Oprostices mi nakomentaru,ali oni ne igraju za Zenicku raju nego za Bosnu i Hercegovinu,a sa druge strane vise od pola stadiona ce biti ljudi iz Sarajeva,Tuzle,Bihaca...mislim da ce igrati i za njih. I jos nesto-nikad nisam vjerovao da te neko treba posebno motivisati za igru u svetom dresu,valjda se podrazumjeva samo po sebi da gines,ali to su floskule jos iz Cirinog perioda...Adin_BiH je napisao/la:Evo par informacija iz prve ruke , naime kontaktirao sam jednog clana strucnog staba i on kaze :
- nakon tekme bilo je u svlacionici 'ebavanja majki i slicno , ali nakon toga se navodno Spaha izvinuo Papetu u ime svih igraca i ukazao mu i na njegove greske , tako da su se tenzije smirile.
- sljedecu tekmu bit ce najmanje 3 izmjene .
- sto se tice te price o pijanstvu , nema govora o tome . Nego je grupica reprezentativaca , njih 4-5 zakasnila pola sata od dogovorenog , i obecali su uz izvinjenje Papetu da ce izginuti na terenu , sto naravno nije bila istina , tako da je Pape i izjavio da je pogrjesio pojedinim igracima .
P.S. Ova utakmica sa Siptarima ce pokazati Papetovo pravo (ne)umijece , dakle treba dignuti jako nizak moral ekipi , i natjerati ih da igraju za Zenicku raju , i da i pored vjerovatnih zvizduka izgore na terenu i donesu pobjedu za 2. mjesto.
Sretno Pape i sretno Zmajevi , jer to ce im trebati !
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
bordo_Sarajevo je napisao/la:
nije kiks za BiH da izgubi u Ruminiji, jel vidis i jedne strane medije da su sokirani sto smo izgubili ? kiks je kad izgubis protiv Estonije kod kuce, kad kod kuce igras nerijeseno protiv Slovenije, kad ponovo igras nerijseno protiv Estonije, ili kad izgubis protiv Gruzije![]()
ser del barça es el millor que hi ha !
Pogresno sam se izrazio , ali je struktura publike u Zenici mnogo bolja od Sarajevske , to je realnostDenizmare je napisao/la:Oprostices mi nakomentaru,ali oni ne igraju za Zenicku raju nego za Bosnu i Hercegovinu,a sa druge strane vise od pola stadiona ce biti ljudi iz Sarajeva,Tuzle,Bihaca...mislim da ce igrati i za njih. I jos nesto-nikad nisam vjerovao da te neko treba posebno motivisati za igru u svetom dresu,valjda se podrazumjeva samo po sebi da gines,ali to su floskule jos iz Cirinog perioda...Adin_BiH je napisao/la:Evo par informacija iz prve ruke , naime kontaktirao sam jednog clana strucnog staba i on kaze :
- nakon tekme bilo je u svlacionici 'ebavanja majki i slicno , ali nakon toga se navodno Spaha izvinuo Papetu u ime svih igraca i ukazao mu i na njegove greske , tako da su se tenzije smirile.
- sto se tice te price o pijanstvu , nema govora o tome . Nego je grupica reprezentativaca , njih 4-5 zakasnila pola sata od dogovorenog , i obecali su uz izvinjenje Papetu da ce izginuti na terenu , sto naravno nije bila istina , tako da je Pape i izjavio da je pogrjesio pojedinim igracima .
P.S. Ova utakmica sa Siptarima ce pokazati Papetovo pravo (ne)umijece , dakle treba dignuti jako nizak moral ekipi , i natjerati ih da igraju za Zenicku raju , i da i pored vjerovatnih zvizduka izgore na terenu i donesu pobjedu za 2. mjesto.
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Hhahaahahahahah,nasmija me ovaj calcio,svaka cast.Ne gubimo nadu,utorak moramo dobiti a nadam se da ce Susic motivisati igrace i pokazati malo autoriteta !Nadam se samo da ce Bilino polje biti puno kao uvijek...geronimo je napisao/la:bravo majstore.calcio je napisao/la:Što se tiče rumuna sa onim tranparentima...
neka dobro pogledaju
za ovo si u bivšoj Jugi nekad mogao kupiti jednu kutiju cigara, ili jednu rumunku.
zavisi jeli ti bio ćeif da pušiš ili da ti ga....![]()
fino je pokušati na ovaj način sakriti razočarenje i (donekle) probuditi nadu da se u narednoj utakmici može doći do punog plijena.
pobjeda protiv (uvijek mrskih) rumuna bi puno značila, ali jbg, malo se učinilo da bi se došlo do iste.zar i ti brate bastene?VanBasten je napisao/la: Imao je moju podršku od početka, uostalom kao što bi je imao i bilo koji drugi insan. Svidjelo mi se ono što je želio napraviti od ove ekipe. Međutim, ako kiksamo u Zenici, nema mjesta sentimentima, vjerujem da će i on sam tada odstupiti.![]()
što se tiče odstupanja, on je neminovaneh sad, da li poslije albanije ili neke druge utakmice, ili možda na samom kraju (baraž?).
pitanje je šta poslije njega? koga će ovi mrgudi imati za privilegiju da kritikuju?
kad kažem "kritikuju", mislim na razna ser.uckanja, gdje se često ne dohvataju struke, nego više nekih pogleda...u budućnost.
12.9.2009.
Nek su sin halida beslica , i sestra edina dzeke isli sa repkom ma ja ... nek su oni tu , to je vazno hebem i NSBIH i centrotrans i repku i drzavu i sve... !!!!! NA KUR::: VAS NABIJEM SVEE!!!
>>No body likes us but we dont care<<
Koja katastrofa
ljudi nas razbili u svim segmentima igre,a ovdje se pisalo da cemo im 5 komada uvalit.Navodno neki napredak u igri,Mravac bolji od Nadarevica itd. i mi hocemo na euro,kad ne rek'o gdje cemo .

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine, gospodin Nermin Nikšić, odbio je ponuđeno mjesto u svečanoj loži Valentin Stanescu stadiona, te se odlučio utakmicu između Rumunije i BiH pratiti sa dijela stadiona dodijeljenog za navijače Bosne i Hercegovine!
"Želim utakmicu gledati sa rajom!" poručio je Nikšić.
Nažalost, ovaj vrijedan hvale gest, nije doprinjeo boljoj igri naše reprezentacije, ali svakako još jednom čestitamo premijeru Nikšiću na ovoj odluci!
SVAKA CAST !
"Želim utakmicu gledati sa rajom!" poručio je Nikšić.
Nažalost, ovaj vrijedan hvale gest, nije doprinjeo boljoj igri naše reprezentacije, ali svakako još jednom čestitamo premijeru Nikšiću na ovoj odluci!
SVAKA CAST !
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Jel mozda neko izbrojao koliko su rumuni profuckali 10000%-nih sansi...dali su tri...a mogli su....??????
Ljudi pogledajmo realno na nasu ekipu i sve ce nam biti jasno. Spahic nije igro 7 utakmica ili vise, Misimovic nije igro pola godine, Pjanic presjedio na klupi, Rahimic takodjer, Dzeko nista bolja situacija,ostali iz prve postave nemaju kvalitet,nedostatak motivacije i pogresna taktika i dobijemo rezultat 3:0. Ne bi me iznenadilo da veceras budu u Bosni, da se malo opuste uz Ifetu kako rade uvijek kad su u Sarajevu pa da i protiv Albanije izgubimo. Ovim reprezentativcima treba autoritet na klupi kakav je bio Ciro, pa covjek psuje Nadarevicu na prijateljskoj i zivcira se, Susic ko mrtav konj. I da ponovim jednu poznatu recenicu "Bice bolje iduce kvalifikacije" !
Slika govore vise od hiljadu rijeci... Dzeko se smije , njega boli kita on je zaradio svoje milione ko hebe repku , spahic on ko heroj da je osvojio bukurest. Misketa boli ona stvar on u rusiji ima para sta ce... Mamaru vam vasu ili igrajte kako treba ili ide u 100 pm
>>No body likes us but we dont care<<
Izbrojiš koliko je puta Baho spomenuo da smo imali sreće i to je to...jasko__ je napisao/la:Jel mozda neko izbrojao koliko su rumuni profuckali 10000%-nih sansi...dali su tri...a mogli su....??????
100% sportski i krajnje opušten potpis
Struktura je ista,to je realnost...Adin_BiH je napisao/la:Pogresno sam se izrazio , ali je struktura publike u Zenici mnogo bolja od Sarajevske , to je realnostDenizmare je napisao/la:Oprostices mi nakomentaru,ali oni ne igraju za Zenicku raju nego za Bosnu i Hercegovinu,a sa druge strane vise od pola stadiona ce biti ljudi iz Sarajeva,Tuzle,Bihaca...mislim da ce igrati i za njih. I jos nesto-nikad nisam vjerovao da te neko treba posebno motivisati za igru u svetom dresu,valjda se podrazumjeva samo po sebi da gines,ali to su floskule jos iz Cirinog perioda...Adin_BiH je napisao/la:Evo par informacija iz prve ruke , naime kontaktirao sam jednog clana strucnog staba i on kaze :
Dobro je, nada umire zadnja biče još utakmica u našoj grupi, a nama se je nadati da nam Luxemburg neče preoteti predzadnje mjesto
)))))))))))

sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
nije ovdje pitanje kako cemo odigrati protiv albanije,albanija jeste slabija reprezentacija, igrace bunker,sto nama odgovara,nasi ce biti napaljeni itd.
problem je sto se potvrdilo da iole ozbiljnija reprezentacija moze da nas razbije bez po muke,ocajna igra protiv francuske i jos ocajnija protiv rumunije je gorka istina.
ne radi se ovdje samo o izgubljenoj utakmici,radi se o ociglednoj nemoci ,ovo na sleduje u bjelorusiji nastavi li se suludo izigravanje "barcelone" sa polovnim igracima. tupimo godinama da veni red, sa igracima koji su rezerva u rusiji izraelu, povrh toga poznati kao dizelasi koji su prevazidjeni prije 20 godina, ne moze igrati ozbiljnu ulogu u duelima s ozbiljnim reprezentacijama.
sada i definitivno sumnjam u papetov rezon i sposobnosti, nema pravo kriviti igrace kada igra u formaciji u kojo medunjanin igra zadnjeg veznog,ibrici i misimovic treba da kontrolisu sredinu......ovi igraci se ne trude jer su ograniceni ne mogu da se trude.
problem je sto se potvrdilo da iole ozbiljnija reprezentacija moze da nas razbije bez po muke,ocajna igra protiv francuske i jos ocajnija protiv rumunije je gorka istina.
ne radi se ovdje samo o izgubljenoj utakmici,radi se o ociglednoj nemoci ,ovo na sleduje u bjelorusiji nastavi li se suludo izigravanje "barcelone" sa polovnim igracima. tupimo godinama da veni red, sa igracima koji su rezerva u rusiji izraelu, povrh toga poznati kao dizelasi koji su prevazidjeni prije 20 godina, ne moze igrati ozbiljnu ulogu u duelima s ozbiljnim reprezentacijama.
sada i definitivno sumnjam u papetov rezon i sposobnosti, nema pravo kriviti igrace kada igra u formaciji u kojo medunjanin igra zadnjeg veznog,ibrici i misimovic treba da kontrolisu sredinu......ovi igraci se ne trude jer su ograniceni ne mogu da se trude.
Sent from my Commodore 64
Pozdrav svima. Evo jedan link za komentar jedne druge utakmice, koji je dao kralj Ivica Osim. Komentar koji je dao tada kao da ga je dao i sinoć poslije one blamaže . Maksuz sam se registrovao zbog ovoga. Pozdrav
Problem je sto Misimovica, Dzeku i ostale neke igrace boli kita za jucer.
Mislim da bi svi trebali malo loptu spustiti na zemlju i smiriti tenzije krenusvi od nas navijaca, zatim samog Susica i na kraju novinara koji jedva docekaju neuspjeh reprezentacije da bi mogli lijeciti svoje frustracije.
Istina sinoc smo odigrali losu utakmicu i zasluzeno smo izgubili, no sta je tu je zivot ide dalje i jos imamo sansi i prilika da se domognemo te druge pozicije i zato treba zbiti sve redove i protiv Albanije odigrati jednu kvalitetniju utakmicu.
Ja sam ubjedjen da je ono sinoc samo bio los dan gdje nista nije polazilo za nogom i misljenja sam da treba podrzati igraci i da imaju kvalitet i moral - jer su dosta puta uspjeli preokrenuti rezultat u nasu korist.
Ugledajmo se na Nijemce koji i nakon losih rezultata uvijek podrzavaju svoje igrace i nakon jednog neuspjeha im ne okrenu ledja, jer "pljuvanjem" igraca necemo nista dobiti, samo moze izgubiti.
Istina sinoc smo odigrali losu utakmicu i zasluzeno smo izgubili, no sta je tu je zivot ide dalje i jos imamo sansi i prilika da se domognemo te druge pozicije i zato treba zbiti sve redove i protiv Albanije odigrati jednu kvalitetniju utakmicu.
Ja sam ubjedjen da je ono sinoc samo bio los dan gdje nista nije polazilo za nogom i misljenja sam da treba podrzati igraci i da imaju kvalitet i moral - jer su dosta puta uspjeli preokrenuti rezultat u nasu korist.
Ugledajmo se na Nijemce koji i nakon losih rezultata uvijek podrzavaju svoje igrace i nakon jednog neuspjeha im ne okrenu ledja, jer "pljuvanjem" igraca necemo nista dobiti, samo moze izgubiti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
nadžak je napisao/la:Pozdrav svima. Evo jedan link za komentar jedne druge utakmice, koji je dao kralj Ivica Osim. Komentar koji je dao tada kao da ga je dao i sinoć poslije one blamaže . Maksuz sam se registrovao zbog ovoga. Pozdrav
''Onaj ko nemoze da trci, nemoze ni da igra, pada i taktika pada sve u vodu. Onda nema ni igre.'' Koliko puta ova treba pregledati, legenda koja hoda Ivica Osim.
walk on with HOPE in your heart
Strašno bih volio čuti šta će reći "The King" ( čitaj: Ivica Osim) na sve ovo. On kad bi mi reko Nadžak, veze nemaš mlijeko je crno ja bih ga poslušo...
Ako ima itko da postavi komentar Ivice Osima zahvaljujem do Velike Kladuše.
Ako ima itko da postavi komentar Ivice Osima zahvaljujem do Velike Kladuše.
Tolika ISTINA da se to izmjeriti ne moze....jedan Giggs koji je stariji od Misketa bar 7-8 godina trci tri puta vise....ne mora Miske biti znalac kao on...ali moze bar da trci...pogledajte Modrica.....pogledajte Khediru...taj lik nije majstor s loptom...ali gine....i zato je u Realu...nadžak je napisao/la:Pozdrav svima. Evo jedan link za komentar jedne druge utakmice, koji je dao kralj Ivica Osim. Komentar koji je dao tada kao da ga je dao i sinoć poslije one blamaže . Maksuz sam se registrovao zbog ovoga. Pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.