FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la tony-mortale » 04 jun 2011, 07:16

ma ok je da ih hvale, ali realno to je sve mesijeva zasluga, jer on je odigrao sezonu karijere, evo pogledao sam baš statistiku prvog napadača barse zadnje tri sezone i vilja ima najslabiji prosjek, dok je etoo naleko najbolji, i da je on ostao u barsi vjerovatno bi se onaj najavljeni smak svijeta i desio :D jer barsa je i ovako najbolja i zamislite na šta bi ličilo da su još bolji :o

DAVID VILLA ove sezone u La Ligi 32 nastupa 18 golova i 5 asistencija, u LP 12 nastupa 4 gola i 1 asist.

IBRAHIMOVIĆ ZLATAN u jedinoj sezoni u barsi u ligi samo 23 nastupa a 16 golova i 7 asistencija u LP 9-4-2,

SAMUEL ETOO 2008/09 (zadnja u barsi) 34 nastupa, 30 golova, 4 asistencije, u LP 9-4-2

znači barsa u zadnje 2 sezone na 2 napadača potrošila preko 100 miliona eura da bi oni igrali puno slabije od etooa, koji naravno i u interu razvaljuje, izgleda da je to uticaj reala na njih, jednostavno moraju trošiti i dovoditi nove igrače čak i kad za to nema nikakvog razloga.
Ko bi normalan mjenjao igrača koji u 34 utakmice zabije 30 golova??
ovo mi nikad neće biti jasno
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

realan_coek
Kontakt:

Post Postao/la realan_coek » 04 jun 2011, 10:53

tony-mortale je napisao/la:ma ok je da ih hvale, ali realno to je sve mesijeva zasluga, jer on je odigrao sezonu karijere, evo pogledao sam baš statistiku prvog napadača barse zadnje tri sezone i vilja ima najslabiji prosjek, dok je etoo naleko najbolji, i da je on ostao u barsi vjerovatno bi se onaj najavljeni smak svijeta i desio :D jer barsa je i ovako najbolja i zamislite na šta bi ličilo da su još bolji :o

DAVID VILLA ove sezone u La Ligi 32 nastupa 18 golova i 5 asistencija, u LP 12 nastupa 4 gola i 1 asist.

IBRAHIMOVIĆ ZLATAN u jedinoj sezoni u barsi u ligi samo 23 nastupa a 16 golova i 7 asistencija u LP 9-4-2,

SAMUEL ETOO 2008/09 (zadnja u barsi) 34 nastupa, 30 golova, 4 asistencije, u LP 9-4-2

znači barsa u zadnje 2 sezone na 2 napadača potrošila preko 100 miliona eura da bi oni igrali puno slabije od etooa, koji naravno i u interu razvaljuje, izgleda da je to uticaj reala na njih, jednostavno moraju trošiti i dovoditi nove igrače čak i kad za to nema nikakvog razloga.
Ko bi normalan mjenjao igrača koji u 34 utakmice zabije 30 golova??
ovo mi nikad neće biti jasno
Eto je otisao jer nije bio dobar sa pep-om ne zbog toga sto je los igrac

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 jun 2011, 11:19

Sergio Agüero sigurno neće doći u Barcelonu u sljedećem prijelaznom roku. Pep smatra kako je on iznimno kvalitetan igrač, ali nije profil igrača kakav mu treba u aktuelnoj Barceloni.

Ovo je vjerujem cisto radi toga jel je Aguero velika zvijezda i tesko da bi prihvatio sporednu ulogu u ekipi,rotacije..da upocetku nebi bio ispred Pedra itd,zato ce se vjerovatno odluciti za Rossija koji ce prihvatiti sporednu ulogu u pocetku,i koji se nece uzdizati nesto u odnosu na ostale,i nece praviti probleme ako bude ostajao na klupi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 04 jun 2011, 12:00

Razmislja Guardiola samo tako.Opek'o se s Ibrahimovicem jednom,to mu je lekcija sigurno.Iako bih volio da dodje Aguero u Barcu,opet kad skontas ovaj ce htjeti stalno da igra,to i zasluzuje,igracina je,a nece moci uvijek.Rossi je fantastican,vjerujem da ce on u Barcu ovog ljeta.

Spominje se jos Alexis Sanchez,Barca se vec raspitivala za njega.

Samo je jasno da treba jednog igraca u odbranu dovesti,za sad se niko posebno se spominje,vidjet cemo.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 04 jun 2011, 12:17

...izgleda da ni aguero nece doci,ja bih volio da dodje jer je dobar igrac,mogao bi biti dostojna zamjena za villu ili pedra u slucaju ozljede...ali ipak mislim da se on ne bi zadovoljio da bude zamjena pedru ili villi...moja zelja je torres,on je odlican igrac i mislim da bi opet vratio staru formu u barci...davno su ga povezivali s barcom,ali nista se nije desilo...

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 04 jun 2011, 13:00

Sportski direktor Barcelone Andoni Zubizarreta je imao sastanak s Eduardom Gamarnikom, agentom devetnaestogodišnjeg Sergija Arauja. Prema izvještajima 'Sporta', ovaj mladi napadač Boce Juniors je sve bliže Barceloni.
nadam se da nema nista od ovoga...jer mislim da ce biti novi caseres i novi keirson...igraci za koje se dala lova,a barce nisu vidil..

s obzirom da aguero otpada,onda se nadam da ce doci rossi..jer barci je potreban provjeren igrac i naravno osvjezenje u odbrani bi dobro doslo..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 jun 2011, 13:28

T-MAC je napisao/la:
Sportski direktor Barcelone Andoni Zubizarreta je imao sastanak s Eduardom Gamarnikom, agentom devetnaestogodišnjeg Sergija Arauja. Prema izvještajima 'Sporta', ovaj mladi napadač Boce Juniors je sve bliže Barceloni.
nadam se da nema nista od ovoga...jer mislim da ce biti novi caseres i novi keirson...igraci za koje se dala lova,a barce nisu vidil..
Barca B takodjer treba igraca :) ,ovo je vjerovatno neki frisak junior iz Boce ili je tek presao u prvi tim,jel ga nesto nemogu naci na tm.de,ugl sigurno se ne kupuje za prvog tima
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 04 jun 2011, 15:03

mani te pricu oko poredjenja napadaca eto-a ibre i vilje, vilja se pokazao kao sjajan ove sezone i veliko pojacanje, i vec je opravdo povjerenje, pustite statistiku, morate pratiti barcu puno vise i poznavati nasu igru da bi donosili zakljucke

eto je davao vise golova od vilje, ali morate znati i zato. on je igrao kao klasicni spic, medjutim otkako je messi poceo igrati u sredini napada sve se promijenilo, on je taj koji daje najvise golova i nije vilja nista kriv sto je dao golova koliko je dao, to je takticka zamisao pepova koja je sjajno funkcionirala, vilja je svoj posao dobro odradio, veliki je fajter, koliko je samo trcao, vracao se u odbranu, ucestvovao u akcijama i asistirao, da je igrao ono sto je igrao eto, sigurno bi dao vise golova, nema se njemu sta prigovoriti

sto se tice aguera, ja sam i slutio da nema od toga nista, i nema veze, neka dovede klub onoga koga pep zeli, on se mora najvise pitati, ako mu je zelja rossi, onda smo svi za rossija, isto tako i za fabregasa, iako vecina nas nije za taj transfer, ako pep ga toliko zeli onda zna i zasto, ako je on za njegov dolazak onda sam i ja, i vjerujem i svi mi, jer in pep we trust
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 04 jun 2011, 17:15

Nakon sto su odbili ponudu city-a menedzer Sancheza je u pregovorima u Barceloni.
Guardiola nudi 25m + Jeffrena
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 93,00.html
HZ87

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 04 jun 2011, 17:42

revoX. je napisao/la:
Nakon sto su odbili ponudu city-a menedzer Sancheza je u pregovorima u Barceloni.
Guardiola nudi 25m + Jeffrena
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 93,00.html

dabogda i sanchez da dodje, ako je klub spreman platiti vec tih nekih 25-30 miliona za napadaca, a ako ne dodje rossi, onda je definitivno najbolje neymara kupiti, samo da ga preispitaju kakav je s mozgom, sto se tice fudbalskog znanja tu je nevjerovatno dobar i kompaktibilan za nasu igru, ima samo 19 godina i mnogi ga prozivaju najvecim talentom na svijetu. Njegovo dovodjenje bi se moglo pojeftiniti zato sto je nas igrac kierson vec na pozajmici u santosu, decko je izjavio kako bi rado u barcu, a kako god da se pokaze, i ako razocara, nije nam tregedija da i na klupi bude, i opet ga klub moze prodati za velike pare jer je vrlo mlad, samo 19 godina.

malo je skuplji od ovog sancheza al vec sad sa 19 godina je bolji od njega dosta, a poslije copa americe cijena ce mu vjerovatno vrtoglavo porasti, neodoljivo podsjeca na ronaldinja i moze igrati i ko spic i ko krilo

ako vec dajemo velike pare za napadaca, onda je bolje ovako nekoga dovesti, pa ako ne uspije se dokazati opet se moze prodati za velike pare
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 04 jun 2011, 18:14

http://www.****.com/news/read/13 ... -Barcelonu
...ovo bi bio dobar transfer...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 jun 2011, 18:22

enobarca je napisao/la:http://www.****.com/news/read/13 ... -Barcelonu
Samo je po meni vrlo nerealan,nisu ni oni veslo sisali da ga puste

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 04 jun 2011, 18:37

miky_hz je napisao/la:
enobarca je napisao/la:http://www.****.com/news/read/13 ... -Barcelonu
Samo je po meni vrlo nerealan,nisu ni oni veslo sisali da ga puste
jeste, vrlo nerealno, silva je jedan od najboljih svjetskih stopera i stub odbrane milana, bili bi idioti ako ga puste, trebo ga je rossel traziti kad im je davao ibru, al opet ko zna sta su rosel i galiani dogovarali, velika usluga napravljena je milanu s ibrom, mozda uslijedi i neka protuusluga, al dabogda
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 04 jun 2011, 18:42

[/quote]
dabogda i sanchez da dodje, ako je klub spreman platiti vec tih nekih 25-30 miliona za napadaca, a ako ne dodje rossi, onda je definitivno najbolje neymara kupiti, samo da ga preispitaju kakav je s mozgom, sto se tice fudbalskog znanja tu je nevjerovatno dobar i kompaktibilan za nasu igru, ima samo 19 godina i mnogi ga prozivaju najvecim talentom na svijetu. Njegovo dovodjenje bi se moglo pojeftiniti zato sto je nas igrac kierson vec na pozajmici u santosu, decko je izjavio kako bi rado u barcu, a kako god da se pokaze, i ako razocara, nije nam tregedija da i na klupi bude, i opet ga klub moze prodati za velike pare jer je vrlo mlad, samo 19 godina.

malo je skuplji od ovog sancheza al vec sad sa 19 godina je bolji od njega dosta, a poslije copa americe cijena ce mu vjerovatno vrtoglavo porasti, neodoljivo podsjeca na ronaldinja i moze igrati i ko spic i ko krilo

ako vec dajemo velike pare za napadaca, onda je bolje ovako nekoga dovesti, pa ako ne uspije se dokazati opet se moze prodati za velike pare[/quote]

ma neymar je vec sad umislio da je najbolji na svijetu on bi samo probleme ekipi pravio i njega sa takvim karakterom pep nikad nece uzet dzaba mu sto je dobar,,radi toga njemu chelsea ne gine :D,,

rossi najbolja opcija ;),,
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 04 jun 2011, 18:46

slazem se, posto pep trazi rossija sigurno da je i najbolja opcija, al eto kazem ako on ne dodje bolje neymar nego sanchez valjda, mada naravno i s neymarom i bilo s kim ko bi dolazio treba oprezno, da se dobro ispita kakav im je karakter, jesu li spremni na timsku igru, da kad treba budu i na klupi i sl. ne treba se zalijetati s bilo kim
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

passa007
Kontakt:

Post Postao/la passa007 » 04 jun 2011, 20:15

SANCHEZ U BARCELONI

Prema zadnjim informacijama iz Španije, Barcelona je sve dogovorila oko prelaska Alexisa Sancheza iz Udinesea.

Fudbaler Udinesea je na meti mnogih klubova iz Evrope i jedan je od najtraženijih igrača ovog ljeta.

Među klubovima koji su zainteresovani za mladog Udineseovog igrača, spominju se Manchester City, Inter i Juventus koji su poslali ponude Udineseu. Ali ranije ove sedmice je Sanchez (22), odbacio mogućnost prelaska u City i rekao kako želi da zaigra u Španiji.

Navodno, ovaj Čileanac se nalazi u Barceloni gdje treba da dogovori uslove petogodišnjeg ugovora.

Navodi se kako je Barcelona spremna ponuditi Udineseu oko 25 miliona eura, te igrača Jeffrena Suareza kako bi osigurala prelazak Sancheza.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 04 jun 2011, 20:29

Eto, dovedoste igraca kojemu je idol bio Bam Bam Ivan (nadam se da znate ko je i sta je on). 8-)
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 04 jun 2011, 20:33

ne mora ova vijest znaciti nista, ako dodje dobro dosao, al ne kontam sad sta je cilj jer tip nije klasicni spic, ako odu i jefren i bojan ostajemo sa viljom kao jedinim covjekom koji moze igrati klasicnog spica, i sa 4 krila ili ti poluspica (mesi, pedro, afelay sancho ako dodje)
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 04 jun 2011, 20:36

Romariooo je napisao/la:ne mora ova vijest znaciti nista, ako dodje dobro dosao, al ne kontam sad sta je cilj jer tip nije klasicni spic, ako odu i jefren i bojan ostajemo sa viljom kao jedinim covjekom koji moze igrati klasicnog spica, i sa 4 krila ili ti poluspica (mesi, pedro, afelay sancho ako dodje)
A šta je sa Aguerom? Hoće li i on doći ili samo jedan od ove dvojice?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 04 jun 2011, 20:42

Carlo je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:ne mora ova vijest znaciti nista, ako dodje dobro dosao, al ne kontam sad sta je cilj jer tip nije klasicni spic, ako odu i jefren i bojan ostajemo sa viljom kao jedinim covjekom koji moze igrati klasicnog spica, i sa 4 krila ili ti poluspica (mesi, pedro, afelay sancho ako dodje)
A šta je sa Aguerom? Hoće li i on doći ili samo jedan od ove dvojice?
ma ko ce ga znati vise. koliko je ovih spekulacija ne bi me iznenadilo da se pise i kako ce rooney ili muslimovic doci

pep je valjda javno rekao da mu se aguero ne uklapa u konepciju, stoga to 99,99 posto znaci da nema teorije da taj dodje, po logici svi nas trebao je samo rossi doci, bojan otici i to je to sto se tice napada
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.