Ocito nisi gledao tekmu,jedini pored Hasagica i Rahimica je zasluzio prolaznu ocjenu. Ostale sve iz prvih 11 na radnu akciju.nihco je napisao/la:posljenje dvije je bio rezerva, par tekmi prije mijenjan na poluvremenunije, nego nije ni bitno, karijera mu konstantno ide silaznim putem, on nema i nikada nije imao mjesta u reprezentaciji.Bosnier je napisao/la:Ne znam odkud ti to da je Medunjanin izgubio mjesto u prvih 11 , on je jedan od najboljih u timu i svaku utakmicu starta. Redovno provjeravam pocetne postave na ****nihco je napisao/la:ibricic ne moze da se izbori za prvih 11 u lokomotivu, misimovic u dinamu moskva, medunjanin izgubio mjesto u makabiju, stilic nije najstandardaniji u lechu...... jesu li to neki timovi?.........svi iz istog raloga spori i tromi. trener koji tim igracima povjeri sredinu terena ne vidi osnovne stvari.
Za ostale igrace ne znam...
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
- legenda reala
- Kontakt:
Pa i treba da ih bude stid jbt ,mene je stid njih ako nije onda stvarno nema šta rećijasko__ je napisao/la:AMA LJUDI IMA LI IGDJE IJEDNA IZJAVA NEKOG OD IGRACA....STA JE OVO...UVIJEK SU SPREMNI DA PRICAJU....DA IH NIJE NEDAJ BOZE STID???!!!!
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
jos jednom, nezalaganje igraca je problem trenera. nezalaganje cesto proizilazi iz lose taktike i postavke. poneki igrac moze podbaciti ali ono sinoc je katastrofa.
nazalost se ono sto pisemo ovdje mjesecima, o lulicu na beku,misimovicu, medunjaninu, ibricicu, pogresnoj taktici ........obistinilo. pape mora promijeniti filozofiju igre,njegova igra pali protiv slabijih timova ili timova koji igraju bunker ali ne protiv fizicki i takticki spremnih sekipa. cini mi se da je pape uobrazio da mi mozemo igrati kao barcelona. lose,lose
nazalost se ono sto pisemo ovdje mjesecima, o lulicu na beku,misimovicu, medunjaninu, ibricicu, pogresnoj taktici ........obistinilo. pape mora promijeniti filozofiju igre,njegova igra pali protiv slabijih timova ili timova koji igraju bunker ali ne protiv fizicki i takticki spremnih sekipa. cini mi se da je pape uobrazio da mi mozemo igrati kao barcelona. lose,lose
Sent from my Commodore 64
-------------------Hasagic-------------------
-Mujdza----Vranjes-Spahic-------Papac--
----------Rahimic---------------------------
-Lulic-------Pjanic-------------Salihovic---
---------Zec-----------Ibisevic--------------
Kontam ako je Lulic desnjak moze igrat i desno krilo ?
A malo defanzivnije vratit Salihovica na zadnjeg veznog Lulica lijevo krilo i umjesto napadaca ubacit nekog u sredinu..
A malo defanzivnije vratit Salihovica na zadnjeg veznog Lulica lijevo krilo i umjesto napadaca ubacit nekog u sredinu..
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
ode dzeko na pazar.......do cega je dotjer'o.......SemPer_fi je napisao/la:-------------------Hasagic-------------------
Pogledajte hinjsku facu Dzeke, kad prodje iza safeta, sad kad su sletjeli u Sarajevo, tacno se vidi da ga boli racku, samo sto nije puko od smijeha
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Zeko je limitiran, nemoj njegaSemPer_fi je napisao/la:-------------------Hasagic-------------------

A ja nešto kontam da izbacimo i Rahimica a ubacimo Zahirovića, a na mjesto Zeca nek' ide Višća na desno krilo, a Senad na lijevo? Preofanzivna ti je ova desna strana(krilna), a lijeva opet predefanzivna. Moje mišljenje, ne se ljutit'.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Ako je Visca igrac za A repku onda je i moja babaArnelinho je napisao/la:Zeko je limitiran, nemoj njegaSemPer_fi je napisao/la:-------------------Hasagic-------------------
A malo defanzivnije vratit Salihovica na zadnjeg veznog Lulica lijevo krilo i umjesto napadaca ubacit nekog u sredinu..![]()
A ja nešto kontam da izbacimo i Rahimica a ubacimo Zahirovića, a na mjesto Zeca nek' ide Višća na desno krilo, a Senad na lijevo? Preofanzivna ti je ova desna strana(krilna), a lijeva opet predefanzivna. Moje mišljenje, ne se ljutit'.

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ma ej ba ljudi sta vam je, jucer pred tekme ste jos govorili dzeko ovo dzeko ono zmaj ovo zmaj ono, ibisevic ono ibisevic ovo.
A sad igrace stavljate u negativne stanje! Ovaj los onaj los.. da vam pravo kazem, Adnan Mravac je bio i jucer opet los, Misimovic nije bio u svoj formi i neznam sto je ga Susic stavio u zastav, Dzeko sam u spicu? to je bila greska Susica! rekao sam prije tekme stavi Ibisevic i Dzeke u napad, izvadi Mravca, Misimovic na klupi i dovoljno.
Sad je vrijeme da zaboravimo ovu tekmu, i da zaklucimo ovu temu.
A sad igrace stavljate u negativne stanje! Ovaj los onaj los.. da vam pravo kazem, Adnan Mravac je bio i jucer opet los, Misimovic nije bio u svoj formi i neznam sto je ga Susic stavio u zastav, Dzeko sam u spicu? to je bila greska Susica! rekao sam prije tekme stavi Ibisevic i Dzeke u napad, izvadi Mravca, Misimovic na klupi i dovoljno.
Sad je vrijeme da zaboravimo ovu tekmu, i da zaklucimo ovu temu.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
- Goalgetter
- Kontakt:

Ja mislim da je vrijeme za to

od dolaska papeta na kormilo, vecina se slaze u cemu je problem, nazalost, to se u par navrata gorko potvrdilo.
i da dobijemo albaniju, necemo puno profitirati, problem ostaje i izace na vidjelo poslije par utakmica.
ponavljam po xy put, imamo previse igraca koji su fizicki limitirani, a mentalno flegmaticni i prepotentni,ne vrijedi sto ce se oni napalit' jednu utakmicu ,pa po starom......
neke igrace treba pozdraviti i radi igrackog i radi psiholoskog uticaja na reprezentaciju,ne mislim da je iko svjesno destruktivan ali gdje je puno baba,kilava su djeca,a u nasem veznom redu sve baba do babe.......
i da dobijemo albaniju, necemo puno profitirati, problem ostaje i izace na vidjelo poslije par utakmica.
ponavljam po xy put, imamo previse igraca koji su fizicki limitirani, a mentalno flegmaticni i prepotentni,ne vrijedi sto ce se oni napalit' jednu utakmicu ,pa po starom......
neke igrace treba pozdraviti i radi igrackog i radi psiholoskog uticaja na reprezentaciju,ne mislim da je iko svjesno destruktivan ali gdje je puno baba,kilava su djeca,a u nasem veznom redu sve baba do babe.......
-
- Kontakt:
imas video??Fudo je napisao/la:Pogledajte hinjsku facu Dzeke, kad prodje iza safeta, sad kad su sletjeli u Sarajevo, tacno se vidi da ga boli racku, samo sto nije puko od smijeha
na dzeki su vazda bila 2 (kad nije bio u ofsajdu) miske se zajebaje libo ga racku za repku pjanketu svaka cast momak se bar borio za razliku od vecine
Mislim da je propuštena velika šansa ali ne vrijedi sada kukati, šta je tu je. Ova utakmica neka služi kao opomena. Mislim da je Sušić malko pretjerao na press konferenciji, njegovo je da uputi konstruktivnu kritiku unutar svlačionice i da ih pripremi za sledeći meč. Ima ko će pljuvati po igračima...
YNWA!
Imas ovdje na sajtu!!realan_coek je napisao/la:imas video??Fudo je napisao/la:Pogledajte hinjsku facu Dzeke, kad prodje iza safeta, sad kad su sletjeli u Sarajevo, tacno se vidi da ga boli racku, samo sto nije puko od smijeha
na dzeki su vazda bila 2 (kad nije bio u ofsajdu) miske se zajebaje libo ga racku za repku pjanketu svaka cast momak se bar borio za razliku od vecine
Haj Bogati ne pametuj, smiješan si sa tom izjavom...šta je trebo' kad je izlazio, rasplakat' se pred Sušićem...mislim ono, nigdje veze, lik proš'o k'o i ostaliFudo je napisao/la:Pogledajte hinjsku facu Dzeke, kad prodje iza safeta, sad kad su sletjeli u Sarajevo, tacno se vidi da ga boli racku, samo sto nije puko od smijeha

Ne nije trebo plakati, a ne i nako hinjski, tacno se vidi da hoce frajer da pukne od smijeha...I ja sam volio Dzéksona ali izgleda slava mu udarila u glavu, pa ga boli racku...A ti nemoras odma vrijedjati jer ima svak pravo na svoje misljnje, sta se odmah nadjes uvrijdjen, kad je istina! Ja sam najvise mrzio ibiscevica, al od danas ga najvise volim, jer i ako nije neki fudbaler makar srcem igra, ne ko ova pizda!!mandraX je napisao/la:Haj Bogati ne pametuj, smiješan si sa tom izjavom...šta je trebo' kad je izlazio, rasplakat' se pred Sušićem...mislim ono, nigdje veze, lik proš'o k'o i ostaliFudo je napisao/la:Pogledajte hinjsku facu Dzeke, kad prodje iza safeta, sad kad su sletjeli u Sarajevo, tacno se vidi da ga boli racku, samo sto nije puko od smijeha
Zbas sta Fudo nemoj se ljutiti al bih ti sada samara dao jedan vapitni to za mrziti Ibisevica jer taj decko zivot ostavlja na terenu za nasu repku na svakoj tekmi al **** ne umotava se u zastave i slicne fore mozda. Ne zna se dodvoravati ....Fudo je napisao/la:Ne nije trebo plakati, a ne i nako hinjski, tacno se vidi da hoce frajer da pukne od smijeha...I ja sam volio Dzéksona ali izgleda slava mu udarila u glavu, pa ga boli racku...A ti nemoras odma vrijedjati jer ima svak pravo na svoje misljnje, sta se odmah nadjes uvrijdjen, kad je istina! Ja sam najvise mrzio ibiscevica, al od danas ga najvise volim, jer i ako nije neki fudbaler makar srcem igra, ne ko ova pizda!!mandraX je napisao/la:Haj Bogati ne pametuj, smiješan si sa tom izjavom...šta je trebo' kad je izlazio, rasplakat' se pred Sušićem...mislim ono, nigdje veze, lik proš'o k'o i ostaliFudo je napisao/la:Pogledajte hinjsku facu Dzeke, kad prodje iza safeta, sad kad su sletjeli u Sarajevo, tacno se vidi da ga boli racku, samo sto nije puko od smijeha
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Kimbo FINO procitaj sta sam napisao!!!
Bože sačuvaj izjava, nezna čovjek bil' se smij'o iL' plak'oFudo je napisao/la: Ne nije trebo plakati, a ne i nako hinjski, tacno se vidi da hoce frajer da pukne od smijeha...I ja sam volio Dzéksona ali izgleda slava mu udarila u glavu, pa ga boli racku...A ti nemoras odma vrijedjati jer ima svak pravo na svoje misljnje, sta se odmah nadjes uvrijdjen, kad je istina! Ja sam najvise mrzio ibiscevica, al od danas ga najvise volim, jer i ako nije neki fudbaler makar srcem igra, ne ko ova pizda!!

IDEMO DALJE

Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 04 jun 2011, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
Fudo je napisao/la:Kimbo FINO procitaj sta sam napisao!!!
Kuzim druze samo ne mogu da skonam kako si mogao mrziti Ibisevica i prije il si mozda pogrjesnu rjec upotrjebio. Kontam ja sta ti zelis da kazes , nije problem drug.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.