http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =44&t=4897
Dakle u nedjelju, 20:00 h pustam prijave !
Prvih 12 koji se prijave, igrace turnir.
Ovaj turnir sto je napravio Alacious, PES6 All-Nations taj je sa drzavama, ali taj organizira on, ne ja
Moderator/ica: Padovan
Ma dobro, to je sada rutinski u tebe.LBJ MVP je napisao/la:Poznato je i to da Napoli sa 2. mjesta ide u PO
@Goalgetter sjećaš se kad si neki dan rekao nešto kao ja sve dobijem nafakaški gubim i onda Cavani nekad pred kraj dadne gol za pobjedu e opet sam tako dobio![]()
Samo što je sada u sudijskoj nadoknadi bilo
Goalgetter je napisao/la:Da ne dodje do zabune, turnir koji ja vodim, je sljedeci :
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =44&t=4897
Dakle u nedjelju, 20:00 h pustam prijave !
Prvih 12 koji se prijave, igrace turnir.
Ovaj turnir sto je napravio Alacious, PES6 All-Nations taj je sa drzavama, ali taj organizira on, ne ja. Dakle, ja nemam nista sa tim
Tako sam se isto osjecao prosle sezone,kad sam imao FiorentinuBečki Kongres je napisao/la:Trenutno igram sa Fiorentinom.Jednostavno zaljubio sam se u taj klub !![]()
Kako stvari stoje Ljajic ce mi postati IDOL.To je igrac za 10+.Sredina terena,ubija prodorima i sutevima.Igrao sam 7 utakmica dao je 1-2 gola,2-3 asistencije i ono sto me iznenadjuje NIJE IZGUBIO LOPTE ! ne mogu da vjerujem,ali tako je ! Sedam utakmica bez izgubljene lopte.Idol ! Golman Boruc,brani nemoguce.U napadu Gilardinho,Markioni i Vargas.U drugom udju Mutu,Santana i Jovetic.Nekad Seferovic(19 god.) i Babacar (17god.) A Mutu kad god udje ,a udje u 2 pol. zabije bar jedan gol,al bas svaku utakmicu ! ...
Ekipa iz snova
RiNojasko_juve je napisao/la:jasko_juve je napisao/la:ko ce bit 8. u B ligi?
DAVID VILLA 7' je napisao/la:Zakuhalo se u A ligi.Ceka se karaon,kojem je potrebna pobjeda od 2 gola da bi proso.
Kad sam vec kod toga,ako na bude ista gol razlika sta se onda gleda ?
7.1 Poziciju na tabeli određuju bodovi, ukoliko igrači budu imali isti broj bodova onda se gleda slijedeće:
1. Međusobni omjer.
2. Manji broj dobiveni utakmica službenim rezultatom.
3. Gol-razlika.
4. Broj postignutih golova.
Ukoliko i nakon toga budu isti, odigrat će jednu utakmica po kup pravilima, kako bi se odredilo mjesto na tabeli.
da jednu raspalimo ?S-Y-L-A-R je napisao/la: Tako sam se isto osjecao prosle sezone,kad sam imao Fiorentinu![]()
moze naravno,praviBečki Kongres je napisao/la:da jednu raspalimo ?S-Y-L-A-R je napisao/la: Tako sam se isto osjecao prosle sezone,kad sam imao Fiorentinu![]()
Eu 2S-Y-L-A-R je napisao/la: moze naravno,pravi
Hahaha,jos ni napravio nije sobe,a vec je zapikao VioleBečki Kongres je napisao/la:Eu 2S-Y-L-A-R je napisao/la: moze naravno,pravi
soba : meni
password : fiorentina
valjda si skontao![]()
Mojne da igram sa ovim Dinamo,samo Sevcenka i Guseva znam,a monotona ekipa
Pa to vam cijelo vrijeme govorim jbg majstorGoalgetter je napisao/la:Ma dobro, to je sada rutinski u tebe.LBJ MVP je napisao/la:Poznato je i to da Napoli sa 2. mjesta ide u PO
@Goalgetter sjećaš se kad si neki dan rekao nešto kao ja sve dobijem nafakaški gubim i onda Cavani nekad pred kraj dadne gol za pobjedu e opet sam tako dobio![]()
Samo što je sada u sudijskoj nadoknadi bilo. To za mene vise nije nafaka
Hvala sto si mi izasao u susretGoalgetter je napisao/la:Ok prijavi se, ali cu samo kod tebe popustit, zato sto neces biti tu, drugi se moraju prijavit tek u 20:00 h .
P.S evo ubacit cu Tottenham, hvala na prijedlogu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.