Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

miky_hz
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la miky_hz » 04 jun 2011, 00:22

MinistaR je napisao/la:Avdo Avdić napisa fin tekst o "heroju nacije", pa odmah svi protiv Avde. Standardno. Spaha, fakat si odron.
I jel dobio Avdo batine za onaj text kontra Spahica?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 04 jun 2011, 00:22

Jadna ova traka kad je svako moze nosit'.
Posle onakvog Sergeja, pada traka u ruke jednom obicnom hostapleru!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 04 jun 2011, 00:22

Pljujte odmah pacenici.Ogadi mi se forum :evil:
Chelsea F.C.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 04 jun 2011, 00:24

Fkt, sve samo pljuvaci.. Ljudi, bice vam lakse kad skontate da je BiH tek ispod prosjecna reprezentacija sa prosjecnim igracima (osim Dzeke).. Spahic je nas kapiten, i nema boljeg od njega.. Svi imamo los dan, pa tako i najbolji medju nama..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 04 jun 2011, 00:31

Adinjo je napisao/la:Jadna ova traka kad je svako moze nosit'.
A ko bi mogao nositi tu traku? Par kandidata nema zagarantovano mjesto u prvih 11, jedino Rahimiću uvaliti traku pa neka im djeli vaspitne šamare.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 04 jun 2011, 00:43

"Igracino" moja nadam se da ces zavrsiti u Arsenalu, Aston Vili ili Galati , i nece trebati mjesec dana da poneses epitet najveceg promasaja svih vremena ... klocu jedan tebe ce u Engleskoj driblati sat prije utakmice i dva sata poslije ... nije ni cudo sto te tjeraju iz kluba kad si propalitet, ti se dokazao opalio samar Marinu i ponosni Bosanac...!!!
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 04 jun 2011, 00:43

RiNo je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Jadna ova traka kad je svako moze nosit'.
A ko bi mogao nositi tu traku? Par kandidata nema zagarantovano mjesto u prvih 11, jedino Rahimiću uvaliti traku pa neka im djeli vaspitne šamare.
to i jest problem ove repke! trenutno nemamo boljeg za kapitena niti boljeg stopera. druga bi sasvim bila stvar da smo imali malo vise srece na poziciji stopera kad je u pitanju kvalitet, k.urac bi on tada pravio sprdacinu od ove repke
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 04 jun 2011, 00:45

Spaha care, samo polako.
Fuj kakav smo mi narod. Mamlazi po do tridesete zive sa roditeljima, nista u zivotu nisu postigli a vamo pljuju po ovim nasim momci.
Pa sto se vi ne potrudi, uzmite loptu i hajmo u repku, lako je pljuvati. Spaha je trcao non stop ali ga nije danas islo, ispadao je vise puta kao i ostali,
npr Mujdza. Mujdza isto uzas ali mi nemamo bolji od njih to je to.
Mravac jbg lik se trudi ali nije on neki igrac kao i vecina ostali.
Lulic aka bosanski Bale do neki dan, sad kloc. :roll:
Svasta, da smo kojim slucajem pobjedili bili bi prvaci.

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 04 jun 2011, 00:46

E moj kapitenu... :roll:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 04 jun 2011, 00:50

Dirk je napisao/la:"Igracino" moja nadam se da ces zavrsiti u Arsenalu, Aston Vili ili Galati , i nece trebati mjesec dana da poneses epitet najveceg promasaja svih vremena ... klocu jedan tebe ce u Engleskoj driblati sat prije utakmice i dva sata poslije ... nije ni cudo sto te tjeraju iz kluba kad si propalitet, ti se dokazao opalio samar Marinu i ponosni Bosanac...!!!
E zbog ovog mi se gadi pojam navijanja!
Chelsea F.C.

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 04 jun 2011, 00:51

Emire ja kazem doci ce ti da djevojka glave :D :D :D Oces ti da karas tvrdu pickicu, sad tuguj, veceras si bio previse tuzan na terenu, kao i tvoja ekipa...
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 04 jun 2011, 00:52

Kad pogledam ovaj forum shvatim da ovaj narod nezaslužuje bolju reprezentaciju.
Fuuuj

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 04 jun 2011, 00:54

Ko je bolan propalitet . Covjek koji je svaku utakmicu igrao srcem , borio se i uvijek bio tu za nas navijace i sve sad je propalitet . Vas treba na goli otok pola vas pogleda jednu utakmicu od 100 i komenatarisete Net , forum navijaci .
Kako vas nije stid bolan u igri kad svih 10 igraca izuzev Hasagica zakaze pa gdje Dzeko bio nigdje .
Gdje su ostali nismo prosjecna reprezentacija mozemo igrati s najjacim ali kad igramo opusteno , bez euforije .

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 04 jun 2011, 00:55

Blue_He4rt je napisao/la:
Dirk je napisao/la:"Igracino" moja nadam se da ces zavrsiti u Arsenalu, Aston Vili ili Galati , i nece trebati mjesec dana da poneses epitet najveceg promasaja svih vremena ... klocu jedan tebe ce u Engleskoj driblati sat prije utakmice i dva sata poslije ... nije ni cudo sto te tjeraju iz kluba kad si propalitet, ti se dokazao opalio samar Marinu i ponosni Bosanac...!!!
E zbog ovog mi se gadi pojam navijanja!
Vidis Dirk ovakve igrace nije dizao i kada odigraju dobro, jer ja sam svjestan njegovih kvaliteta on je dobar jer boljeg nema trenutno, s tim da je Safet Nadarevic za njega Rio Ferdinan i to je cinjenica ... Dirk prica i o Dzeki mjesecima kako je propao a svi ostali traze krivce u Silvi , Tevez, Manciniju a lik nece da se bori misli igracina ... samo ih hvalite i smatrajte igracima a oni ce vam uzvratiti lijepim samarom kao veceras !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2011, 01:01

Ma ti si smiješan lik, sažvakan milion puta na ovom forumu. Ne znam šta se mora desiti nekome da počne mrziti cijeli svijet, apsolutno sve oko sebe. Zanima me kakav je to život kad ti sve smeta, kad niko ne valja, kada su svi protiv tebe, kada te se i svoji odreknu... Sigurno da nije nimalo ugodno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 04 jun 2011, 01:04

Ovdje se makar vidjelo kakav je ko navijac.
Chelsea F.C.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 04 jun 2011, 02:00

Spahic ima pravo i na los dan i na los nastup, ljudski je.., no Spahina mahana je kratak fitilj i zato predlazem da se Mekiju Torabiju odvuce da ga "smiri". :D

... a zasto Spahic toliko gresi?! Zato, jer igra sam pozadi.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 04 jun 2011, 02:12

Virtu4l je napisao/la:Ma ti si smiješan lik, sažvakan milion puta na ovom forumu. Ne znam šta se mora desiti nekome da počne mrziti cijeli svijet, apsolutno sve oko sebe. Zanima me kakav je to život kad ti sve smeta, kad niko ne valja, kada su svi protiv tebe, kada te se i svoji odreknu... Sigurno da nije nimalo ugodno.
To nesto iz iskustva ... Ti si davno pozvan da upoznas moj svijet i putem pp i nisi se udostojio da odgovoris i da me licno upoznas pa bi mislim brzo shvatio da sam ja realan i da ne hvalim ovakve igrace koje zeli Arsenal ... imas ponudu opet ;)

Sta treba covjeku da se desi da misli da je patriota ako hvali igrace koji to nisu zasluzili :lol:

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 04 jun 2011, 02:14

Dirk ti pratis reprezentaciju pomalo i pratis je kad pobjedzuje i nocas da su pobijedili Spaha bi za tebe bio bedem igracina za Manchestera gdje bi mjenjao Ferdinanda i tako dalje . Ti nemaš pojma sta pricam ti si jedan dbl obicni !

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 04 jun 2011, 02:21

Sve vise je tih prica o Emiru i njegovom ponasanju unutar repke da ne znam vise sta da mislim.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 18 gostiju.