Stadioni u Ex-yu drzavama
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- Bosna i Hercegovina
- Kontakt:
Re: Najbolji stadioni(najljepsi) u bivsoj SFRJ
Rudar Kakanj je poceo sa izgradnjom novog stadiona i gledajuci maketu bice ljep stadion
http://www.rudarkakanj.ba/galerija/thum ... hp?album=4
tu mozete da vidite maketu
http://www.rudarkakanj.ba/galerija/thum ... hp?album=4
tu mozete da vidite maketu
- Bosna i Hercegovina
- Kontakt:
Nadam se prije al nikad se nezna... a bilo bi ljepo da ga naprave sto prije
Bit će lijep stadion, meni definitivno najljepši u BiH ako bude izgrađen, naravno...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- partibrejker1921
- Kontakt:
Jest lijep stadion, nema šta. Po mom mišljenu, nabolje i najsvrsishodnije stadione u BiH imaju Leotar, Rudar Ugljevik i Široki. Koševo jeste mozda najuređeniji stadion ali je ogroman i potpuno neiskorišten. Ne sjećam se kad je na njemu bilo više od 10 hiljada ljudi, ako izuzmemo derbije i evropske utakmice. Grbavica bi bila prelijepa kada bi se sjever i jug spojili na fazon sjevera, one strme, engleske tribine odmah do terena, sa nekih 20-25 hiljada sjedećih mjesta. Čelikov stadion je jedini do kraja iskorišten jer je često ispunjen, a i repka ga koristi. Meni su stadioni u Mostaru, Banja Luci, Tuzli i Bihaću ružni. Dobro bi bilo da se Grbavica potpuno rekonstruiše, te da se na njoj igraju sve reprezentativne utakmice, te finala kupa i super kupa koji treba opet uvesti...
Koliko će moći primiti stadion. Nešto mi se čini da neće mnogo. jedno možda 5-6 hiljada. ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pa i u Mostaru je u planu novi stadion (Sjeverni logor) sa kapacitetom od 30.000 ali od plana do izgradnje je kod nas obicno dug put 

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
@
Ali opet su ga entuZaijasti sredili.iskoristili su taj nikakav prostor.Svaka im cast.calcio je napisao/la:Gospin dolac u Imotskom je napravljen na .ebenoj lokaciji, odmah do provalije![]()
na ovoj maloj slici se bolje vidi okolina
BosnaE
- Bosna i Hercegovina
- Kontakt:
Oko 7000 hiljadaZagor je napisao/la:Koliko će moći primiti stadion. Nešto mi se čini da neće mnogo. jedno možda 5-6 hiljada. ?
Stvarno, nemoj ko da se ljuti i da mi zamjeri ali otvorite temu o BH stadionima jer naslov ove teme ne odgovara zadnjim postovima koje stavljate
- " $...
- calcio
- Kontakt:
ti malo po malo otkrivas svoje humoristicke talente, stvarno me u zadnje vrijeme dobro nasmijavasobannon je napisao/la:Stvarno, nemoj ko da se ljuti i da mi zamjeri ali otvorite temu o BH stadionima jer naslov ove teme ne odgovara zadnjim postovima koje stavljate

Zadnja izmjena: calcio, dana/u 26 sep 2008, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Kontakt:
slazem se ali ne samo to vec se tu Zvonimir Boban ucio igrati fudbala.newton_heath_lyr je napisao/la:@Ali opet su ga entuZaijasti sredili.iskoristili su taj nikakav prostor.Svaka im cast.calcio je napisao/la:Gospin dolac u Imotskom je napravljen na .ebenoj lokaciji, odmah do provalije![]()
na ovoj maloj slici se bolje vidi okolina

mogu misliti koliko je lopti poslao niz provaliju dok se nije naucio

- bistrikboy
- Kontakt:
gdje nadje ovu sliku pomislice ljudi da ovi imaju stvarno navijacenewton_heath_lyr je napisao/la:Pecara(Listica)

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Bio sam na Poljudu 88. ili 89. . Definitivno najljpsi stadion na Balkanu. Bilino polje sam vidio iz vana i bilo me je fakat sramota da reprezentacija mora da igra na tom stadionu. Inace gradi se novi stadion u BL za 25-30,000 gledalaca

Definitivno ,,shit of the year,,Dado je napisao/la:Bio sam na Poljudu 88. ili 89. . Definitivno najljpsi stadion na Balkanu. Bilino polje sam vidio iz vana i bilo me je fakat sramota da reprezentacija mora da igra na tom stadionu. Inace gradi se novi stadion u BL za 25-30,000 gledalaca

Vidio si iz vana BP i dao zakljucak.
Odavno blesavije izjave nisam cuo

-
Najbolji stadion je GRBAVICA za mene .Kosevo i Poljud.Marakana mi je bas ruzna i tmurna hehehe.Bilino polje moze proci , stadion Slavije je mochvara za rugby
nisam ljubitelj nase lige i ne interesuje me nijedan klub, al stadion grbavica je za mene engleski stil i samo malo da se ulozi i najbolji je... kosevo je dobar, al poljud je definitivno najjaci u ex jugi.
- calcio
- Kontakt:
kako vam Grbavica moze biti najbolji stadion?
Grbavica je manja i ruznija verzija Maksimira, cetiri strane - cetiri razlicite tribine.
I to samo jedna da valja a ostale se raspadaju...
Kad bi se ulozilo nesto para i sredilo, onda bi vec bilo nesto
Grbavica je manja i ruznija verzija Maksimira, cetiri strane - cetiri razlicite tribine.
-
calcio je napisao/la:kako vam Grbavica moze biti najbolji stadion?
Fino moze biti najbolji stadion .Svako ima svoje misljenje kuzis

- calcio
- Kontakt:
Postoji razlika izmedju najbolji i najdrazi, kuzisManijak-Plavi1921 je napisao/la:calcio je napisao/la:kako vam Grbavica moze biti najbolji stadion?
Fino moze biti najbolji stadion .Svako ima svoje misljenje kuzis

I jos nesto, sto vise kritikujete stadion prije ce se neko sjetiti da ulozi koju marku u sredjivanje.

Grbavici treba mnogo ulaganja da bi bila najbolji stadion.Koliko god meni bio drag i nebi ga onakvog mjenjao ni za kakvo kosevo ili slicno treba posla koliko hoces.Kada bi se uradile tribine na istoku i zapadu nastavljene na sjever to bi bilo fantasticno i mislim da bi bio najbucniji u BIH definitivnoJug neka ostane kakav jeste uz dorade iza ograde i saniranje svega,tj ciscenje zaostalih bunkera i sl.Tek tada bi rekao da je definitivni najbolji stadion u BIH do tadajaguar je napisao/la:nisam ljubitelj nase lige i ne interesuje me nijedan klub, al stadion grbavica je za mene engleski stil i samo malo da se ulozi i najbolji je... kosevo je dobar, al poljud je definitivno najjaci u ex jugi.

AMAR OSIM!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.