Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Ah evoNimla_RZ je napisao/la:Ljudi, ko je ovaj Halil Hajtić?! Juče potpisao za Kaiserslautern, još jedan igrač u Bundesligi, a hoće da igra za repku (rođen u Janji)... Znal' neko koju poziciju igra pošto nigdje ne mogu da nađem nešto o njemu...
Halil Hajtić potpisao za Kaiserslautern
U moru naših talenata koji još uvijek nisu otkriveni nailazimo i na šesnaestogodišnjeg Halila Hajtića, dječaka kojeg je kao i mnoge druge u Njemačku doveo vihor rata.
Ovaj talentovani dječak, porijeklom je iz Janje, a fudbal je zavolio od malih nogu. Nakon prvih koraka u jednom nižerazrednom klubu u Njemačkoj stigao je poziv Stuttgarta, koji naš Halil naravno nije odbio.
Nakon dvije sezone provedene u Stuttgartu, za Hajtića su se raspitivali i neki drugi klubovi, veći i od Stuttgarta, a među njima čak i Bayern iz Munchena. Ipak Halil je izvagao da je za njega najbolja opcija odlazak u Augsburg, za koji je potpisao ove zime. U Kaiserslautern je prešao 03.06.2011. godine.
Halil igra na poziciji napadača, a priznaje da mu je najveća želja dres reprezentacije Bosne i Hercegovine. Na žalost sa ovim dječakom niko iz našeg saveza još uvijek nije razgovarao iako je već nekoliko puta pozivan u kampove omladinskih selekcija Njemačke.
Samo 16 godina, al ne smiju nam i njega otet!
-
Mirsad_LFC
- Kontakt:
Odlican tekst koji je napisao Emir Delic jos prije 7,8 mjeseci, na kraju jos jedne balade netreba nista dodati.MinistaR je napisao/la:Jedan stari članak, dovoljno govori o svemu.
http://www.bhdani.ba/novost/13960/Igrac ... zentacije-
- |BH_Patriot|
- Kontakt:
Idol nacije # 10
Pa vjeruj mi drug moj da bi Adilovic sinoc bio bolji od Dzeke.!!!|BH_Patriot| je napisao/la:Mogli bi probati sa Adilovićem.
Bgm, i Maletic ima kredita dosta, ako nista zbog onog dvomeca protiv SiCG kad je lik gorio na marakani za grb svete nam zemlje ! ! !sajo10 je napisao/la:Je sam ja jedani koji bi volio da vidi Viscu u reprezentaciji..eto ako cemo morat nekoga zrtvovat iz trenutnog spiska nek bude Maletic..
Be Casual ...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Prije ce biti da je Milenkovic tad igrao ne MaleticDushi_Rob je napisao/la:Bgm, i Maletic ima kredita dosta, ako nista zbog onog dvomeca protiv SiCG kad je lik gorio na marakani za grb svete nam zemlje ! ! !sajo10 je napisao/la:Je sam ja jedani koji bi volio da vidi Viscu u reprezentaciji..eto ako cemo morat nekoga zrtvovat iz trenutnog spiska nek bude Maletic..
Jeste igrao Maletić tada, men' se čini da je igrao za Partizan.Monolog je napisao/la:Jesi l' ti siguran da je Maletić tad igr'o za BiH
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kod: Označi sve
http://en.wikipedia.org/wiki/Darko_Maleti%C4%87Re: Reprezentativci (fudbal)
- Omerbavarac
- Kontakt:
Od utorka ce da bude "povratak otpisanih."Ljepoje je napisao/la:"ZMAJEVI" POD NOVIM SLOGANOM : OTPISANI
Nadam se da si u pravu, ali bgm kako je krenulo...Omerbavarac je napisao/la:Od utorka ce da bude "povratak otpisanih."Ljepoje je napisao/la:"ZMAJEVI" POD NOVIM SLOGANOM : OTPISANI
Be Casual ...
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, Alucard, ANamelessGhoul, Anoniman, antetokounmpo, Beli98, Blackwargreymon, boki86, bordobijeli, Brazzzoo123, Cautinho, CHR, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, D97, Daduli, darker10, denza, DoktorXabaras, dzemil, enobarca, exampLe., FerdinandF, Fudo, General505, Gifron, Gomis99, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, guillermo, HariTz, harko35, IndependenT, invincible1921, isko1807, James1987, JohannWolfgang, kakarut, karajlo, Kaunas, Kompromis, lol89, Lynx, Maestro^^, meepo, MikiPirs, muhamedhulk, muhamedkonjic, nerkolfc, NEZALAGANJE, omanovski, Pact1921, PingoFTW, PointBlank, PSV, Rauber33, RaZuti, ronaldo99, Scholl, Shategabri, Shevko, Sheyi, signalidunapark, skoJaa, StevieG8, Sveti, tale07, THEC, TofiTofita, travuljasSs, Trikolor, unavita, Venom, VivaLaLiberta, Wilshere10, Wolffire, Yucca i 610 gostiju.