FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BlueIsTheColor
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BlueIsTheColor » 04 jun 2011, 17:06

pabizo je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Je li ulaz za današnju tekmu kadeta besplatan ili ne? Samo informacije radi...
Jutros u slasticari Palma vidjena dva Nijaza-----------g.Gracic i g.Brkovic ,,,,,Jes,bice OLIMPIC jak ,jak,jak-Evropo stizemo pravo sa nase Otoke
Mozda dogovaraju transfer Ganceva... :D
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 04 jun 2011, 18:28

kadeti vode 2-1! gubili 1-0 upravo drugi gol dali !!! naprijed momci !!!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 04 jun 2011, 19:31

bh_navijac je napisao/la:kadeti vode 2-1! gubili 1-0 upravo drugi gol dali !!! naprijed momci !!!
Jel' Ara dao ijedan gol ?
Osim - drugo ime za Želju !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 04 jun 2011, 19:46

Svaka cast momcima.. I malom Hodzicu, stvarno ce mi biti zao ako ode..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 04 jun 2011, 19:50

Baja_Zvjerka je napisao/la:Svaka cast momcima.. I malom Hodzicu, stvarno ce mi biti zao ako ode..
Hodžic se nije vidio tako rec ovu utakmicu i fulio je penal...ko je 17 broj kod nas momak je perfektno odigro
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 jun 2011, 20:11

Hadžić danas katastrofa mrtva, ja došao maksuz radi njega, jedino što je uspio uraditi promašiti penal...Iskreno gore će nas Sloboda nabiti...Dali 2 gola iz prekida i to je to...

Nijedan igrač me danas nije nešto posebno oduševio, izuzev napadača sa brojem 17, ako nam je ovo budućnost onda nam se crno piše :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 04 jun 2011, 20:17

Pa kakav je gol Hodzic dao ??
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

tuborg_na_mozgu
Kontakt:

Post Postao/la tuborg_na_mozgu » 04 jun 2011, 20:18

Bianconeri1988 je napisao/la:Hadžić danas katastrofa mrtva, ja došao maksuz radi njega, jedino što je uspio uraditi promašiti penal...Iskreno gore će nas Sloboda nabiti...Dali 2 gola iz prekida i to je to...

Nijedan igrač me danas nije nešto posebno oduševio, izuzev napadača sa brojem 17, ako nam je ovo budućnost onda nam se crno piše :D
jbg drug ne moze ni on svaku utakmicu 5 golova zabijat...nemoj odma da pricas kako nasi veze nemaju.uvijek smo imali jaku skolu fudala i izbacivali jake igrace i sad ce bit isto tako...drmnucemo ih i u tuzli sigurno....
SARAJEVO JADNA LI VAM SUDBA, JADNE VAS STVORI UDBA!

miki 90
Kontakt:

Post Postao/la miki 90 » 04 jun 2011, 20:19

Hodzic je jedan od losijih na terenu danas bio i onaj go sto je dao bio je vilin go al et ... :roll:
Al onaj mali 19 Marin ja mislim, strasan ,jos je najmladji ( '95 ), danas je bez greske odigrao ,borio se non stop sve u svemu treba dobro obratit paznju na njega :!:
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897

tuborg_na_mozgu
Kontakt:

Post Postao/la tuborg_na_mozgu » 04 jun 2011, 20:25

miki 90 je napisao/la:Hodzic je jedan od losijih na terenu danas bio i onaj go sto je dao bio je vilin go al et ... :roll:
Al onaj mali 19 Marin ja mislim, strasan ,jos je najmladji ( '95 ), danas je bez greske odigrao ,borio se non stop sve u svemu treba dobro obratit paznju na njega :!:
kako je branio Kosjevski???

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 04 jun 2011, 20:44

prvo poluvrijeme dobra tekma sanse, presing, golovi...zasluzeno vodstvo uglavnom...u drugom paduju fizicki i jedni i drugi posebno nasi, grcevi ih hvataju....Hodzicnije nesto odigrao al vidi se da momak zna nema sta...drugi napadac Vila 17-ka najbolji po meni danas, kapiten 7-ca ne znam kako se zove isto dobar, 19 nije los Marin ostalo solidno ugl bice dobrih igraca...Hodzic je pogodio stativu iz slobodnog cini mi se ili mu je golam skinuo jedva, oni isto stativa i par sansi u drugom i to je to ukratko

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 04 jun 2011, 20:57

Ovo mi je prva utakmica da gledam kadete ove sezone. Imamo dobre napadače, Hodžića i Vilu. Svidio mi se pravo jedan prodor Vile, vidi se da bi i on mogao biti pravo dobar. Kao što Baltazar spomenu, onaj lijevi bek, 17-ka, kapiten je men' se čini, također solidno odigrao. Kjosevski je dobar. Btw, nisam nažalost odgledao čitavu tekmu, zakasnio sam i nisam vidio prva dva gola. I Hota nije loš. Uglavnom, ima tu dosta dobrog materijala i još jedan dokaz da jednostavno moramo ulagati u omladinski pogon.

miki 90
Kontakt:

Post Postao/la miki 90 » 04 jun 2011, 21:07

tuborg_na_mozgu je napisao/la:
miki 90 je napisao/la:Hodzic je jedan od losijih na terenu danas bio i onaj go sto je dao bio je vilin go al et ... :roll:
ma nije ni bilo nesto da se brani , primio je po meni neodbranjiv go a ostatak utakmice nije ni bilo nekih posebnih suteva u okvir gola , imao je mozda 2-3 male greske pri ubacajima , al sve u sevemu solidno ;)
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 jun 2011, 21:19

Mislio sam barem da kod omladinaca nema valjanja, jbt ko balerine su
NO PYRO NO PARTY

kadetzelje
Kontakt:

Post Postao/la kadetzelje » 04 jun 2011, 21:25

Bitno je da smo pobijedili:D ara fulio penal, jbg, oprostili smo mu jer je bolestan vec 2 sedmice :) imali smo dobar slobodni kad je ara sutao, jedva golman odbranio. vila danas raspolozen, kesa super branio :D Ma uzimamo i u Tuzli ! ! !

tuborg_na_mozgu
Kontakt:

Post Postao/la tuborg_na_mozgu » 04 jun 2011, 21:26

miki 90 je napisao/la:
tuborg_na_mozgu je napisao/la:
ma nije ni bilo nesto da se brani , primio je po meni neodbranjiv go a ostatak utakmice nije ni bilo nekih posebnih suteva u okvir gola , imao je mozda 2-3 male greske pri ubacajima , al sve u sevemu solidno ;)
kazu da je jedan od najvecih talenata i da bi mogao biti jedan od najjacih golmana kojeg smo ikad imali,vidjecemo...

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 04 jun 2011, 22:11

kadetzelje je napisao/la:Bitno je da smo pobijedili:D ara fulio penal, jbg, oprostili smo mu jer je bolestan vec 2 sedmice :) imali smo dobar slobodni kad je ara sutao, jedva golman odbranio. vila danas raspolozen, kesa super branio :D Ma uzimamo i u Tuzli ! ! !
Kadet Želje, možel tvoje ime, prezime, koju poziciju igraš ?

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 jun 2011, 22:14

Omar500 je napisao/la:
kadetzelje je napisao/la:Bitno je da smo pobijedili:D ara fulio penal, jbg, oprostili smo mu jer je bolestan vec 2 sedmice :) imali smo dobar slobodni kad je ara sutao, jedva golman odbranio. vila danas raspolozen, kesa super branio :D Ma uzimamo i u Tuzli ! ! !
Broj ziro racuna... :D

Ja sam gledao svega 20 minuta,rastrcani i jedni i drugi,tuzlaci djeluju jaci,fizicki bolje gradjeni,valjda je do ishrane...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 04 jun 2011, 22:18

bistrikboy je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
Broj ziro racuna... :D

Ja sam gledao svega 20 minuta,rastrcani i jedni i drugi,tuzlaci djeluju jaci,fizicki bolje gradjeni,valjda je do ishrane...
Ali bi ipak u svakom slučaju želio da ostane anoniman :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: almaron, Hrasno15, kontra, Levin i 55 gostiju.