BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

insider
Moderator
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la insider » 04 jun 2011, 22:10

Blue_He4rt je napisao/la:Ova tema bolje da se zakljuca.
Nema potrebe. Neka raja vodi diskusiju, stoga i postoje forumi.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 04 jun 2011, 22:10

Monolog je napisao/la:@Arnelinho,

Višća još nije kalibar za reprezentaciju, pobogu. Zec limitiran, a Višća nam potreban, je li? :lol: Daj ba spusti loptu na zemlju, kakav crni Višća? Mada, kada pogledamo sinoćnju predstavu, sigurno bi nam Adilović, Višća, Mešić, Avdić i ostali možda i bili potrebni, al' Ermina nazvati limitiranim igračem, a Višću tek tako podići u Zvijezde je smiješno. Malo objektivnosti ne bi škodilo.
Pa i nisam ga dig'o u zvijezde, samo kažem da je mlad i da je velika budućnost pred njim, a Zeko emšto se usere čim je kakv zvučniji protivnik, em što igra tam za neki generbircoglu , mada i tam igra al' samo na treninzima. :D

Znač,kao takav, mlad i krilni igrač, Višća bi nama baš dobro doš'o, k'o kec na desetku. :mrgreen:
Edit:Pošto tek naknadno vidjeh da si ti, aj zadatak za tebe:Nabroji mi 4 krilna igrača BH repke? :lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 04 jun 2011, 23:02

MRAVAC OUT, SAD I ZAUVIJEK!!! Jednostavno Spaha pored njega mora radit i više nego što treba. Cocalić, Kerla, Torlak su za njega STJENE!
IBRIČIĆ OUT, ZA SAD!!! Dovoljni su Miske i Pjanić, on samo tuši igru, nema brzine i kreativnosti što se od njega očekuje!!!
OVA DVOJICA SU LOŠA I KAD DAJU SVE OD SEBE, OSTALI SU SLABI SAMO KAD SE NE TRUDE, AL KVALITETA IMAJU!

Veću šansu dat pomenutim odbranbenim igračima, Muslimoviću i Štiliću!
TM87

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 05 jun 2011, 01:10

Torlak se mora pozvati!! 8-) :D
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 jun 2011, 02:50

bambina je napisao/la:Kaže malo dijete tati od 4 godine kako Portugal 1-0 a Rumunji 3-0 ?
Samo malo dijete nemozes tek tako zayebati.Valjda sto ima bolje pamcenje a i moc razmisljanja da zna da jedna pobijeda i poraz uvijek bolji od dva uzastopna poraza.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

user_name
Kontakt:

Post Postao/la user_name » 05 jun 2011, 08:34

1. Safet Sušić odaje potpuni lik laika. Sve što kaže ili uradi kao da je djelo nekoga ko nikad nije vodio utakmicu većeg nivoa od BH Premijer lige. Nisam od onih koji stalno i prvo za poraz krive trenera, ali Sušić je do sad pokazao nedostatak autoriteta, znanja i vizije.

Prošlo je već godina i pol od kako je zamjenio Miroslava Blaževića na klupi reprezentacije, sasvim dovoljno za realnu ocjenu. Sušićevi izbori na papiru djeluju normalno, skoro i poželjno, ali na terenu obično ne odigraju ništa. Bukureštanski prvih 11 imali su smisla samo dok se čekalo da sudija da znak za početak utakmice. Sušićeve presice poslije utakmice uvreda su za zdravu logiku. Više osjećaja za samokritiku ima i Louis van Gaal, a to nikad nije dobro.

2. Naša javnost ima jednu užasnu karakteristiku. Za poraze su uvjek krivi oni najslabiji, neki tromi stoper ili bek, a ne oni koji su tu da stvore više od poraza. Realno i normalno bi bilo za svaki neuspjeh prvo okriviti najbolje igrače. Kad ispadnu Bullsi iz doigravanja, američki analitičari prvo gledaju šta je to uradio Derrick Rose. Šta su to sinoć pokazali Džeko, Misimović ili Spahić?

Kod svakog rumunskog gola prvo je ispao kapiten Spahić. Bio je neodlučan i spor, kao i u ostalnom cijela obrana kojom dirigira.

Misimović odavno ne igra onako kako bi trebao. Njegovi klupski problemi nisu slučajni, a u reprezentaciji je od sramotnog nenastupanja u utakmici generacije sa Portugalom u Zenici, zaradio vrlo slabu ocijenu.

Posebna je priča Džeko. Nije lako napadaču, kad sve iza njega ne funkcioniše, ali koliko je to zvijezda Citya sinoć pokazala žara i želje, koliko je trkom pritiskala rumunske bekove i stopere, pa im tako otežavala iznošenje lopte, koliko je trčao kad lopta nije u njegovom posjedu?!

3. Svako ko zna nešto o fudbalu zna da nije bitno sa koliko nominalnih napadača trener izvede tim na teren, već koliko igrača dolazi u završnicu akcija. Bitno je kako igrači pokrivaju prostor kad lopta nije u našem posjedu, koliko pažljivo se drži raspored, koliko pretrče oni od kojih obično zavisi uspješnost taktičkih postavki, koliko napadačkih rješenja imamo kad lopta dođe u naš posjed.

Kod nas obično od najisturenijeg Džeke do posljednjeg Spahića bude i po 65-70 metara, a znamo da nikad ta udaljenost ne bi smjela biti veća od 35 metara. Na tolikom prostoru nema kohezije među linijama, pa se dešava da nam Rumuni napadaju zadnju liniju sa više igrača, nego ih mi imamo iza lopte. Tako smo primili prva dva gola.

4. Sušićev prethodnik bio je svjetski prvak u motiviranju tima i psihološkoj pripremi utakmice. Možda i nije neki taktičar, a i o tom se da raspravljati, ali je Ćiro iz igrača izvlačio maksimum želje i htijenja. Od kad travnički šarlatan, kako mu tepaju ili kako ga vrijeđaju neki naši mediji, ne sjedi na klupi reprezentacije, od tad i ne možemo reći da imamo reprezentaciju za veće domete.

Bez one Ćirine atmosfere, euforije i nadahnuća, kod nas se nižu utakmice u kojima djelujemo kao da nam se ne igra, pa komentatori laički, ali i tačno, kažu kako protivnik igra motiviranije i sa više želje. Ćiro je gubio od Španije i Portugala, ali je bar pobjeđivao u svim onim utakmicama u kojima je morao, a to je obično dovoljno za pozitivan rezultat u kvalifikacijama.

Na kraju uvjek ostaje žal da imamo igrački kvalitet, a da ga konstantno ne možemo pretočiti u konačni uspjeh. Za stvarnu pobjedu potrebno je mnogo više od pukog igračkog talenta, a to nažalost mi nemamo. Nemamo struku, pozitivno okruženje u savezu, kao ni javnost koja može na adekvatan način da akceptira uspjehe i neuspjehe.

Možda nije ni mjesto, a ni vrijeme za kritike medija, ali ne mogu a da ne spomenem način na koji je u našoj zemlji prenošena ova utakmica. Dobro je da postoje neki novi mediji, da se stvara konkurencija, ali reklame na TV1, veličine trećine ekrana, koje se rotiraju tokom svih devedeset minuta su nešto što potpisnik ovih redova još nije vidio.

Nedostatak normalnog komentatora (Sabahudin Topalbećirević je kvalitetan komentator onoliko koliko je i Safet Sušić kvalitetan selektor), neke stručne analize prije i poslije utakmice, emisije u poluvremenu, samo su fragmenti koji nam govore da je fudbal kod nas zapeo negdje u istoriji.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 05 jun 2011, 10:12

realno, po mom mišljenju, rezultat i nije neko iznenađenje. imamo skup limitiranih igrača i potrebno je realno sagledati situaciju, te nas svrstati tamo, gdje nam je po kvalitetu mjesto. a što je najgore ne vidim šansu da bude bolje, jer godine prolaze, troši se i ovo malo kvaliteta što imamo (džeko, spahić, rahimić...), a kvalitetnih nasljednika ni na vidiku. napinjemo se k'o žabe i očekujemo više od realnih mogućnosti. poslije svake pobjede euforija, poslije poraza tragedija!!! gdje to igraju naše "zvijezde", u kojoj ekipi su to nosioci igre? kako kaže amar osim, "sve je to u 5 deka", odnosno, u klubovima gdje igraju ovi naši (gotovo svi) sigurno ima mjesta i za igrače rumunije, bjelorusije, pa i albanije. i sad, kao, očekujemo da rumuniju zgazimo na njihovom terenu, a jedva ih uzeli na bilinom. i onda razočarenje... hebu džeki majku gotovo svi, a hasagića dižu u zvijezde. zaboravili da su njemu hebavali sve po spisku nakon tekme u tirani i onog gola iz slobodnjaka. od trnja do zvijezda i obratno i tako u krug. što nekolicina forumaša napisa balkanski mentalitet. imamo skroz kratko pamćenje.
jednostavno, niti sam, niti ću pasti u euforiju ili očaj. ako budemo imali sreće u utakmicama sa bjelorusijom, idemo u baraž. a možda ne budemo imali sreće ni mi, ni bjelorusi, pa da sa dva remija otvorimo vrata baraža rumunima. niko sretniji od mene da se plasiramo u baraž, pa i na jedno veliko, završno takmičenje ali ponavljam, kod mene nema euforije niti razočarenja, iz razloga što mislim da to možemo ostvariti samo uz sreću i poklapanje drugih rezultata, jer nemamo igrače koji će to ostvariti nekom dominatnom igrom.
i da, vidim da ovdje ima mnogo (previše) znalaca fudbalske/nogometne igre. postavljaju se taktike, rotiraju igrači (prema ličnim simpatijama, klupskoj pripadnosti, "patriotizmu"...), određuju karantini, postavljaju selektori (po istoj matrici kao i igrači) itd. ako niste čuli, postoji program licenciranja trenera pri F/NSBiH. pravac ferhadija, prijavite se i siguran sam da će se pojaviti novi murinjo, gvardiola, magat, o onim koji će kvalitetom biti jednaki baki, papetu, dajdži, da i ne govorim.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 05 jun 2011, 10:48

starigrad je napisao/la:realno, po mom mišljenju, rezultat i nije neko iznenađenje. imamo skup limitiranih igrača i potrebno je realno sagledati situaciju, te nas svrstati tamo, gdje nam je po kvalitetu mjesto. a što je najgore ne vidim šansu da bude bolje, jer godine prolaze, troši se i ovo malo kvaliteta što imamo (džeko, spahić, rahimić...), a kvalitetnih nasljednika ni na vidiku. napinjemo se k'o žabe i očekujemo više od realnih mogućnosti. poslije svake pobjede euforija, poslije poraza tragedija!!! gdje to igraju naše "zvijezde", u kojoj ekipi su to nosioci igre? kako kaže amar osim, "sve je to u 5 deka", odnosno, u klubovima gdje igraju ovi naši (gotovo svi) sigurno ima mjesta i za igrače rumunije, bjelorusije, pa i albanije. i sad, kao, očekujemo da rumuniju zgazimo na njihovom terenu, a jedva ih uzeli na bilinom. i onda razočarenje... hebu džeki majku gotovo svi, a hasagića dižu u zvijezde. zaboravili da su njemu hebavali sve po spisku nakon tekme u tirani i onog gola iz slobodnjaka. od trnja do zvijezda i obratno i tako u krug. što nekolicina forumaša napisa balkanski mentalitet. imamo skroz kratko pamćenje.
jednostavno, niti sam, niti ću pasti u euforiju ili očaj. ako budemo imali sreće u utakmicama sa bjelorusijom, idemo u baraž. a možda ne budemo imali sreće ni mi, ni bjelorusi, pa da sa dva remija otvorimo vrata baraža rumunima. niko sretniji od mene da se plasiramo u baraž, pa i na jedno veliko, završno takmičenje ali ponavljam, kod mene nema euforije niti razočarenja, iz razloga što mislim da to možemo ostvariti samo uz sreću i poklapanje drugih rezultata, jer nemamo igrače koji će to ostvariti nekom dominatnom igrom.
i da, vidim da ovdje ima mnogo (previše) znalaca fudbalske/nogometne igre. postavljaju se taktike, rotiraju igrači (prema ličnim simpatijama, klupskoj pripadnosti, "patriotizmu"...), određuju karantini, postavljaju selektori (po istoj matrici kao i igrači) itd. ako niste čuli, postoji program licenciranja trenera pri F/NSBiH. pravac ferhadija, prijavite se i siguran sam da će se pojaviti novi murinjo, gvardiola, magat, o onim koji će kvalitetom biti jednaki baki, papetu, dajdži, da i ne govorim.

Pa imamo pravo da komentarišemo, za to forum i služi. Valjda...
A što se tekme tiče, ja mislim da nikome nije krivo što smo mi izgubili, nego način na koji se igrači odnose prema dresu i državi za koju igraju. Da su samo trčali gore-dole uz liniju bez lopte, meni bi bilo manje krivo nego ovo što se desilo. Pa 1.000 ljudi došlo, odvaja to vjerovatno djeci iz usta, oni k'o na modnoj pisti. Ni da potrči. To je ono što je meni krivo...Nije poraz...
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 05 jun 2011, 10:55

hamo_pipa je napisao/la:
starigrad je napisao/la:realno, po mom mišljenju, rezultat i nije neko iznenađenje. imamo skup limitiranih igrača i potrebno je realno sagledati situaciju, te nas svrstati tamo, gdje nam je po kvalitetu mjesto. a što je najgore ne vidim šansu da bude bolje, jer godine prolaze, troši se i ovo malo kvaliteta što imamo (džeko, spahić, rahimić...), a kvalitetnih nasljednika ni na vidiku. napinjemo se k'o žabe i očekujemo više od realnih mogućnosti. poslije svake pobjede euforija, poslije poraza tragedija!!! gdje to igraju naše "zvijezde", u kojoj ekipi su to nosioci igre? kako kaže amar osim, "sve je to u 5 deka", odnosno, u klubovima gdje igraju ovi naši (gotovo svi) sigurno ima mjesta i za igrače rumunije, bjelorusije, pa i albanije. i sad, kao, očekujemo da rumuniju zgazimo na njihovom terenu, a jedva ih uzeli na bilinom. i onda razočarenje... hebu džeki majku gotovo svi, a hasagića dižu u zvijezde. zaboravili da su njemu hebavali sve po spisku nakon tekme u tirani i onog gola iz slobodnjaka. od trnja do zvijezda i obratno i tako u krug. što nekolicina forumaša napisa balkanski mentalitet. imamo skroz kratko pamćenje.

A što se tekme tiče, ja mislim da nikome nije krivo što smo mi izgubili, nego način na koji se igrači odnose prema dresu i državi za koju igraju. Da su samo trčali gore-dole uz liniju bez lopte, meni bi bilo manje krivo nego ovo što se desilo. Pa 1.000 ljudi došlo, odvaja to vjerovatno djeci iz usta, oni k'o na modnoj pisti. Ni da potrči. To je ono što je meni krivo...Nije poraz...
ma i ne sporim pravo na komentarisanje, niti imam pravo na nešto takvo. sve što želim reći je da trebamo biti realni i svjesni kvaliteta kojim raspolažemo. moje mišljenje je da nemamo igače potrebnog kvaliteta, a koji bi ispunio naše navijačke želje. što se trke i zalaganja tiče, pa i zato treba imati preduslove, kao što su bazna sprema, takmičarska forma, kvalitetne utakmice, sportski život i sl. e sad, koje preduslove ispunjavaju naši?
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Ahmed.S
Kontakt:

Post Postao/la Ahmed.S » 05 jun 2011, 10:57

hamo_pipa je napisao/la:

Ma apsulutno,poraz je sastavni dio sporta,to znamo prihvatit kao sto smo prihvatili poraz iv Lisabona,no medjutim odnos ovih na terenu je ZA VJESANJE...
Pa cini mi se selektor Egipta je zbog kasnjenja na aksam suspendovao jednog igraca,ne mogu da se sjetim o kome se radi,neko je iz Bundes lige...
Problem je sto ovo nije prvi puta da zakazu ,i iznenadjuje me da Susic igra na neko povjernje,fakat mi je cudno obzirom da je u svijetu i da zna kako funkcionise svijet ,papir i dobar rad,rijec nikome nista ne znaci..

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 05 jun 2011, 13:12

Ahmed.S je napisao/la:
hamo_pipa je napisao/la:

Ma apsulutno,poraz je sastavni dio sporta,to znamo prihvatit kao sto smo prihvatili poraz iv Lisabona,no medjutim odnos ovih na terenu je ZA VJESANJE...
Pa cini mi se selektor Egipta je zbog kasnjenja na aksam suspendovao jednog igraca,ne mogu da se sjetim o kome se radi,neko je iz Bundes lige...
Problem je sto ovo nije prvi puta da zakazu ,i iznenadjuje me da Susic igra na neko povjernje,fakat mi je cudno obzirom da je u svijetu i da zna kako funkcionise svijet ,papir i dobar rad,rijec nikome nista ne znaci..
Sta on bolan nebio zna?
Kakav njegov svijet,ziv ti meni bio,znas onu "star se konj ne uci jahati" ili jos bolja"mozes covjek sa sela ali selo iz covjeka nikada" ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 05 jun 2011, 22:44

Za_raju je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Mah, i mene hvaca ona neka nervoza pred ovu utakmicu, ali onda se upitam kako bih se sad osjecao da sam navijac Rumunije. Bolje ovako. :) Bas me interesuje, dali ce se usuditi, da nas napadnu punom parom od prve. Ne vjerujem bas u to.
Pa ako nas napadnu tu im je i kraj,nisu oni napadali kad su najači bili a ne sad ,biće to vjerovatno neka tvrda utakmica ,oni će pokušati čuvati loptu i onda postići neki pogodak iz nekog prekida ili slično ,ja bi volio kad bi nas napali od prve minute ,ali kao što ti reče ne vjerujem u to nimalo ,to im je ravno samoubistvu ,ali opet moraju napasti jbg ako hoće pobjedu ,ma ja sam uvjeren u našu pobjedu ,ako se budu čuvali zabićemo mi njima bar jedan pred kraj ,ako budu napali svim silama e onda ima da ih uništimo kontrama i polukontrama ;) :D
Bez ljutnje ali nisi dobro pogledao nas moguci sastav da bi argumentovano iznio cinjenicu o tom kako cemo ih "natrpati" iz kontri ako se otvore...
Mi samo imamo sansi protiv ekipa koje igraju na tzv rezultat ili nulu a razlog tome je nasa sredina ili ti igranje bez krila sa 5 igraca u sredini tehnicara (onih koji daju pasove) koji nemogu iznijeti loptu niti 10 metara bez dodavanja...
E sad da obrazlozim,Swedska nas napala i mi glatko dobijemo po usima iz razloga koji sam gore naveo nemamo krila za kvalitetan kontranapad.

Sa Njemackom se nosili dok im nismo dali gol i nisu ljudi ubacili u brzinu i napali a mi naravno bez brzih igraca na krilima nismo mogli nista nego 3 gola u mrezu pa polahko kuci...

Mexiko nas stiskao i uvalio dva gola upravo sto nismo imali igaraca koji moze iznijeti loptu nakon presjecanja a tu opet dolazimo do tog da nemamo brzih igraca naravno takvi trebaju igrati na krilima...

Siguran sam da i Rumune nebi pobjedili da nismo primili gola i da se ljudi nisu orijentisali na odbranu sto je onda nama pasalo da nasih (nepotrebnih) 5-6 tehnicara pokazu kako imaju fin nabacak i kako znaju davati kratke pasove...

Mi ako hocemo da igramo neku ulogu moramo napraviti tim i za odbrane i za kontre a i za dominacije kad protivnik cuva rezultat (sadasnji tim je sposoban samo za ovo zadnje) a bez brzih krila nema sanse za to...

Evo svi smo gledali Pjanica 300 puta i koliko puta smo vidjeli da je iznio loptu 10 metara bez dodavanja????
Miske takodje koliko je puta napravio prodor sa loptom???
Medunjanin je bez onog suta cista masina za dodavanje a o prodoru je nepotrebno pricati...
Rahimic je zna se za sta je defanziva ja misli da on nije dao 3 gola i 3 asistencije u karijeri a prodorima drugi put... :roll:
Stilic prslikana kopija Medunjanina sa slabijim sutom i meksom nogom za dodati,prodori su za njega SF (naucna fantastika) ;)
Ako cemo biti realni ali i Dzekina mana su te lopte koje on mora primiti i povuci nekih 30 metra to ga je u MC najvise tralo...
Ibricic dizelas tehnicar sa par eskivaza i sutom na gol nema ni on prodornost kao ni gore spomenuti,cisiti play kao i svi gore...
Ibis ima malo slifa za to i zna koliko toliko iznijeti loptu i povuci je 20-30 metra...
Ostaje nam samo Lulic koji je iskoristen na beku i ako nesto hoce popravi u prodorima mora jadan pretrcati 15 kilometra ...

Rezime je da smo dizelaska ekipa sposobna igrati protiv ekipa koje pretenduju na nulu ili na cuvanje rezulatata...
Sve bi se ovo promjenilo sa dva brza krila koji bi sa tehnicarima bili dobitna kombibnacija...

E sad me popljujte ali ovo je ovako...
E vo malo za harishp,sabana & co
ovo gore sam pisao na nekoliko dana prije utakmice ;)
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... start=3760
A ovo ce veceras u 02:00 da potvrdi i najveci od svih ;)
http://www.san.ba/index.php?id=19088

Da nebi bio kao vi i spustao se na vas nivo necu koristiti one emotikone ili ti smajlije...
Biti cu onakav kakvi se proizvode u dolini cupova objektivan realan i naravno ...
Bez zabune nisam navijac klubova iz Sarajeva...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 05 jun 2011, 22:51

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 05 jun 2011, 23:04

ZOI84 je napisao/la:
Hvala za ovaj klip ,evo ga u cijelosti i pogledajte o cemu Osim prica kao da je u pitanju ova tekma iz Rumunije...

I pokusjate u glavama napraviti paralelu Susic-Osim...Znam da ce vam udariti krv u obraze kad vidite odnos mentalnih snaga...
"No God is Good God "

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 05 jun 2011, 23:54

Za_raju je napisao/la: E vo malo za harishp,sabana & co

Da nebi bio kao vi i spustao se na vas nivo necu koristiti one emotikone ili ti smajlije...
Biti cu onakav kakvi se proizvode u dolini cupova objektivan realan i naravno ...
Sta ti ko ispo pametan.To nam Mexikanci dali golove zato sto nemamo krila :lol: .Znaci penal je zbog tog dosudjen,a i Mujdza je pogrijesio zbog tog..
To si zaboravio nakon kakvih scena smo izgubili od Njemaca...
Jaro ti si pogresno shvatio neke stvari.Nije dovoljno samo zanati trcati i da se zna igrati lopte.Svi tvoji Ceski sprinteri da su imalo valjali do sad bi ih neko uzeo.I to vise shvati vec jednom.Dzeko je jednu sezonu odigrao i odmah su ga uzentali.Mani se toga sto se tebi svidilo par njegovih protrcavanja(Mahmutovic).Postoje ljudi koji traze talente sirom Evrope i sigurno im ne bi promakao takav dragulj

amseboy
Kontakt:

Post Postao/la amseboy » 07 jun 2011, 09:59

Znate li hocel NFSBIH tuzit RUmune zbog transparenta Free Mladic itd itd ??

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 07 jun 2011, 10:04

Imal' više slika naših navijača u Bukureštu?!
Čelik Zenica 1945

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 07 jun 2011, 10:15

amseboy je napisao/la:Znate li hocel NFSBIH tuzit RUmune zbog transparenta Free Mladic itd itd ??
Trebaju se i srbi slozit, ..eto ti odgovor.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 07 jun 2011, 13:19

delija je napisao/la:
Za_raju je napisao/la: E vo malo za harishp,sabana & co

Sta ti ko ispo pametan.To nam Mexikanci dali golove zato sto nemamo krila :lol: .Znaci penal je zbog tog dosudjen,a i Mujdza je pogrijesio zbog tog..
To si zaboravio nakon kakvih scena smo izgubili od Njemaca...
Jaro ti si pogresno shvatio neke stvari.Nije dovoljno samo zanati trcati i da se zna igrati lopte.Svi tvoji Ceski sprinteri da su imalo valjali do sad bi ih neko uzeo.I to vise shvati vec jednom.Dzeko je jednu sezonu odigrao i odmah su ga uzentali.Mani se toga sto se tebi svidilo par njegovih protrcavanja(Mahmutovic).Postoje ljudi koji traze talente sirom Evrope i sigurno im ne bi promakao takav dragulj
Moja pamet druze ispade vrlo dobra...
Dugo si ovdje tako da ti ne trebam podcrtavati neke stvari, do sada kad sam izrazi sumnje prema necemu ili nekom vrlo brzo su se dokazale...
A te price gdje ko igra su nas uvijek i kopale nama je bitan Pjanic a od njega ama bas nemamo neke koristi a igra u VELIKOM LYONU a zasto zato sto nemamo KRILA ,nemamo RADNIKA,BORACA,BRZIH IGRACA Imamo jos tih nekih iz OGROMNIH klubova pa zviz 0-3 a trebalo je biti jedno 0-6 pa Swedska,Katar,Francuska(zdrkana),Njemacka,Albanija,Rumunjska...Dokle takvi kao ti da imaju pravo srati po svakoj pametnoj na ovom forumu,dokle????
Pokri se usima i zaobidji moje postove i uzivaj u igri nase repke ili ti Slow Motion-u a koju vode takve inteligencije kakva je tvoja....
"No God is Good God "

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 jun 2011, 18:45

Pokrenut disciplinski postupak : Rumuni pod istragom UEFA-e zbog podrške Mladiću

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110607119
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.