Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Blue_He4rt
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Blue_He4rt » 04 jun 2011, 00:33

anonymousHD je napisao/la:
Blue_He4rt je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Pa @Virtual i Papac nosi zastavu BiH, a gde je on? De šuti molim te! Džeko je rinaka velika i to govorim već godinu ipo. Lik se ufurao, konta zvezda, umislio se lik. Hajde što ne trči u Mancityu, što ne zabija, to me boli briga. Ali koji klinac onda prihvataš poziv repke ako nećeš 60 minuta potrčati? Koji ćeš nam klinac, ima likova koji bi ginuli za repku. A on nafuran, stoji, muto mutavi. Nema pojma o životu.

Muto mutavi?Ne mogu da vjerujem.Trebao si otici u Bukurest i pokazati svoje umijece.Da li si upratio ti Edina kao igraca.Kada je on trcao za loptom.On je takav tip igraca.Ima osjecaj za gol i tehniku ne brzinu.Za poraz treba kriviti tim ne Dzeku.
AHAHHAHHAHHAHAH :D :lol: :lol: :lol: :lol: Nije trčao nijednom za loptom! Džeko ima tehniku? Odbija se lopta od njega isto od drvo, ah da, jednom je na prsa dobro primio. Džeko ima khmmmmmmmmmmmmmmm... NIŠTA!
Ne krivim ja Džeku, svi su večeras bili NULA, velika NULA, ali on je najveća. Svi su makar trčali, ali on ni to nije uradio. Samo stoji, maneken!

Sto se nisi bunio kada je Dzeko davao golove a nije trcao ?Ima li odgovora ?Na koji nacin daje golove Dzeko?Na brzinu i driblinge ne,prodore ne.Naravno uz njuh za gol i tehniku koju posjeduje.
Chelsea F.C.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 04 jun 2011, 00:33

Zeljovac,

Nisi ti veci fan Dzekin od mene sigurno. Ja ga pratim sigurno vise od tebe - u detalje necu ulazit. Meni je draze kad Dzeko dadne gol (ono malo sto je dao u Engleskoj) vise negi i tebi i 99.9% ostalih.

Ali ono sto je tacno jeste - Dzeko se prestao truditi.

Ako se Dzeko ne probudi i ne svati da se MORA TRUDITI - on ce propasti i u Engleskoj i kod nas.

Ti ako mu zelis dobro - kritikovaces ga - ako mu zelis zlo - pravdaces ga.

Toliko.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 04 jun 2011, 00:35

Dirk je napisao/la:Idi u wolfsburg i sacuvaj ono malo imena sto ti je ostalo slino jedan, ne moras dati gol BORIIIIIIIII SEEEEEEEEEEE :!: :!: :!:
hahahhahahaha koji si ti gigant :D,,ali sad u Wolfsborgu ne bih igrao,jer jedan Mandzukic hara, cak i za repku je poceo harati(mario):

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 04 jun 2011, 00:37

sanji je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Idi u wolfsburg i sacuvaj ono malo imena sto ti je ostalo slino jedan, ne moras dati gol BORIIIIIIIII SEEEEEEEEEEE :!: :!: :!:
hahahhahahaha koji si ti gigant :D,,ali sad u Wolfsborgu ne bih igrao,jer jedan Mandzukic hara, cak i za repku je poceo harati(mario):
Dobro si ja zaboravio, ali imam opravdanje , mislim da su veceras Silva i Tevez za sve krivi a mozda i Kolarov :lol:

Al ga Pape prozva kaze nije slucajno sto vecina njih sjedi na klupi u velikim klubovima :)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 04 jun 2011, 00:39

Da vam kazem koju pametnu :D :D :P

Dzeko, Miske, Spahic rade na tome da ukolne sve i jednog trenera dok na klupu ne dodje Barbarez...
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 04 jun 2011, 00:42

jest spaha propao,uuuuu katastrofa, dosao trener galate da ga gleda, imao je svasta vidjeti:D

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 04 jun 2011, 00:43

MostaracVelezovac je napisao/la:
Blue_He4rt je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:uopšte ne želim da umanjujem zasluge džeke za sve što je dosad dao, ali činjenica je jedna, da je nakon što se domogao love, za njega je repka postala sporedna stvar, kao što je bio slučaj i sa bracom salihamidžićem, toliko..

Da li je "jedna utakmica" pokazatelj Dzekinog karaktera,nakon svih onih gdje nas je znao uvijek obradovat ?Hebes navijace koji cekaju prvu priliku za pljuvanje.
Druze, uz duzno postovanje, pravilo da "jedna utakmica" nemoze biti predstava jednog igraca je tacna osim u jednoj iznimci - kad se igrac ama bas i ne oznoji. To je bio slucaj veceras.

Znaci "jedna utakmica" - nije ovo utakmica gdje je Dzeko izgubio. Nije ovo utakmica gdje je Dzeko bio nadigran. Ovo je utakmica gdje je Dzeko usao u teren, prosetao se, i izasao. Da se Dzeko trudio svojski pa izgubio - svaka cast - tad bi rekli "jedna utakmica" - ovo nije JEDNA utakmica - ovo se nemoze ni brojat u utakmicu jer on nije nikako ni igrao.
Brate u sta li si ti gledao? Dzeko je danas skontao kad je izlazio sa terena da on u ovoj reprezentaciji nema s kim igrati osim Pjanica,Lulica,Medunjainina i mozda Hasagica(al ovaj je prestar). Sekunda je falila da mu suze na oci krenu ba. Vidio je danas da su i Miske i Ibro spremni za pezije bili prije 5 godina najmanje. Miske hoce nece a Ibro ko da nije na terenu. Ustvari on je fizicki na terenu a u glavi razmislja gdje su mu zena i curica i ostale gluposti. Na klupi Dzeku kad su prikazali nakon izlaska neko je prisao brise mu lice od znoja, on samo sto ne place. Nema s kim. Nego traziti odbranbene igrace, a Pjanica ostaviti u veznom redu. Medunjanina prekomandovati naprijed na Misketovu poziciju i svi sretni i Dzeko moze igrati ko normalan igrac. A za ostale igrace, nek nam je Bog na pomoci. A kakvi su lijeni ni Bog sami nam pomoci ne moze.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 04 jun 2011, 00:53

MostaracVelezovac je napisao/la:Zeljovac,

Nisi ti veci fan Dzekin od mene sigurno. Ja ga pratim sigurno vise od tebe - u detalje necu ulazit. Meni je draze kad Dzeko dadne gol (ono malo sto je dao u Engleskoj) vise negi i tebi i 99.9% ostalih.

Ali ono sto je tacno jeste - Dzeko se prestao truditi.

Ako se Dzeko ne probudi i ne svati da se MORA TRUDITI - on ce propasti i u Engleskoj i kod nas.

Ti ako mu zelis dobro - kritikovaces ga - ako mu zelis zlo - pravdaces ga.

Toliko.
Nisi odgovorio koliko te razocarao u Zenici protiv Rumuna :?:

Ja sam gledao Dzeku jos u kadetima Zelje, sigurno ga ne pratis duze od mene, ali ne znam ni kakve to veze ima ko ga prati vise.
Nemam ga sta kritikovati kad je on sam svjestan da ga ne ide u zadnje vrijeme, sam je sebi najveci kriticar. Oscilira u igri, jednu odigra dobro, drugu lose, ne radi to namjerno, jednostavno je tako. Takve stvari se desavaju igracima jer su ljudi i nisu masine. Tako je kako je, a vi otvarajte Dzeki oci po forumu, jer sta bi on bio bez kritika sa trEbine i internet foruma :lol: :lol: :lol:
soccerfan je napisao/la:Na klupi Dzeku kad su prikazali nakon izlaska neko je prisao brise mu lice od znoja, on samo sto ne place.
Brisali su mu krv, nije bio na rubu placa, necemo sad dramiti :) Kad je oboren u 16-ercu, igrac sa mislim brojem 19 je namjerno isao da ga nagazi po glavi, ali sreca uspio ga je samo okrznuti.
Zadnja izmjena: Zeljovac, dana/u 04 jun 2011, 01:00, ukupno mijenjano 2 puta.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2011, 00:58

Prosto je fascinantno kako se isti likovi javljaju samo nakon poraza. Nigdje ih i onda se samo pojave.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 04 jun 2011, 00:59

Edinu ni doping vise nece pomoci, uzeo pare i taj sto je trcao trcao je nema vise borbenog duha 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 04 jun 2011, 01:02

Bogme Djeka večeras hladio jajca...Djekane Djekane kraljino naša - domoljub si il patriot, ali što hladiš jajca kad je vrijeme da se igra? Javi se ovdje Djeka, znamo da čitaš ovo.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 04 jun 2011, 01:04

Chelsea_CBH je napisao/la:Bogme Djeka večeras hladio jajca...Djekane Djekane kraljino naša - domoljub si il patriot, ali što hladiš jajca kad je vrijeme da se igra? Javi se ovdje Djeka, znamo da čitaš ovo.
joj sto ne mogu ovih likova, idi bolan gledaj zrinski ne gusi nas, provaljen si... peglas bezveze
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 04 jun 2011, 01:05

Chelsea_CBH je napisao/la:Bogme Djeka večeras hladio jajca...Djekane Djekane kraljino naša - domoljub si il patriot, ali što hladiš jajca kad je vrijeme da se igra? Javi se ovdje Djeka, znamo da čitaš ovo.
Hajde ba , znamo svi da slavis sto je Bih izgubila

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 jun 2011, 09:36

Pored onakvog Lazara, City dovodi ovog kloca. Pa gdje su im scouti?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 04 jun 2011, 12:00

sanji je napisao/la:
Hajde ba , znamo svi da slavis sto je Bih izgubila
Ne radujem se ničijoj nesreći, a pogotovo ne svoje zemlje. Ali ono što su Djeka i ekipa sinoć pokazali je priznaj bilo prejadno! :?
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 jun 2011, 12:07

Ma da ostane pola metra/metar u u ofsajdu pa hajd, ali da konstanto 56 napada upropasti a da bude 5 metara u ofsajdu e to ne mogu nikako da shvatim. Pa pratil on vise igru. :shock:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 jun 2011, 12:09

Sheikh Dzeko treba da igra za Katar, jer za BiH ocito vise nema volje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 04 jun 2011, 12:12

Asistencija Misimovicu kod ponistenog gola je sve sto je uradio :roll: ccc...
#samoRudar #zauvijek

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 04 jun 2011, 12:13

jeste bosnje prave... :roll:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 04 jun 2011, 12:35

Umišljeni, nafurani, bahati (kako hoćete) Džeko koji se sigurno šepuri kao paun kada dođe na okupljanje pokraj suigrača i onog muškog i ženskog osoblja u hotelu, sila radi svoje. Još jedna polusezona u Cityu i ode on na posudbu u neki osrednji engleski klub tipa fulham, bolton...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.