Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
meni je najsmjesnije kod bahe ono kad igramo odlicno ko juce pa zadnjih pola sata baho opali zalopojke neke...
You are someone else I am still right here
Sinoc sam nakon duzeg vremena ponovo cuo Bahu,i odmah moram reci da sam razocaran.Nije to vise onaj stari Baho.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=0iR9c927roE
najbolje ono negdje oko 1:40 pa nadalje sa francuzima kad nije sviran penal
najbolje ono negdje oko 1:40 pa nadalje sa francuzima kad nije sviran penal
Edin TM87 je napisao/la:Mislim da treba dic' citav forum na noge zbog ove greske i dovest najbolje analiticare da ovo objasne, sve se treba prijaviti policiji i kazniti krivce!
hahahahaahhahahahaahh kralj si majke mi, heheheheheheh
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
ma znam za to da grade novi stadion, ali smijesno mi kaze "ruzan stadion"gospodin Seljakovic je napisao/la:ma Baho je melem za usi, al ako BiH ne igra kako treba onda ni on nije najboljiPuma je napisao/la:Baho mi je veceras odmah na pocetku "zapao za usi"
prvo napominje kako nasi igraci nemaju cega da se plase jer svi oni igraju u velikim klubovima (ko od njih igra u nekom velikom klubu)
drugo, primjetio je da je stadion ruzan, jbt mi se imamo nekome rugati i izrugivati, mi ako imamo dva ljepsa stadionaja stvarno ne znam ni sto je to morao govoriti
ostatak meca i nisam bas nesto puno pratio sta je pricao, vise me zanimalo ono na terenu
a Rumunji grade novi nacionalni stadion, moci ce se postidit mnogi, izgleda velicanstveno, evo link
http://farm4.static.flickr.com/3561/329 ... db96_o.jpg

a meni je on bio puno bolji kad je bio na javnom servisu, i kad je radio LP, Top gol i prijasnje utakmice reprezentacije
ne znam, mozda mi se samo cini, jer sam bio mladji

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Edin i Kole ocekivano dominiraju u prenosu.Nakon jednog boze sacuvaj ubacaja Drewa govori Edin:
"Da je sutirao iz telefonske govornice imao bi vise prostora".

"Da je sutirao iz telefonske govornice imao bi vise prostora".

- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
Milojko Pantić - "Kiša pada po terenu a bogami i po atletskoj stazi"
nesto najjace

nesto najjace

Princezis iz podrumaaaaaaaDevil je napisao/la:Edin i Kole ocekivano dominiraju u prenosu.Nakon jednog boze sacuvaj ubacaja Drewa govori Edin:
"Da je sutirao iz telefonske govornice imao bi vise prostora".![]()

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Zoran Suko je uspio ustvrditi da vremesni Lorik Cana nece uspjeti u istome tempu odigrati citavu utakmicu..Veliki naklon,27-godisnjeg fudbalera nazvati "vremesnim"..
Nije me zacudilo,Suko je uvijek bio sinonim za neiformisanost.
Nije me zacudilo,Suko je uvijek bio sinonim za neiformisanost.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma bitno je da je svrsavao na Skelu i na njegovu lucidnost, je*o ga on! 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Meni je nekako paralo uši, možda je i ispravno reći "Lopta do Džeka", mada je meni prirodnije "Lopta do Džeke". I tako je stalno ponavljao, wtf? Reče sinoć "I evo Ibričića" hahahaha 

Kakvo amatersko komentarisanje sinoc Suka.
Jeste brate da navijas za BIH i sve to postujem ali onako "podcenjivati" sve ostalo(osim Skele i Lale) je strasno.Znaci Lulic izvede pogresno aut sto se iz aviona vidi,on kaze "Pa zasto sudija",a par trenutaka posle jasno se vidi da je sviran faul u napadu nakon auta Albanije,on govori "Bravo sudija tako i treba sve po propisima pa i za lose izveden aut" misleci da je sudija svirao pogresno dosudjen aut.Zatim kada je onaj lik dobio crveni i nakon prvog ponovljenog snimka dok jos nije prikazan crveni lik govori,"ako je ono bilo za zuti i ovo je",da bi kada je sudija digao karton rekao"Bravo sudija sve po pravilima,visoko dignut djon".
Pa Corsovic je za ovoga magistar prenosa,on bar ne pokusava biti pametan kao ovaj,i zna o pravilima,problem kod njega je sto ne zna prepoznati igraca i sto je umoran u prenosu,kao da ce umreti.

Jeste brate da navijas za BIH i sve to postujem ali onako "podcenjivati" sve ostalo(osim Skele i Lale) je strasno.Znaci Lulic izvede pogresno aut sto se iz aviona vidi,on kaze "Pa zasto sudija",a par trenutaka posle jasno se vidi da je sviran faul u napadu nakon auta Albanije,on govori "Bravo sudija tako i treba sve po propisima pa i za lose izveden aut" misleci da je sudija svirao pogresno dosudjen aut.Zatim kada je onaj lik dobio crveni i nakon prvog ponovljenog snimka dok jos nije prikazan crveni lik govori,"ako je ono bilo za zuti i ovo je",da bi kada je sudija digao karton rekao"Bravo sudija sve po pravilima,visoko dignut djon".

Pa Corsovic je za ovoga magistar prenosa,on bar ne pokusava biti pametan kao ovaj,i zna o pravilima,problem kod njega je sto ne zna prepoznati igraca i sto je umoran u prenosu,kao da ce umreti.
Ono kod auta je bila situacija da je neko iz publike koristio pistaljku, a onaj albanac uhvatio loptu rukom misleci da je sudac neshto dosudio.
nema potpisa
Nije bitno vidi se da nije sviran pogresno dosudjen aut nego nesta drugo i da je Hasagic vratio loptu u igru,ali on i dalje "trubi" kako je to pogresan aut. 

ma glupan baDevil je napisao/la:Nije bitno vidi se da nije sviran pogresno dosudjen aut nego nesta drugo i da je Hasagic vratio loptu u igru,ali on i dalje "trubi" kako je to pogresan aut.
nema potpisa
-
- Kontakt:
Sabahudin baho Topalbečirević je najveći odron od komentatora na dunjaluku...
nažalost Baho je naš najbolji komentator

"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
jesil mozda gledao u Europa Ligi kad su igral Man.City - Aris i kad Dzeko dobije loptu, a onaj komentator s OBN-a govori 'i loptu ima Jackson' .. hahaha .. i kad zabije gol onda se dere 'Jackson, Jackson' .. hahahah .. Dzeko EnglezNK/RK Krivaja je napisao/la:Meni je nekako paralo uši, možda je i ispravno reći "Lopta do Džeka", mada je meni prirodnije "Lopta do Džeke". I tako je stalno ponavljao, wtf? Reče sinoć "I evo Ibričića" hahahaha
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Kad je rekao nekom prilikom "Man U City"gospodin Seljakovic je napisao/la:jesil mozda gledao u Europa Ligi kad su igral Man.City - Aris i kad Dzeko dobije loptu, a onaj komentator s OBN-a govori 'i loptu ima Jackson' .. hahaha .. i kad zabije gol onda se dere 'Jackson, Jackson' .. hahahah .. Dzeko EnglezNK/RK Krivaja je napisao/la:Meni je nekako paralo uši, možda je i ispravno reći "Lopta do Džeka", mada je meni prirodnije "Lopta do Džeke". I tako je stalno ponavljao, wtf? Reče sinoć "I evo Ibričića" hahahaha

-
- Kontakt:
neroazzurni je napisao/la:Sabahudin baho Topalbečirević je najveći odron od komentatora na dunjaluku...
nije najbolji,jer imamo mijajlovića,edina avdića,vladu majera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.