jacky09 je napisao/la:Bilić mi je drag, ali izgubio je autoritet očigledno. Ja ne znam koja je njegova taktika bila sinoć ali ono u 1. poluvremenu je vrijedno zaborava.majestic24 je napisao/la:Nemojte biti budale i govoriti da treba mijenjati Bilica. Pa svaki igrac bi poginuo za njega.
Problem Hrvatske repke je smjena generacija. Otisao im je Niko Kovac i jednostavno u sredini fali jedan takav igrac. Imati ce Hrvati problema al ce na kraju biti prvi u skupini.
Golmani,Runje i Pletikosa nisu vise sto su bili . Treba tu nove snage dovesti a jedan od njih je Subasic. Takodjer ,ni stoperske pozicije nisu sjajne. Hrvatska se pati u ovim kvalifikacijama al yebati ga...opet su prvi na tabeli
Naravno da Niko fali, igrač koji je sa 37 godina vodio reprezentaciju, igrač koji je bio gazda i jednostavno kraj njega nitko nije imao muda šetati po terenu.
Ma kakav crni Subašić, rupa da ne može veća. Pletikosa treba naći klub gdje će braniti, izgubio je jednu godinu u Tottenhamu bezveze. Runje također ovo ljeto mjenja klub. Ako ćemo o nasljednicima onda je tu prije svega Kelava koji je Buffon za Subašića. A tu je i mladi Delač, samo vidjet ćemo gdje će na posudbu iz Chelseija ove godine.
nemamo mi trenutno golmana dobra,kelava je daleko od reprezentativnog nivoa,u delaca se svi kleli presjedio sezonu u veitesseu,pletikosa,runje nisu vise sto su bili,losiji puno,
neznam,subasic rupa velika,primio bi gol iz svlacionice,e sad mozda blazevic,antolovic