da to nije dobra ideja. Svaka njemu cast, ja bih ga volio na klupi Reprezentacije, ali njegova strucnost je takodje, u najmanju ruku upitna.
A nije bas da nisi lupio po liku S.Susica. On je zadnji dosao u taj Savez i rekao 2 recenice o Usanovicu a ti ga zoves "pajdom" i sl. Nesto nisam siguran da to ima veze sa strucnosti. To je ipak malo vise o ljudskosti,zar ne?
Puno je njih kojima je Usanovic bio veci pajdo nego Susicu, izmedju ostalih i Sergeju
Jesam li ja davao onakve izjave i onako se ponasao na presicama ili on?
Jeli Sergej izbjegavao Bosnu u sirokom luku ili on?
Jeli Sergej dobio posao u restoranu "Bosna" Ilidza ili Safet?
Jeli ovo preuzimanje repke bila Barbina slamka spasa i li Safetova...
Na kraju jeli ja otjera 4-5 vrhunskih provjerenih reprezentativaca a forsira Mravca koji nas kopa lopatom Alije Sirotanovica na svakoj tekmi ili Safet...
I na kraju slag jeli Safet pozva nakon otkaza 2 beka na postojecu petoricu ofanizivnih veznjaka,Alispahica (momka cijenim)?
ITD
Mislim cinjenice sve govore zasto je 80% ljudi protiv Safeta...
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Ne znam sta sam tacno izjavio,ali mogu zakljuciti o cemu se radi.hahahaha.Koliko sam skontao hvalio je Papca jel.Mislim da bi nam Papac dobro dosao,ali se moram sloziti sa harisom da je Papac nas zestoko kostao par puta,pogotovo kada je u tandemu sa Milenkovicem igrao u odbrani.Onaj poraz u Belgiji 4-1 Papac je bio kriv za 3 gola.Ali to je bio onaj Sasa prije Glazgova,tako da mislim da bi nam sad itekako dobro dosao.harishp je napisao/la:Da covjek nije pratio tekme pa da se na taj nacin prodaje muda za bubrege i nekako.maston je napisao/la:Ma pricajte vi sta hocete al Barbarez je u pravu.Papac i Spaha bi bili beton u odbrani,koji Mravac pa odigro je jednu dobru tekmu za repku i to je sve od njega,samo sto Spaha odradi sav poso pa ispade da je i on kao odigro nesto,a nidje veze.
Ali Barba bas lupi i ostade ziv, o kakvom on betonu govori.Beton protiv Belgije u Briselu,protiv Grcke,Madjarske u Zenici.![]()
Ned'o bog nikome.
Spaha je prica za sebe.Ali zar sam Papac nije izjavio da nakon saobracajne nesrece nije dobar za stopera.Jer igranje glavom mu stvara velike probleme i glavobolju.
Barba bas ko iz dubokog sna da je ustao,pa mu napravili i intervju.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Sasa je uvijek bio bek i nama upravo treba lijevi bek a stopera ima samo ih treba pozvatibarbarez je napisao/la:Ne znam sta sam tacno izjavio,ali mogu zakljuciti o cemu se radi.hahahaha.Koliko sam skontao hvalio je Papca jel.Mislim da bi nam Papac dobro dosao,ali se moram sloziti sa harisom da je Papac nas zestoko kostao par puta,pogotovo kada je u tandemu sa Milenkovicem igrao u odbrani.Onaj poraz u Belgiji 4-1 Papac je bio kriv za 3 gola.Ali to je bio onaj Sasa prije Glazgova,tako da mislim da bi nam sad itekako dobro dosao.harishp je napisao/la:Da covjek nije pratio tekme pa da se na taj nacin prodaje muda za bubrege i nekako.maston je napisao/la:Ma pricajte vi sta hocete al Barbarez je u pravu.Papac i Spaha bi bili beton u odbrani,koji Mravac pa odigro je jednu dobru tekmu za repku i to je sve od njega,samo sto Spaha odradi sav poso pa ispade da je i on kao odigro nesto,a nidje veze.
Ali Barba bas lupi i ostade ziv, o kakvom on betonu govori.Beton protiv Belgije u Briselu,protiv Grcke,Madjarske u Zenici.![]()
Ned'o bog nikome.
Spaha je prica za sebe.Ali zar sam Papac nije izjavio da nakon saobracajne nesrece nije dobar za stopera.Jer igranje glavom mu stvara velike probleme i glavobolju.
Barba bas ko iz dubokog sna da je ustao,pa mu napravili i intervju.

"No God is Good God "
"No God is Good God "
Evo @tarik cinjenica ''vaskrsnuo''Za_raju je napisao/la: Mislim cinjenice sve govore zasto je 80% ljudi protiv Safeta...
Dovoljno je procitati ovaj forum i bukvalno na prste nabrojati par njih koji su vjecito protiv Papeta jos od prvog dana.Iako naravno nije ni jednu tekmu repke do tada vodio.Spocitavanje da nikad nije za BIH nista ucinio,Pa im se shuknulo kad su saznali da je bio jedan od prvih nasih igraca koji su zaigrali za BIH repku ikada.
Pisanje o ne-strucnosti a najbolji start u prvih cetiri tekme sto se tice kvalifikacija i osvojenih poena je postignut bas sa ovim selektorom.Iako nikad vise prvotimaca nismo imali da sijede na klupama svojih timova u kojim igraju.
Gdje nadje 80%Wens-Ovena ti

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Izvini ako je tebi zivot samo forum meni nije (a tvoji postovi dovoljno govore )harishp je napisao/la:Evo @tarik cinjenica ''vaskrsnuo''Za_raju je napisao/la: Mislim cinjenice sve govore zasto je 80% ljudi protiv Safeta...![]()
Dovoljno je procitati ovaj forum i bukvalno na prste nabrojati par njih koji su vjecito protiv Papeta jos od prvog dana.Iako naravno nije ni jednu temu tada vodio.Spocitavanje da nikad nije za BIH nista ucinio,Pa im se shuknulo kad su saznali da je bio jedan od prvih nasih igraca koji su zaigrali za BIH repku ikada.
Pisanje o ne-strucnosti a najbolji start u prvih cetiri tekme sto se tice kvalifikacija i osvojenih poena je postignut bas sa ovim selektorom.Iako nikad vise prvotimaca nismo imali da sijede na klupama svojih timova u kojim igraju.
Gdje nadje 80%Wens-Ovena ti

A i na forumu je odnos slican kao sam gore naveo ako izuzmemo tvoje i Sabanove postove

Opet ti pricas neke djecije "teletabis" fazone de se ba malo uhvati cinjenica pusti se Tinkivinki & Co...
Quotas moje postove a ne odgovar ni na i jedan od navedenih primjera jer naravno nemas sta da kazes u odbranu...
Nekad mi te zao ali vise puta me iznerviras zamajavinjma i nekonkretnosti...
Opet kazem mene kad Quotas pokusaj cinjenicama da mi odgovris/repliciras

"No God is Good God "
"No God is Good God "
Cinjenica poput one ko je menadjer Mravcu iako je na kraju dokazano suprotno.
Cinjenica kad si htio da ubjedis covjeka da nije bio na tekmi u Tirani,navodjenje netacnog broja navijaca.Kad ti je ovaj bubnuo bas,bas cinjenice naravno usutio se.I naravno da je tebi psovanje i redanje familije selektoru kao patriotski cin,e pa yebo ti tu cinjenicu i takvu kulturu tih navijaca.
Cinjenica da si bas ti bio jedan od najbucnijih u prici da Pape nikad nije ni prstom mrdnuo za BIH repku,jest da tad 93 nije bilo kamera da snime papeta u dresu i to sa ljiljanima.A sav iznos od tekme poslan u BIH.I ode cinjenica u qurac.
Ima tu tvojih ''cinjenica'' jos koliko hoces,ali ova tema nije bas za to stvorena.I to je cinjenica
P.S ima ona stara od komse kad popije.''ko me zali,ja ga yebem''
Cinjenica kad si htio da ubjedis covjeka da nije bio na tekmi u Tirani,navodjenje netacnog broja navijaca.Kad ti je ovaj bubnuo bas,bas cinjenice naravno usutio se.I naravno da je tebi psovanje i redanje familije selektoru kao patriotski cin,e pa yebo ti tu cinjenicu i takvu kulturu tih navijaca.
Cinjenica da si bas ti bio jedan od najbucnijih u prici da Pape nikad nije ni prstom mrdnuo za BIH repku,jest da tad 93 nije bilo kamera da snime papeta u dresu i to sa ljiljanima.A sav iznos od tekme poslan u BIH.I ode cinjenica u qurac.
Ima tu tvojih ''cinjenica'' jos koliko hoces,ali ova tema nije bas za to stvorena.I to je cinjenica

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Napredujes ali opet se ne diras stvari koje bi mogle dokazati da imam apsoluno sve cinjenice na svojoj strani kad kritikujem Safeta kao selektora ne kao igraca (vrlo bitno)...harishp je napisao/la:Cinjenica poput one ko je menadjer Mravcu iako je na kraju dokazano suprotno.
A sad da se dotaknem one rasprave u vezi Tirane,jeli se na kraju ispostavilo da momak nije bio na onoj tribini gdje se dogodilo ono skandiranje zbog kojeg se i zakuhalo u toj temi...Jeli to dokazao svojom slikom sa druge strane stadiona gdje su premjesteni svi koji nisu mogli stati a time je opet potvrdjeno ono da je bilo oko 2000 navijaca (samo iz Visokog je bilo 200 ljudi)...Itd
Znaci nista ja nisam izmislio samo je doslo do nesporazuma jer momak nije bio tu sa najvatrenijom grupom navijaca kad se desilo skandiranje "podrske Safetu" i aplauz gotovo svih igraca koji su dotrcali do te tribine kad se to skandiralo...
A taj snimak kojeg se ti sad drzis kao za "sveti Gral" ne pokazuje nista osim da je Safet rodjen u Zavidovicima i da je normalno nakon raspada Yuge zaigra u dresu BiH,nije valjda trebao zaigrati za Sloveniju ili Makedoniju

Ovo je tema o Brabarezu i neka tako i ostane!
Ja zaista vise ne navracam u temu o gore spomenutom pa tako i ne zelim da vodim rasprave o njemu jer je za mene pokazao i previse...
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Za_raju je napisao/la:Pa jesam li ga ja nazvao "pajdom" ili on sam sebe?djokica je napisao/la:Pa niko nije nista lupio po Sergejevom liku. On rekao da bi bili beton Spahic i Papac zajedno, a ljudi misle da to nije dobra ideja. Svaka njemu cast, ja bih ga volio na klupi Reprezentacije, ali njegova strucnost je takodje, u najmanju ruku upitna.
Na kraju jeli ja otjera 4-5 vrhunskih provjerenih reprezentativaca a forsira Mravca koji nas kopa lopatom Alije Sirotanovica na svakoj tekmi ili Safet...
I na kraju slag jeli Safet pozva nakon otkaza 2 beka na postojecu petoricu ofanizivnih veznjaka,Alispahica (momka cijenim)?
ITD
Mislim cinjenice sve govore zasto je 80% ljudi protiv Safeta...

Ti i jos trojica = 80%

A sto se tice restorana Bosna,Ilidza Sergej je dobio samo racun od konobara kojeg je valjalo platiti nakon Usketovog ruzenja.Yebiga da je znao da se u savezu Uske tih dana vise nista ne pita.Nebi mu ni kisele platio.
Pajdo zeznuo stvar,ali da im cug ,ima
Pajdo zeznuo stvar,ali da im cug ,ima

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 31 maj 2011, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bilo nas je trojica ali nakon izjave da nema njemu sta Osim pricati o trenerskom poslu tad sam ostao samo jaBilal je napisao/la:Za_raju je napisao/la:Pa jesam li ga ja nazvao "pajdom" ili on sam sebe?djokica je napisao/la:Pa niko nije nista lupio po Sergejevom liku. On rekao da bi bili beton Spahic i Papac zajedno, a ljudi misle da to nije dobra ideja. Svaka njemu cast, ja bih ga volio na klupi Reprezentacije, ali njegova strucnost je takodje, u najmanju ruku upitna.
ITD
Mislim cinjenice sve govore zasto je 80% ljudi protiv Safeta...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti i jos trojica = 80%![]()
![]()
![]()
![]()

Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 31 maj 2011, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
"No God is Good God "
"No God is Good God "
IDOL NACIJE !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- NoName
- Kontakt:
Ma nema svrhe sada raspravljati. Za mene je Sergej bio i ostao najveći sin Bosne i Hercegovine, ko ne zna o čemu pričam neka pogleda malo onu utakmicu sa Marakane, kao i sve njegove nastupe. Ko god ima da kaže nešto protiv njega neka mu je na sramotu.
Pape? Bio bih sretniji da je Barbarez preuzeo reprezentaciju (svako valjda ima pravo na svoje mišljenje) ali je činjenica da je Pape napredovao do danas i da ga treba pustiti da radi u miru do kraja ovih kvalifikacija. A poređenje njega i Barbe sa aspekta nekog domoljublja je isto što su i poređenja navijača Borca kada je u pitanju ovaj usranko što putuje za Holandiju i nekih koji su sada u Austriji zbog tužilaštva države gdje je usranko uhvaćen.
Barba je jedan jedini.

Pape? Bio bih sretniji da je Barbarez preuzeo reprezentaciju (svako valjda ima pravo na svoje mišljenje) ali je činjenica da je Pape napredovao do danas i da ga treba pustiti da radi u miru do kraja ovih kvalifikacija. A poređenje njega i Barbe sa aspekta nekog domoljublja je isto što su i poređenja navijača Borca kada je u pitanju ovaj usranko što putuje za Holandiju i nekih koji su sada u Austriji zbog tužilaštva države gdje je usranko uhvaćen.
Barba je jedan jedini.

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- NoName
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Ajde Barba objasni ovim nasim manekenima, pokazi im kako se gine za svoju domovinu
NO PYRO NO PARTY
Razlika izmedju nasih kapitena pod Bakom i sada odlicno pokazuje razliku izmedju te dvije ekipe. Barba je bio lider, svi su mu vjerovali, svima je bio idol, ali nikad nije bio arogantan i odvratan kao Spahic. Sa Barbom nikad nije bilo problema izvan terena, a ovaj je od 38 utakmica u ligi suspendovan u najmanje 20. Kad dodje u Sarajevo, kafici zarade vise nego za cijelo ljeto. Sramota jednostavno.Buu je napisao/la:Ajde Barba objasni ovim nasim manekenima, pokazi im kako se gine za svoju domovinu
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.