Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Pauk
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Pauk » 02 jul 2009, 02:33

Evo citam na san.ba sekcija sport da Haris Medunjanin caka poziv od Cire da nastupi za BiH repku.
Medunjanin igra u Spaniji tacnije za Real Valladolid.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 02 jul 2009, 02:55

Haris Medunjanin (24) jedini je bh. nogometaš u španskoj ligi. Premda je «Primera» jedna od najjačih evropskih liga, Medunjanin nije bh. reprezentativac. Nije, ali bi mogao postati u skorije vrijeme. Haris je dijete sa sarajevskog betona, koji je sakupio dvadesetak utakmica u mlađim holandskim selekcijama igrajući za Alkmar. - Bio sam prvak Evrope na prvenstvu mladih reprezentacija u Portugalu. Bilo je to prije dvije godine - podsjeća Haris, koji trenutno odmara kod rodbine u Sarajevu.Demantira glasine kako nije želio bh. dres. I pojašnjava...- Uvijek sam želio igrati za BiH, ali sam su me selektori Holandije ranije primijetili i pozvali. Nisam mogao beskonačno čekati poziv iz BiH, kako niko nije dolazio kod mene, ja sam igrao za Holandiju.Bivši čelnici Saveza i reprezentacije ostavljali su poruke na telefonskoj sekretarici Harisovog telefona, ali su pozivali kojekakve anonimuse iz Trebinja koje su prodavali preko reprezentacije.- Nikad nikome nisam izjavio da ne želim igrati za BiH. Čak i kada sam igrao na evropskom prvenstvu, naglašao sam želju za pozivom iz BiH.Laknulo mu je nakon odluke FIFA o većoj slobodi za igrače.- Obradovala me odluka FIFA - e. Svi moji znaju za moju želju. Sada čekam poziv Miroslava Blaževića. Mislim da se imam pravo nadati pozivu. Igram u Valjadolidu, to je prva divizija, gdje se igra jako kvalitetno. Svjestan sam da se samo igrom mogu izboriti za poziv. Godi mi što se selektor raspitivao za mene.Pratio je igre naše reprezentacije, sve respektira, ali cijeni i sebe...- Oduševljen sam novim licem naše reprezentacije. Ćiro je sve posložio kako treba - kaže Haris Medunjanin, bivši holandski i potencijalni bh. reprezentativac. S.S.O FurijiIgrate u Španiji, koja je glavni favorit naše grupe. Španci su «načeti» na nedavnom Kupu Konfederacija?- Ne trebamo se opterećivati Špancima, ni Turcima, već samo Armenijom. Uvjeren sam da će Blažević naći najbolju taktiku za Armeniju, koja će nas odvesti do baraža, a nadam se i do Afrike - optimista je Medunjanin.

Momak je tehničar .. Brz .. Za Klupe se ubijo ..
Kvalitetan igrać ..

:mrgreen:
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 02 jul 2009, 04:03

Ne mogu govoriti puno o tome Medunjaninu,jer ga nikad nisam gledao,ali ljudi koji jesu kažu da je dobar tehničar,ali nepokretljiv...

Ako neko može neka kaže nešto više o njemu...Ja ne pratim Španiju,osim derbija...Vidim da je momak odigrao 18 utakmica,pa vjerujem da je rezerva...Je li kakva konkurencija u tom Valladolidu???

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 02 jul 2009, 08:40

veliki dobitak za reprezentaciju bez obzira na veliku konkurenciju u timu

slatki
Kontakt:

Post Postao/la slatki » 02 jul 2009, 09:15

bayer 04 je napisao/la:Ne mogu govoriti puno o tome Medunjaninu,jer ga nikad nisam gledao,ali ljudi koji jesu kažu da je dobar tehničar,ali nepokretljiv...

Ako neko može neka kaže nešto više o njemu...Ja ne pratim Španiju,osim derbija...Vidim da je momak odigrao 18 utakmica,pa vjerujem da je rezerva...Je li kakva konkurencija u tom Valladolidu???
On nema mjesta u repki ispred Pjanica i Stilica ubiose za klupe ili A2 repke.Dobar kod prekida ali spor do bola zanjega je Miske brzi gonzales. :D :D

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 02 jul 2009, 11:32

Raja je li vama dobro??! Kakav crni Medunjanin....zar se niko ne sjeca da nije htio da cuje za nas.... :roll:
Sada kao demantuje to...kada je skonto da je dobio nogu...dobro se sjecam da je odbio da igra za nas malo uoci EP kada je Holandija postala prvak....a on tamo nije odigrao ni 2 min...mozda jeste onu jednu nevaznu tekmu u grupnoj fazi.
A ja se cudio sto nece da igra jos Sarajevsko dijete...fakat ste sega likovi ali olako zaboravljate kada nas ljudi odbiju...da je on neka klasa pa hajde ali ovako....

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 02 jul 2009, 11:42

sencho je napisao/la:Raja je li vama dobro??! Kakav crni Medunjanin....zar se niko ne sjeca da nije htio da cuje za nas.... :roll:
Sada kao demantuje to...kada je skonto da je dobio nogu...dobro se sjecam da je odbio da igra za nas malo uoci EP kada je Holandija postala prvak....a on tamo nije odigrao ni 2 min...mozda jeste onu jednu nevaznu tekmu u grupnoj fazi.
A ja se cudio sto nece da igra jos Sarajevsko dijete...fakat ste sega likovi ali olako zaboravljate kada nas ljudi odbiju...da je on neka klasa pa hajde ali ovako....
Nista od te price ba.........momak ako se dokaze ciri ima da iga htjeli mi to ili ne.........u suprotnom ako ne zadovolji ciru nema te sile koja ce ga dovest na vrata repke...........znaci koliko god mi htjeli ili ne htjeli da neko igra ili ne igra za repku to su samo prazne price jer teren i postoji zbog toga da se neko dokaze selektoru....
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 02 jul 2009, 11:47

sencho je napisao/la:Raja je li vama dobro??! Kakav crni Medunjanin....zar se niko ne sjeca da nije htio da cuje za nas.... :roll:
Sto se tice ovog posta, zaista nemam apsolutno nista za dodati, niti oduzeti...
Isti ko i Papac... :evil:
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 02 jul 2009, 12:20

pa zar nije bila ona prica da ga niko nije nikad zovno,onda su fanatiosi poceli da ga spominju itd itd...ja mislim da ga niko nikad nije zovno iopste
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 02 jul 2009, 16:40

Zvali su ga kada su se igrale tekme sa Korejom i Iranom...Dobro se sjećam...I što je najgore zvali ga samo da ga probaju,jer mu taj nastup ne bi smetao da nastavi igrati za Holandiju,ali on nije htio...Ali dobro...

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 02 jul 2009, 19:44

licno nemam nista protiv momka, al nam netrebaaaaa... trebamo nauciti te momke da ima BiH nemoze biti rezervna opcija, pa taman da je Kaka ja ga nebi zvao... odabrao je Hol i neka se sada bori za mjesto u njihovom timu...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 02 jul 2009, 20:32

ma mi smo velesila ne trebaju nama takvi igraci jbt cuj ne treba... ovo ono njemacka italija i ostatak svijeta skuplja igrace a mi 2 dobili i nesto glumimo fol ono patriotizam,bas me interesuje bili poljaci volili da im igra klose podolski ili jeli briga portugalce sto im igra deko...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 jul 2009, 20:42

otkud znamo da nije htio da cuje za nas? Usanovic i Pasalic su tako rekli, jer oni su pregovarali sa njim. Pa ako vjerujete Usanovicu i Pasalicu onda ni Rahimic nije htio da igra za BiH, sjetite se samo sapunice oko njega. Srecom njega nisu Rusi htjeli u svojoj reprezentaciji inace bi i on danas bio izgubljen.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 jul 2009, 20:48

Treba momka pozvati u reprezentaciju, da nam ga Holandija nebi ukrala. Pa ako je za klupe nek sjedi na klupi, mora nekad docekati svoju sansu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 02 jul 2009, 20:52

DALI TREBA NEKOG POZVATI ILI NE TO JE STVARNO TESKO RECI, NEKA CIRO ODLUCI............... al da su to stvarno neki talenti kao Ibrahimovic vec bi davno otisli negdje drugo igrati...... a ako stvarno vole bosnu neka cekaju!!!! forza inter...
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 jul 2009, 22:25

medunjanina definitivno treba pozvati, prava će šteta biti ako zaigra za holandiju :( :(
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 jul 2009, 22:59

Mirza_Hordas je napisao/la:medunjanina definitivno treba pozvati, prava će šteta biti ako zaigra za holandiju :( :(
Evo trce Lale da ga pozovu, reko im Rinus Michels da od njega hljeba ima. :mrgreen:
Kad vec spominjes stetu, steta je u reprezentaciji imati dvosmislene osobe, drugim rijecima licemjere. :evil:
Vom Jäger zum Gejagten

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 02 jul 2009, 23:09

On Holandiju može samo sanjat ..
Pogledaj ljudima vezni red ..
A kod nas za Klupe mogao bi poslužit ..
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 02 jul 2009, 23:14

Ako ga Ciro zovne,znaci da ga je trebalo zvati,ako ne,znaci da nije.Very simple,can't be a simplier.
BosnaE

miroslav blazevic
Kontakt:

Post Postao/la miroslav blazevic » 02 jul 2009, 23:36

geronimo je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:medunjanina definitivno treba pozvati, prava će šteta biti ako zaigra za holandiju :( :(
Evo trce Lale da ga pozovu, reko im Rinus Michels da od njega hljeba ima. :mrgreen:
Kad vec spominjes stetu, steta je u reprezentaciji imati dvosmislene osobe, drugim rijecima licemjere. :evil:
svaka ti cast geronimo apsolutno se slazem-potpisujem 1000000 %
Igrac koji puca on ce dat go, Igrac koji ne puca taj nece dat go.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], boatenkk i 12 gostiju.