BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

Nimla_RZ
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la Nimla_RZ » 04 jun 2011, 09:20

jasko_juve je napisao/la:Bolje da sam gledao žito kako raste nego nase "zmajeve"..SRAMOTA!!!drago mi je samo sto polako sve dolazi na svoje,i da i vi koji u zvijezde stavljate nase igrace da cete mozda progledat,al opet mozda jer igraci tipa Dzeke,Pjanica to nisu nista,a kamoli igraci..Znao sam da su oni šeici budale,al onolike pare dat za ovu našu stožinu,to mi nikad nece bit jasno..

P.S. Hasagic je prediblao vise igraca nego Dzeko i Ibricic zajedno
Veze ti druže nemaš.
Čelik Zenica 1945

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 04 jun 2011, 09:30

Imal' ko sliku naših navijača sa stadiona?!
Čelik Zenica 1945

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 04 jun 2011, 09:33

Evo sve do sada nisam nikako usao na internet samo cu kratko o svakom nasem igracu. Jednostavno za mene se sinoc srusio svijet. Jedino sto volim i sto pratim to je ova reprezentacija , i mislio sam da cemo za par godina postati ravni hrvatskoj , srbiji , itd. AL mi to nazalost nikada necemo , jednostavno slab selektor , nezainteresovani igraci i na kraju odredjen broj nesposobnih igraca.

Hasagic - lav kakav se nije rodio jednostavno dobar golman branio je sto je mogao. Da ga nije bilo bila bi petarda minimalno

Lulic - Malo pohvale i onda sljedeci put nemoze meda. Jednostavno lose skroz , nemam rijeci.

Mujdza - Nesto je pokusavao al jednostavno nije islo , mal mu covjek nogu nije iscupao kod jedne prilike i to nam je falilo sinoc ta borbenost.

Mravac - Papetova najveca greska , Safet nadarevic je za njega izmislio fudbal . Mravac OUT definitivno.

Spahic - Sinoc smo vidjeli kako on moze igrati za Arsenal , budimo realni Francuska Prva liga je njemu vrh.

Rahimic - OK

Medunjanin- Do povrede nisam ni znao da igra.

Pjanic- jedini koji je nesto pokusavao i moze se reci da je bio nas najbolji igrac sinoc. Jedan od rijetkih koji je zasluzio ovaj sveti dres.

Misimovic- Debeo , spor , glumac. Totalno razocarao sinoc i jedan od najvecih krivaca za mene.

Ibricic- Boli od misketa ( ma da to nije bilo tesko sinoc). Al i on nista nije pokazao

Dzeko- Nek on ide malo na odmor u dubai 7 dana i dodje hoce da igra protiv rumunije . Malo se umislio i dao previse za pravo. Nek mi ga neko uporedi jos jednom za C.Ronaldom ili Messijem ja cu mu hebat svu familiju.

Muslimovic- Lav , bori se i cijeni sveti dres . Da su on i Ibisevic igrali od pocetka bili bi mnogo opasniji.

Ibisevic - Nek mi neko kaze nesto protiv njega . Jednostavno vidi se da on Muslimovic , Pjanic i Hasagic cijene sveti dres vise nego ostali.

PAPE - Sinoc se vidjelo da je takticar sa ocjenom 1. Pojma lik nema i mislim da ga treba sto brze smijeniti jer ce on jos malo sve bodove prokockat.

Mislim da je ovo realno sasvim , ne vrijedjam nikog al od sinoc jednostavno nemam drugih rijeci. I razocarali su me u svakom pogledu. Sljedeci ciklus je nas :lol: :lol: :lol:
>>No body likes us but we dont care<<

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 04 jun 2011, 09:39

Nikada nisam gledao goru reprezentaciju BIH. Ovo je bruka i sramota, osim hasagica i pjanica ostali su samo hodali po terenu.

Sram vas bilo, citava nacija je bila uz vas, i plus momci koju su iz svoga dzepa platili karte da bi vas bodrili.
SRAMOTA.
BLUE NATION.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 04 jun 2011, 09:44

D€LUX je napisao/la: jednostavno slab selektor , nezainteresovani igraci i na kraju odredjen broj nesposobnih igraca.
ajd ti budi dobar selektor pored ove dvije zadnje stavke :?
ser del barça es el millor que hi ha !

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 04 jun 2011, 09:50

treba banovat svakog ko u buduce bude napisao dobicemo 3-0, razvalit cemo, i tako to...ne zasluzujemo mi da odemo na kup sajamskih sljiva a kamol na evropsko prvenstvo...fuuuuuj sve neki igraci na baterije :twisted:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 04 jun 2011, 10:15

Elegant je napisao/la:Rumuni najavljuju katastrofu BiH. :roll:
Pogodili su

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 jun 2011, 10:17

Imal ko da je kontaktu s nekim od naših navijača koji su bili sinoć dole. Jel sve prošlo ok poslije utakmice?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 jun 2011, 10:20

A cudi me sto su izgubili a imali su dobre pripreme kod Mahira na rostilju,muko moja:|
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

futko
Kontakt:

Post Postao/la futko » 04 jun 2011, 10:22

napisa juče neki momak da ćemo izgubit 3-1 i svi osuše drvlje i kamenje po njemu. ispade da je bio preoptimističan, mi taj 1 gol ne bi dali ni da su se još 2 poluvremena igrala

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 04 jun 2011, 10:27

...prije utakmice sam prognozirao 1:0 za nas :lol: mi ne bi gola dali da se igralo do sabaha :cry:

francuzi imaju izraz za opis ovakve situacije ili stanja,a koja dobro opisuje igru naseg tima BLAMAŽŽŽ :cry::lol: :cry:

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 04 jun 2011, 10:34

ako ništa bar se uvijek možemo nasmijat Hasagiću i bit ponosni što je naš...
prvo to što je dva puta istog rumuna na usta bacio, skide penal nonšalantno a i meni najjača scena kad ga opkolise ona dvojica rumuna, on im govori i pokazuje da se pomaknu, onaj jedan nece jos, kad ga keno roknu u ledja hahahaha :lol: :lol: :lol:
Nil Satis Nisi Optimum

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 04 jun 2011, 10:51

Sinoc su nasi igraci mogli nauciti kako se igra za reprezentaciju i gine.

Nama haman pa manekeni igraju, Misimovic bolje da nije igrao, nego sto je igrao. Spahic kao da je pijan bio, Mravac nepostojeci, Edin Dzeko se u onako retardiranoj formaciji nije mogao ni vidjeti, Ibricica vise ne bih ni zvao u reprezentaciju, momak se prodao i sada je sretan, jbg ne treba mu repka vise. Siguran sam da smo izveli ekipu iz premijer lige sinoc da bi bolje i srcanije odigrali.

Susicu nikada od tebe trenera nece biti kada ti krenes utakmicu sa onakvom formacijom :roll: :roll: , stvarno nisam ja neki takticar i pametnjakovic, ali ono bi lud covjek znao da nicemu nevalja.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

madrileno
Kontakt:

Post Postao/la madrileno » 04 jun 2011, 10:56

Sta reci nego bruka i sramota!!!!Svi se ponadali necemu a oni ovako,balerine nist drugo.Sajo ko paprika na pressu crven,razocaran,ljut-dobro je on to uklopio samo igraci su za popljuvat nema druge nije ovo prvi puta.Jedina zamjerka komletnom strucnom stabu sto dozvoljavaju ove rostilje i kojekakve izlete i za.ebancije.Neki opet vjeruju u to drugo mjesto-sa ovakvim pristupom igri neka nam je onaj gore na pomoci

Dalix
Kontakt:

Post Postao/la Dalix » 04 jun 2011, 10:58

Bez veze stvarno, mogli smo pobjediti. No necu sad pljuvati po igracima i Safetu jer to nece nista promjeniti, uvijek sam bio uz reprezentaciju i uvijek cu biti. Pristup je bio zaista ocajan, sad moramo pobjediti Albaniju, MORAMO ili ce to zaista biti kraj BiH u kvalifikacijama.
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!

Powerlifting <3

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 04 jun 2011, 10:59

LudLo 4 je napisao/la:
Babayaro je napisao/la:Samo smo mi u stanju ovoliko da se napušemo, svi izjavljuju da smo bolji, idemo na pobjedu, samo 3 boda bla bla...
A znate kako se to uvijek završi.
la la la...
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Ahmed.S
Kontakt:

Post Postao/la Ahmed.S » 04 jun 2011, 11:30

Eh sada kada je se ovo sve sleglo,ajde da budemo realni :
Iskreno,na startu kvalifikacija,od Rumuna sam ocekivao 3 boda kuci a vani maximalan bod,tako da je od ovog svega tuzna samo igra i nezalaganje nasih deckica...
Njima je rano ustat u 5 i biti u 7 u avionu..
Meni nije rano ustat u 4 i biti u 5 u firmi...
Zato strane firme cvjetaju,reprezentacije igraju dobro a mi ????
Ajde ba,ajde ba,nikad od nas nista . . .

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 04 jun 2011, 11:32

Dan prije utakmice , nesto su nasi momci uradili , o tome je poceo da prica BAHO pa je zaustavio ??

Da mi je znati sta je ? (Mora da su pili...)
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 04 jun 2011, 11:35

Il su imali burnu noc sa vrucim rumunkama :D :D :D
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 04 jun 2011, 11:37

SAFETE ODLAZI !!!
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.