Igokea
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: Igokea
Jadni ti mladi igrači koji će raditi sa Dragom Karalićem , jer koliko sam čuo iz ljudi koji su okusili njegov rad , nema goreg trenera za mlade igrače od njega , jer nikako ne vjeruje mladima, a na treninzima samo sa strane sjede , tj. kao da i ne treniraju.
Realno oni će dovesti bar 5-6 igrača sa strane koji će igrati , jer ako se oslone na svoje snage , ne gine im prva liga Rs
Realno oni će dovesti bar 5-6 igrača sa strane koji će igrati , jer ako se oslone na svoje snage , ne gine im prva liga Rs
nemas ti pojma licno sam radio s njim i uopste nije tako kao sto ti pricas.lfc je napisao/la:Jadni ti mladi igrači koji će raditi sa Dragom Karalićem , jer koliko sam čuo iz ljudi koji su okusili njegov rad , nema goreg trenera za mlade igrače od njega , jer nikako ne vjeruje mladima, a na treninzima samo sa strane sjede , tj. kao da i ne treniraju.
adamovic izrazio zelju da predje u slobodu.ali ga koci ugovor sa igokeom koji traje jos 2 godine.
ja sam čuo od momaka koje je u Borcu treniro , i u BL Drago važi za trenera koji uništava mlade
smiri se malo dragane./...previse basas....da nije bilo igokee borac sad ne bi postojao.....Dragan-BL je napisao/la:" " - $ у " & ' $ - " & $ ? у " " ? " & " ".? $ " $ " " $ & " ' $ " " у $ првенству јер / $ ",& ова 3 % $ на $ ?,- " " паре на тзв. ? " познате " јер су & $ $ то ' " & " ту $ % %,$ увјерен ' $ " & % $ & " ? у тој ?,¥ $ $,па & $ $," на & % ?.
da nije bilo borca igoeka ne bi postojala...pa nije je bilo na mapi prije a ni sada je nema.....tasman je napisao/la:smiri se malo dragane./...previse basas....da nije bilo igokee borac sad ne bi postojao.....Dragan-BL je napisao/la:" " - $ у " & ' $ - " & $ ? у " " ? " & " ".? $ " $ " " $ & " ' $ " " у $ првенству јер / $ ",& ова 3 % $ на $ ?,- " " паре на тзв. ? " познате " јер су & $ $ то ' " & " ту $ % %,$ увјерен ' $ " & % $ & " ? у тој ?,¥ $ $,па & $ $," на & % ?.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ma kakva igokea, toliko sumnjivih para potrosise a nidje rezultata..nije kosarka samo pare ljuljnut i rezultat ce doci....ne postaje se ekipa tek tako...
I feel devotion!!
-
- Kontakt:
Adamović je potpisao za Slobodu. Lično mi je potvrdio.kelecevic je napisao/la:adamovic izrazio zelju da predje u slobodu.ali ga koci ugovor sa igokeom koji traje jos 2 godine.
ko zna mozda ode Zlajinim stopamahannibal825 je napisao/la:Adamović je potpisao za Slobodu. Lično mi je potvrdio.kelecevic je napisao/la:adamovic izrazio zelju da predje u slobodu.ali ga koci ugovor sa igokeom koji traje jos 2 godine.

pa i on potpise sljedece sezone na 3 godine x)
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
-
- Kontakt:
Moguće...Igokea - Borac - Sloboda...To je Zlajina putanja bila, a Adamović je krenuo njegovim stopama izgledaMelo15 je napisao/la:ko zna mozda ode Zlajinim stopamahannibal825 je napisao/la:Adamović je potpisao za Slobodu. Lično mi je potvrdio.kelecevic je napisao/la:adamovic izrazio zelju da predje u slobodu.ali ga koci ugovor sa igokeom koji traje jos 2 godine.![]()
pa i on potpise sljedece sezone na 3 godine x)

samo sto je njemu u sredini Mladost

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma koriste nas ljudi kao odlicno odskocnu dasku,bolju tesko da ce nac u regionu..dolaze da igraju za neku solidnu platu,imaju sigurnu minutazu,dobre uslove za treninge,Tuzla nije ni los grad za zivit,onda kakva god se kosarka ovdje igrala sad,igraci iz Tuzle su na glasu jos uvijek,znaju menadzeri gdje ce talente nac i gdje prvo da traze(tak ce i njeg uoratit ovdje) i sto je najvaznije imaju direktora koji je sav svoj trud i angazman umjesto u svoj klub ulozio u veze i vezice sa silnim menadzerima,skautima itd itd i koji bi mater svoju prodao da moze i trudi se da ga sto bolje proda jer je i on tu privatno dobar..ma koliko Adamovic bio dobar/talentovan kosarkas nije mi drago sto je dosao,to je samo razlog vise Zaretu da ostane u klubu,ima na kome zaraditi naredne godine dok ne odraste i Halilovic da i njega nekome dobro utrpa.ovako smo se mogli nadati da ce mu propast biznis i da ce otic,medjutim sad...crno nam se pise jos 3-4 godine jer toliko talenata za prodat sigurno imamo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
pogledaj topic slobodekelecevic je napisao/la:adamovic izrazio zelju da predje u slobodu.ali ga koci ugovor sa igokeom koji traje jos 2 godine.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
" $ уговор са & ",& - ¥ " се " $ "," је ? сезоне " за $ " &.
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...
Е ' '...
Е ' '...
Znači bio sam siguran da će Đuran u Igokeu , mislio sam i napisati ovdje kako će njega dovesti jer traže igrače iz Rs.
Ko je sljedeći na redu
ja bi rekao Nikola Đurasović
Ko je sljedeći na redu

Не ' $ - ? ' јер је " пар $ " за " " $ " $ " ? " " у ".
Е ' '...
Е ' '...
Прва група $ % % $ на & у овај ?.У " су Срђан ?,? ",$ ?,$ ",? " " $ ".? је " $ сезоне " за &,а ? $ је ? наступао за ?." &,? је $ % " ове групе " $ " ? &," ? су " ".
Е ' '...
Е ' '...
" је " $ је ово & прва група %,$ $ $ у $ ? &,$ & - $ $.? ' $ " " " " су $ у првој " " ' $ & $ се - % претјерано " & & ".
Е ' '...
Е ' '...
а овај " је страсан " & $ $ " се ? $ $ & " " сватанја 

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
% " ' ? ?,пар " " ? - " " "." $ пар % $ &,& у "," ",? све се то ' $,' $ упоран " " ? 

Е ' '...
Е ' '...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.