E jbt više.....
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
**** PES više..... Jutros igram sa alaciousom i pred početak extra timea crni ekran..... Sad sa muhovicem trebamo penale igrati 4 - 4 rezultat javi mi pes6 has stopped working.....
E jbt više.....

E jbt više.....
..haj jos kojuUnica_Liverpool_ je napisao/la:**** PES više..... Jutros igram sa alaciousom i pred početak extra timea crni ekran..... Sad sa muhovicem trebamo penale igrati 4 - 4 rezultat javi mi pes6 has stopped working.....
E jbt više.....![]()
![]()
![]()
![]()
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Ja cekam Vitu,da ga poderem ha ha hamuhovic je napisao/la: ..haj jos koju..nisam se jos razbudio kako treba
jeste vi to mene zaboravili?muhovic je napisao/la:..jao srece..Rundovix izbacen i sada sam 90% u PO-u
..cekam jos da Udinese i Galatasaray odigraju svoje tekme,da vidim konacno stanje,ali najvjerovatnije bi trebao ici kao 7.,a mozda i kao 8.,zavisi od rezultata meceva ovih timova
Dr.Van.Nostran javi se za tekmu nema te na mapi!!! javi se ako ti je stalo do bodova

La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
meni nek se javi anelburnic (lazio) da se dogovorimo kako cemo namjestiti ovu zadnju utakmicu xD
@cospy ,hvala brate, de i neki transparent napravi
@cospy ,hvala brate, de i neki transparent napravi
Zamolio bih savez da obrati pažnju na ova 2 forumaša iznad, imam neke dojave o namještanjima utakmica.
@dziza_23 javi se.
@dziza_23 javi se.
100% sportski i krajnje opušten potpis
RiNo je napisao/la:Zamolio bih savez da obrati pažnju na ova 2 forumaša iznad, imam neke dojave o namještanjima utakmica.
@dziza_23 javi se.
hahahahahahahahahahahah !!! prodajem tekme za dopunu od 5
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
ajde " kanteras" 
kako znas?Bečki Kongres je napisao/la:ajde " kanteras"
eu 2
ss.ba
ss.ba za 2 min samo da napravim
BHF Bosanska Krajina!
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Ja ne mogu sa covjekom igrati jer se tvojoj guzici kantera igraapocalyps je napisao/la: kako znas?![]()
eu 2
ss.ba
ss.ba za 2 min samo da napravim
Eto me
hahaha ko vas hebe, kad sam glavni na cs-uBečki Kongres je napisao/la:Ja ne mogu sa covjekom igrati jer se tvojoj guzici kantera igraapocalyps je napisao/la: kako znas?![]()
eu 2
ss.ba
ss.ba za 2 min samo da napravim![]()
![]()
![]()
Eto me
BHF Bosanska Krajina!
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Mogao si i ti igrati..al si lud do bolaapocalyps je napisao/la: hahaha ko vas hebe, kad sam glavni na cs-u![]()
![]()
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
imal tebe da mi odigramo zadnje kolo ?apocalyps je napisao/la:ima li koga za koju humanitarnu?![]()
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Najbolja odbrana i najmanje poraza u ligi i najvjerovatnije sa muhovicem u PO
Juve 0244 mislim da u pravilima ne piše takav sistem za PO mada je jednostavniji nego ono što u pravilima piše
Problem je za polufinala
Sistem za 1/2 finale:
1. A-D (a)
2. C-B (b)
Što bi značilo da pobjednIK iz 1A-8B vs 4A-5B ide na pobjednika 2B-7A vs 3B-6A
Izvinjavam ako se griješim
Juve 0244 mislim da u pravilima ne piše takav sistem za PO mada je jednostavniji nego ono što u pravilima piše
Problem je za polufinala
Sistem za 1/2 finale:
1. A-D (a)
2. C-B (b)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ne gine ti Anderson8LBJ MVP je napisao/la:Najbolja odbrana i najmanje poraza u ligi i najvjerovatnije sa muhovicem u PO![]()
Problem je za polufinala
Sistem za 1/2 finale:
1. A-D (a)
2. C-B (b)
![]()
![]()
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Toxicity je napisao/la:Ne gine ti Anderson8LBJ MVP je napisao/la:Najbolja odbrana i najmanje poraza u ligi i najvjerovatnije sa muhovicem u PO![]()
Problem je za polufinala
Sistem za 1/2 finale:
1. A-D (a)
2. C-B (b)
![]()
![]()
Čak mi više odgovara ovo što je sada juve 0244 napravio,ali moramo pravila poštovat ili ja griješim
Mogli smo kladionicu napravit ko osvaja samo radi zabave ne bi ulagali ništa
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.