Senijad Ibričić

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 04 jun 2011, 12:12

quälix je napisao/la:
-SanaFCŽ- je napisao/la:A hajde recite vi meni po čemu je on gori bio od Misimovića, Pjanića, Medunjanina, itd..
on vise ne smije dobiti poziv pa taman da i nije gori od gore navedenih.
misimovic ima i previse kredita da bi ga se odreklo(iako bi ja igrao samo sa pjanom), pjanica neces otjerati i onda ti ostanu samo ibricic i stilic koji su, kako ti kazes, jednaki misketu i pjani. postavlja se logicno pitanje: zasto u ekipi drzati 4 slicna(ili ista) igraca koji ce uzimati mjesto nekom brzom krilu, sposobnom zadnjem veznom ili jos jednom stoperu ;)
Ma druže sve ja to kontam, imaš četiri igrača istog tipa u veznom redu i to je problem. Ali nije on kriv
što smo mi izgubili sinoć, podjednake su njegove krivice kao i svih ostalih.. Ali primjetio si sigurno
preko koje je strane škripalo sinoć, lijeva rumunska strana je konstantno bila prazna, Miske i Pjanić nijednom nisu pokrivali svoje igrače.. Tako da ako ćemo o nepozivanju igrača, ja ih mogu bar osam od sinoć nabrojati :)
I još nešto, brat našeg dragog selektora je menadžer Mravcu i Medunjaninu :)
pozdrav

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 04 jun 2011, 12:20

[youtube][/youtube]

tebi tvoje misljenje, meni moje ;)
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 jun 2011, 12:22

-SanaFCŽ- je napisao/la:brat našeg dragog selektora je menadžer Mravcu
Jesi li siguran? Evo ti pa pročitaj nešto
Anđelko Jurkić, zastupnik Senijada Ibričića i novajlije u „A“ timu Adnana Mravca.
-SanaFCŽ- je napisao/la:Medunjaninu
Taman da mu je menadžer i sam Sušić, Medunjanin je bolji i korisniji igrač za reprezentaciju od Ibričića.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 04 jun 2011, 12:24

@ Sana
Menadzer Senijada Ibricica Andjelko Jurkic je bio menadzer i Adnanu Mravcu kad je ovaj dosao u reprezentaciju dok mu je sad menadzer http://www.transfermarkt.co.uk/en/-ohne ... er_96.html
a Medunjaninov je Humphrey Nijman tako da nemoj pisat gluposti i igrat na tu kartu ;)
Zadnja izmjena: RKO, dana/u 04 jun 2011, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.
RIP SALE VILENJAK

Ahmed.S
Kontakt:

Post Postao/la Ahmed.S » 04 jun 2011, 12:27

quälix je napisao/la:[youtube][/youtube]

tebi tvoje misljenje, meni moje ;)
I STA SAD,FIZICKA SPREMA-ODNOSNO NESPREMA UZELA SVOJE ...

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 04 jun 2011, 12:29

Kod susica igraju igraci Andjelka Jurkica i Seada Susica

tj. mravac , ibricic , pandza , i mujdza

tj. subasic , lulic

a javna tajna da je mravca simpatija seada susica , nije on dzaba u belgiji . Sve je to odradjeno pravo samo nije to za javno. Al et nek igra ko hoce nabijem papeta na kur...
>>No body likes us but we dont care<<

Ahmed.S
Kontakt:

Post Postao/la Ahmed.S » 04 jun 2011, 12:31

D€LUX je napisao/la:Kod susica igraju igraci Andjelka Jurkica i Seada Susica

tj. subasic , lulic

a javna tajna da je mravca simpatija seada susica , nije on dzaba u belgiji . Sve je to odradjeno pravo samo nije to za javno. Al et nek igra ko hoce nabijem papeta na kur...
Zaista ne mogu vjerujem da je slijep toliko bar kad je Mravac u pitanju...
Postujem MRAVCA ,hvala sto se odaziva ali zar Susic ne vidi da on nema potenicjala za repke,tu se postavlja pitanje ,golemo pitane???

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 04 jun 2011, 12:35

Ahmed.S je napisao/la:
D€LUX je napisao/la:Kod susica igraju igraci Andjelka Jurkica i Seada Susica

tj. subasic , lulic

Zaista ne mogu vjerujem da je slijep toliko bar kad je Mravac u pitanju...
Postujem MRAVCA ,hvala sto se odaziva ali zar Susic ne vidi da on nema potenicjala za repke,tu se postavlja pitanje ,golemo pitane???
POTPIS majstore 100% si upravu!!!!!!
>>No body likes us but we dont care<<

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 04 jun 2011, 12:46

[quote="RKO"]@ Sana
Menadzer Senijada Ibricica Andjelko Jurkic je bio menadzer i Adnanu Mravcu kad je ovaj dosao u reprezentaciju dok mu je sad menadzer http://www.transfermarkt.co.uk/en/-ohne ... er_96.html
a Medunjaninov je Humphrey Nijman tako da nemoj pisat gluposti i igrat na tu kartu ;
ja mislim da Humphrey nije pa kako god :) ali svejedno truba su bili svi sinoć

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 jun 2011, 12:49

Ibricic nikad nije bio kvalitet za prvu postavu. Nego je bio Cirin sin u Zagrebu, pa ga je on forsiro na svim mogucim i nemogucim pozicijama. Iako je redovno bio medju najgorim na terenu. Kostao nas je i odlucujuci gol u Portugalu. On je fizicki cak slabiji od Misimovica, a po tehnici nije ni blizu istog. Jednostavno nije u stanju pozitivno doprinjet nasoj igri protiv ozbiljnih reprezentacija. Nema ni snage ni talenta za to. Uz to nikad nije bio neki borac i ocito da ga boli qurac za repku. Sto dokazuje i njegova izjava da mu je isti qurac igrao za BiH ili Hrvatsku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 04 jun 2011, 13:00

Cartman je napisao/la:Ibricic nikad nije bio kvalitet za prvu postavu. Nego je bio Cirin sin u Zagrebu, pa ga je on forsiro na svim mogucim i nemogucim pozicijama. Iako je redovno bio medju najgorim na terenu. Kostao nas je i odlucujuci gol u Portugalu. On je fizicki cak slabiji od Misimovica, a po tehnici nije ni blizu istog. Jednostavno nije u stanju pozitivno doprinjet nasoj igri protiv ozbiljnih reprezentacija. Nema ni snage ni talenta za to. Uz to nikad nije bio neki borac i ocito da ga boli qurac za repku. Sto dokazuje i njegova izjava da mu je isti qurac igrao za BiH ili Hrvatsku.
Aha, i otišao u Lokomotivu na Ćirin nagovor, sigurno ga ja on odveo tamo.. A lupaš gluposti to za Hrvatsku,
on da je htio mogao je igrati za njih kad su ga i zvali u mladu. A tvoj Miske možda je imao kvaliteta prije 2-3 godine, ali ga više nema.. I ne znam šta su svi okomili na njega, kvalitetan je isto kao i reprezentacija nam :)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 jun 2011, 13:04

@Sana,

Pretjeruješ čovječe. Baš pretjeruješ. Ibričića ne možeš staviti u istu rečenicu sa Misimovićem. Sinoć je Miske bio loš, to stoji, al' ti dižeš u nebesa prosječnog igrača (Ibričić), a nipodaštavaš Misimovića koji je rekorder Bundeslige po asistencijama. :lol: Realnost je da dokle god su tu Pjanić i Misimović, Ibričić treba na tribine. Nema se tu šta više pričati. Čovjek je igr'o u Ćirinoj repki samo zato što ga je ovaj gotivio još iz perioda Zagreba. Mene nikad nije impresionirao na terenu, dok je Miske svojim potezima donosio bodove. Al' haj', bitno je da je Mravčev i Medunjaninov menadžer Sušićev brat ( :lol: ), ostalo je sve u drugom planu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Mythbusters
Kontakt:

Post Postao/la Mythbusters » 04 jun 2011, 13:53

Ovaj Ibricic otis'o niz racku k'o Suvalijina pita.
Dum spiro spero
A.A.A.B

|BH_Patriot|
Kontakt:

Post Postao/la |BH_Patriot| » 04 jun 2011, 13:56

Hajdučko srce katastrofa od odlaska iz Splita... :roll:
Safet Sušić: “Oni misle da su igrači, a nisu ni "i" od igrača“.

Idol nacije # 10

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 04 jun 2011, 17:01

Monolog je napisao/la:@Sana,

Pretjeruješ čovječe. Baš pretjeruješ. Ibričića ne možeš staviti u istu rečenicu sa Misimovićem. Sinoć je Miske bio loš, to stoji, al' ti dižeš u nebesa prosječnog igrača (Ibričić), a nipodaštavaš Misimovića koji je rekorder Bundeslige po asistencijama. :lol: Realnost je da dokle god su tu Pjanić i Misimović, Ibričić treba na tribine. Nema se tu šta više pričati. Čovjek je igr'o u Ćirinoj repki samo zato što ga je ovaj gotivio još iz perioda Zagreba. Mene nikad nije impresionirao na terenu, dok je Miske svojim potezima donosio bodove. Al' haj', bitno je da je Mravčev i Medunjaninov menadžer Sušićev brat ( :lol: ), ostalo je sve u drugom planu.
Možda bih pretjerao da sam poredio njih dvojicu prije 1,5-2 godine, kad je Miske igrao, ali ovo što on radi još od Portugala, reprezentaciji jaaako šteti.. Ali hajd nebitno, previše je igrača kod nas koji imaju kredita, ovako ili onako, volio bih ja više nego ti da smo mi sinoć pobijedili, a Ibro u Moskvi ostao.. Samo po nekima izgleda da je jedini problem kod nas on, ali nažalost previše ih je da bi reprezentacija funkcionisala na pravom nivou

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 04 jun 2011, 17:21

Mislim da malo pretjerujete u trazenju individualne krivice. Ibricic nikad nije bio extra klasa ali i nije tako los pod uslovom da igra svoju poziciju. Ne moze Ibricic igrat krilo a to mu je bila pozicija sinoc. On je poluspic i to samo kad igra iza dva spica nikako ako igra poluspica iza jednog napadaca. Da nema odredjen kvalitet ne bi Rusi za njega dali 5 miliona i mislim da se ta prica o njegovom kvalitetu tu zavrsava. ima puno losijih od Ibricica kojih bi se trabalo rjesiti prije nego na njega dodje red. Misimovic je sinoc bio uzasno los i nespreman i objektvno gledano Ibricic je trebao igrat njegovu poziciju, Ibisevic na svoje staro mjesto ' u vrh skupa s Dzekom, a Miske na klupu dok se posteno ne spremi - ako se ikad vise spremi i udje u formu od prije dvije godine. Miske je meni jako drag igrac ali ruku na srce trenutno nije ni sjena onog Misketa kakvog ga znamo.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 04 jun 2011, 17:24

badboy je napisao/la:Mislim da malo pretjerujete u trazenju individualne krivice. Ibricic nikad nije bio extra klasa ali i nije tako los pod uslovom da igra svoju poziciju. Ne moze Ibricic igrat krilo a to mu je bila pozicija sinoc. On je poluspic i to samo kad igra iza dva spica nikako ako igra poluspica iza jednog napadaca. Da nema odredjen kvalitet ne bi Rusi za njega dali 5 miliona i mislim da se ta prica o njegovom kvalitetu tu zavrsava. ima puno losijih od Ibricica kojih bi se trabalo rjesiti prije nego na njega dodje red. Misimovic je sinoc bio uzasno los i nespreman i objektvno gledano Ibricic je trebao igrat njegovu poziciju, Ibisevic na svoje staro mjesto ' u vrh skupa s Dzekom, a Miske na klupu dok se posteno ne spremi - ako se ikad vise spremi i udje u formu od prije dvije godine. Miske je meni jako drag igrac ali ruku na srce trenutno nije ni sjena onog Misketa kakvog ga znamo.

Nevezano za bilo koju poziciju po svojim i fizickim osobinama (trcanje) nije kvalitetan za repke ni blizu. Jedino ako na da brani mozda tu moze proci.
Plus sto je meni nula od covjeka a nemoj me tjerati da ti nabrojim zasto !!!!!!!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Derim

Post Postao/la Derim » 04 jun 2011, 17:49

Uh strucnjaka i pm. popusimo tricu a da ne-bi Kene lahko i sesticu od ekipe iz 4-og razreda i vecina vas najase na jednog igraca. U sezoni koja prodje nijedan od njih sem Maletica nije se naigro previse,svi su losi ili skoro pa losi. Sinocni mec je ogledali njihove sezone.Zreli su za karantina i kandzije!

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 05 jun 2011, 00:31

Steta samo sto je Ibricic sinoc zauzeo mjesto u ekipi. Trebao je neko drugi da zapocne utakmicu. Ko god da je zaigrao umjesto njega, sumnjam da bi bio onako los kao on!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 05 jun 2011, 01:04

ne_znam_ko_sam je napisao/la:Steta samo sto je Ibricic sinoc zauzeo mjesto u ekipi. Trebao je neko drugi da zapocne utakmicu. Ko god da je zaigrao umjesto njega, sumnjam da bi bio onako los kao on!
Od kako se rodio Ibricic se nije odmorio ko sinoc :lol:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.